Dodaj do ulubionych

Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS

IP: 62.233.192.* 07.04.04, 06:05
a może sprawdzać jeszcze publikcaje naukowców to bylo by ciekwe odkogo
zrzynają
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 12:40
      POPIERAM!!!
      • Gość: gosc Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.mm.pl 07.04.04, 15:01
        Warto dodac ze studenci musza placic ze swojej kieszeni z sprawdzanie prac
        przed oddaniem ( bezplatnie mozna sprawdzic za jednym razem okolo 1 strony
        maszynopisu) reszte trzeba oplacic sms premium - okolo 3 zl. Resumujac zeby
        sprawdzic sobie 1 raz cala prace mgr trzeba zaplacic w granicach 9-12 zl.
        Ciekaw jestemile za to dostaje ten "wyjatkowy" UMCS :P
    • krzywuj Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS 07.04.04, 16:43
      Bardzo skutecznie program ten wskazuje, że pisząc pracę magisterską na prawie
      wszystko zerżnąłeś z oprcowań na temat... Chopina (buahahaha). Zaznacza jako
      splagiatowane zwroty typowe, wręcz przepisy ustawy. Każda dziedzina nauki
      dysponuje swoim specyficznym językiem i trudno tworzyć jakieś własne zwroty po
      to tylko, żeby zadpwplić program plagiat. Z drugiej strony, możnaby idealnie
      przepisać bardzo poważne i bardzo drogie opracowania (np. "System Prawa
      Prywatnego") bo tych w bazie danych programu oczywiście nie ma. Każdy promotor
      mógłby samodzielnie ustalić, czy praca jest plagiatem, czy też nie, a
      korzystanie z programu tylko przedłuża procedurę no i kosztuje wcale nie mało.
      JEDEN WIELKI BEZSENS.PL!
      • Gość: BleBle Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 20:25
        a o co chodzi z tym sms i sprawdzeniem pracy? ja konczylam umcs kilka lat temu
        i nie jestem juz w temacie. wiem ze walcza z plagiatem, ale jak to sprawdzaja?
        skanuja prace i porownuja z fragmentami opracowan? jak?
        • dociek Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS 09.04.04, 08:33
          www.plagiat.pl

Poczytaj sobie.
    • Gość: Writer To rewelacyjny news. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.04, 15:16
      Od kiedy jestem w branży, nie było lepszej wiadomości.
      Będzie więcej klientów i ceny usług wzrosną :).
      Tak na marginesie - spadek wskaźnika zapożyczeń oznacza, że ludzie przerabiają
      ca. 90% zerżniętego tekstu, a nie ca. 80% :).
      Ale, jak ktoś zauważył, ten antyplagiat to i tak kicha. Po pierwsze, nie robi
      kontroli krzyżowych - pomiędzy pracami. Po drugie, w bazie nie ma książek,
      które można spokojnie skanować. Po trzecie, zdecydowana część baz danych jest
      niedostępna, więc funlkcjonalność programu jest ograniczona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka