Dodaj do ulubionych

Radisson Sharm

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:08
Czy ktoś wybiera się do Radissona do Sharmu w pierwszym tygodniu sierpnia? A
może ktoś już tam był z Alfa Star? Proszę o opinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: Radisson Sharm IP: 195.205.73.* 21.07.05, 14:57
      bylem poszukaj w temacie
      • krystian.wawa Re: Radisson Sharm 21.07.05, 18:06
        Wprawdzie temat już taki był, ale i tak napiszę parę zdań. Hotel jest rozległy,
        jest kilka standardów pokoi (są lepsze i gorsze standardy pokoi), są ładnie
        urządzone. Pokoje są dokładnie sprzątane, bakszysze pozostawiane na łóżku mogą
        jeszcze bardziej zmotywować osoby sprzątające. Ogród jest zadbany, baseny
        czyszczone codziennie wieczorem. Jedzenie było dobre, dania były robione
        głównie pod Włochów. Jeżeli ktoś chce się kąpać nad morzem, musi się liczyć z
        tym, że do wody będzie wchodzić z pomostu. Jeżeli chodzi o animatorów- śmiem
        powiedzieć, że kompletna klapa... Piosenki puszczane na basenie były baaardzo
        stare- głównie angielskie oraz włoskie. Zabawianie wczasowiczów przez
        animatorów, ograniczało się do zrobienia jednego lub maksymalnie dwóch
        konkursów, którego to zwycięzcę wrzucali do wody (basenu). Chciałbym kiedyś
        pracować tyle godzin co oni, 8.00-12.30-przerwa-15.30-17.00. Animatorzy byli
        Włochami, którzy bardzo marnie mówili po angielsku, głównie zabawiali swoich
        rodaków- być morze dlatego, że nie mogli się porozumieć z innymi
        narodowościami. Gdy proszono ich o to by puścili egipską muzykę, mówili, że
        turyści nie chcą jej słuchać, lub też że puszczą ją później (czytaj: za
        godzinę jeden utwór). TAK WIĘC JEŻELI JEDZIESZ DO TEGO HOTELU,TO RADZĘ ZABRAĆ
        ZE SOBĄ DISCMANA LUB MP3 PLAYER’A !!!
        • Gość: mariusz Re: Radisson Sharm IP: 195.205.73.* 22.07.05, 09:08
          fakt ze animacja byla kiepska ale czy po to jedzie sie do egiptu?
          z plaza tez tak jest
          • Gość: krystian.wawa Re: Radisson Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:32
            Fakt, jedzie się do Egiptu po to by odpoczywać,zwiedzać itp. Ale jak człowiek
            chce troszke odpocząć i zrelaksować się, to fajnie by było gdyby animatorzy
            troszke się przyłożyli do swojej pracy,a tymbardziej nie chciałem i nie chcę
            słuchać na basenie muzyki, której słuchali w czasach młodości, obecnie
            czterdziestolatkowie...jest to dla mnie wielki minus jeżeli chodzi o
            hotel...Rok temu miałem okazję w Hurghadzie spędzić wakacje w również 5*
            hotelu,tamci animatorzy w porównaniu z tymi z Radissonu, to poprostu DEBEŚCIAKI-
            wszystkich bawili, potrafili się dogadać w kilku językach...
            • Gość: Franczesko Re: Radisson Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:52
              w zeszlym roku animatorzy umieli sie dogadac i gadac w kilku jezykach (niestety
              po polsku nie;) )
              ale muzyke z nad baseny do dzis mam w uszach ...LA BOMBA ... ja riva ja riva :)
              i co chwila : are you ready ?
              hehe ale jak dzis sobie to ogladam to fajnie bylo ;)
              • Gość: krystian.wawa Re: Radisson Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:46
                Czy to byli dwaj kolesie i trzy dziewczyny z włoch ?? Jeżeli tak, to nie wiem
                czemu w tym roku tak kiepsko było nad basenem. A zabawy i taniec przy basenie
                to raz dziennie,aha i układ taneczny był bardzo kiepski i bardzo...dziwny ?...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka