Gość: Valdi IP: *.globaldial.com 11.02.02, 02:27 A nic nie mam przeziebione... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazy Re: Zagadka No 31 IP: *.proxy.aol.com 11.02.02, 09:18 Gość portalu: Valdi napisał(a): > A nic nie mam przeziebione... Zimne nogi.................. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Zagadka No 31 11.02.02, 15:21 Sprzataczka 2: O, znowu idzie! Sprzataczka 1: Moj maz mial przeziebiony pecherz, to ja wiem co to za bol! Stuwala: Nic nie mam przeziebione! Tylko lepiej na zapas! Bo dzis mam znowu stanie przy tej cholernej budce! Sie czlowiek namarznie jak pies! Sprzataczka 2: A dzisiaj to co bedzie?!! Tez jako ta jego ciotka?!! Stuwala: Pewnie tak!! Z Londynu bede liczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Zagadka No 31 IP: *.globaldial.com 13.02.02, 04:54 eor napisał(a): > Sprzataczka 2: O, znowu idzie! > Sprzataczka 1: Moj maz mial przeziebiony pecherz, to ja wiem co to za bol! > > Stuwala: Nic nie mam przeziebione! Tylko lepiej na zapas! Bo dzis mam znowu > stanie przy tej cholernej budce! Sie czlowiek namarznie jak pies! > > Sprzataczka 2: A dzisiaj to co bedzie?!! Tez jako ta jego ciotka?!! > Stuwala: Pewnie tak!! Z Londynu bede liczyl! Nic dodac - nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś