Gość: vbs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:48 W postach proszę o umieszczanie ofert pracy dla młodzieży!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan2 Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:53 Dobra prośba.Popieram i to mocno. Niechby ten hyde park stał się w ten sposób użyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:58 A gdzie jest napisane że to tablica biura pośrednictwa pracy ? - to po pierwsze, a po drugie wątpię iż jakiś pracodawca będzie po tak stanowczej prośbie będzie to robił - no ale proszę bardzo, jestem ciekaw .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e przydałoby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:46 W ogóle dziwię się, że tego nikt nie robi, UP jest tak beznadziejny, jak panie tam pracujące, czytaj, ale w tej pracy jest preferowane wykształcenie średnie, a nie wyższe, albo: tutaj to trzeba mieć studia specjalistyczne z tego przedmiotu, a jak zawsze: nie ma nic nowego. A potem okazuje się, że to g. prawda. Urząd pracy nie jest dobrym pośrednikiem niestety, może stanie się nim internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: przydałoby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:44 > może stanie się nim internet. Juz się stał,jest wiele miejsc w necie z ofertami. Oto jedno z nich: groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&group=pl.praca.oferowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: przydałoby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:40 chodziło mi o bardziej lokalną wersję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: przydałoby się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:17 Chyba nasz grajdoł jest zbyt mały :-( pozostają tylko Google,praca oferowana + Siedlce Z aktualnych lokalnych, Mostostal szuka kierowników budów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:04 Pierwsza oferta juz była na forum :) : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=23075091 Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Praca w ankietach 23.07.05, 17:50 A właściwie jako tajemniczy klient w różnych badaniach. Dotychczas na terenie Siedlec realizowane były badania ERA GSM RENAULT I PKO BP. Potrzebny samochód. Szczegóły na gazetowym mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec2 Re: Praca 23.07.05, 15:37 Wydaje mi się,ze fajna pracą,nie wymagającą wysiłku jest oferta firmy"Logomedia".Wystarczy tylko odbierac emaile i wypełniać ankiety.Miesięcznie będziesz mógł zarobić nawet kilkaset złoty miesięcznie.Więcej informacji znajdziesz na stronie firmy:logomedia.pl/list.txt Do zgłoszenia będzie ci potrzebny mój numer identyfikacyjny(jako osoby polecającej pracę): ID:310675 Pozdrawiam i jestem przekonana,że pieniądze z tej pracy ci się przydadzą. Wiek i miejsce zamieszkania nie jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: Praca IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 18:51 Od 3 lat jestem w tym.Jeszcze nie widzialem zadnej kasy a Twoj mail mozna traktowac jak spam wydaje mi sie.A ankiety przychodza faktycznie ale z takak czestotliwoscia ze na chleb by nie starczylo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś