piegucha Re: Originals :D 04.10.13, 16:19 Wczoraj juz widzialam i podoba mi sie Choc nieco powycinali i poskladali z Pamietnikow, tzn z tego odcinka co byl o Nowym Orleanie. Ale zapowiada sie ciekawie Odpowiedz Link
piegucha Re: Originals :D 05.10.13, 02:29 Aaaaa, musicie poprawic tabelke! Originals mialo premiere w srode, ale od przyszlego tygodnia bedzie lecialo we wtorki, czyli w srody u Was. Odpowiedz Link
pszczolaasia ja juz po:D 05.10.13, 13:19 a Klaus jest niegrzeczny <krece z niedoweirzaniem glową> Odpowiedz Link
yvi1 Re: ja juz po:D 07.10.13, 12:00 Nareszcie wiem,czemu tak nie cierpie Klausa,przypomina mi mojego ex . A Orignals,to najpierw musze dobrze pomacac,bo jak na razie nie jest moim top ten faworytem. Odpowiedz Link
piegucha Re: Originals :D 09.10.13, 04:20 Ha! To juz znamy cala historie! Tylko skad ta wiedzma sie wziela i dlaczego tak pomaga Marcelowi? Akcja sie rozkreca, choc zal mi Elijah Lubie go. Cos mi sie wydaje, ze spin off lepszy niz Pamietniki, przynajmniej w tym sezonie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 09.10.13, 11:41 Bo może to w końcu będzie normalny, mroczny serial o wampirach. A nie przygody zakochanych idiotek w koledżu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 13.10.13, 09:20 ciekawe kim ta deeeva jest... jeny jak ja bym chciala sciezke dzwiekowa z originalsow dostac!!!! Odpowiedz Link
yvi1 Re: Originals :D 13.10.13, 13:36 Masz shazam? Wtedy mozesz sobie kazda piosenke sprawdzic I kupic na itunes . Nie wiem jak to na android funkcjonuje, ale maz tez ma na swoim handy shazam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 16.10.13, 22:13 Ja dopiero nadrobiłam originalsowe zaległości. Nie zawiodłam się ani trochę. I ofkoz będę dalej sobie na Klausa patrzyła . Kurcze nie mam pojęcia kim jest ta smarkula z poddasza. P.S. Muzyczka faktycznie fajowa . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 18.10.13, 11:16 nio. to co zrobi marcel tero? zajawka nastepnego odcinka wyglada cudnie a klaus lubi blondynki niestety chyba sie obraze bo marcel nie lezy w sferze moich zainteresowan ani tierry ani nikt inny. tu Bog jeste tylko jeden... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 20.10.13, 21:43 Ej ale ten Tiery fajny jezd . Marcelowi to się oczy cały czas śmieją, nawet jak wkurzony jest . No ale Klaus to Klaus rzecz jasna. Tylko wkurza mnie to, że na dziecię czeka a podkochuje się w innej babie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 21.10.13, 09:38 aniuta75 napisała: >Tylko wkurza mnie to, że na dziecię czeka a podkochuje się w innej babie . A co tu wkurzającego? Po prostu zaliczył wpadkę z kimś, w kim się nie podkochuje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 21.10.13, 11:08 No w sumie racja. Ale wiesz... Ja bym chciała, żeby tak romantycznie było, żeby sie zakochali w sobie czy cuś... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 21.10.13, 11:23 nenne..oni se po prostu tego dnia wypili za duzo, czuli sie samotni..i poszlo. zadnych wzruszen serca czysta fizyczna potrzeba spuszczenia sobie z krzya ze tak powiem nieszablonowo niestety. fajna z nich by byla para. ona ladna on zabojczy.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 21.10.13, 11:43 No toż właśnie o tym piszę . Że fajnie by było jakby się zakochali. Wiesz, odkryli by siebie na nowo ale nie tylko w tym fizycznym aspekcie . Żeby Klaus w końcu zaznał spokoju i przestał się szamotać emocjonalnie. ciekawam dlaczego jest tylko 16 odcinków? Czy z góry przewidziano tylko jeden sezon? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 21.10.13, 11:56 A i jeszcze mi sie przypomniało... Jak ta jedna z czarownic sprawdzała jakiej płci jest dziecię i wpadła w trans i coś tam se mamrotała. A ta durna potem siedziała z translatorem i wybierała języki . No durna jakaś, to trza było łacinę sprawdzić, albo inny pokrewny a nie jakieś bułgarskie czy inne czeskie . Druga sprawa, że mogła się przecież jej zapytać po wszystkim o co kaman. Albo tej co z nimi współpracuje. Ale nie, lepiej na necie szukać odpowiedzi . Tak czy siak ona szukać nie umi, bo ja znalazłam, że to kataloński i oznacza "to zniszczy nas wszystkich" . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 21.10.13, 12:17 o a ja nie szukalam ciekawe rzeczy mowisz aniutka...no ciekawe. zniszczy nas wsyztskich... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 21.10.13, 12:21 Nie nas, tylko ich . Bo nam to raczej nic nie grozi więcej oprócz zombie apokalipsy . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 21.10.13, 13:55 pszczolaasia napisała: > nenne..oni se po prostu tego dnia wypili za duzo, czuli sie samotni..i poszlo. > zadnych wzruszen serca czysta fizyczna potrzeba spuszczenia sobie z krzya ze tak powiem nieszablonowo niestety. I Pszczoła sprowadziła Aniutową romantyczność do potrzeby spuszczenia z krzyża > fajna z nich by byla para. ona ladna on zabojczy.. Moim zdaniem zupełnie do siebie nie pasują. A wiecie że ta laska ma prawie 180 wzrostu? W przeciwieństwie do większości aktoreczek, małych kaczuszek Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 21.10.13, 15:28 No to faktycznie wysoka . Ale Klaus chyba niskopienny jest co? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 22.10.13, 09:15 No pacz pani, a wygląda na takiego z metra ciętego . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 22.10.13, 11:49 aniuta75 napisała: > No pacz pani, a wygląda na takiego z metra ciętego . Bo pewnie sugerujesz się tym że to Angol, a oni zbyt wysocy chyba nie są. Za to Damonik ma tylko 178, Stefcio 180, Elenka 168, Karolinka 172, a Rebeka 176 Dla porównania komisarz z Grimma - ponad 190 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 22.10.13, 12:31 mowisz o szonie? mmmmm ma tez inne zalety kiedy to sie zaczyna tak btw? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 22.10.13, 14:07 Asia Grimmu się już w sobotę zaczyna . Naaaaajs . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 22.10.13, 18:13 aniuta75 napisała: > Naaaaajs . Bardzo najs, bo przecie naszego Grima w trumnie wywieźli, a co z komisarzem i innymi to już nawet nie pamiętam! No właśnie, co ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 22.10.13, 08:18 jakos to strywializowales wiesz? ja to z rozpacza a ty ze doprowadzilam o ja stwierdzilam smutny fakt niestety przeciez nie bede sciemniac jak wszyscy to ogladaja. i fajna by z nich byla para. zabojcza W przeciwieństwie do większości akt > oreczek, małych kaczuszek i aktorek tez Odpowiedz Link
galaxian1 Davina ? 22.10.13, 11:53 Z tego co podaje filmweb, to Davina grała już w Pamiętnikach! Kojarzy ktoś, który odcinek ? Bo u mnie w głowie ciemność A przy okazji - wielka czarownica ma tylko 160 cm Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Davina ? 22.10.13, 12:09 No jakoś tak konusowato wygląda właśnie . Patrzę na iMDb i tam o pamiętnikach cisza. Ale za to w Prizonie grała . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Davina ? 22.10.13, 12:12 aniuta75 napisała: > No jakoś tak konusowato wygląda właśnie . Na potężna czarownicę powinni wybrać jakaś starszą panią a nie 16-letnią gwiazdkę Disneya > Patrzę na iMDb i tam o pamiętnikach cisza. Pewnie chodzi o ten odcinek w Niu Orleanie, tylko że jej tam chyba nie było ? > Ale za to w Prizonie grała . Ciekawe kogo, pewnie jakieś dziecko Odpowiedz Link
piegucha Re: Originals :D 23.10.13, 19:32 Ha! W tym serialu to sie sporo dzieje, nie takie brednie co w pamietnikach. I wreszcie Elijah sie wybudzil Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 23.10.13, 21:28 Sporo i szybko. Nie ma rozwlekania. W tym tempie to wilczyca urodzi na koniec sezonu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 24.10.13, 00:09 aniuta75 napisała: > W tym tempie to wilczyca urodzi na koniec sezonu . Wilkołaczyca Jak piknie przetłumaczyli tłumacze Odpowiedz Link
piegucha Re: Originals :D 30.10.13, 12:30 I kolejny swietny odcinek! Kurka, co tydzien nie wiem czego sie spodziewac, niby ze sneak peakow cos wiadomo, ale jak sie oglada calosc to juz zupelnie inna historia, inne watki. Fajny serial, normalnie nie moge uwierzyc ze jest spin offem pamietnikow. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 02.11.13, 12:31 Fajny serial, normalnie nie moge uwierzyc ze jest spin off > em pamietnikow. dokladnie tak. odcinek. super. uwielbiam takie seriale kiedy jestem wkurzona ze musze czekac tydzien na nastepny odcinek. mam szczera nadzieje ze pociagna originalsow na podobnym poiomie przynajmniej tyle sezonow ile maja pamietniki. odcinek super. Odpowiedz Link
aniuta75 6 08.11.13, 10:59 Jeeej ale się dzieje . Elajdża pokazał pazura, a myślałam, że on grzeczny jest . Hayley była zaginęła, ale akurat do Oregonu zmierza Tyler, więc ją pewnikiem wyniucha . Faaaajnie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 6 08.11.13, 13:25 aniuta75 napisała: > Elajdża pokazał pazura, a myślałam, że on grzeczny jest Tu mnie zszokował! Spodziewałem się że poszedł wszystkich udobruchać. Mina Klausa po tym zajściu bezcenna ! > Hayley była zaginęła, ale akurat do Oregonu zmierza Tyler, więc ją pewnikiem wyniucha . Producenci kończą wątki wilkołacze w Pamiętnikach, więc wszystko przeniesie się do Orginalsów. I dobrze. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 12.11.13, 14:34 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > Elajdża pokazał pazura, a myślałam, że on grzeczny jest > > Tu mnie zszokował! Spodziewałem się że poszedł wszystkich udobruchać. > Mina Klausa po tym zajściu bezcenna ! amen > > > Hayley była zaginęła, ale akurat do Oregonu zmierza Tyler, więc ją pewnik > iem wyniucha . > > Producenci kończą wątki wilkołacze w Pamiętnikach, więc wszystko przeniesie się > do Orginalsów. I dobrze. > > a skund wiecie? domyslyu takie na pdostawie tego co sie dzieje w vd czy jakes pewne info to jest? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 12.11.13, 14:41 > a skund wiecie? domyslyu takie na pdostawie tego co sie dzieje w vd czy jakes p > ewne info to jest? No jak to skund? Z oglądania . W VD wilkołaków już niet, ostatni Tyler (któren i tak z doskoku raczej tam był ostatnio) się był zmył w Oregonu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 13.11.13, 21:32 Ajajajajaj! A już myslałam, że Tyler tylko na chwilkę, bo go Klaus pozbawi serca a tu suprajz . I jeszcze do Marcela poszedł kablować, ojj nieładnie . Żal mi Klausa nooo. I cholera będzie niedobry, bo wszyscy tego oczekuja od niego . Hayley zaczyna mnie wkurzać . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 15.11.13, 08:15 mocny odcinek. zal mi klausa bardzo. choc z jednej strony zasluzyl i to bardzo. elaja zglupl. no ale na milosci i na wojnie wszelkie chwyty dozwolone. kurde no. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 18.11.13, 21:33 Ależ dobry odcinek, oglądało się z wypiekami na twarzy i przebierającymi nóżkami To zupełnie inny poziom kina niż VD. I z tego co już wiadomo, że serial jest sukcesem, ja wysoką oglądalność i to najlepsza nowość ze stacji CW. Nikt jeszcze tego nie powiedział, ale... należy się szykować na drugi sezon ! A wiadomo ile odcinków ma mieć pierwszy ? Bo ja liczę na pełnokrwisty sezon, 22-24 odcinki (nie jakieś 12!). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: hehe 20.11.13, 08:56 aniuta75 napisała: > Pierwsza fota rulez One sa fajne, ale w całości! Bo tutaj to g... widać Odpowiedz Link
eo_wina Dołączam :-) 26.11.13, 19:16 Nadrobilim z maużonkiem. Spieszę przeto donieść, że podoba nam się mocniej....ooooooo dużo mocniej niż "Pamiętnki" (ale M. mnie studzi, że tak jest ze wszystkim dobrym, póki nie przedobrzą ) Aha...oznajmiam również, ze zakochałam się w Ilajdży )))) Odpowiedz Link
piegucha Re: Dołączam :-) 26.11.13, 19:28 Mnie sie wydaje, ze pamietniki nigdy nie byly na takim poziomie (choc ogladnelam je na szybko zeszlego grudnia). A Ilazja jest the best! Juz w pamietnikach mi sie podobal, a tu jeszcze zyskuje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dołączam :-) 26.11.13, 22:11 Nie oszukujmy się, Pamiętniki są adresowane do nastolatek Odpowiedz Link
eo_wina Re: Dołączam :-) 27.11.13, 07:18 Toż ja nastolatka! ... tyle, że 20 lat później Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dołączam :-) 27.11.13, 09:17 no nie mowcie mi ze originalsi sa do 18+ adresowane sa po prostu lepsi. a do vd wy mnie namowiliscie bo ja zmusilam sie do obejrzenia 2 odcinkow i po prostu nie moglam tego ogldac dalej bo mnie glupota oglupiala. takze pamietniki NIGDY nie byly takie jak originalsi.no moze pojedyncze momenty pojedyncze odcinki dorownuja kazdemu odcinkowi origialsow. howgh. podpisal sie wapniak Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dołączam :-) 27.11.13, 09:18 p.s. elajdża tak! ale marcela z wyrka bym tez nbie wywalila....zwlaszcza od keidy sie na tak krociotko scina bo w tej tam kedziezawej perezie to nie!!!!!!!!! Odpowiedz Link
eo_wina Re: Dołączam :-) 27.11.13, 20:50 Ad p.s. Marcellus??? Ożesz Ty w życiu! Nie, nie, nie! No nie i już Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dołączam :-) 28.11.13, 09:38 No co? Nie podobuje mnie się on ani troszku . Za to inny ktoś mi się podoba (oprócz Klausa ofkoz, bo on poza wszelką konkurencją jest ), kto mi się miło kojarzy z inną epizodyczną rolą w innym serialu . Odpowiedz Link
eo_wina Re: Dołączam :-) 28.11.13, 15:16 Poważnie nic a nic? A mnie owszem, a mnie tak Urocze ma te zmarszczuchny na czółku... Odpowiedz Link
eo_wina Re: Dołączam :-) 28.11.13, 15:25 Niemniej jednak Joe rozwala mnie odśrodkowo. No i bardzo fajną postać stworzył Taka JAKĄŚ Odpowiedz Link
aniuta75 9 04.12.13, 21:58 Ajajajajaj! Piękna końcówka . Rebeka mnie już wkurzać zaczyna z tą swoją zawziętością . Sama się prosi o długi sen w trumience . Ciekawam co się w1919 wydarzyło i dlaczego Cami jest na fotce. Odpowiedz Link
piegucha Re: 9 04.12.13, 22:22 Ze co? Gdzie Ty widzialas Cami na zdjeciu? Mnie wlasnie Cami denerwuje. Dobrze, ze wreszcie wytlumaczyli co jest z tymi biegajacymi wilkami Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 04.12.13, 22:44 Myślałam, że to ona na fotce między Nikiem a Marcelem, ale skoro nie ona to może jakaś inna blondi. Odpowiedz Link
piegucha Re: 9 04.12.13, 22:49 Cami mowila wujkowi, ze zna tych dwoch facetow ze zdjecia, nie mowila nic, ze sama na nim jest, a ta blondyna to malo podobna do niej byla. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 9 06.12.13, 09:03 Cami na fotce? oni byli z Rebeka a nie Cami? zakonczenie piekne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 06.12.13, 09:39 E no do Rebeki ona wcale nie podobna . Swoją drogą Nik i Marcel tez do siebie średni podobni tam są . Odpowiedz Link
piegucha 10 15.01.14, 16:30 No i wrocili! Bardzo jestem ciekawa jak sie Davina zemsci Ale nie spodziewalam sie, ze ukochana Elijah wroci. Zageszcza sie, zageszcza sie atmosfera Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 10 20.01.14, 14:14 bradzo fajny odcinek. no to klausiu wkurwil wszystkie dziewczyny z pulelkami dojdzie ejszcze 1-dna czrniawa najwieksza najgrozniejsza i bedzie cyrk pani na kolkach Odpowiedz Link
piegucha 11 22.01.14, 16:37 Ale sie porobilo! Jak Celeste sie zmartwychwastala? Chyba Sabine chciala oprzejac jej moce i oddala swoje cialo Nie myslalam, ze Davina sie juz nie obudzi, ale i tak byla wkurzajaca. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 11 25.01.14, 13:47 co ty gadasz. fajna byla Davina no to interesujace co zrobila czarniawa sabina. fiufiu ciekawe czy celeste sie tero na elajdze rzuci Odpowiedz Link
pszczolaasia 13 10.02.14, 09:55 i co nikt nie ogladal? mi sie ten odcinek podobal jak cholera! jestemc iekawa co dalej. mam nadzieje ze nie ma tero jakiejs przerwy bo sie wnerwie! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 13 10.02.14, 18:03 pszczolaasia napisała: > i co nikt nie ogladal? > mi sie ten odcinek podobal jak cholera! > jestemc iekawa co dalej. > mam nadzieje ze nie ma tero jakiejs przerwy bo sie wnerwie! Jakby to powiedzieć... Trzeba czekać 3 tygonie Odpowiedz Link
piegucha Re: 13 10.02.14, 20:00 przerwa na IO Ale odcinek fajny, ja ogladam kazdy, tyle ze jak Wam sie nie chce komentowac to sama do siebie nie bede pisac Mam nadzieje, ze szybko ich odczaruja, bo takie spotkania co miesiac to malo wnosza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 13 11.02.14, 08:36 chyba zartujecie??? 3 tygodnie??? taki wkurwiony Elajdża ich tam rozniesie! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 14.03.14, 09:04 i jak sie Wam podobaly 2 ostatnie odcinki? wczorajszy niby nudnawy jednakowoz ogladalam z wypiekami wrecz ludzki Klausiu! tylko sie niech nie przyzywczajaja za bardzo bo go zniszcza jak dejmona w serialu ktorego juz nie ogladam. ciekawie sie zrobilo. nie powiem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 14.03.14, 09:34 Poprzedni ok ale ten ostatni... No jakaś opera mydlana się zrobiła . Ciekawe gdzie Bex pojedzie. Bo chyba nie pozbyli jej się tak, że gudbaj??? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 16.03.14, 23:22 Walka na cmentarzu przez cały odcinek była męcząca, za dużo gadania, wspomnień, za mało konkretów. Zgodzę się, że telenowelą zalatywało Ciekawe co dalej z Beką, może na jakiś czas pojawi się w VD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 16.03.14, 23:42 Zdaje się że nic z tego, bo to aktorka zrezygnowała z serialu, czyli... baj baj Bex! Co gorsza podobno Elajża też ma odejść! I to wygląda na początek końca serialu Odpowiedz Link
eo_wina Re: Originals :D 19.03.14, 07:01 Ilajża?????? MÓJ Ilajża?????? - no nie daj Boże! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 19.03.14, 10:59 W razie czego (jeśli jeszcze nie oglądasz) możesz sobie zalukać Saving Hope, bo on tam sobie gra . Nie wiem jak często, bo nie widziałam ani pół odcinka a to już 2gi sezon się skończył w lutym, ale w pierwszym sezonie pewnie go sporo . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 19.03.14, 13:41 Wieści o Bex to pewniaki, aktorka zrezygnowała z serialu to jest w ciąży. A odnośnie Elajdży to plotki, właśnie też mu się dziecko urodziło i ponoć chce mieć więcej czasu dla niego. A Saving Hope to jakiś "szpitalniak" z Elajdżą, Loise Lane aka Erika Durance i Danielem Jacksonem ze Stargejta Osobiście myślę że to niezły kwas Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 30.04.14, 15:01 Ogląda ktoś to jeszcze ? Ja odnoszę wrażenie, że serial nie ma już żadnego pomysłu na fabułę. Wszyscy się kotłują, kotłują... ale o co w tym serialu właściwie chodzi ? Niestety od połowy sezonu, a dokładnie od czasu jak Davina przestała być ukrywana przez Marcela... serial stał się jakiś bez sensu. Co mnie np. interesują perypetie Blondi i jej wujka księdza ? Nie rozumiem do czego ona jest potrzebna i po co od samego początku ciągną jej nudny wątek. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 30.04.14, 15:03 Ano siadło drogi Galaxianie . Najlepiej by wyszło i Originalsom i Pamiętnikom połączenie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 30.04.14, 21:23 aniuta75 napisała: > Ano siadło drogi Galaxianie . Ufff, już myślałem że znowu to ja się czepiam i marudzę > Najlepiej by wyszło i Originalsom i Pamiętnikom połączenie . Otóż to! Bo Pamiętniki też są tak denne, że już chyba gorzej się nie da. Odcinek jak Emzo złapał Stefka i Elenkę - taka nuda, że oglądałem go na raty. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 05.05.14, 10:06 calkiem calkiem musze przyznac. zapowiadal sie nudno ale bylo fajnie wychodzi na tyo ze smutne rzeczy mamy za soba i tero sie zcacznie dziac! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originals :D 07.05.14, 13:47 aniuta75 napisała: > Dobra!! Odcinek 1x20 całkiem niezły był . Zgadzam się ! Czyżby Elajdżja chciał ubiec Klausa z pierścieniami ? A powrót łotra bardzo dobrze zrobi dla serialu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originals :D 01.05.14, 10:13 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > Ano siadło drogi Galaxianie . > > Ufff, już myślałem że znowu to ja się czepiam i marudzę nie no siadlo siadlo...ale to prawie koniec sezony wiec musi siasc zeby bylo lepiej . tak sadze. bo jak nie to sie wscierwie. > > > Najlepiej by wyszło i Originalsom i Pamiętnikom połączenie . > eeeee nie. ja vd rzucilam. nie mgolam zniesc dwoch jelen. nol nol nol. dziekuje. jedna jest megawqrwiajaca a co dopiero dwie. nie dziekuje. wole sie nudzic na originalsach i paczec na wilki , nawet zdradzieckie, niz na 1 elene. licze ze dajmonek tu tez sie trafi nie trace nadziei ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originals :D 01.05.14, 10:37 Ale dwóch Jelen już dawno nie ma. Nie bądź taka Psiołu, nadrób zaległości . Odpowiedz Link
aniuta75 21 10.05.14, 21:57 Gdzie 2 się bije tam 3ci korzysta. Pięknie było. Teraz tylko finał. I co obstawiacie w finale?? Klaus zginie? Elajdża ucieknie z miasta? W ogóle wiadomo czy będzie sezon 2? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 21 13.05.14, 08:24 zapisalam sie do klubu dont hurt the baby. The Originals 1x22 Promo "From a Cradle to a Grave" Season 1 Episode 22 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 21 13.05.14, 10:33 Ten odcinek mi się podobał bardzo ! Tyle się działo, a intrygi zupełnie zaskakujące ! No i Klausa zrobili w kokosa Odpowiedz Link
galaxian1 FINAŁ 15.05.14, 12:22 No i po finale. Fajnie było Czyli mamy rodzinkę "pierwotniaków" w komplecie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: FINAŁ 15.05.14, 21:11 musowo. czyli co...ester i ten jej synalek ukochany ktory swoich braci scigal sie obudzili? jakzesz on mial...kol? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINAŁ 15.05.14, 21:13 A nie wiem. Wkurza mnie, że zarówno w Pamiętnikach jak i tu czyściec się rozpada. W Pamiętnikach padają jednak jak muchy a tu ledwo wzmianka była i ogólnie kładą na to laskę . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FINAŁ 16.05.14, 10:10 aniuta75 napisała: > A nie wiem. > Wkurza mnie, że zarówno w Pamiętnikach jak i tu czyściec się rozpada. W Pamiętnikach padają jednak jak muchy a tu ledwo wzmianka była i ogólnie kładą na to laskę . Toż mówił ten cały "mistrz od klątwy", że przed klątwą można "wyjechać", bo ona się dopiero rozplenia Widać do Nju Orleanu jeszcze nie dotarła Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: FINAŁ 16.05.14, 10:45 jetam. mnie pamietniki juz nie dotycza a to mi sie podobalo bardzo bardzo bardzo. mocno ciekawa jestem co dalej i nie dopuszczam mysli ze nie bedzie drugiego sezonu. powiem wam w tajemnicy ze jak ta czarna podciela gardlo hejli to wrzasnelam na cale gardlo i az mi sie zimno zrobilo. co za emocje! tak sie pewnie czuli ci widzieli smierc neda i robba starka Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FINAŁ 16.05.14, 13:50 Ale piknie pozatatwiali te jędzowate wiedźmy, prawda ? Bardzo kibicowałem i trzymałem kciuki, aby braciom udało się je ukatrupić Ale najpiękniej to załatwiła Heili tą całą "kochanicę" Klausa, fałszywa, zdradliwą sucz! Śmierć gwiazdkami tez była ciekawa, ale mogła by być bardziej "masakryczna" DD Dziza, o czym ja piszę! haha Odpowiedz Link
aniuta75 Re: FINAŁ 16.05.14, 13:53 No bo ten final był cudny przecież. Jak od połowy sezonu zasnąć można było, tak finał wywala z butów . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: FINAŁ 16.05.14, 14:35 takie wlasnie powinny byc finaly. taki viking takie soa i tero the orignals. i w sumie supcio (procz osotaniego ) mial job twoja mac finaly Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: FINAŁ 16.05.14, 14:32 mozna powiedziec Glx ze je koronkowo zalatwili koronkowo! a Ruda klausa to w ogole miszczostwo. myslalam ze Elajdża sie zlituje ale Hejli normalnie szacun... ale to matka coz gadac Mam nadzieje ze Hope bedzie dobrze z szalona ciotka ciotka sie w VD pojawia czy nie? mnie to tero ciekawi jeszcze co Davina zrobi ze swoim nowym pieskiem Odpowiedz Link
galaxian1 Re: FINAŁ 16.05.14, 17:02 pszczolaasia napisała: > ciotka sie w VD pojawia czy nie? Chyba nie. W VD ma być "reboot" serialu, odchodzą 3 ważne osoby. Ciekawe które, liczę że Jeremek, Bonie, no i podobno Stefciu (w co nadal nie wierzę). Bo jak ma wyglądać VD bez Salvadora? Odpowiedz Link