Gość: sen IP: *.cdma.centertel.pl 28.04.10, 21:16 Są na furum wątki o doktorze Chołubku sprzed kilku lat. Będę wdzięczna za świeże informacje dot. prowadzenia ciąży i porodu przez doktora. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: dr Gustaw Chołubek - updated IP: *.nplay.net.pl 29.04.10, 08:22 ciąże może i prowadzi dobrze, usg równiez wykonuje znakomicie ale jak się trafi do szpitala to już się tobą nie interesuje a już o porodzie nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.esmeralda Re: dr Gustaw Chołubek - updated 29.04.10, 12:31 Bardzo polecam jako radiologa - czyli do wykonania usg ciąży. Profesjonalizm i wiedza, dość miły, komunikatywny, z dowcipem:) Polecono mi go jako jednego z najlepszych specjalistów w Lublinie. O prowadzeniu ciąży nic nie wiem, chodziłam do jego szefa;D Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskarek_1979 Re: dr Gustaw Chołubek - updated 29.04.10, 13:41 ten lekarz prowadził ciąże mojej siostry i była zadowolona z tej opieki, pracuje prywatnie w Luxmedzie i ona tam chodziła:) Odpowiedz Link Zgłoś