Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:59 kto z was jest po operacji plastycznej? jakies referencje? dla znajomej potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: operacja plastyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 16:41 ALE O CO CHODZI???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 17:41 o litfing twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ez_77 Re: operacja plastyczna 19.02.10, 13:23 nie refunduje się operacji plastycznych upiększających, raczej takie jak np. odtworzenie piersi po mastektomii czy progenia (wada zgryzu). Lifting to byłoby przegięcie zwłaszcza, ze nie ma kasy na leki dla ludzi chorych na nowotwory czy dla wcześniaków. W Nałączowie jest klinika co robi operacje plastyczne niech twoja znajoma tam zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 18:31 nigdzie nie napisałem ani słowa o refundacji i nie o takie porady pytałem pytałem o referencje a to "prawie różnica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: operacja plastyczna IP: *.kalisz.mm.pl 01.10.10, 18:12 Najlepiej przejrzeć forum z opiniami.Dobre znajduje się na stronie dourody.pl Tam masz adresy odpowiednich klinik i salonów, które wykonują dane zabiegi. Daj link znajomej żeby się zaznajomiła z tematem. Są tam również artykuły na ten temat :) Lepiej nic na własną rękę nie szukać i nie eksperymentować tylko polegać na rekomendacjach. W końcu taka operacja to nie żarty :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś