Dodaj do ulubionych

PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20.02.02, 19:26
Otwieramy drzwi. Otwieramy wczesniej, zeby wszyscy mogli zlapac za kiliszek
przekasic cos i przygotowac do do toastu za szczescie:))))))))

Niech zyje BAL!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • silverstone jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestem!!!!!!!!! 20.02.02, 19:28
      przytargalam calego Wedla :))))))))))) moze byc???? co wybierasz?????
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki dla wszystkich!!!!!!!!
      • silverstone udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:30
        udalo!!!!!!! no to chlup :)))))) za wszystkie sztywne lacza tego swiata:)))
        • eor Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:31
          Calego Wedla???? No, to slicznie. Do 8-ej moze dociagniemy:))))) A opakowania
          szklane masz?
          • silverstone Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:33
            mam Tequile :))) a piles taką kombinacje ze sprite??? przykrywasz od gory, walisz
            o stół i dopiero lykasz :))))))))))))))))))))))))))))

eor napisał(a):

> Calego Wedla???? No, to slicznie. Do 8-ej moze dociagniemy:))))) A opakowania
            > szklane masz?

• eor Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:36
              Owszem, choc baardzo dawno temu. O ile sie nie myle tego drinka spopularyzowal
              film Betty Blue:)))

Ja zgodnie z obietnica szampana mam:)))) Czy tylko my dwoje bedziemy imprezowac?
              • silverstone szampan 20.02.02, 19:38
                Skup sie na jakosci, a nie ilosci :)))) Poza tym ja sie wladowalam wczesniej -
                daj szanse tym punktualnym normalnie ;0))

eor napisał(a):

> Owszem, choc baardzo dawno temu. O ile sie nie myle tego drinka spopularyzowal
                > film Betty Blue:)))
                >
                > Ja zgodnie z obietnica szampana mam:)))) Czy tylko my dwoje bedziemy imprezowac
                > ?

• freon Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:39
                Jestem!!!!!!!!!! Mam co prawda klopoty z polaczeniem, bo co chwile mnie
                resetuje, ale jestem.

Mam winko czerwone i bardzo duzo snackow. Czestujcie sie, czestujcie:o))))
                • silverstone huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!! 20.02.02, 19:40
                  Dorzucam Lambrusco i nalesniki z konfiturami :))))))

freon napisał(a):

> Jestem!!!!!!!!!! Mam co prawda klopoty z polaczeniem, bo co chwile mnie
                  > resetuje, ale jestem.
                  >
                  > Mam winko czerwone i bardzo duzo snackow. Czestujcie sie, czestujcie:o))))

• eor Re: huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!! 20.02.02, 19:42
                    Wlasnie koncze zawieszanie balonikow. Jeszcze tylko seprentyny i wszystko
                    gotowe:))))

Za jakies 10 minut trzeba bedzie zapalic swieczki na torcie. Freon wyciagaj
                    sztuczne ognie:))
                  • silverstone a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:43
                    czy jest choc cien szansy, zeby spełniło sie choc jedno, malutkie marzenie o tej magicznej godzinie????
                    • silverstone tance hulanki i swawole 20.02.02, 19:46
                      dzis eor tanczy na stole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
                    • eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:46
                      Alez oczywiscie, ze sa szanse. Zawsze przeciez jest szansa na to, ze zyczenia
                      sie spelnia, a juz te wypowiedziane o tak magicznej godzinie na pewno.

Gdzie reszta????????
                      • silverstone idą juz idą :)))) 20.02.02, 19:47
                        zaczekaj chwileczke :)))))

eor napisał(a):

> Alez oczywiscie, ze sa szanse. Zawsze przeciez jest szansa na to, ze zyczenia
                        > sie spelnia, a juz te wypowiedziane o tak magicznej godzinie na pewno.
                        >
                        > Gdzie reszta????????

