marina111 10.07.09, 02:33 no ja zawsze powtazam: o czym my bedziemy pisac jak juz bedzie po wszystkim slub.onet.pl/1565447,obyczaje_artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: depresja poślubna 10.07.09, 07:19 bedziemy siedziec na forum i gnebic te, co jeszcze maja to przed soba ja tam na ten przykład blizniaki bede robic Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: depresja poślubna 10.07.09, 10:45 MOj J twierdzi, ze bedziemy na ciazowych io dzieciecych forach siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: depresja poślubna 10.07.09, 11:12 Ja mam zamiar tu zostać i patrzeć co nowego się dzieje, poza tym pomagać dziewczyną które będą to miały przed sobą. Poza tym przeniose się na forum o dekoracji, a potem(dużo potem) pewnie o ciąży itd. To też są dość fajne tematy. Zawsze można pisać o organizacji chrzcin. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: depresja poślubna 10.07.09, 12:10 Ja już robię to co Tomelanka ma w planach, czyli bliźniaki. A dokładniej: bliźniaczki Co do depresji, depresji że tak powiem bezczynności przeżywałam ją już kiedyś jak skończyłam półroczny remont mieszkania. Teraz gdy skończyły się przygotowania ślubne czyję się podobnie. Dobrze, że są wakacje. Jednak cały czas coś się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: depresja poślubna 10.07.09, 12:41 fajnie macie, ja tam narazie o dzieciach nie mysle a smutnawo i pustawo, jak pisze kreatywni bylo owszem dlatego jestem tu caly czas i zastanawiam sie kiedy w koncu sobie pojde.... Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: depresja poślubna 10.07.09, 14:25 no to moze wez przykład i zacznij robic sobie jakies dzieci. To nie takie trudne Mnie niestety temat dzieci nie kreci wogóle wiec czuje ze bede miała problem. Jedyna nadzieja ze rzucę sie w wir budowy i urzadzania domu, zapomne ze brałam slub i ze były jakies przygotowanie Ja tam chyba tu nie zostane. Nie chce byc przestarzała forumka, po za tym rozkminiała bym ciagle co mogłam zrobic lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: depresja poślubna 10.07.09, 17:36 Mi mój mąż cały czas to powtarza i straszy zabraniem komputera, ale ja się nie daję. A dzieci,.....pewnie...polecam w 100%. Najlepiej od razu dwójkę, bo jedno jeszcze da się ogarnąć Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaka Re: depresja poślubna 15.07.09, 12:08 ja jestem jeszcze przed ślubem i dziwię się wam; myślałam, że po ślubie to dopiero człowiek jest szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: depresja poślubna 15.07.09, 12:18 no ale nie słyszałas jak ciezko sie wychodzi z uzaleznienia? My tu wszystkie jestesmy uzaleznione od siedzenia na forum i wymyslania na co jeszcze wydac pieniadze zeby nasze wesele było idealne Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: depresja poślubna 15.07.09, 12:20 O! Zgadzam się z Mariną. To uzależnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Re: depresja poślubna 15.07.09, 12:29 No ja jestem po a dalej tu siedzę - nawet bardziej bo przed ślubem nie miałam czasu, czuję się trochę w obowiązku podzielić się swoimi doświadczeniami, ale od początku nie rozumiem aż takiego przejęcia ślubem więc pewnie już niedługo się ulotnię. Odpowiedz Link Zgłoś
may_flower Re: depresja poślubna 16.07.09, 10:04 A mnie już męczą przygotowania. Wolałabym już mieć to za sobą. Z jednej strony fajnie jest wybierać szykować itp, ale strasznie dużo tego, nie wszystko jest przyjemne, poza tym ja muszę często moje wizje sprowadzać na ziemię ze względu na finanse - najważniejsze jest wykończenie mieszkania. Poza tym jestem pewna, że po ślubie nie będę miała czasu na depresję Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaka Re: depresja poślubna 16.07.09, 14:58 aha... no cóż.. pewnie mnie też to dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
ktrztr Re: depresja poślubna 17.07.09, 17:50 Wejdź na forum ortografia - "powtazam" pisze się zdecydowanie inaczej. Drogie forumowiczki, ślub to ważny dzień ale teraz zaczyna się życie, w którym niekoniecznie musicie być na świeczniku i możecie już skończyć przymiarki i dekoracje samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: depresja poślubna 19.07.09, 00:27 Ja dopiero po ślubie zaczełam tu bywać Teraz mam mniej czasu na siedzenie na forum...ale to chyba dobrze Odpowiedz Link Zgłoś