Gość: pla IP: 62.233.192.* 07.04.04, 06:05 a może sprawdzać jeszcze publikcaje naukowców to bylo by ciekwe odkogo zrzynają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 12:40 POPIERAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.mm.pl 07.04.04, 15:01 Warto dodac ze studenci musza placic ze swojej kieszeni z sprawdzanie prac przed oddaniem ( bezplatnie mozna sprawdzic za jednym razem okolo 1 strony maszynopisu) reszte trzeba oplacic sms premium - okolo 3 zl. Resumujac zeby sprawdzic sobie 1 raz cala prace mgr trzeba zaplacic w granicach 9-12 zl. Ciekaw jestemile za to dostaje ten "wyjatkowy" UMCS :P Odpowiedz Link Zgłoś
krzywuj Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS 07.04.04, 16:43 Bardzo skutecznie program ten wskazuje, że pisząc pracę magisterską na prawie wszystko zerżnąłeś z oprcowań na temat... Chopina (buahahaha). Zaznacza jako splagiatowane zwroty typowe, wręcz przepisy ustawy. Każda dziedzina nauki dysponuje swoim specyficznym językiem i trudno tworzyć jakieś własne zwroty po to tylko, żeby zadpwplić program plagiat. Z drugiej strony, możnaby idealnie przepisać bardzo poważne i bardzo drogie opracowania (np. "System Prawa Prywatnego") bo tych w bazie danych programu oczywiście nie ma. Każdy promotor mógłby samodzielnie ustalić, czy praca jest plagiatem, czy też nie, a korzystanie z programu tylko przedłuża procedurę no i kosztuje wcale nie mało. JEDEN WIELKI BEZSENS.PL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 20:25 a o co chodzi z tym sms i sprawdzeniem pracy? ja konczylam umcs kilka lat temu i nie jestem juz w temacie. wiem ze walcza z plagiatem, ale jak to sprawdzaja? skanuja prace i porownuja z fragmentami opracowan? jak? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Skuteczny program antyplagiatowy na UMCS 09.04.04, 08:33 www.plagiat.pl Poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Writer To rewelacyjny news. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.04, 15:16 Od kiedy jestem w branży, nie było lepszej wiadomości. Będzie więcej klientów i ceny usług wzrosną :). Tak na marginesie - spadek wskaźnika zapożyczeń oznacza, że ludzie przerabiają ca. 90% zerżniętego tekstu, a nie ca. 80% :). Ale, jak ktoś zauważył, ten antyplagiat to i tak kicha. Po pierwsze, nie robi kontroli krzyżowych - pomiędzy pracami. Po drugie, w bazie nie ma książek, które można spokojnie skanować. Po trzecie, zdecydowana część baz danych jest niedostępna, więc funlkcjonalność programu jest ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś