Gość: domowiec IP: 207.107.254.* 09.02.02, 19:12 ta zagadka pewnie jest latwa: co to, o wschodzie slonca chodzi na czterech, w poludnie na dwoch, i przy zachodzie o trzech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domowiec Re: zagadka #1. IP: *.sprint-canada.net 10.02.02, 08:18 ulv napisał(a): > Aha! Sfinks wrócił ! he, he, ulv ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek Re: zagadka #1. IP: 195.114.189.* 10.02.02, 13:37 Pewnie Gudzowaty. Bo mi się wszystko kojarzy albo z Gudzowatym albo z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazy Re: zagadka #1. IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 22:34 Jesli nie jestem w bledzie to MY. (czlowieki) Pod warunkiem ze trzeba bedzie podpierac sie jedna laska. Kazy Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: zagadka #1. 10.02.02, 23:54 Ta zagadka jest bardzo latwa, bo jest stara jak swiat. Poprosimy o nastepna. Trudniejsza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: zagadka 2 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:40 Pewien człowiek mieszka na ostatnim piętrze bardzo wysokiego budynku. Każdego dnia idąc do pracy jedzie windą aż na parter, jednak wracając z pracy wyjeżdża windą tylko do połowy wysokości, a dalej idzie po schodach. Chyba, że pada deszcz - wtedy wyjeżdża windą na samą górę! Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Nie jest taka trudna!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 19:48 Próbujcie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: zagadka 3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:42 Pewien facet jest ubrany całkowicie na czarno. Ma czarne buty, skarpetki, spodnie, sweter, rękawiczki i kominiarkę. Idzie czarną ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia. Nie widać też księżyca - jest nów, a niebo zachmurzone. Naprzeciw niego z dużą prędkością jedzie czarny samochód z wyłączonymi światłami - jednak w jakiś sposób kierowca zobaczył mężczyznę i się zatrzymał. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazy Re: zagadka 3 IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 16:15 Gość portalu: jaza napisał(a): > Pewien facet jest ubrany całkowicie na czarno. Ma czarne buty, skarpetki, > spodnie, sweter, rękawiczki i kominiarkę. Idzie czarną ulicą, na której nie > świeci się żadna latarnia. Nie widać też księżyca - jest nów, a niebo > zachmurzone. Naprzeciw niego z dużą prędkością jedzie czarny samochód z > wyłączonymi światłami - jednak w jakiś sposób kierowca zobaczył mężczyznę i się > > zatrzymał. Jak to możliwe? Czy byl on z Czarnobyla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: zagadka 3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 19:46 wszystko jedno skąd Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: zagadka 3 - wiem!!! 11.02.02, 17:12 Wiem. Za kierownica samochodu siedzial kot. Sensowna odpowiedz????:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: zagadka 3 - wiem!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 19:47 to był człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazy Re: zagadka 3 - wiem!!! IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 20:58 Czy to byl sen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: to nie sen IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 09:40 to wszystko mogło zdarzyć się naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza podpowiedź IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 10:00 która to może być godzina? Odpowiedz Link Zgłoś