_aaa_ 23.06.10, 21:10 Mężczyźni są jednak bardzo drobiazgowi. Przecież nikt nie jest doskonały:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LOL Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: 87.239.192.* 24.06.10, 10:17 Kurcze, za marne 11 tys. tyle kar mu nawalili, a tu w Polsce defrauduje się miliony, lub błędnymi decyzjami traci czasem setki milionów i co? I nic, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:49 Jakby ciebie nabrał na te marne 11 tysięcy, to nie byłbyś taki wyrozumiały /wyrozumiała/. Oszust to oszust, co tu gloryfikować? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 12:01 Pomysłowość i polot. Taki mały artyzm. A jeden malarz stwierdził kiedyś "tylko sztuka cię nie oszuka" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 12:03 Jakby ciebie nabrał na te marne 11 tysięcy, to nie byłbyś taki > wyrozumiały /wyrozumiała/. Oszust to oszust, co tu gloryfikować? ale on nie chciwy był, niejedna osobe pazernie naciagał ale iles tam ludzi a ze sie uzbierało :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 13:44 nowi-jka napisała: > Jakby ciebie nabrał na te marne 11 tysięcy, to nie byłbyś taki > > wyrozumiały /wyrozumiała/. Oszust to oszust, co tu gloryfikować? > ale on nie chciwy był, niejedna osobe pazernie naciagał ale iles tam ludzi a > ze sie uzbierało :) Noe nie wiem, czy bym nie był. Ja sztukę podziwiam jednak. A "Fałszerzy" Gide'a to pasjami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 10:20 Facet pomysłowo postanowił zarobić na wadach własnej płci - nagrodę mu dać, a tamtym naiwnym testosteronom figę z makiem pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: 213.76.179.* 24.06.10, 11:36 dokładnie, ja tam mu biję brawo:D Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 11:31 Najprościej mówiąc kretyni. już ludzie na czatach są mniej naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 11:44 Czy ja wiem? Jedna pani z jednego forum uparcie twierdzi, że jestem kobietą. To ta co mi podlicza ilość portek w szafie. No i jak to jest z tą małostkowością Małgosiu, czy mam już gonić do kancelarii na Staszica tak na wszelki wypadek??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychonautic "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 11:42 naprawde sie dorobil, teraz moze lezec pod palmami i saczyc drinka do konca zycia. Przeciez ten facet zarobil jakies smieszne pieniadze a tu wielka afera. Skoro dla pismaka sa to krocie znaczy, ze gazeta placi chyba 1zl dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gekon Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:57 rzygam netem Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 12:13 per saldo i tak mu sie oplacalo. Jestem pewien, ze za czas jakis Narcyza Kwiatek zmartwychwstanie do dalszej dzialalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
bassia13 "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 12:19 Swietny facet.Musial miec niezly ubaw.Zwlaszcza jak dostal kostium bikini.Faceci sa jednak durni(mam na mysli tego Holendra) Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczynska_76 "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 12:21 Chyba panowie byli jednak bardzo wstrzemięźliwi - jedynie 5 tysięcy złotych? Może była za mało romantyczna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Wstyd mi za tych idiotow. 24.06.10, 12:49 Kolejny przyczynek do powiedzenia, ze faceci maja mozg i penisa, ale tylko tyle krwi, zeby mogl pracowac jeden z nich w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Wstyd mi za tych idiotow. 24.06.10, 13:03 No w trakcie to ciężko się myśli o czymś innym. Fakt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Wstyd mi za tych idiotow. 24.06.10, 15:16 the_rapist napisał: > Kolejny przyczynek do powiedzenia, ze faceci maja mozg i penisa, ale tylko > tyle krwi, zeby mogl pracowac jeden z nich w tym samym czasie. Problem w tym, że ofiarami tego typu oszustów najczęsciej padają kobiety. Ale to zbyt banalne sprawy, by gazety miały o nich pisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Wstyd mi za tych idiotow. 24.06.10, 17:05 No bo ktora kobieta przyzna, ze wstyd jej za te idiotki, ktore wierza w obietnice slubu po pierwszej randce (a czesto nawet wczesniej)? Odpowiedz Link Zgłoś
nooleczka "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 13:04 genialny facet, dorobil sie na wysokim poziomie testosteronu u naiwniakow, hihi :) brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katiusza Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 13:23 Dokładnie ;)) Pomysłowy chociaż był, a świat się w dużej mierze obraca wokół naiwniaków i ich portfeli... Naprawdę nie żal mi tych napalonych kretynów mu kasę wysyłali :P Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 13:31 E, od razu "napaleńcy". Może to byli nieszczęśliwi, samotni ludzie, z desperacji chwytający się brzytwy? Może to w związku z tym zawiodło im myślenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
interfere "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 14:03 Chyba w takich sprawach przydał by się nowy zapis w Kodeksie Karnym. proponuję: "Sąd może odstąpić od ukarania winnego w przypadku skrajnej głupoty pokrzywdzonego w sprawie." pozdrawiam i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiona Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia IP: *.chello.pl 24.06.10, 14:14 To takie coś jest karalne? Przecież na tej zasadzie działają wszyscy księża obiecują zbawienie, życie po śmierci, rozgrzeszenie itp. Biorą kasę i nic z tych obiecywanych rzeczy się nie spełnia! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmiani... 24.06.10, 14:28 Kilkudziesięciu mężczyzn z Europy Zachodniej i Kanady uwierzyło rolnikowi spod Włodawy, że jest atrakcyjną blondynką Ciekawe, na kogo ta atrakcyjna blondynka głosowała w ostatnich wyborach prezydenckich...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: "Narcyza Kwiatek". Oszust dorobił się na zmia 24.06.10, 14:33 Aleś Ty dociekliwy. Czyżbyś wątpił w Jej inteligencję? Sądy w Lublinie to jednak durne mamy. Uwolnić Słonia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Trafiła kosa... 24.06.10, 16:01 jakis czas temu zapytałam kolegę, speca od wyobraźni erotycznej, jak to jest. Jesli facet zalicza panienki na prawo i lewo, to mówią o nim, że ma temperament. jesli robi to dziewczyna, to od razu dziwka. Tu podobnie, jak baby daja sie naciagać, to wiadomo, że durne to to i łatwowierne. Jak facet poczuł sie oszukany, to od razu larum i do sądu. Kolega odpowiedział: - Nie ma na tym świecie sprawiedliwości. Od siebie powtórzę - światem włada żądza władzy i dziewczyńskich majtek:))) (w zalezności od upodobań, mogą byc to gacie męskie, vide wczorajszy odcinek Sex and the City:P) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Trafiła kosa... 24.06.10, 17:54 _aaa_ napisała: > Od siebie powtórzę - światem włada żądza władzy i dziewczyńskich majtek:))) > (w zalezności od upodobań, mogą byc to gacie męskie, vide wczorajszy odcinek Se > x and the City:P) Myślę, że fascynacja tym co na tyłku noszę minie Miłej Pani po dawce poezji Twojej Wspaniałej Prezeski i obietnicy wysłania literatury wyższych nieco lotów na maila. Nawet chyba nie muszę Cię prosić o kolejną dawkę religijnej tym razem grafomanii. O adresik Pani Prezes to bym jednak się przygadał, gdybyś mogła. Chętnie wysłałbym jej kwiaty. W uznaniu talentu naturalnie. Świetna jest :-))) forum.gazeta.pl/forum/w,165,113319756,113319756,Dla_Fanki_od_schamialego_wampira_na_dobranoc.html Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Trafiła kosa... 24.06.10, 18:02 Piszesz i masz: KATIA BEZSTRESOWA W pewnej rodzinie, jedynaczka Katia, ślepo kochana była Nie miała brata ani siostry, w dużym domu sama się bawiła Egoistycznie i bezstresowo od dziecka się wychowywała I parasol bezkarności nad sobą otworzony miała. Katia przez rodziców była bardzo długo wyczekiwana I dlatego, jak bicz dziadowski, przez cały czas rozpuszczana Nie wolno jej było zwracać uwagi, karcić i strofować nikomu Bo zaraz skarżyła się Mamie, która zawsze była w domu. Rodzice o metody wychowawcze Katii ciągle się spierali I dwa odrębne zdania nieodmiennie prezentowali Tata był za Katii karceniem i w zachciankach ograniczaniem A Mama za jej dogadzaniem i bezstresowym wychowywaniem. W domu panował okropny bałagan i taka była wiara Że Katii wszystko wolno, aby nie czuła się jak niezdara Rozkapryszona Katia, w swoim pokoju zabawek nie sprzątała A nawet je złośliwie, po całym mieszkaniu rozrzucała. Katia pewna bezkarności, nikogo z dorosłych nie słuchała I w dziewczynkę nieposłuszną, powoli się zamieniała Niania, która z rana radosna do niej zdążała Z płaczem po południu do swego domu wracała. Kiedy niania zgasić telewizor chciała i go wyłączała Katia swoją piersią ekranu broniła i odbiornik włączała Kiedy niania Katię na spacer w kurteczkę ubierała Katia w tym momencie w toalecie przebywać chciała. Tatusiowi do pracy wychodzić nie pozwalała Z płaczem na szyi mu w przedpokoju wisiała Raz Mamusi sukienkę nożyczkami pokroiła Bo nie chciała, by Mama do teatru wychodziła. Złotą biżuterię swej Mamy wrzuciła do sedesu I nie dostała za to kary, by nie powodować stresu Karcenie, upominanie i lanie, nie było jej wcale znane Nieposłuszeństwo było ignorowane i wybaczane. Katia rosła, lecz z nikim się nie przyjaźniła i nie liczyła Okropnie samolubna, rozkapryszona i egoistyczna była Do szkoły trzeba wstawać i zjeść szybko śniadanie A Katia śpi i na nic zda się wychowawcze przemawianie. Mama bezradna, Tatę i Katię na dobre opuściła Wyjechała na Ukrainę, bo stamtąd pochodziła Tato sam z Katią poradzić sobie wcale nie może I co tu teraz zrobić, poradź Panie Boże. Babcia z Dziadkiem z innego miasta do akcji wkroczyli Wnuczką się trzeba zająć, razem zgodnie uradzili Katia jest teraz,, bardzo krótko’’ u Dziadków trzymana Ale kariera Taty w pracy jest mocno zachwiana. W wychowaniu, Moje Dzieci, dyscyplina i porządek być musi Nie da się wyprowadzać w pole, raz Taty, raz Mamusi Kochający rodzice swoje dzieci dobrze chowają Jeśli są wymagający i wspólny front wobec nich mają. uffff:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Trafiła kosa... 24.06.10, 21:45 _aaa_ napisała: > Piszesz i masz: > > KATIA BEZSTRESOWA A to, że niedyskretnie zapytam z doświadczeń osobistych Pani Prezes czy tylko z obserwacji? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Trafiła kosa... 24.06.10, 18:07 Sorki, miało być bardziej religijnie, a ja wychowawczo walnęłam. Juz sie poprawiam:))) MOJE WIERSZE NOCĄ PISANE Często w noce bezsenne swoje wiersze piszę Cisza i wiatr za oknem z trudem mnie do snu kołysze Składają się słowa w zwrotki rymowane W wiersze długie, jakby przez kogoś dyktowane. Słowa są niepokorne, czasem jak miecz tnące Ale zawsze prawdziwe, życiem pulsujące Wiersze, co są pieśnią duszy, która po szczeblach się wspina Prawdą prawd, barwą barw, czerwienią co od czerni się odcina. Moje wiersze są czystą muzyką Jękiem skrzypiec, melodią rzewną i nieznaną Nutką czasem pełną smutku i udręki Pieśnią na pięciolinii utkaną. Moje wiersze są jak gitary dźwięki Jest w nich wszystko, co serce napawa Radość , tkliwość, miłość i nutka rozterki Jest w nich duża i mała sprawa. Moje wiersze są jak latorośl Co pnie się wysoko po murze I na twardym skalistym gruncie Czepia się skały, żyje i wznosi się ku górze Moje wiersze są fotografią Tego wszystkiego co jest w przelocie Co trwa w życiu tylko krótką chwilkę I zginie jak ptak zestrzelony w locie. Moje wiersze są prawd objawieniem Że świat nie jest oceanem rozpaczy Dowodem, że cale zło z życia znika Gdy słowo Bóg na co dzień coś znaczy. Moje wiersze są ciszy muzyką Głosem co w duszę zaglądać pozwala Szeptem najciszej mówionym Na tyle potężnym, że strach bezpowrotnie oddala. Moje wiersze są eliksirem mocy Łykiem magii, co świat w bajkę zmienia Wyciągiem silnie trującej rośliny Dawkowanej ludziom bez sumienia. Moje wiersze są rozmową z Bogiem Co ukryty jest w przestworzach nieba A te słowa ku Bogu płynące Są jak najpiękniejsze kwiaty i jak kromka świeżego chleba. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Trafiła kosa... 24.06.10, 21:48 _aaa_ napisała: > Sorki, miało być bardziej religijnie, a ja wychowawczo walnęłam. > Juz sie poprawiam:))) > > MOJE WIERSZE NOCĄ PISANE Lirycznie bardziej to było niż religijnie. Ja poproszę o aniołach New Age i wszystkich świętych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ I wiecie co, 24.06.10, 16:06 w sumie to sie tym panom należał pstryczek w nos. Za skąpstwo. Sadzili, że za tysiąc złotych dopadną bląd boginię ekologi? Zdrową, przaśną piekność wykarmioną na kartoflu niepryskanym i jabłku z robakiem? Za takie rzeczy w świecie płaci sie tysiące euro, więc jakie stawki ...taki rolnik:))) Odpowiedz Link Zgłoś