• freon Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:48
                      Sa szanse i to duze. Po co inaczej bym sie tak elegancko ubierala? Nowe buty,
                      nowa sukienka, wlosy ulozone, perfumy napsikane:o))))) Musza sie spelnic.
                      • eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:50
                        Hm, to ja tez krawat pojde poprawic i wlosy do porzadku doprowadzic. Buty
                        jeszcze trzeba wyczyscic. A goscie zgodnie z zapowiedzia Silver, tuz, tuz:)))
                        • silverstone eor!!! 20.02.02, 19:52
                          zostalo 10 minut, goscie za progiem, a Ty do lustra lecisz??????:) ani mi sie
                          waz! marsz na posterunek przyjeciowy :)))

eor napisał(a):

> Hm, to ja tez krawat pojde poprawic i wlosy do porzadku doprowadzic. Buty
                          > jeszcze trzeba wyczyscic. A goscie zgodnie z zapowiedzia Silver, tuz, tuz:)))

• silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:50
                        :))))) jasne, ze muszą :))))))))
                        mam pomysł - o 20.02 wypowiadamy swoje zyczenia!!!! wywrzeszczymy je naszym
                        monitorom!!!! a co tam! :))

freon napisał(a):

> Sa szanse i to duze. Po co inaczej bym sie tak elegancko ubierala? Nowe buty,
                        > nowa sukienka, wlosy ulozone, perfumy napsikane:o))))) Musza sie spelnic.

• silverstone zostalo 7 minut 20.02.02, 19:54
                          a ja mam tyle zyczeń!!!!!
                          • silverstone 6 minut 20.02.02, 19:54
                            ...choc jedno malutkie :))))
                            • eor Re: 6 minut 20.02.02, 19:56
                              Zle Ci zegarek chodzi, Silver - napisalas, ze zostalo 6 minut, a Twoj post byl
                              wyslany o 19.54.

No, ale jeszcze tylko 5 minut:)))))))))))))
                              • silverstone 3 minuty 20.02.02, 19:58
                                zyczenie dodatkowe: chce zegarek. Fajny :))))

eor napisał(a):

> Zle Ci zegarek chodzi, Silver - napisalas, ze zostalo 6 minut, a Twoj post byl
                                > wyslany o 19.54.
                                >
                                > No, ale jeszcze tylko 5 minut:)))))))))))))

• silverstone 2 MINUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 19:58
                                MAM TYLKO JEDNO, JEDYNE ZYCZENIE :)))))))))))
                        • eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:54
                          Tylko to musza byc takie dlugofalowe zyczyenia. Bo nastepna taka okazja dopiero
                          za 1001 lat:)))
                          • silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:56
                            nieprawda - nastepna okazja w 2112 :))))) zyczenia mogą wiec byc gorsze
                            jakosciowo :)))

eor napisał(a):

> Tylko to musza byc takie dlugofalowe zyczyenia. Bo nastepna taka okazja dopiero
                            >
                            > za 1001 lat:)))

• laura! Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:59
                              hej, hej, otwierać !!!!!!!
                              ja przyniosłam kupe ziemniaków
                              robimy frytki !!!
                              • silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 20:06
                                mam na biurku troche ketchupu od Ronalda!!!!! wiedzialam, ze sie przyda:))

laura! napisał(a):

> hej, hej, otwierać !!!!!!!
                                > ja przyniosłam kupe ziemniaków
                                > robimy frytki !!!

• freon ZA MOMENCIK 20.02.02, 19:58
                            JUZ ZA CHWILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz prawie:o)))) Jeszcze 3 minuty i moje
                            zyczenia sie spelnia:o)))))))))))))))
                            • silverstone MINUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:00
                              SPELNIAJCIE SIE ZYCZENIA :)))))))))
                            • lucy_z Re: ZA MOMENCIK 20.02.02, 20:00
                              Już jestem:))))) Witam wszystkich obecnych:)))))
                              Jeszcze nie zdążyłam przeczytać.........
                            • eor JUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!!!!! To JUZ!!!!!!! 20.02.02, 20:00
                              Hurraaaaaaaa! Niechaj sie spelnia te moje zyczenia, ktore wypowiedzialem na
                              glos wychylajac wlasnie kieliszek szampana:))))))))))))))

Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                              • silverstone Re: JUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!!!!! To JUZ!!!!!!! 20.02.02, 20:04
                                ja tylko myslalam o piciu - troche sie liczy, nie????? i myslalam o marzeniach...
                                niech sie spelnią....:))

eor napisał(a):

> Hurraaaaaaaa! Niechaj sie spelnia te moje zyczenia, ktore wypowiedzialem na
                                > glos wychylajac wlasnie kieliszek szampana:))))))))))))))
                                >
                                > Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• freon TERAZ. U mnie teraz:o))) 20.02.02, 20:03
                              Teraz!!!!!!!!!!!!!!!

Wielkiej kariery, zdrowia, pieniedzy i szczescia w zyciu osobistym:o))))
                            • Gość: Valdi Re: ZA MOMENCIK IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:03
                              Chyba zdazylem, choc budzik ledwie dal rade.
                              Zazdroszcze tych szampanow i innych frykasow, ale dla
                              mnie o tej porze to chyba tylko mleczko i platki
                              owsiane, bo za oknami dopiero swit sie zaczyna...
                              Serdecznie pozdrowienia i zyczenia wszystkiego co ino
                              chcecie na calym swiecie.
                              Niech zyje LuBelskie Forum !!!
                              Pozdrowienia
                              Valdi
                              • eor Re: ZA MOMENCIK 20.02.02, 20:12
                                No, Valdi - jestem pelen podziwu. To sie nazywa slownosc i obowiazkowosc.
                                Dzieki za poswiecenie. Milego dnia:)))))))))))))))))
                                • silverstone Valdi :)))) 20.02.02, 20:17
                                  wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:)))

• Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:20
                                    silverstone napisał(a):

> wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:)))
                                    >

Mam !!!
                                    Juz lece do lodowki! No to siup!
                                    • silverstone Re: Valdi :)))) 20.02.02, 20:29
                                      pycha!!!!!!! pycha!!!!!! dorzucam truskawkowy!!!! i lody winogronowe - moje
                                      ulubione :))))

Gość portalu: Valdi napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                                      >
                                      > > wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:)))
                                      > >
                                      >
                                      >
                                      > Mam !!!
                                      > Juz lece do lodowki! No to siup!

• Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:43
                                        silverstone napisał(a):

> pycha!!!!!!! pycha!!!!!! dorzucam truskawkowy!!!! i
                                        lody winogronowe - moje
                                        > ulubione :))))

Mniam!
                                        Pychotki!
                                        A teraz sniadanie...
                                        • silverstone Re: Valdi :)))) 20.02.02, 20:55
                                          Valdi - wrózki mi powróżyly na czacie!!!!!!!! załatwiły mnie na szaro bez mydla :
                                          ((((

> Mniam!
                                          > Pychotki!
                                          > A teraz sniadanie...

• Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 21.02.02, 00:23
                                            silverstone napisał(a):

> Valdi - wrózki mi powróżyly na czacie!!!!!!!! załatwiły
                                            mnie na szaro bez mydla

A co takiego uslyszalas o sobie, Sliver?
                                            Na szaro i bez mydla?
                                            Nie wierze, by tak kolorowa osobe mozna tak potraktowac.
                                            Jaki znak jestes?
                                            Bo widze, ze tu duzo Baranow (przepraszam)...
                                            Jam Skorpion - czy moze cos o mnie mowiono?

pozdrowionka
                                            Valdi
                                            • silverstone Re: Valdi :)))) 21.02.02, 11:37
                                              Wróżki powiedziały, że mam sie zając nauką... żadnych romasów, odlotów i wygranych na loterii!!!! Null!!! Totalny :(((((((( Trafiły
                                              w mój czuły punkt :))) w gruncie rzeczy mogłam sobie sama powróżyć ... eh, szkoda gadac......

Gość portalu: Valdi napisał(a):

>
                                              > A co takiego uslyszalas o sobie, Sliver?
                                              > Na szaro i bez mydla?
                                              > Nie wierze, by tak kolorowa osobe mozna tak potraktowac.
                                              > Jaki znak jestes?
                                              > Bo widze, ze tu duzo Baranow (przepraszam)...
                                              > Jam Skorpion - czy moze cos o mnie mowiono?
                                              >
                                              > pozdrowionka
                                              > Valdi

• Gość: Pola Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 20:00
      Melduje sie poslusznie i wznosze kielich z toastem ;)))))
      • silverstone POSZLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 20.02.02, 20:02
        wszyscy zdazyli powiedziec??????
      • laura! Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:02
        Dobra, zyczenia są, nazbierane w worze po ziemniakach
        Teraz niech sie spełniają, wiooooooooooooooooooo
        • eor Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:05
          No, ale u mnie jakies przesuniecie czasu musialo nastapic. Mialem tu na
          wszystkich zegarkach 20.02 a gazeta twierdzi, ze napisane to zostalo o 20.00!
          Ja sie tak nie bawie:(((

Grunt, ze wypowiedzialem swoje marzenia o 20.02 - a przynajmniej taka mam
          nadzieje.
          • silverstone zycze sobie 20.02.02, 20:08
            szeroko pojętego szczęścia :))))) i zeby choc chwilami było ono takie ciut -
            bajkowe....
        • laura! Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:07
          Yeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
          Komu dwójka minutowa się trafiła, temu los od tej pory sprzyja.

A kto się wstrzelił minutę później, temu los sprzyjać będzie jeszcze minutę
          dłużej.
          • silverstone mnie sie udalo!!!!!! mnie :)))))) 20.02.02, 20:11
            marzenia poszly rowno o 20.02 - zobaczcie :))))))))))
      • lucy_z Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:08
        No ja przyszłam, że tak powiem o suchym pysku:(((((

Jestem jakby tu powiedzieć.......
        W tej szczególej minucie wszystkim Wam życzę długiego, wspaniałego życia:)))
        Sobie też tego samego życzę, a co!!!!!
        • eor Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:15
          Luciu - my Tobie tez wszystkiego dobrego zyczymy, mnooooostwa szczescia. I nie
          przejmuj sie tym suchym pyskiem - u nas duzo trunkow:))))
          • Gość: lucy_z Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:02
            eor napisał(a):

> Luciu - my Tobie tez wszystkiego dobrego zyczymy, mnooooostwa szczescia. I nie
            > przejmuj sie tym suchym pyskiem - u nas duzo trunkow:))))

Dziękuję Eorku:))) Mam utrudnienia!!!!!!!!! Ciągle ktoś mi wchodzi za plecami,
            bardzo mnie to rozprasza;))) Kot i pies też tu się pchają a jak zamykam drzwi to
            w nie drapią!!!!! O choroba, co za życie;))))))))
            Eorku?????? Jak Ci się podobała Twoja podobizna????????
    • eor CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:08
      Nikogo nie bylo, nie pojawiali sie, az tu nagle o 20.02 odezwali sie:))) Ale
      fajnie:))))))) Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • laura! Re: Świąteczna propozycja 20.02.02, 20:12
        Dla uczczenia dzisiejszego święta proponuję przenieść sylwester na 20 lutego
        na godzinę 20.02
        Co tam sylwester noworoczny,phiiiiiii...... chowa się przed tym naszym
        lutowym :))))
        • eor Re: Świąteczna propozycja 20.02.02, 20:13
          A ja proponuje przeniesc sylwestra na marzec. Po co czekac caly rok? Potem
          przeniesiemy na kwiecien, na maj.......:))))
          • silverstone cholera zapomnialam!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:15
            zapomnialam sobie zyczyc Alfy 147!!!!!! zapomnialam
            buhuhuhuuuuuuuuuuuuuu....wogole zapomnialam sobie czegos materialnego
            zyczyc!!!!!! czy ktos z was zyczyl sobie moze na tyle duzo, zeby w razie czego
            mi odpalic troche?????:)))))
      • silverstone Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:13
        huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!! i co by wam sie spelnialo jedno za
        drugim:)))))

eor napisał(a):

> Nikogo nie bylo, nie pojawiali sie, az tu nagle o 20.02 odezwali sie:))) Ale
        > fajnie:))))))) Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• laura! Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:16
          Uwaga, na głównej stronie gazety POKAZ SZTUCZNYCH OGNI
          wyjrzyjcie z okienek !!!!
          • eor Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:23
            Pomysl sztucznych ogni calkiem niezly - tyle, ze wykonanie takie sobie!!!
            Gandalfa mogliby zatrudnic:))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: lucy_z Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) IP: 192.168.0.* 20.02.02, 20:15
        No tak!! Laura i Silver wstrzeliły się równo. Ale biorąc pod uwagę, że byłam o
        tej minucie a nie dawało się wysłać, też chyba mam to szczęście;)))
        • eor Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:18
          Ale mi tu wszystkie dobrze chodzace zegary pokazywaly 20.02!!!!!!!! O tej
          dokladnie porze wypowiedzialem swoje zyczenia.
          • silverstone szczesliwi czasu nie mierzą eor :)))) 20.02.02, 20:19
            widzisz osiolku - ja nie mam zegarka, a jak dobrze mi poszlo:)))))
          • silverstone sztuczne ognie 20.02.02, 20:21
            Gazeto - było fantastycznie!!!!!!! :))))) szkoda tylko, ze jak głupia stalam na
            balkonie - azymut ul Czerska :))))))
            • laura! Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:26
              Oj, Silver głuptasku...gdzieś Ty oczy miała ;)))))
              odstąpię Ci pare fryteczek na pocieszenie, bo za dużo ich zamówiłam w marzeniach
              • silverstone Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:30
                zalapalam sie na koncowke - nie jest az tak zle :)))) a fryteczki - chetnie :)))

laura! napisał(a):

> Oj, Silver głuptasku...gdzieś Ty oczy miała ;)))))
                > odstąpię Ci pare fryteczek na pocieszenie, bo za dużo ich zamówiłam w marzeniac
                > h

• lucy_z Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:30
                To miał być ten jeden ogienek??????? To jako sztuczny ?????
          • lucy_z Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:23
            Dzisiaj czytałam,że jeszcze ważniejsza jest data w piątek!!!!!!!
            Może spotkamy się również w piątek???????? 22.02.2002!!! Nie wiem tylko czy tu
            mnie by dopuścili:((((( I tak dzisiejszy wieczór mnie kosztuje...trochę;)
          • silverstone NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:24
            chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:))))
            • eor Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:29
              Nie moge dostac sie na tego czata. I tak usilujac tam wejsc mysle sobie - co mi
              taka wrozka publicznie a na dodatek przez kabel telefoniczny wywrozy????
              • laura! Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:32

ale sikam po nogach jak czytam teksty typu:
                skorpiony sa wyjątkowo namietne i podchodzą do erotyki jak do eksperymentu
                naukowego ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:36
                  hahahaha!!!! czytalam to :)))
                  znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac nic
                  ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :))))

laura! napisał(a):

>
                  > ale sikam po nogach jak czytam teksty typu:
                  > skorpiony sa wyjątkowo namietne i podchodzą do erotyki jak do eksperymentu
                  > naukowego ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

• laura! Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:43
                    silverstone napisał(a):

> hahahaha!!!! czytalam to :)))
                    > znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac nic
                    > ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :))))
                    >
                    >
                    Silver, a czy Ty wiesz, że ja też jestem Baran, i to na dodatek też za
                    kierownicą,i obie wstrzeliłyśmy sie w godzinę 20.02
                    i w ogóle uważam że największa z Ciebei równiacha na towarzyskim ;))))))))
                    • silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 21:03
                      dzieki!!! :)) to musimy teraz sie umówić na wyscig Marszałkowską:))))))!!!!!!!!!
                      moze Gazeta zasponsoruje, co???? :)))

laura! napisał(a):

>
                      > > hahahaha!!!! czytalam to :)))
                      > > znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac n
                      > ic
                      > > ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :))))
                      > >
                      > >
                      > Silver, a czy Ty wiesz, że ja też jestem Baran, i to na dodatek też za
                      > kierownicą,i obie wstrzeliłyśmy sie w godzinę 20.02
                      > i w ogóle uważam że największa z Ciebei równiacha na towarzyskim ;))))))))

• eor Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:40
                  Powaznie tak napisali???? Czy sa tu jakies Skorpiony:)))))))))))))

Ja zadalem wrozkom pytanie i calkowiecie mnie olano. Ide do domu!
                  • silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:44
                    no a co z imprezą?????? a na co Ci skorpiony????? to okropne znaki - najgorsze na
                    swiecie kłótniki!!!!

eor napisał(a):

> Powaznie tak napisali???? Czy sa tu jakies Skorpiony:)))))))))))))
                    >
                    > Ja zadalem wrozkom pytanie i calkowiecie mnie olano. Ide do domu!

• Gość: Valdi Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.globaldial.com 21.02.02, 07:08
                      silverstone napisał(a):

> a na co Ci skorpiony????? to okropne znaki - najgorsze
                      > na swiecie kłótniki!!!!

Silver, jak moglas...
                      A ja juz Cie tak polubilem.
                      Zgodniejszego bydlecia nad Skorpiona to ze swieca...
            • lucy_z Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:30
              silverstone napisał(a):

> chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:))))

Ja tam boję się wróżek;) Sama jestem poniekąd wróżką;))))))
              • lucy_z Re: A gdzie są inni??????? 20.02.02, 20:36
                A gdzie jest Ronja, Laser, Ulv, Paul i inni?????? Pola??? Gdzie jesteś??????
                • silverstone Re: A gdzie są inni??????? 20.02.02, 20:40
                  no nic mi sie nie wysyla!!!!!!

lucy_z napisał(a):

> A gdzie jest Ronja, Laser, Ulv, Paul i inni?????? Pola??? Gdzie jesteś??????

• silverstone Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! lucy 20.02.02, 20:40
                to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;)))))

lucy_z napisał(a):

>
                > > chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:))))
                >
                > Ja tam boję się wróżek;) Sama jestem poniekąd wróżką;))))))

• Gość: lucy_z Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! lucy IP: 192.168.0.* 20.02.02, 20:47
                  silverstone napisał(a):

> to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;)))))
                  >
                  Ha, ha, ha!!! :))))))
                  Muszę spojrzeć w Twoje oczy. W oczach widać wszystko!!!!! powiedziano: "po
                  oczach ich poznacie""" :))))))))

Ale mam trudności z wejściem tu!!!!!! Czy Wy też??????
                  • silverstone wrózki!!!!!!! 20.02.02, 21:00
                    lucy Ty lepiej nie patrz w moje oczy :))))))
                    a wrózki powrózyły nam na czcie!!!!! eorowi wywrózyły nagły romans, a mnie ciągłe
                    kucie i naukę ..... ale nuda :))))))) Eor ma fajniej - pewnie przekupil te
                    babsztyle :)

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

>
                    > > to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;))))
                    > )
                    > >
                    > Ha, ha, ha!!! :))))))
                    > Muszę spojrzeć w Twoje oczy. W oczach widać wszystko!!!!! powiedziano: "po
                    > oczach ich poznacie""" :))))))))
                    >
                    > Ale mam trudności z wejściem tu!!!!!! Czy Wy też??????

• Gość: lucy_z Re: wrózki!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:19
                      Mam dwa okna otworzone i jedno wysyła post ileś tam minut. Ale czadu dała
                      gazeta, cały dzień!!!!!!! Ciekawe ile ten będzie szedł:((((((
                      • silverstone Re: wrózki!!!!!!! 20.02.02, 21:24
                        dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo..... tak samo jak i moje... ale chala!!! (chalwa????:)))

> Mam dwa okna otworzone i jedno wysyła post ileś tam minut. Ale czadu dała
                        > gazeta, cały dzień!!!!!!! Ciekawe ile ten będzie szedł:((((((

• lucy_z Eor:)))))))))))) 20.02.02, 21:24
                      Eor????????? W domu też tak robisz, że gości zapraszasz a sam wychodzisz?????
                      Wprawdzie my jesteśmy sami swoi ale jednak ;)
                      • silverstone Re: Eor:)))))))))))) sie zmył :(((( 20.02.02, 21:41
                        przez te wrozki pewnie....powiedzial, ze idzie na ulice szukac tego romansu....
                        razem z jakimis dwoma milionami... biedaczek... Mam nadzieje, ze wlozyl szalik!!!!

lucy_z napisał(a):

> Eor????????? W domu też tak robisz, że gości zapraszasz a sam wychodzisz?????
                        > Wprawdzie my jesteśmy sami swoi ale jednak ;)

• silverstone koniec imprezy???????? koniec?? 20.02.02, 21:19
      goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykonczeniu
      chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:(((((
      • Gość: lucy_z Re: koniec imprezy???????? koniec?? IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:24
        silverstone napisał(a):

> goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykonczeniu
        > chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:(((((

Silver:) Właśnie o tym napisałam w innym oknie ale nim to tu wpłynie:(((
        • silverstone dobranoc lucy 20.02.02, 21:41
          Gazeta mnie wykonczy chyba:)))) nawet dwa okienka niewiele daja:)))
          do jutra!!!!!!! :))

>
          > > goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykoncze
          > niu
          > > chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:(((((
          >
          > Silver:) Właśnie o tym napisałam w innym oknie ale nim to tu wpłynie:(((

• silverstone KONTROLNIE DOBRANOC WSZYSTKIM :)))))) 20.02.02, 21:23
      I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":))))))
      • lucy_z Re: KONTROLNIE DOBRANOC WSZYSTKIM :)))))) 20.02.02, 21:33
        silverstone napisał(a):

> I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":))))))

Silver:)) Moja odpowiedź znowu gdzieś krąży w przestworzach;))
        A czy to dojdzie też nie wiadomo:(((((
        • lucy_z Mnie też jest przykro Silver :((((( 20.02.02, 21:51
          Idę też, dobranoc... Idę gdzie indziej.......
      • Gość: lucy_z Laura i Silver:)))))) IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:51
        silverstone napisał(a):

> I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":))))))

Widzę, że doszło ale pewnie przyjdzie jeszcze pięć takich samych.

Chciałam powiedzieć, że baran jest bardzo znakiem mi przyjaznym, całe życie!!!:))
        • Gość: Pola Re: Laura i Silver:)))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 23:09
          No tak, ja jak zwykle mam refleks :))
          Grunt, ze wznioslam toast i wpadlam na imprezke na chwile :)
          Chcialam sie tez dopisac do grona
          forumowo-lublinowo-horoskopowych barankow
          Dobrejnocki
          Pola
          • eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 20.02.02, 23:27
            Musialem sobie pojsc na jakis czas. Przepraszam. Naprawde musialem. To nie byl
            przejaw braku goscinnosci, tym bardziej, ze my tu wszyscy jestesmy
            gospodarzami:)))))

Czy Ty Pola tez jestes baranek??? czyzby byly tu same baranki??? Bo baranki sa
            fajne. Mam narzeczona owieczke, wiec wiem:))) Ale bedzie imprezowanie w
            kwietniu:)))))))))))))))))
            • Gość: Pola EOR :)))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 21.02.02, 11:38
              Ale przed barankowymi imprezami, bedzie chyba Twoja, taaaak?
              Ryby, o ile dobrze pamietam???
              A o narzeczonej to mogles nie wspominac, zlamales
              dziesiatki, ba setki serc w tym momencie - zgadza sie
              kobitki??? :))))))))))))))
              A tak wogole to Dzien Dobry Wszystkim
              • ronja Re: EOR :)))))))))))))) 21.02.02, 11:41
                Kobitki wiedzą o tym od dawna, w zwiazku z tym nie robią sobie nadziei:))))),
                a naszymi urodzinami wypełnimy cały rok!!!!
                W myśl przyśpiewki "Kto w lutym urodzony jest ma wstać, ma wstać, ma wstać, i
                wziąć do ręki kielich swój i wypić aż do dna!"...
                • lucy_z Re: EOR :)))))))))))))) 21.02.02, 12:22
                  ronja napisał(a):

> Kobitki wiedzą o tym od dawna, w zwiazku z tym nie robią sobie nadziei:))))),
                  > a naszymi urodzinami wypełnimy cały rok!!!!
                  > W myśl przyśpiewki "Kto w lutym urodzony jest ma wstać, ma wstać, ma wstać, i
                  > wziąć do ręki kielich swój i wypić aż do dna!"...

Pewno, że wiedzą, już dawno!!!!! To nie znaczy, że nie mogą lubieć!!!;)))
                  Jak ja jestem już, to co, znaczy że ma się do mnie nie wzdychać??? Niech
                  wzdycha kto chce;)))))
                  Ronju?????? Ty jesteś rybka???
                  • Gość: Pola no tak, to nie nowosc, ze.. IP: *.extern.kun.nl 21.02.02, 12:47
                    ja dowiaduje sie o wszystkim na koncu :(
            • lucy_z Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 13:02
              eor napisał(a):

> Musialem sobie pojsc na jakis czas. Przepraszam. Naprawde musialem. To nie byl
              > przejaw braku goscinnosci, tym bardziej, ze my tu wszyscy jestesmy
              > gospodarzami:)))))

Ja tam nie mam pretensji Eor, tylko o takie nagłe odejście wszystkich!!! Trzeba
              było powiedzieć: muszę pilnie odejść i tylko tyle........Laura też gdzieś
              zniknęła???
              Zostałyśmy z Silver i nie wiedziałyśmy, jest ktoś jeszcze czy nie;)))))
              A ja jeszcze dodatkowo byłam poszkodowana bo ten czas od 20-tej musiałam uprosić,
              ha, ha;))) Ale nic się nie stało :)))))
              • eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:24
                No, przepraszam........... Mialem sie odmeldowac, ale Silver mnie zagadala na
                czacie. Wszystko przez nia:))))))))))) I przez wrozki, ktore wcale nie chcialy
                opowiedziec o rybkach. To pewnie dlatego, ze byly zazdrosne, ze rybkom tyle
                dobrego sie przytrafi w tym roku:))))))))))))
                • lucy_z Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:30
                  eor napisał(a):

> No, przepraszam........... Mialem sie odmeldowac, ale Silver mnie zagadala na
                  > czacie. Wszystko przez nia:))))))))))) I przez wrozki, ktore wcale nie chcialy
                  > opowiedziec o rybkach. To pewnie dlatego, ze byly zazdrosne, ze rybkom tyle
                  > dobrego sie przytrafi w tym roku:))))))))))))

Ona tu się nic a nic nie przyznała o przetrzymywaniu Cię na czacie;)))
                  A swoją drogą masz szczęście:)))))Oby więcej tu było takich szczęściarzy!!!
                  Widziałeś w końcu swoją mordkę??????
                  • eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:37
                    Nie widzialem, bo nie chcial mi sie ten plik otworzyc:(( A dlaczego taki
                    szczesciarz jestem, jesli wolno spytac? Bo rybka jestem? No zgadza sie, ale
                    oprocz mnie jest jeszcze sporo innych rybek. Zaokraglajac - w tym roku 1/12
                    populacji ziemii czeka bogactwo, milosc, zdrowie, kariera.... Swiat bedzie
                    szczesliwszy w 2003:))))
                    • lucy_z Re: Eor:) 21.02.02, 20:47
                      eor napisał(a):

> Nie widzialem, bo nie chcial mi sie ten plik otworzyc:((

Nie????? Może wysłać jeszcze raz????? Mnie się też raz nie otwierał, później
                      otwierał, chyba to wina gazety. Jeden to mi dwa razy zablokował komputrer a w
                      końcu się otworzył:)))
                      A jeżeli chodzi o ryby to ryby są szczęściarzami w życiu -"rybka lubi pływać",
                      zawsze się wywinie z różnych opresji. Rybki są pogodne, wbrew wyobrażeniu o
                      rybach,mają miłą powierzchowność. To jest według mojego spostrzegania......
    • ronja Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.02, 08:20
      A moje życzenia zmieściły się do worka?:(((((
      • laser_ Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.02, 12:21
        Niestety nie mogłem się z Wami bawić ,choć sobie tak planowałem.
        Jestem w sytuacji, w której nie zarządzam wyłącznie ja swoim czasem.
        Myślę, że Wy wszyscy też to kiedyś poznacie.
        Netu nie mam w domu i tu był największy problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka