Dodaj do ulubionych

Pytanie do EMPI'iego

18.01.11, 13:41
Wszedlem na forum warszawy i zauwazylem kilka roznic:
1. watki moga byz zakladane przez gosci - nie ma potrzeby logowania na konto.
2. artykuly w gazecie moga byc komentowane przez gosci (pierwszy komentarz) - rowniez bez potrzeby logowania
3. brak opiekunow spolecznych forum
4. slowa niecenzuralne sa w uzyciu

Skad taka roznica w regulaminie forum?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Re: Pytanie do EMPI'iego IP: *.lublin.mm.pl 18.01.11, 14:01
      Bywaja fora,że na kazdym musisz sie logowac,kiedy nasz zamiar zabrac glos. A zakladaniu juz nie mowię...
      • pogarda Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 14:07
        Owszem, ale nie w zakresie tego samego forum. Lublin jest jedynie podforum wiekszego, gazetowego. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
        pzdr
        • qqbek Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 15:52
          pogarda napisał:

> Owszem, ale nie w zakresie tego samego forum. Lublin jest jedynie podforum wiek
          > szego, gazetowego. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
          > pzdr
          >

Mi się to podoba... przynajmniej imć "pcat" vel "saba sam" (to drobna aluzja empi, jeżeli chodzi o pisanie w jednym wątku z 2-ch nicków i jak to się ma do netykiety), warszawiak (przynajmniej to sugeruje kwerenda adresów IP z których pisze) nie może sam założyć wątku na "Lublin"... a może na "Warszawa" :)
        • wampir-wampir Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 15:58
          pogarda napisał:

> Owszem, ale nie w zakresie tego samego forum.

Mylisz się.

>Lublin jest jedynie podforum wiek
          > szego, gazetowego. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

To tak jak Kraków. Tam nie tylko nie założysz wątka bez zalogowania, ale nie zamieścisz żadnego posta jako niezalogowany użytkownik. Efekt niegdysiejszego zapału trollicy kiko.
    • dociek Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 14:07
      To także robota PO i Ruskich!
      • pogarda Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 14:15
        usmialem sie do lez!
        Dodalem tego demotywatora do facebooka :)
        dzienx docku!
        pzdr
      • chamski_burak Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 15:18
        I to także robota ruskich :)
    • empi Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 14:11
      Forum Warszawa coś się nam niezgadza :)
      pzdr.
      • pogarda Re: Pytanie do EMPI'iego 18.01.11, 14:12
        forum.gazeta.pl/forum/f,752,Warszawa_Opinie_i_komentarze.htmlpzdr
        • pogarda korekta 18.01.11, 14:13
          forum.gazeta.pl/forum/f,752,Warszawa_Opinie_i_komentarze.html
          PZDR ;D
          • empi Re: korekta 18.01.11, 14:21
            to jest już na podforum Warszawy. Lubelska Gazeta nie dba o zgodność tematyczną przy kierowaniu na forum artykułów. Wszystko sypie na główne, my jeśli nie obrosły jeszcze komentarzami staramy się je przerzucać.
            pzdr.
            • pogarda Re: korekta 18.01.11, 14:34
              Moze to i lepiej - w lublinie nie dzieje sie za wiele. Nie na tyle duzo, zeby tworzyc podfora ;)
              Wszystko zmiesci sie na forum generalnym :)
              pzdr
            • chamski_burak Re: korekta 18.01.11, 14:45
              > Wszystko sypie na główne, my jeśli nie obrosły jeszcze komentarzami staramy się je przerzucać.

Dziwny dzień dzisiaj mamy: Folkatka gra na bębenku, a Empi mówi o sobie "my"...
              • pogarda Re: korekta 18.01.11, 14:48
                kczart tez tu zaglada czasem
                pzdr
                • zubelz Re: korekta 18.01.11, 14:59
                  O co chodzi?. Chcecie władzy?. Nie oddamy a pomnik? postawimy.
                  • Gość: rosomak10 Re: korekta IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 12:56
                    Nie przejmujcie się:))) Jeśli zechcę cos napisać, to zawsze mogę sie zalogować. Przeciez to żadna przeszkoda.
                    Jesli Empi mówi "my", to chyba wie co mówi,) ?
                    Pozdrawiam
                    • empi Re: korekta 20.01.11, 13:59
                      Mówię my bo nie tylko ja tym forum sie opiekuję :). Opiekun jest takim samym forumowiczem jak każdy inny. Wypełniając obowiązki opiekuna może pozostać przy swoim np. wcześniejszym forumowym nicku (co ja uczyniłem) lub na potrzeby tej funkcji wybrać inny. Ja wybrałem ten pierwszy sposób i dlatego jestem bardziej widoczny :). Oprócz naszych interwencji są także dyżurnych moderatorów z "centrali" którzy reagują na klikanie w czerwoną ikonkę kosza. Przy okazji przypominam: Nie mamy obowiązku czytania wszystkich postów i w związku z tym zareagować. Stad też argumenty, że coś usunięto lub nie, nie świadczy o jakiejś wybiórczości. Zawsze jest możliwość zwrócenia się do nas o interwencję korzystając z naszej gazetowi skrzynki (klikając w nick).
                      pzdr.
                      • Gość: chamski_burak Re: korekta IP: 62.244.130.* 20.01.11, 14:14
                        Nie, Empiczku, napisałeś "my przenosimy", a centralna administracja nie zajmuje się przenoszeniem wątków z forów regionalnych, co najwyżej wywalają posty bosmana, kiedy ktoś kliknie na kosz. Twoje dywagacje o nickach tym bardziej nie mają nic do rzeczy, tak samo jak tłumaczenia, że admini nie mają obowiązku czytania wszystkich postów. Ty coś przed nami ukrywasz...
                        • Gość: rosomak9 Re: korekta IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 14:18
                          Empi? Ukrywa coś?
                          To raczej niemozliwe. Nie wierzę w to buraku. Empi jest taki solidny.
                          ...nie, nie wierzę
                          • Gość: chamski_burak Re: korekta IP: 62.244.130.* 20.01.11, 14:23
                            Empi solidny...
                            • Gość: rosomak9 Re: korekta IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 14:37
                              są? teraz to już czegos nie rozumiem <brew>
                              • Gość: chamski_burak Re: korekta IP: 62.244.130.* 20.01.11, 14:43
                                Siedzi na forum po 20 godzin na dobę, siedem dniu w tygodniu, nawet w Boże Narodzenie i Wielkanoc nie odpuszcza. I to wszystko jeden człowiek? Albo to jest supermen albo...
                                • Gość: rosomak9 Re: korekta IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 14:55
                                  ......albo jest samotny;)
                                  • Gość: bosonoga.contessa nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 03:04
                                    ech, nie rosomaku, Empi nie jest samotny.Wyczytałam z jego osobistych wyznań, ze ma swoje Słoneczko, ktore Go ogrzewa. Pisał o tym do ktorejs ze swoich wielbicielek.
                                    Przemilczę to i poczekam. Jestem cierpliwa:PPPPPPP

Swoja drogą rosomaku, Empi za dużo pracuje. Wiem to od Jego przyjaciela.
                                    pozdrawiam
                                • empi Re: korekta 20.01.11, 17:05
                                  Dużo pracuję przy komputerze, moje narzedzie pracy. Muszę robić przerwy które wykorzystuję na "pracę społeczną" :)
                                  pzdr.
                                  • bosonoga.contessa Re: korekta 22.01.11, 22:52
                                    Empi, uważaj na siebie, żeby nie dotknęło Cię karoshi.
                                    Bez Ciebie to forum straciloby blask
                                    .....i parę :))))
                        • empi Re: korekta 20.01.11, 17:03
                          Kim są opiekunowie
                          Regulamin
                          Netykieta
                          zapoznaj się, Twój obowiązek jako użytkownika forum, zastosuj się i przestrzegaj. Twoje trollowanie bedę dalej starał sie skutecznie usuwać. :)
                          PS.
                          Centralna administracja wszystko może :)
                          pzdr.
                          • Gość: chamski_burak Re: korekta IP: 62.244.130.* 20.01.11, 17:14
                            > Twój obowiązek jako użytkownika forum

Widzę, że jesteście zwolennikiem moralności opartej na obowiązku, niczym pruski żołdak :) A ja przeciwnie, wyznaję moralność opartą na wartościach :)

> Twoje trollowanie bedę dalej starał sie skutecznie usuwać. :)

Wiem, jaką potrzebę staracie się dzięki temu zaspokoić: potrzebę panowania nad światem :)
                            • Gość: rosomak9 Re: korekta IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 11:15
                              ojjjj, damski burakuuu, bywasz lekko zlosliwy wobec empiego.
                              • Gość: chamski_burak Re: korekta IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 15:13
                                Staram się go zdetronizować i przejąć władzę, ale jego pozycja na forum jest zbyt silna, dlatego jestem zmuszony działać w podziemiu jako partyzant.
                            • tajnos.agentos Re: korekta 21.01.11, 11:23
                              Gość portalu: chamski_burak napisał(a):

> Widzę, że jesteście zwolennikiem moralności opartej na obowiązku, niczym pruski
                              > żołdak :) A ja przeciwnie, wyznaję moralność opartą na wartościach :)

Nie podoba się? Więc pisz na forum PiSuaru, radyjowyjców, UUieRdliwców albo jakimś inny podobnym, a najlepiej na twoim własnym - tam nie ma cenzury i każdy może publikować co chce.

> Wiem, jaką potrzebę staracie się dzięki temu zaspokoić: potrzebę panowania nad
                              > światem :)

Tak, oczywiście, tamci absolutnie nie chcą nad niczym panować.:D
                              • bosonoga.contessa Biedny Empi 23.01.11, 02:11
                                Rzeczywiście, dzisiaj ciężko pracujesz....bardzo mi Ciebie żal.
                                No i ani jednego milego slowa....to prawdziwa tragedia
                                Uwazaj na siebie, jeszcze raz ostrzegam przed sidlami karoshi....bo Cię lubię:))))))
                                • tajnos.agentos Re: Biedny Empi 23.01.11, 09:48
                                  To było do mnie? Ja nie jestem empi, a że kilku moich forumowych "ulubieńców" z uporem maniaków zalicza mnie do jakiejś "gminy empiego" (cokolwiek by to miało znaczyć) - nie moja wina, paranoja z manią prześladowczą miewają różne odmiany oraz objawy. Jestem zupełnie inną i żyjącą w zupełnie innym, choć niemniej realnym świecie osobą, a że nasze poglądy i postawy bywają zbieżne, to chyba normalne - tak też bywa.;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka