daro-4 19.10.10, 21:40 Witam. Możecie coś mi powiedzieć o jubilerze Szkatułka, chciałem tam kupić obrączki i z tego co widziałem na allegro to ma on nie wygórowane ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczka Re: Jubiler Szkatułka IP: 94.75.114.* 30.08.11, 14:49 ja także chce kupić tam obrączki przez Allegro, czy byłaś zadowolona z zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jubiler Szkatułka IP: *.nplay.net.pl 06.09.11, 19:53 Kupowałam tam z chłopakiem obrączki na rocznice, moja bardzo dobrze się trzyma, ale jego troche się pozdzierała, ponieważ on dużo pracuje więc to naturalne. Szczerze to nie pomyślałabym, że w tej cenie można dostać tak dobrą biżuterię, naprawdę polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jubiler Szkatułka IP: *.opera-mini.net 03.02.12, 09:48 mam zamiar tam kupić obrączki, jednak widzę na Allegro, że nie są to drogie rzeczy. W porównaniu do innych, które oglądaliśmy, te są najtańsze. Nie wiem dlaczego, może jest jakaś pułapka w cenie? Może jakość tych obrączek jest gorsza? Powiedzcie mi coś na ten temat, proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędna Re: Jubiler Szkatułka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 16:25 Ja kupiłam obrączki w Plazie na drugim piętrze, firma bodajże Yes, nie pamiętam dokładnie. Mniejsza próba złota, ale jakie to ma znaczenie, na pewno nie zedrę ich. Jestem zadowolona ze swojej decyzji. Taniej mnie to wyniosło, a ślub i tak ważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jubiler Szkatułka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.13, 13:22 Ja z mężem kupiliśmy u nich i po 3 dniach męża obrączka wygląda gorej niż tych co maja 10 lat i więcej Odpowiedz Link Zgłoś