Dodaj do ulubionych

Idzie druga fala. Wójt gm. Wilków zarządza ewak...

04.06.10, 12:25
oto kto za to odpowiada
www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE
Obserwuj wątek
    • marstap1 Przecież Dziwisz... 04.06.10, 12:39
      Przeciesz Dziwisz relikwie wystawił. Miały nas chronić hahaha. Ludzie nie dajcie się omamiać facetom w sukienkach.
      • krzysiozboj Re: Przecież Dziwisz... 04.06.10, 12:59
        Zakichane lewactwo nie zauważy ze to nie kościół odpowiada za stan wałów i inne
        zabezpieczenia przeciwpowodziowe, o tym że zawsze organizuje on pomoc w takich
        sytuacjach to nawet się nie zająknie bo niby co dobrego "faceci w sukienkach"
        mogliby zrobić.
        Lewactwo za to swoim wodzom ślepo uwierzy a jeśli coś nie tak pójdzie to speców
        od PR się weźmie a oni coś wymyślą.
        • Gość: public enemy uk jakie lewactwo? dobrze sie czujesz? IP: *.chello.pl 04.06.10, 13:07
          jesli ktos racjonalnie mysli to musi byc lewakiem? a jak prawicowiec to musi
          wierzyc w boga? prosze cie...chyba proszki cie poscily.Pis modlil sie o deszcz
          wiec ludzie potracili dorobek calego zycia, mam nadzieje ze podziekuja im za to
          podczas wyborow.
          • tajnos.agentos Re: jakie lewactwo? dobrze sie czujesz? 04.06.10, 13:16
            "Lewak" to jest takie niby obraźliwe określenie, często używane przez
            uważających się za prawicę oszołomów w celu dokopania wszystkim, którzy
            ośmielają się myśleć inaczej, jak oni.:)
            • krzysiozboj Re: jakie lewactwo? dobrze sie czujesz? 04.06.10, 14:51
              Mniej obraźliwe chyba niż moher, może ładniej było by miast lewak napisać
              "lewicowiec" ( o ile to poprawne w formie). Natomiast Jeśli uważasz że że winę
              za powódź oraz jej skutki trzeba przypisać owej mszy oraz wystawieniu relikwii
              to zgodzę się z twierdzeniem że myślę zdecydowanie inaczej niż Ty, nawet więcej,
              napiszę że takie twierdzenia to zwykła błazenada i prostactwo.
          • krzysiozboj Re: jakie lewactwo? dobrze sie czujesz? 04.06.10, 14:45
            Jeśli sugerowanie/twierdzenie że jakaś msza winna powodzi lub wystawienie
            relikwii to Twoim zdaniem "racjonalne myślenie" to w zasadzie koniec miejsca na
            polemikę.
            Bo ja twierdzę że miast przy każdym nieszczęściu biadolić jaka to zaraza z
            "sukienkowych" i że wszystkie nieszczęścia to ich wina to powinno się raz złapać
            roboty a dwa rozliczyć urzędasów ze swoich obowiązków. Więc tu jakby "racjonalne
            myślenie" ma dla nas skrajnie różny oddźwięk.
        • tajnos.agentos Re: Przecież Dziwisz... 04.06.10, 13:09
          A propos, co w tej sprawie robi Kościół, oprócz zbierania kasy przez Caritas na
          "dobroczynnych" balach i koncertach?
          • krzysiozboj Re: Przecież Dziwisz... 04.06.10, 14:41
            A Ty zrobiłeś coś więcej niż oni? Czy tylko błaznujesz?
            • tajnos.agentos Re: Przecież Dziwisz... 05.06.10, 11:18
              A Ty co robisz, oprócz klepania głupot na forum?
              • krzysiozboj Re: Przecież Dziwisz... 05.06.10, 13:48
                Zwracam uwagę osobnikom o lewicowych poglądach (bo moim zdaniem prócz totalnych
                idiotów tylko oni mogą na taki pomysł wpaść)że powódź to nie skutek odprawienia
                mszy czy wystawienia relikwii, dotarło? Czy jednak nie i nadal będziesz się
                upierał że to jednak owa msza winna powodzi?
                • tajnos.agentos Re: Przecież Dziwisz... 05.06.10, 15:09
                  krzysiozboj napisał:

> Zwracam uwagę osobnikom o lewicowych poglądach (bo moim zdaniem
                  prócz totalnych
                  > idiotów tylko oni mogą na taki pomysł wpaść)że powódź to nie
                  skutek odprawienia
                  > mszy czy wystawienia relikwii, dotarło?

Zwracam uwagę osobnikowi, który uważa że ma prawicowe poglądy (tylko
                  kompletrni kretyni mogą wyznawać takie ideologie), że osobnikom z
                  takimi poglądami do łepetyn przechodzą
                  nie takie pomysły.

Czy jednak nie i nadal będziesz się
                  > upierał że to jednak owa msza winna powodzi?

Osobnikom uważającym, że mają prawicowe poglądy do pustych łepetyn
                  przyjść nie może, że ja przy niczym podobnym nigdy się nie
                  upierałem. Oni widzą tylko to, co chcą widzieć.:)))
                  • krzysiozboj Re: Przecież Dziwisz... 06.06.10, 12:36
                    Gdybyś miał mniejsze kłopoty z czytaniem to zauważyłbyś ze pomysły tyczące mszy
                    i relikwii tu się pojawiły, gdzie Ty wyczytałeś ze Ciebie bezpośrednio to tyczy
                    to już nie wiem, może mi wskażesz? Chyba że tak zasady starasz się mi wcisnąć
                    coś czego nie napisałem.
                    A co do linku - polemizuj z osobami które są autorami tamtego, ja odniosłem się
                    tylko do kretynizmów sugerujących
                    pewne przyczyny powodzi - tylko tyle. Napisałem też że tylko lewacy lub idioci
                    mogą mieć takie pomysły (że kler i msze winne wszystkim nieszczęściom) - tyle i
                    tylko tyle.
        • Gość: berkowaty @Krzysiu IP: *.static.adslpremium.ch 04.06.10, 13:21
          Jeden idiota, były Marszałek Sejmu modli się o deszcz, drugi idiota, Kardynał,
          wieloletni asystent JPII wystawia relikwię...

Idąc tym tropem rozumowania, powinniśmy usunąć z Wawelu Mlaskacza
          Kurduplkowatego, a woda sama zniknie

Krzysiu, to nie średniowiecze, ja nawet komputer mam

Bart
          • krzysiozboj Re: @Krzysiu 04.06.10, 14:40
            Jeśli uważasz że modlenie się o deszcz jest idiotyzmem w czasie suszy (ja
            bynajmniej nie widzę nic w tym szkodliwego że ktoś tam za czymś się pomodli)
            oraz sugerujesz że wystawianie relikwii ma jakiś negatywny wpływ na pogodę to
            napiszę - jesteś idiotą i błaznem. I miast sensownie coś zrobić to tylko
            będziesz bełkotał że "sukienkowi" winni wszystkim nieszczęściom bo do tego to
            się sprowadza.
            Tak to nie średniowiecze i takich błaznów co linkują mszę sugerując że ona winna
            powodzi lub takich co za nieszczęścia obwiniają wystawienie relikwii powinno się
            podleczyć w zakładzie zamkniętym.
            • zubelz Re: @Krzysiu 04.06.10, 15:05
              Panowie pomału nie pchajcie się tak do tego szpitala. Służba zdrowia jest w
              zapaści. Może wystarczy porada + kuracja?. Obaj jesteście idiotami.Jeden i drugi
              wierzycie w jakieś czary czy zaklęcia. Czy teraz będziecie sobie udowadniać kto
              jest większym idiotą?
              • krzysiozboj Re: @Krzysiu 04.06.10, 15:58
                A pokaż mi z którego miejsca u mnie wynika że wierzę w czary i zaklęcia. Bo
                jeśli nie potrafisz to napiszę Ci że Ty jesteś trzecim idiotą. Zwyczajnie uważam
                że kwestia tego co w kto wierzy i za co się modli jest jego prywatną sprawą o
                ile nie szkodzi tym drugiemu. Natomiast obwinianie za wszystko "sukienkowych" i
                moherów bo "odprawili jakieś gusła" podpada pod idiotyzm z dwóch powodów - raz
                widać sami dopuszczają iż "gusła" skuteczne deklarując przy tym że w nie nie
                wierzą a dwa jest to zwyczajnie chamskie podjudzanie.
                • zubelz Re: @Krzysiu 04.06.10, 16:05
                  Nadal twierdzę że jesteście idiotami a z takimi to szkoda dyskusji.
                  • krzysiozboj Re: @Krzysiu 04.06.10, 16:31
                    Wszedłeś w dyskusję, napisałeś "Obaj jesteście idiotami.Jeden i drugi
                    wierzycie w jakieś czary czy zaklęcia", po czym na prośbę byś wskazał w które
                    gusła wierzę lub pokazał miejsce z którego wynika ze wierzę w nie "Nadal
                    twierdzę że jesteście idiotami a z takimi to szkoda dyskusji". Może miast
                    wszystkim oznajmiać "jesteście idiotami" przewietrzyć się trochę?
          • krzysiozboj Re: @Krzysiu 04.06.10, 15:00
            Napiszę więcej, ani ta w 97 ani obecna powódź w niczym mi nie zaszkodziła, w
            jednej i drugiej pomagałem powodzianom bo uważałem że powinienem z czystej
            ludzkiej solidarności a to co wypisujesz Ty i Twoi przedmówcy to zwyczajne
            złośliwe brednie i podjudzanie złośliwością w sytuacji kryzysowej.
            Ale przyznam, ruszyć zadek i coś zrobić to o wiele trudniej niż pobełkotać o
            złych "sukienkowych"
            • Gość: slawek Re: @Krzysiu IP: *.opera-mini.net 06.06.10, 13:32
              W pelni popieram.to oczywiste ze ani zubelz ani tajnos zadka nie rusza do pomocy...za to okrasza nas na forum swoimi ignoranckimi tzw.myslami nt.powodzi;>
              • tajnos.agentos Re: @Krzysiu 06.06.10, 18:42
                Boberku, zamiast klepać głupoty na forum, albo dowozić pomarańcze i
                czekoladki do najbliższego magazynu darów (mogę pokazać parę
                bynajmniej niezalanych domów, które ostatnio całkiem nieźle
                się "wzbogaciły"), zapraszam na wycieczkę do młyna w Szczekarkowie,
                koło mostu w Dobrem, albo na wał w Kępie Gosteckiej. Tam się
                wyżyjesz przy noszeniu worków z piaskiem, tylko żadnej kamerki nie
                zabieraj, bo rozgoryczeni ludzie dziś jednym "ścierwojadom"
                przecięli jakiś kabel przy satelitarnym busie, a drugim chcieli
                kamerkę wrzucić do wody. Jak wreszcie woda zejdzie i chwilowo nie
                wróci, będziesz także mógł się zabrać za konserwację wałów i
                międzywala, a także za oczyszczanie od dawna zaniedbanego koryta
                Wisły.:)))
                • Gość: slawek Re: @Krzysiu IP: *.opera-mini.net 06.06.10, 20:15
                  coz mozna odpowiedziec-debil,i tyle.
                  • tajnos.agentos Re: @Krzysiu 07.06.10, 07:42
                    Gość portalu: slawek napisał(a):

> coz mozna odpowiedziec-debil,i tyle.

Bardzo mi miło, a ja Krzychu jestem.:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka