Gość: pol IP: *.winkhaus.com.pl 25.08.04, 16:00 Hej, pisał ktoś może @ do hotelu Aida Verdi - info@aidaverdi.com chcialem się dowiedzieć czy mam rezerwacje ale chyba ten adres jest nieczynny Może macie innego maila do nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivog Re: Aida Verdi 26.08.04, 08:20 A może najlepiej tam zadzwonic?? Ja wyjeżdzam 18.09 do AidaVerdi i tez bym była zainteresowana potwierdzeniem. Daj zanć jak Ci się uda coś załatwić. pozdrawiam Ivo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslava Re: Aida Verdi IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.08.04, 11:02 E-mail do Aidy guest@aidaverdi.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Aida Verdi IP: *.winkhaus.com.pl 26.08.04, 16:33 wielkie dzięki! pisałaś do nich na ten adres? długo się czeka na odpowiedź bo na razie zero odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
mirra9 Re: Aida Verdi 04.09.04, 22:28 Nie pisałam do nich. Adres odszukałam po przeczytaniu Twojej prośby. Czy wyjazd jest aktualny? Życzę wspaniałego pobytu. Będę wdzięczna za wrażenia mirra9@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś