4.bonton 07.11.10, 18:39 Jak startował na prezydenta to w sumie naobiecywał dwa razy tyle co Prezydent Komorowski. Znów chyba jest na prochach bo obiecuje a późnij powie że nic nie pamięta.Jak takiemu kłamcy można wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
on1950 już mamy pge:) 07.11.10, 18:58 poprzednim razem obiecywał pge...i zabranie bogadnki by połączyć ją z bankrutem z kozienic...teraz obiecuje inne bajki...jak widać tłum wyznawców dalej wierzy w te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: już mamy pge:) 07.11.10, 19:12 Jestem zawiedziony. Czekałem na mega propozycję dla Lublina- mega pomnik brata a tu nic. A tyle dla nas zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Kaczyński IP: *.lublin.mm.pl 07.11.10, 19:15 Wybiórcza wiadomo ... pisze jak pisze. A może warto się zastanowić czyja władza jest lepsza dla Lublina i regionu. Wasilewski z Żukiem i Garabczuk z Sobczakiem pokazali co potrafią. A Premier Tusk zabiera nam wszystko co tylko się da E7 (kolej) ekspresówka Lublin - WaWa i sławetna siedziba PGE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carol Re: Kaczyński IP: *.chello.pl 07.11.10, 21:26 Kiki, co ty wypisujesz? Pamięć cię opuściła? To przecież Jaruś obiecywał, i tu w Lublinie potwierdzał za czasów IV RP (jego rządów), że w Lublinie będzie siedzibqa PGE ... i co z tego wyszło? Tusk nie musi realizować obietnic Jarka, choć szkoda, że do teg nie doszło. Za to mamy szkołę dla sedziów i prokuratorów oraz sąd elektroniczny. I jedno (PGE) i drugie (sąd i szkoła) i trzecie - Jarkowa agencja (gdyby chociaż była towarzyska) guzik znaczą w sensie gospodarczym i społecznym, więc nie ma o co kopii kruszyć. Ważniejsze jest infrastrukturalne otwarcie Lublina - szybka kolej, ekspresowa droga do Warszawy i najważniejsze - lotnisko. Więc nie jestem taka naiwna, by znowu dawać wiarę króciakowi Jarkowi, bo jak zawsze, tak i tym razem dzieli skórę na niedźwiedziu obiecując umiejscowienie w Lublinie kolejnego, nic nie wartego urzędu. A tak ogólniej - o poziomie lubelskiej konwencji PiS świadczy nie tylko obietnica Jarusia, wypowiedziana zgodnie z mottem PiS, a wyrażonym gębą Jacka Kurskiego jakoś tak - "głupi naród wszystko kupi" oraz koncepcja opodatkowania mediów, zwłaszcza Michnika - kompletna głupota. A już ostatecznego smaczku uprawianemu tam bełkotowi dodaje zupełnie idiotyczna wypowiedź Sprawki - pochwała działąlności swojej żony, odpowiedzialnej w mieście za oświatę. Jak by od niej zależał jej poziom. Kto ma w to uwirzyć? Niech ci władcy PiSowscy - bo przecież są w Sejmie RP, sejmiku wojew. i radzie miasta - przestaną uważać nas za baranów i nie opowiadają takich dyrdymałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Szkoła dla sędziów i prokuratorów IP: *.speed-net.pl 07.11.10, 22:15 Zawsze myslałem, że taką 'szkołą' to są studia na wydziale prawa na uniwersytecie. A potem taki kandydat na sędziego/prokuratura smaruje komu trzeba i dostaje się na aplikacje. Nie sądziłem, że tak wspaniale wykształceni prawnicy jeszcze potrzebują jakiegoś dalszego dokształcania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Ale Kłamczyński musi gardzić Lubelszczyzną. IP: *.nplay.net.pl 08.11.10, 09:01 Co za beszczelny tym. Przyjeżdża tu tylko przed wyborami, daje fikcyjne obietnice, a następnie myśli sobie: frajerstwo i tak łyknie wszystko ("Ciemny lud wszystko kupi"). Niestety, ta pogarda ma podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molier74 Re: już mamy pge:) IP: *.nplay.net.pl 07.11.10, 19:43 wolę jego brednie niz twoje wyPOciny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Cudownie IP: *.lublin.mm.pl 07.11.10, 19:18 Agencja restrukturyzacji i modernizacji rolnictwa wydaje rocznie 1 miliard złotych (1 000 000 000) na pensje. Niech obiec konus że tych naciągaczy wszystkich przewiezie do lublina by zbudowac zamiast lotniska obozik, pensje zabrać i rozdać w lublinie pracodawcom prywatnym, którzy tę hołotę finansują przez lata, to ja może na pis zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jako.1 Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla Lu... 07.11.10, 19:35 Były rzesze młodych ludzi (dziennikarz GW ich nie widział - trzeba mu kupić okulary). Kaczyński to nie mój idol ale w jednym ma rację - dzisiaj demokracja jest pozorna. Media udają, że są 4 wladzą, politycy udają, że reprezentują ludzi. Poziom kometarza jest porażący (naweyt Chlebowski się skrzywił a Drzewiecki zaklął). Niezależna opinia i prasa schodzi do "podziemia'. Na prawdę jesteście przerażeni !!!! Czytajcie - Niezależna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molier74 Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.nplay.net.pl 07.11.10, 19:53 i tu bym się z tobą zgodził...a Kaczyśki no cóz, jest politykiem o konkretnych pogladach, za co każdy może go atakować i zazwyczaj to robi, a PO mówi to co ludzie chcą usłyszeć, a robi i tak swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemor Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.wodr.konskowola.pl 08.11.10, 07:54 A może zrobić kozę kaczorną zamiast łazić po ulicach będą siedzieć w kozie i ......... dłubać w nosie. Czy ten człeczyna wie co mówi !!!!!!!!!!! Czy on rozumie to co bełkotał ????????? Z pewnością nie ma pojęcia co mówi i o czym mówi. Żałosna karykatura. Odpowiedz Link Zgłoś
marzof10 nauka w Lublinie na wysokim poziomie? 07.11.10, 19:45 Panie pośle, pora się obudzić. Poziom nauczania minimalnie zalerzy od miejskich urzędników. Lublin ma sporo uczelni, ale jako ośrodek naukowy nie ma się czym chwalić i ostatnie rankingi nie wróżą najlepiej na przyszłość. Swoją drogą mam nadzieję, że UM zarobił na wynajmie auli, bo innego uzasadnienia organizowania tam imprez pisu nie widzę. No i zarobił (UM) na hotel dla pielegniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzdc Re: nauka w Lublinie na miernym poziomie? IP: *.static.vip-net.pl 07.11.10, 20:35 kandydat niewiele ma wspólnego z nauką i Lublin to poprostu naukowe zadupie gdzie kolesie i kumple z rodzinkami tworzą pseudo naukę a najwięcej przekrętasów z byłego PZPR co na stanowiska w uczelniach każą się wybierac kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: nauka w Lublinie na wysokim poziomie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 23:57 Jeśli autor tej wypowiedzi jest mieszkańcem Lublina, to rzeczywiście poziom nauczania w tym mieście jest nie najlepszy. Świadczą o tym błędy ortograficzne w krótkim przecież tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molier74 Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.nplay.net.pl 07.11.10, 19:47 no ale w porównaniu do Komorowskiego przynajmniej jest samodzielnym politykiem i potrafi powiedzieć, przynajmniej ze 2 zdania nie czytajac z kartki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az "Nie odpowiadam za to co mówię, bo brałem IP: *.nplay.net.pl 08.11.10, 09:05 silne leki uspokajające". Faktycznie można się ceszyć, że ktoś taki przewodzi partii opozycyjne. Wypowie wojnę, a potem: "nie odpowiadam za to co robię, bo brałem silne leki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 11:46 Co z tego, ze gada bez kartki jak to jest i tak populizm pomieszany z prochami i schizofrenią? Odpowiedz Link Zgłoś
ajatuse resztki moheru pokrzyczały sobie bo w kupie 07.11.10, 20:22 czują się silni. Ale to jedna, obrzydkiwa, cuchnąca kupa !! Odpowiedz Link Zgłoś
kociamber1onet Re: resztki moheru pokrzyczały sobie bo w kupie 11.11.10, 16:35 KACZYŃSKIEGO POPIERAJĄ JUŻ TYLKO MOHERY. ALE JEST NA TO SPOSÓB ABY POZBYĆ SIĘ KACZYŃSKIEGO I CAŁEGO PISU. W DNIU21.11.2010 NIE STAWIAĆ KRZYŻYKA NA PIS I MAMY ŚWIETY SPOKÓJ. A CIEMNOTĘ JAKĄ NAM WCISKA KACZYŃSKI, TO WIERZĄ CHYBA TYLKO IDIOCI, BO MĄDRY POLAK W TE FANABERIE NIE WIERZY. ABY DO WYBORÓW!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
misiopolarny Modlitwa Polaka 07.11.10, 20:31 Zapomnieli dodać,że po zakończeniu imprezy wszyscy uczestnicy odmówili wspólnie, w skupieniu Modlitwę Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Nikt Ci nie da tyle, ile Kaczyński obieca 07.11.10, 22:11 aby dorwać się do władzy rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla Lu... 08.11.10, 00:07 Znalazlem w sieci ciekawy wierszyk. Panstwo pozwola, ze go zacytuje: "Kto ty jesteś? Jam Kaczorek Skąd przybywasz? Prosto z Tworek Jaki znak twój? Jad spieniony Czego nie masz? Konta, żony O czym marzysz? O korycie No, a Polska? Chyba kpicie A co z Lechem? będzie świętym. Pomnik? Stawiam fundamenty Coś o Tusku? Nienawidzę! A co z PO? Nią się brzydzę Zmowy, spiski? Widzę wszędzie Rydzyk? To papież będzie Naród cały? Wprost mnie kocha. Dziękuję. Noooo ... czas na procha!" P.S. Nic dodac nic ujac prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu nie PIS Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.nplay.net.pl 08.11.10, 00:20 Bardzo obiektywny artykuł. Nie jestem za Pis (nie idę do wyborów), ale GW naprawdę tworzy historie.. w sensie przeinacza i kreuje fałszywy obraz rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:09 Rolnictwo to porażka wszystkich kolejnych rządów. Nie da się nic zrobić przy z góry przyjętym założeniu że rywalizujemy na rynku z ograniczonym potencjałem w proporcji 35 do 100. U mnie na podkarpaciu ziemia w wielu miejscach stoi odłogiem. W gminach nie ma punktów skupu, spędów, zlewni mleka. Miejscem kultu gdzie pokornie pielgrzymuje się po jałużme do nic nierobienia stała się ARMR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman czy za "komuny" to wszystko było? IP: *.centertel.pl 08.11.10, 09:20 Było. Rozyebaliście? Rozyebaliście. To o co ci kurnia chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla 08.11.10, 19:27 Gość portalu: konrad napisał(a): > Rolnictwo to porażka wszystkich kolejnych rządów. > Nie da się nic zrobić przy z góry przyjętym założeniu że rywalizujemy na rynku > z ograniczonym potencjałem w proporcji 35 do 100. > U mnie na podkarpaciu ziemia w wielu miejscach stoi odłogiem. > W gminach nie ma punktów skupu, spędów, zlewni mleka. > Miejscem kultu gdzie pokornie pielgrzymuje się po jałużme do nic nierobienia st > ała się ARMR. Podkarpacie to obecnie duży region. Może napisz konkretniej ? jaki powiat? . Twoja ziemia leży odłogiem?. Zlewni mleka? jakiego mleka ?tego ze sklepu? Ile krów jest w twojej okolicy?. Pytań można mnożyć ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 21:37 Powiat Rzeszów. W okolicach Rzeszowa krów już praktycznie nie ma może ostało się kilka u osób niezaradnych życiowo. Ziemia czeka na odrolnienie i przeznaczenie jej pod zabudowe. Nowoczesna mleczarnia na przedmieściach Rzeszowa w Trzebownisku bazuje na surowcu sprowdzanym z rolniczej Lubelszczyzny podobnie jak trzoda chlewna do kilku istniejących masarni z okolic Godziszowa czy Kraśnika. Rolnictwo na rzeszowszczyżnie to relikt minionej epoki my jesteśmy teraz doliną lotniczą i zagłebiem inowacyjnych technologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no, teraz to dałeś do pieca he he he IP: *.lublin.mm.pl 08.11.10, 21:52 jak się do was jedzie to widać to "zagłębie technologii" na polach leżących odłogiem. Rzeszów owszem ale reszta??? Konradzik - nie pierd..l. Chyba że masz na myśli przedwojenny COP (Stalową Wolę, Mielec, Dębicę) który udało się wam "łyknąć" przy reformie administracyjnej. Bo poza tym, pomijając Rzeszów to laski, piaski i karaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no, teraz to dałeś do pieca he he he c.d. IP: *.lublin.mm.pl 08.11.10, 21:55 I to też wasza "zasługa" - jak poniemieckie lotnisko he he he :-) No ale macie za to największą cipę w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.janwinnicki Kaczyński spier.. stąd bo wstyd się przyznawać 08.11.10, 10:00 już w Polsce, że jest się z Lublina postrzeganego obecnie jako multum PiSowskiej ciemnoty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla Lu... 08.11.10, 10:52 Nikt ci nie da tyle, co Kaczyński obieca...Gdzie te 3 mln mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
renat_a Kaczyński na prochach i bibrzy 08.11.10, 13:45 licząc, że ,,naród głupi, wszystko kupi" Odpowiedz Link Zgłoś
sizar-sizar Najbardziej widoczna była młodzieżówka UPR 08.11.10, 18:19 Duże flagi mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Kaczyński obiecuje mega-agencję rolniczą dla Lu... 10.11.10, 11:11 Spokojnie, był już taki jeden, co Niderlandy obiecywał, tyle że to pono postać fikcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś