Dodaj do ulubionych

PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!!

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 15:46
co myślicie o zorganizowaniu proetstu przeciwko MPK i rządom Jacka Miłosza,
za jednym razem można by zaliczyć ratusz i Pana Prószkowskiego..

może jakby zebrało się kilkaset osób to Pan Miłosz może by zaczął myśleć
(logicznie)..

trzeba mu dać to do zrozumienia, żeto co robi jest nie do zaakceptowania!!

piszcie co myślicie o proteście!! proponuje uzgodnienie terminu i godziny..
media napewno beda zainteresowane..
Obserwuj wątek
    • Gość: ściągawka Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.mm.pl 24.01.04, 16:27
      www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8896

Re: Mieszkańcy żądają głowy! (Wynik: 1) przez MWLublin włączone 24 Sty, 2004 -
      10:07(Informacje o użytkowniku | Wyślij wiadomość)
      PROTEST PRZECIWKO CENOM BILETÓW MPK I POMYSŁOM PREZESA MIŁOSZA.Trzeba Walczyć o
      swoje, bierność to współodpowidzialność za to co się dzieje,przyjdź, powiedz
      znajomym o pikiecie-Razem powiedzmy nie Rządom "Mafii Pruszkowskiej" PIĄTEK
      GODZINA 14:30 POD RATUSZEM

A może tak dodatkowo wybrać się zbiorowo na sesję rady miasta?
      • ryza_malpa1 Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 24.01.04, 19:41
        POdejrzewam że sie stawię :))
      • shawman Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 25.01.04, 02:30
        Ja przyjdę, jeżeli już będę po egzaminie... Ale jeżeli to organizuje Młodzież
        Wszechpolska, to pewnie szybko stamtąd pójdę.
    • ryza_malpa1 Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 24.01.04, 16:42
      Mi pasuuje. Z godzinami będzie problem bo z jednej strony ludzie pracuja a zd
      rugiej wypadaqłoby w molestowanych firmach kogoś jednak zastać.
      I dobrzeby bylo gdyby protest nie był podpiety pod żadna "Solidarność" czy inną
      organizacje politycznba , bo to moze ludzi ( np mnie )) zniechęcić.
      • Gość: Kadafi Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.bin-laden.cc 24.01.04, 17:09
        mi również.
        tylko jak sie tam pojawią sztandary Młodzieży Wszechpolskiej to mnie krew
        zaleje. Bo młodziezówka Ligi Popaprańców i banda Prószona i Miłosza to
        praktycznie ta sama opcja wywodząca się z byłego AWSu, tak samo jak plakaty MW
        na przystankach "Żądamy powrotu biletów sieciowych" to zwykła kpina.
    • Gość: stachenka Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 19:28
      Ja, jako studentka, wolałabym po 16 lutego. Ale przecież można nękać ich
      kilkakrotnie.
      Zgadzam się, że powinna to być akcja apolityczna.
    • jack.m Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 24.01.04, 20:07
      jesli pogoda bedzie taka jak dzisiaj, tj. -15 stopni to postoicie 10 minut i
      stwierdzicie ze to nie ma sensu i sie rozjedziecie, na tym to sie skonczy, ale
      zycze powodzenia
    • rilian Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 24.01.04, 20:34
      Bardzo chętnie. Jakaś pikieta, albo coś...
    • 4gwiazdki Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 25.01.04, 09:14
      Przyjdę.Jeśli jednak jakaś frakcja polityczna i bojówkarze zaczną
      rozrabiać,robię w tył zwrot i wracam do domu.
      Proponuję ponadto,aby kilka osób przygotowało się do "negocjacji" z władzami.

Znając nasze środowisko,to wydaje mi się,że jednak będzie nas mało.A później
      znowu narzekania i wieszanie psów na wszystkich.
      Przyjść i poprotestować należy.
    • Gość: PREZES KPM Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.telprojekt.pl 25.01.04, 10:36
      BRROŃMY SIĘ. Uważam że skoro w nieuzasadniony sposób podnosi się ceny biletów
      to jest to okradanie niezgodne z PRAWAMI NATURY a więc nie powinno być
      uznawane. Myślę że oprócz, plakatowania, pikiet, podawania biletów,
      ograniczania przejazdów w MPK w celu kompletnego rozłożenia tej spółki można
      jeździć za free. Będzie tylko kwestia odpowiedniego zorganizowania się. Jak?
      Siegając do histori trzeba by skorzystać ze starych sprawdzonych metod
      stosowanych podczas okupacji. Wystarczy że na przystanku wcześniejszym (przed
      którym stoją kanary) rzucić hasło łapanka. Bilety przkazać lub opuścić pojazd
      zmierzający w kierunku okupanta. Pozdrawiam myślę że logiczne i słuszne.
      BRROŃMY SIĘ.
    • Gość: Anti_M. Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 25.01.04, 13:53
      Przyjdę na pewno. Wezmę ze sobą taczkę i betoniarkę!
      • Gość: podejrzliwy Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.mm.pl 25.01.04, 14:52
        Nie rób sobie jaj.Sprawa jest poważna
        • stachenka Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 26.01.04, 22:53
          Taczka taczką, ale betoniarka obowiązkowo. Jak się ładnie uformuje, to będzie
          gotowy pomnik absurdu.
          Mówię poważnie.
          • pepperoni78 Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! 28.01.04, 14:12
            Piątek popołudniu przed ratuszem?? Tylko co wspólnego z akcją ma Młodzież
            Wszechpolska?? Na mieście widziałem plakaty na temat piątkowego protestu
            sygnowane przez "wszechpolaków". Zaraz zaraz... Czy tonie jest przypadkiem
            młodzieżówka LPR?? Partii, która popierała w wyborach Pruszkowskiego??
            • Gość: ryża małpa Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.mm.pl 28.01.04, 15:30
              No wlasnie tez sie zastanawiam czy iść.....Jeszcze mi dadzą po łbie za
              pochodzenie albo poglądy....
    • Gość: christo Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.lublin.mm.pl 28.01.04, 17:16
      Chetnie pójdę .A co myślicie aby tym draniom z MPKa wytłuc szyby w biurowcu ,
      niech oni troche pomarzną.
      • Gość: byleco Re: PROTEST PRZECIW MPK LUBLIN !!! WAŻNE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 17:45
        Ostatnio chorowałem i nie wiem o co ten szum, ale jak już Miłosza nie będzie,
        to po ile będą bilety? Bo to mnie najbardziej interesuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka