myszka235 24.06.08, 19:24 Jak napisac delikatnie ze nie chcemy prezentów tylko pieniadze, moze macie jakies gotowce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Prezenty 24.06.08, 19:28 zamiast bawienie sie w dziecinadę z infantylnymi wierszykami proponuję sprzedaz wejściówek: 250 zł od osoby - powinno sie wam zwrócic nawet w W-wie. Wierszyk nie każdy zrozumie, a z wejsćiówka to kawa na ławę i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Prezenty 24.06.08, 19:30 Oczywiście są gotowe wierszyki, ale ja bym się w życiu nie posunęła do zamieszczenia ich na zaproszeniu. Lepiej się zastanów, czy nie chcesz być osądzana o : zapraszanie na wesele dla pieniędzy, proszenie o pieniądze, żeby wesele się zwróciło, materializm w ten jakże uduchowiony dzień. Aczkolwiek doskonale Cię rozumiem, bo też wolałabym uniknąć prezentów typu żelazko, czajnik czy zastawa. My mamy już wszystko w mieszkaniu – takie jak mnie się podoba. Powiedz o tym rodzicom, rodzeństwu, świadkom. Myślę, że częściowo rozejdzie się taką pocztą pantoflową. Niektórzy goście sami będą pytać, co chcielibyście dostać i wtedy sprawa rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower111 Re: Prezenty 24.06.08, 19:32 Proponuję: Kochani goście tylko pieniązki przynoście! Kto z prezentem przybędzie, ten na wesele nie wejdzie. Kto za mało przyniesie, ten smakiem obejdzie się. albo już niedługo jest wesele potrzeb różnych mamy wiele więc prosimy drodzy goście już od dzisiaj rana pośćcie kasę skrzętnie odkładajcie na nic już nie wydawajcie nam się przyda każdy grosik nie musimy chyba prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka235 Re: Prezenty 24.06.08, 19:42 dziekuje za szybka odpowiedz, polatalam troche tu i tam i jednak zrezygnujemy z wierszyka faktycznie to troche takie dziecine. Przeciez i tak wiekszosci ludzie daja w prezencie pieniadze) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: Prezenty 24.06.08, 20:13 powinno sie rozejsc poczta pantoflowa wiec powiedz mamie,tesciowej a wierz mi,ze do gosci dotrze przewaznie przeciez pyta sie kogos bliskiego Mlodej parze co by im sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś