latarnik123456 02.02.10, 14:14 czy ktoś zna dobrego lekarza stamtąd, który wykonywałby usg prostaty i mógłby go polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleczka-lena Re: usg prostaty w Luxmed 11.03.10, 08:51 mój mąż robił usg prostaty u dr Rzedzickiego potem u dr Pasławskiego i możemy polecić zarówno jednego jak i drugiego lekarza, Panowie dokładnie opisują to badanie i oprócz tego są bardzo sympatyczni w stosunku do pacjentów, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_985 Re: usg prostaty w Luxmed 22.03.10, 10:48 ja również wykonywałem usg u dr Rzedzickiego i mogę polecić tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulos Re: usg prostaty w Luxmed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:49 Sprawdź! USG gruczołu krokowego wykonywał mi dr Zajączkowski. Jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka966 Re: usg prostaty w Luxmed 22.04.10, 10:32 zdecydowanie Zajączkowski! mój tata chodził do niego i zawsze chwalił sobie tego lekarza za dokładność i staranność wykonywania badania,. dokładne opisy i wysoka kulturę osobista tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
laparyna91 Re: usg prostaty w Luxmed 23.04.10, 08:21 najlepiej to badanie wykonuj e dr Rzedzicki, mozesz sobie poczytac szczegółowo co pokazuje to badanie, przesyłam Ci link luxmedlublin.pl/index.php?item=187 miłej lektury;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkabiedronka_1985 Re: usg prostaty w Luxmed 29.04.10, 14:39 mój znajomy wykonywał usg prostaty u dr Zajączkowskiego, bardzo dokładnie opisał badanie i dał wskazówki co robić dalej:)polecam Odpowiedz Link Zgłoś