Dodaj do ulubionych

Call Center Orange Lublin

21.12.10, 21:19
Czy ktoś ma doświadczenie w pracy w Call Center Orange w Lublinie ? Czy warto w ogóle podejmować tam teraz pracę ? Jakie są zarobki, warunki, czas i wymiar pracy, czy są premie półroczne, szanse awansu itp. Proszę o odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rachaab Re: Call Center Orange Lublin IP: *.nette.pl 10.01.11, 13:49
      Kilka lat temu pracowałam tam przez bardzo krótki okres czasu. Po 3 miesiacach z mojej 10-osobowej grupy została tylko jedna osoba, inni zrezygnowali. Praca trudna, bardzo stresująca, zła organizacja pracy. Przychodzisz do pracy na 6 godzin a wychodzisz po 12 albo przychodzisz na jakąś godzinę i okazuje się że 3 pierwsze godziny czekasz aż się zwolni dla ciebie miejsce przy jakimś komputerze lub słuchawki których jest ciągle za mało. Polecam tą pracę tylko dla tych którzy mają stalowe nerwy i nie mają rodziny, znajomych i żadnych planów.
      • Gość: aaaa Re: Call Center Orange Lublin IP: *.enterpol.pl 24.01.11, 11:09
        jestem tego samego zdania, praca bardzo stresująca, można się psychicznie wykończyć.
    • Gość: pomarancza Re: Call Center Orange Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 13:32

Jak ktoś jest słaby psychicznie, nie ma dystansu do siebie i do tego co robi, to w żadnej pracy gdzie jest kontakt z ludźmi sobie nie poradzi. Nie uważam, żeby praca w call center była "wykańczająca" psychicznie, normalnie można zarobić z 1300- 1400 na rękę, co 3 mies są premie i wtedy kasy jest więcej, nawet 2 razy tyle. Przed pracą masz szkolenie.No i atmosfera w pracy jest super, bo są fajni ludzie.
      • Gość: jajaja Re: Call Center Orange Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 23:16
        dziękujemy kierownikowi za opinie... Premia aktualnie to ok. 60 zl miesięcznie, a i to dostaje tylko pierwsza setka ( z 400 zatrudnionych)
        • matryoszka Re: Call Center Orange Lublin 08.07.11, 18:29
          widać, że lipnie pracujesz :) jakbyś dobrze aktywował to byś tak nie pluł. Jak ci nie pasuje to sie zwolnij, po co tam siedzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka