turystkaaa 26.02.09, 14:53 Czy któraś z Was wie coś może o ślubach na Dominikanie lub innych ciepłych miejscach ? czy taki ślub jest ważny w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga_lapagos Re: Ślub na Dominikanie 26.02.09, 22:33 a dlaczego chcesz wziac slub w innym z najbiedniejszych krajow swiata, jesli moge spytac? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Ślub na Dominikanie 26.02.09, 22:42 galapagos... widać czym się zajmujesz Ja myślę ze ona chce wspomóc ten kraj wydanymi tam pieniądzmi Tak poważnie to najlepiej będzie jak zapytasz w USC. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Ślub na Dominikanie 26.02.09, 22:54 Ech Marina, Czasem sie gryze w jezyk a czasem nie moge sie powstrzymac. Oczywiscie analfabetyzm, AIDS, glod na Dominikanie to wszystko mozna pokonac organizujac swoj slub na plazy hotelu nalezacego do francuskiej sieci. Turystko, najpiekniejsze podrozownie to swiadome podrozowanie. Mam nadzieje, ze jestes swiadoma dominikaskiej rzeczywistosci. - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś