radoslaw_985 11.03.10, 07:58 gdzie można znaleźć dobrego lekarza który zająłby się ewentualnym zoperowaniem krzywej przegrody w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witaminkab Re: laryngolog-Lublin IP: *.nette.pl 11.03.10, 23:03 Dr Wojciech Goliszek przyjmuje na Wallenroda w przychodni, pracuje i operuje w Szpitalu Wojskowym Polecam, wiem, co mówię:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika-ragoneska85 Re: laryngolog-Lublin 18.03.10, 09:29 kiedyś takimi operacjami zajmował się dr Ogrodnik, mój brat miał taką operacje i to właśnie pan doktor się nim zajmował.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzndrn2 Re: laryngolog-Lublin 22.03.10, 09:13 jak potrzebujesz korekcji zatok to tylko Ogrodnik, wiele słyszałam pozytywnych opinii o tym lekarzu i moja znajoma która przechodziła taki zabieg u niego tez go polecała więc może należny spróbować u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw_985 Re: laryngolog-Lublin 22.03.10, 10:45 a czy dr Ogrodnik wykonuje takie zabiegi prywatnie czy tez na NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienkalatynoska Re: laryngolog-Lublin 31.03.10, 13:11 czy ktoś z was zna może jakieś opinie o prof Niedzielskiej?? chciałabym skonsultować z kimś naprawdę dobry m ale nie wiem czy ona byłaby dobrym wyborem pomocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
esteranta85 Re: laryngolog-Lublin 31.03.10, 15:02 słyszałam że na Zwycięskiej przyjmuje dr Kowalczyk-Czapczyńska, czy ktoś może polecić ta lekarkę? odpowiadają mi godziny jej przyjęć i stąd pytam o opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_19 Re: laryngolog-Lublin 07.06.10, 11:34 z dobrych laryngologów mogę polecić dr Ogrodnika, to świetny lekarz który zawsze skutecznie pomoże, chodzę do niego odkąd pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberoszka24 Re: laryngolog-Lublin 09.06.10, 10:41 z laryngologów mogę polecić prof Niedzielską, uważam że to jedna z najlepszych laryngologów w lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
twist-er80 Re: laryngolog-Lublin 17.06.10, 07:32 kiedyś miałem styczność z dr Brodą, potem z Elżakowskim, trafiłem do nich przypadkiem ale i jeden i drugi lekarz był dobrym wyborem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: laryngolog-Lublin 02.08.10, 12:41 dla mnie fajny i skutecznie leczący lekarz to dr Ogrodnik, miałam przez dlugi czas problemy z nawracającymi ranami w nosie i dr mi pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
bonifikatka Re: laryngolog-Lublin 19.08.10, 13:11 wg mnie fajnym laryngologiem jest dr Ogrodnik, chodzę do niego przy problemach z zatokami i zawsze mi pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtowo303 Re: laryngolog-Lublin 27.08.10, 11:10 ja chodzę do ogrodnika i jestem bardzo zadowolona z konsultacji z nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: laryngolog-Lublin IP: *.nplay.net.pl 01.09.10, 16:15 a gdzie dr ogrodnik przyjmuje w tej chwili? Wiem że w luxmedzie, ale tam to tylko prywatnie chyba, a gdzieś oza tym tez czy tylko tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hive_mind Re: laryngolog-Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.15, 18:15 Świetnym chirurgiem jest pan Marek Grodnik, Luxmed, Lublin. Nie wiem jednak czy ze względu na blisko emerytalny wiek nadal operuje. Oby! Polecam! Operował mojego męża - przegroda w nosie. Wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hive_mind Re: laryngolog-Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.15, 18:16 przepraszam pomyłka w nazwisku z pośpiechu - chodzi o pana Marka Ogrodnika Odpowiedz Link Zgłoś