Gość: qqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:52 są? jeslio tak, skad odjezdzaja i ile kosztuje bilet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Busy z Wawy do Suwałk 25.02.07, 10:30 PKS na pewno, odjeżdżają ze Stadionu. O prywatnych na tej trasie nie słyszałam, w ogóle Suwalszczyzna jest zdominowana przez PKS. Ale może jakieś są, chociaż ja na nie nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Busy z Wawy do Suwałk 26.02.07, 10:20 Są, ale pociąg pospieszny wychodzi drożej, niż autobus. Zwłaszcza, że ma dłuższą trasę, bo tłucze się przez Białystok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Busy z Wawy do Suwałk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:33 hej! dzieki za odp. a wiesz ile kosztuje bilet? rozumiem ze ten autobus odjezdza z dw. zach w wawie? wie ktos moze jak sie dostac z suwalk do wilna? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Busy z Wawy do Suwałk 26.02.07, 20:41 Wydaje mi się, że ze Stadionu. Ale niektóre kursy mogą być z Zachodniego, musisz sprawdzić, tak samo jak cenę biletu. Jeżeli nic się nie zmieniło od mojego ostatniego pobytu na Suwalszczyźnie, to wcześnie rano wyjeżdżają autobusy z Suwałk do Wilna. Z tym, że nie jestem pewna, czy nie są to takie wyjazdy turystyczne, tzn. autokar tam i z powrotem. Do Wilna kursują też chyba autobusy jakiejś firmy z Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś