Gość: Pola IP: *.sonet.lublin.pl 04.02.02, 13:39 ni mniej ni wiecej tylko...pozdrawiam :)) z internet cafe przy ulicy Swietoduskiej :))) Usciski Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: A ja was... 04.02.02, 13:45 Gość portalu: Pola napisał(a): > ni mniej ni wiecej tylko...pozdrawiam :)) z internet cafe przy ulicy > Swietoduskiej :))) > > Usciski > Pola Pola:)))))))) Witaj, coś takiego:)))))) Ściskam Cię:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: A ja was... 04.02.02, 14:03 Ale Ci dobzre....... A na impreze przyjdziesz, Pola??? Wpadnij koniecznie. Tymczasem pozdrow Lublin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: A ja was... 04.02.02, 17:21 Pola!! Za moich czasow mowili "Hanki Swietoduskiej"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Pola!!!!!!!!!!!!!! 04.02.02, 17:49 nie siedz tylko i wyłącznie w Lublinie - popodróżuj trochę po Polsce :)))) do stolicy byś wpadła - mamy tu McDonaldsa, bazar z płytami i największe korki w kraju!!!!!!!!!!! Wpadaj na kawę :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Silver :)))))))) IP: *.sonet.lublin.pl 06.02.02, 13:56 No wlasnie jutro jade do Wawy :))))) Na zakupy na stadion, hahahaha :))))) A przy okazji wstapie do Ambasady Holenderskiej a co :)) I na paczki do starych znajomych :), Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Silver :)))))))) 06.02.02, 13:58 A jak było przez te pare dni w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Silver :)))))))) IP: *.sonet.lublin.pl 06.02.02, 14:07 ronja napisał(a): > A jak było przez te pare dni w Lublinie? Ronju, ja jestem 40 km od Lublina, a do Lublina przyjezdzam "pozalatwiac sprawy" :) A jest relaxujaco, rodzinne, odwiedzilam znajomych, co nie udalo mi sie w swieta, pogoda piekna - nie ma na co narzekac :)) Zostane jeszcze z tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Silver :)))))))) 06.02.02, 14:36 Brzmi super!:)))) Mi chodziło o lubelszczyznę! Też nie jestem z samego Lublina! Odpowiedz Link Zgłoś