loveusia 31.01.03, 13:14 Wlasnie tak. Kocham go bardzo. Za caloksztalt. Wy go nie lubicie, bo do piet mu nie dorastacie. I dlatego go ciagle krytykujecie. Powinniscie pracowac nad soba zeby mu dorownac. Jestescie zazdrosnikami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoniska Re: Kocham Normala 31.01.03, 13:19 ciesze sie waszym szczesciem. nareszcie ktos napisal cos milego. ja tak czytam wasze listy i mnie zal za serce sciska. wy sie tak nie lubicie. i ja nie wiem dlaczego wy sie tak nie lubicie. a tu taki list o milosci. mnie na sercu tak milo sie zrobilo. prawie tak milo jak wtedy gdy ich troje wygralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Kocham Normala IP: 195.94.207.* 31.01.03, 14:04 Ja też lubię Ich Troje. I też lubię miłość. Kocham miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalny Re: Kocham Normala 31.01.03, 13:30 Dziewczyny, kochajcie mnie! Nawet gdyby miał to być autoerotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kocham Normala 31.01.03, 13:59 Nie masz dziewczyno szans. Normals już kocha kilka osób i tak się dziwnie sklada, że są to panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Kocham Normala IP: 195.94.207.* 31.01.03, 14:05 Kocham nie tylko samców. Samice też kocham. Kocham was. Was. Cały Świat. W głowie mi się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
adoniska Re: Kocham Normala 31.01.03, 23:16 nie wiem czy moglabym cie pokochac. moze moglabym. nie znam cie wiec nie wiem. dlatego nazywasz sie nienormalny? ja nie znam tez michala choc go kocham. ja widze co on robi. on robi takie piekne rzeczy. dlatego go kocham. wiem ze on mnie nie kocha. on mnie nie zna. to tak jest z toba i ze mna. moze moglabym ciebie pokochac. moze nie moglabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Kocham słowa IP: 195.94.207.* 03.02.03, 08:41 Ślicznie to ujęłaś. Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś