lilith.2 08.09.09, 08:38 Zastanawiam sie nad wyborem sukienki. bardzo podoba mi sie suknia HOnduras z madonny www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=130.honduras ale wiem ze ona jest dosc drogaa. znacie moze suknie o podobnym kroju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni24 Re: Sukienka 08.09.09, 20:07 bardzo ladna sama bralam ja pod uwage ale dobra rada przede wszystkim idz przymierz bo co innego na zdj a co innego na tobie. podobnych z innych firm nie znam ale suknie slubna ma sie tylko raz w zyciu wiec moze warto zaszalec i w ten jeden dzien nie liczyc sie z pieniedzmi Odpowiedz Link Zgłoś
b_ogna Re: Sukienka 09.09.09, 13:35 fajna kiecka sajolina przeglądałam tą strone i podoba mi sie kilka sukienek wiesz może jakie są ich przeciętne ceny w warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Sukienka 09.09.09, 15:56 Ta pierwsza suknia jest przepiekna.Zadko mozna zobaczyc taka koronke. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Sukienka 09.09.09, 16:03 suknia autorki wątku śliczna,ta kolejna taka pospolita już. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.2 Re: Sukienka 09.09.09, 19:43 KOmis nie za bardzo mi sie widzi Tylko tak się gryze sama ze sobą czy wydać tyle pieniędzy na sukienke na jeden raz, ale może rzeczywiście ślub jest raz w życiu A po waszych komentarzach widze, że chyba dobrze wybrałam Dzięki za pomoc za inne posty bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś