balbin79 Super Zbieracz śpiewa "Last Christmas" ZOBACZ 25.12.10, 17:05 Oczywiscie ze Wham! pomimo ze teledysk jak i sama piosenka na obecne czasy traca kiczem jednak ma cos w sobie. nawet jak spojrzymy na polskich wykonawcow tych z lat 80 i wczesnych 90 to obecne Dody i te inne pseudo gwiazdki nie umywaja sie lata 90 jesli chodzi o muzyke jak i o film wroc)!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Super Zbieracz śpiewa "Last Christmas" ZOBACZ 25.12.10, 17:50 Oczywiście, że Wham. Ich wykonanie jest po prostu nieśmiertelne. Podejrzewam, że nawet za 50 czy 100 lat ich piosenka będzie rozbrzmiewała w rozgłośniach radiowych i w TV (jeśli będzie jeszcze coś podobnego :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
e.olsen Imiennik??? 25.12.10, 19:45 > imiennikiem Grzegorza I., Georgem Michaelem... A ja głupi całe życie myślałem, ze George to po polsku Jerzy... (a Gregory to Grzegorz) :-) W tej Gazecie to jednak mądrzy (inaczej) ludzie pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Imiennik??? 04.01.11, 15:18 No popatrz... Ja rowniez tak myslalem. Nawet jestli wezmiemy po uwage zarowno imie jak i nazwisko "Jerzy Michal" i tak sie nie bedzie zgadzac :) Jedni wrzucaja swoje wycie w stylu duszenia kota na YT, inni spelniaja sie jako dziennikarze w GwL. Oboje pelni wiedzy i przekonania o wlasnej nieomylnosci i wspanialosci :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś