kasiekd_only 06.10.08, 11:14 Witam. Czy warto wybrać się na targi ślubne na Torwarze głównie w celu oglądania sukien ślubnych? Całą resztę czyli: salę, fotografa, zespół już mam załatwione, no więc nie wiem czy warto się tam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mash_k Re: Targi ślubne TORWAR 06.10.08, 11:30 Akurat suknie to trzeba mierzyc ( u nas na targach sie nie dalo – moze na torwarze jest inaczej) Wiec jesli chodzi o suknie to targi to strata czasu, lepiej pochodzic po salonach I pomierzyc konkretnie. Zwlaszcza ze masz wszystko inne, I wlasciwie wszystko w jendym miejscu to nie dla ciebie. No chyba ze TOTALNIE nie mas zpomyslu na suknie, a do slubu kupe czasu – wiec owszem, zawsze warto poogladac bez zobowiazan. No albo musisz miec suknie z nowej kolekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
mash_k Re: Targi ślubne TORWAR 06.10.08, 11:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=83462002&wv.x=1&a=83462002 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekd_only Re: Targi ślubne TORWAR 06.10.08, 22:31 Targi ślubne są 6 i 7 grudnia 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: Targi ślubne TORWAR 13.10.08, 08:54 Moim zdaniem warto wszystko masz na miejscu i co prawda raczej niczego nie zmierzysz ale będziesz wiedziała, które salony chcesz odwiedzic, a które można sobie odpuścic. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: Targi ślubne TORWAR 13.10.08, 15:42 Może coś się zmieniło, bo ja byłam na targach ślubnych dwa lata temu, ale była to totalna strata czasu. Tłok taki, że absolutnie nie da się podejść i zobaczyć czegokolwiek z bliska, nie mówiąc o przymierzaniu, co akurat w przypadku sukni jest najważniejsze. Pooglądać suknie na wieszaku, albo na modelce to sobie możesz w internecie, a na Tobie i tak prawdopodobnie będzie inaczej leżała. Są pokazy sukien ślubnych, ale moim zdaniem i tak nie da się detali tych sukien obejrzeć, bo modelki są za daleko. Ogólnie porażka, nie polecam, szkoda 30 zł na wstęp. Odpowiedz Link Zgłoś