rudik77 14.06.08, 12:38 Szukam vw garbusa do ślubu 09.08.2008. Może znacie kogoś, kto chciałby zarobić parę groszy i zawieźć nas do ślubu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evita120708 Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 13:56 Witajjesteśmy szczęśliwymi posiadaczami i miłośnikami garbusaSami mamy ślub za miesiąc i oczywiście garbim wybieramy się do kościoła i na wesele. Napisz proszę, czy masz jakieś konkretne wymagania co do auta, czy musi być kabrio, czy nie i gdzie odbywa się ślub. Nasz garbi jest wiśniowy.Myślę, że Krzysiek, mój narzeczony, dla samej frajdy by się zgodził powieźć Was do ślubu za drobną opłatą. Odpowiedz Link
rudik77 Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 15:38 Hej, garbus nie musi być kabrio. Co do koloru to mój narzeczony nie chce jechać czarnym, czerwonym ani fioletowym. Ślub jest w Poznaniu, kościół jest jakieś 300 m od domu, a wesele ok. 500 m od kościoła. Mogłabyś mi przesłać jakieś zdjęcia Waszego garbiego? Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 18:18 pewnie, podaj mi proszę tylko adres e-mail, bo nie wiem, czy korzystasz z gazetowego Odpowiedz Link
achoootek Re: Garbus do ślubu 14.08.08, 13:02 Witam, w nawiązniu wątku tez miałabym ogromną prosbę o przesłanie fotek garbusów...ślub mamy planowany dopiero w 2010 roku ale już rozglądamy sie za czymś odpowiednim do slubu...poczatkowo miało byc jakies auto w sylu retro ale garusy sa tak piekne, że chyba sie zdecydujemy... Zaznaczam, że jestesmy z Poznania, a wesele planujemy w Iwnie. Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 15.08.08, 12:14 Hej, jeśli masz ślub w 2010 to chyba nie ma sensu bym wysyłała Ci foty naszego Garba - do tego czasu możemy już jeździć innym Odpowiedz Link
manga_81 Re: Garbus do ślubu 21.09.08, 15:54 Witaj!!! czy mozesz przeslac dla mnie fotki? chcetnie przejachalbym sie slicznym garbusem,a kazda okazja jest dobra slubuje 26.09.2009 Odpowiedz Link
heymadzia Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 22:07 Hej a może my też byśmy się skusili...... na 6 września.... też w Poznaniu. Przyślij proszę fotki może być na maila gazety. Z góry dzięki!! I proszę niezły interes Wam się ukręcił Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 22:49 Dziewczyny, wysłałam fotkę Terminy - OK. Czekam w razie czego na wieści Odpowiedz Link
kosioaa Re: Garbus do ślubu 14.06.08, 23:35 A poza Poznan tez pojedziecie??? A moze macie jakich znajomych - milosnikow "garbusikow" z Zielonej Gory / okolic??? Szukamy juz jakis czas albo poczciwej Warszawki albo sympatycznego garbusika i wprost nie wyobrazamy sobie zadnego innego autka... Czas ucieka, lapiemy powoli stresa, bo w tej chwili mamy wersje krotkiego spaceru do kosciola i dluzszego ( o jakies 20 min) spaceru do lokalu... Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 15.06.08, 17:46 Kurcze z tą Zieloną to będzie problem. A jaka data? Słuchaj, Krzysiek, mój narzeczony, pomyśli, czy ma jakiś znajomych Garbusiarzy w okolicach. Może w ten sposób by się udało Odpowiedz Link
kosioaa Re: Garbus do ślubu 16.06.08, 09:12 19.07... Czyli tuz tuz... I wiem, ze jest to problem... Bo gdy znajdowalismy juz np.stara Warszawe w okolicach Wroclawia to sama oplata za wynajem auta plus kilometrowka dawala taka kwote, na ktora niestety nas nie stac... Z Pnia do Zielonej jest jakies 135 km (jako Poznanianka pracujaca od 3 latw ZG pokonuje te trase regularnie pociagiem) co weekend, z Wroclawia chyba troszke wiecej, ale dokladnie nie wiem. A z kolei w samej Zielonej Gorze wypozyczalnie zabytkowych aut sa dwie i daja takie ceny, ze boli glowa... Maja monopol - wiec moga... Jak znajdziecie jakies namiary lub wpadna Wam do glowy jakies pomysly, jak mozemy wyjsc z tej patowej sytuacji - bedziemy wdzieczni za info (mozecie wysylac tez na maial na gazecie). Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 17.06.08, 17:26 Kosioaa, kurcze, z nas nici, bo w tym czasie jesteśmy w podróży poślubnej. Chętnie byśmy pomogli, bo wiemy, jakie ceny potrafią ludzie zaśpiewać. A w końcu auto to na serio najmniej ważna rzecz w tym Wielkim Dniu Na razie nie przychodzi nam do głowy nikt z ZG i okolicy, ale na pewno dam znać, gdyby co. Tymczasem życzę powodzenia Odpowiedz Link
nina_persson Re: Garbus do ślubu 21.06.08, 16:06 Hej! Mi też się pomysł bardzo spodobał. Co powiecie na 22 sierpnia (co ważne - piątek, ślub o 16tej)? Ślub w Wadze Miejskiej, nasze lokum na Piątkowie a wesele 30 km od Poznania. Czy moglibyśmy ewentualnie zobaczyć fotki? Nie mamy żadnych preferencji co do koloru)) Jeśli termin Wam pasuje, daj proszę znać na maila jakiej kwoty byście oczekiwali? Bardzo to miłe z Waszej strony, no i faktycznie niezły biznes może to być.Jak pomyślę o tym że auta kosztują po 150 zł za godzinę i minimalnie 4 godziny wypożyczenia, to aż mnie skręca! Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 22.06.08, 23:11 Nina nie widzimy problemu. Nie szkodzi, że piątek i że 16ta. Podaj proszę maila to wyślę Ci fotkę i kwotę Odpowiedz Link
nina_persson Re: Garbus do ślubu 23.06.08, 08:59 Dzięki! Pisz śmiało na gazetowego: nina_persson[malpa]gazeta.pl. Odpiszę tak szybko, jak skonsultuję się z moim N i zweryfikuję nasz budżet Odpowiedz Link
joan_s Re: Garbus do ślubu 26.06.08, 13:27 Hej Razem z narzeczonym również jesteśmy zainteresowani przejażdżką Waszym Garbuskiem. Ślub mamy 2 sierpnia w USC w Poznaniu. Zainteresowani jesteśmy transportem z miejsca naszego zamieszkania pod USC. Proszę o foto auta na maila: joan_s@gazeta.pl z informacją o wysokości należności za usługę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
evita120708 Re: Garbus do ślubu 26.06.08, 18:47 Hej, przykro mi, ale w tym czasie jesteśmy jeszcze w podróży poślubnej Odpowiedz Link
joan_s Re: Garbus do ślubu 30.06.08, 14:40 Witam, a może ktoś inny dysponuje jakimś fajnym autkiem i mógłby zawieźć mnie i mojego narzeczonego do ślubu?? Tylko transport z miejsca zamieszkania do USC. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jaworra Re: Garbus do ślubu 05.08.08, 10:22 Hmm.. I ja podlaczam sie do reszty zainteresowanych 06.06.2009 baaaardzo prosze o informacje na gazetowego mejla! Odpowiedz Link
robbo-8 Re: Garbus do ślubu 28.01.09, 17:54 Pytanie do "evita120708" czy jeszcze działa ta wasza działalność?? Jestem zainteresowany!! Napisałem już pytanie do Ciebie na twoje konto w Gazeta.pl Odpowiedz Link
vwdarog Re: Garbus do ślubu 19.07.09, 22:38 VWitam Jezeli nie jest za pozno to dysponuje VW1303 Garbus Cabriolet z 1974roku na rozne przejazdy okolicznosciowe w tym wesela; kontakt: vwdarog@gazeta.pl lub darog@onet.eu Pozdrawiam DaroG robbo-8 napisał: > Pytanie do "evita120708" czy jeszcze działa ta wasza działalność?? Jestem > zainteresowany!! Napisałem już pytanie do Ciebie na twoje konto w Gazeta.pl Odpowiedz Link