zubelz 06.02.11, 18:46 Empi nie wywalaj tego! Może jakieś kawały? lub linki do śmiesznych stron? i dajmy sobie spokój z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zubelz Re: Powiało nudą 06.02.11, 19:01 www.gadu-gadu.pl/ramka?url=http://jaramsie.pl/2k43o3f_cwsp5v#postbox&utm_source=gg&utm_medium=main Czy to nie jest piękne?. Ale? jak urośnie, czy nie będzie taka sama jak teściowa? Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Powiało nudą 06.02.11, 19:51 Jak urośnie może być jeszcze piękniejsze:))) Jesli jest Empi....to juz nie może być nudy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Powiało nudą 06.02.11, 20:03 bosonoga.contessa napisała: > Jak urośnie może być jeszcze piękniejsze:))) > > Jesli jest Empi....to juz nie może być nudy :PPP jakoś tak się składa że w większości mojego pisania, trafiam na Empiego. Czasem dyskutujemy a z innymi modami nie miałem styczności(czasem wypowiedź coś zjadło) ale zawsze zwalałem na połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Powiało nudą 06.02.11, 20:29 ja bym chciała "trafić na Empiego", ale chyba nie mam szns na precyzyjne trafienie :( Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:28 hmm jestem dziś jakis pesymistyczny wątek z zagadkami został przykejony i obawiam się że podzieli los innych które się tam znalazły... chwilowo na forum jest miła rozleniwiajaca umysł atmosfera... cóż niby niedziela... nie mniej mnie to jakoś nastraja pesymistycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:32 Przemku, jutro bedzie nowy dzień! Uśmiechnij się! W niedzielny wieczór wiekszość z nas popada w znużenie i apatię. Trzeba jakoś to przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak a taak 06.02.11, 20:38 :-) ale nie bardzo lubię poniedziałki... cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:33 Pesymistyczny nastrój to efekt zmęczenia zimą, czyli jak mawia Małgosia braku światła. Poproś lekarza o fluoksetynę albo leć do ciepłych krajów. Powinno pomóc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:40 Wampirku dlaczego chcesz wysłać Przemka w tak "niepewny"region świata? Zawinił ci czymś? Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:41 może na solarium, zanim polecisz do Egiptu? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:51 A czy ja go wysyłam do Egiptu? Mało to letnich miejsc na kuli ziemskiej? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:52 bosonoga.contessa napisała: > może na solarium, zanim polecisz do Egiptu? Jednak wszystko schodzi na psy! Wampira się uśmierca osinowym kołkiem lub srebrną kulą a ty namawiasz na solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: może choć jakaś kłótnia? 06.02.11, 20:56 Nigdy nie pomyślałam o unicestwieniu "naszego" wampira. Jest taki miły (dla mnie). Nawet chyba kibicuje mojemu afektowi wzgledem Empiego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak dziś było sporo słońca 06.02.11, 20:54 zmęczenie zimą to fakt... mam ochotę na maj. ... ale zanim nastąpi to jeszcze kilka ksiażek przeczytam... cóz brak śniegu powoduje że trzeba będzie się zająć drugą częscią trawnika i ogólnie dac odpocząc domkowi od siebie... słonka więc nieco nałapię ;-) fluoksetyna??? a ki diabeł Wampirze a wygooglałem... chloru to powiem ci mam dość - dezynfekowałem piwnicę chlorek mi się więc źle kojarzy do trego przede mną jeszcze walka z grzybami całe szczeście bez chloru... może sobię strzelę herbatkę z dziurawca? bo podobno ma padać i fotoalergii chyba nie dostanę... hmm ciepłe kraje to nie czego innego mi trzeba... ale ni ma akurat w asortymencie trzeba się przyzwyczaić do czekania... zresztą może już nie produkują... mniejsza zresztą ... martwi mnie brak sporu... na tyle dobrze żeby się nie było o co bic to nie jest może więc to kwestia przekroczenia progu wrażliwości na bodźce? ... a najbardziej szkoda mi zagadek... cóż selawi Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: dziś było sporo słońca 06.02.11, 20:59 rozwiąż zagadkę sfinksa Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: dziś było sporo słońca 06.02.11, 21:04 Ale dlaczego Ci szkoda? Nie rozumiem... Wątek "pomóżmy Gazecie" ma się świetnie przecież, mimo przyszpilenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak a on jest zagadkowy? IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 21:49 a wiem chodzi o jego zagadkę... e nie fajny zwierzak w sumie z tego sfinksa za fajny zebym go chciał ubić... poza tym ja nie król... ale uff uff (jak mawiali indianie w powieściach Karola Maya) Avo ja i tak mam lęki nie strzelaj tak blisko ;-) ... hmm lubicie Janerkę proponuje Paradoksy Lubicie ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: a on jest zagadkowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 22:08 wredna się robisz, ty chcesz ,żeby tobie empi kupił tipisy a nie mnie albo się pogódz ze mną , dla mnie tipisy , dla ciebie Popisy Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:17 ani POPiSy ani tiPiSy mnie nie interesują. To co chcę kupuje sobie sama Jadziu. Na szczęście mogę sobie na to pozwolić:))))) A z tymi tipsami dajże sobie spokój, to naprawde juz nie jest trendy. Zauroczona jestem Empim, tak Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:10 bosonoga.contessa napisała: > Lubie Empiego:))))) Może otwórzmy nowy temat aby nie skakać po innych tematach? Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:19 zubelz napisał: > bosonoga.contessa napisała: > > > Lubie Empiego:))))) > Może otwórzmy nowy temat aby nie skakać po innych tematach? Co proponujesz w takim razie? Nie irytuj sie zublez:))) Przecież nie o to chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:14 > Lubie Empiego:))))) ja też! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:18 empi napisał: > > Lubie Empiego:))))) > ja też! > pzdr. Och Empi!! Jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:23 bosonoga.contessa napisała: > empi napisał: > > > > Lubie Empiego:))))) > > ja też! > > pzdr. > > Och Empi!! Jesteś! Otwieram nowy wątek! Lubię Empiego! Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:25 Jeśli aż tak Go lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: a on jest zagadkowy? 06.02.11, 22:29 taki wątek zgodnie z netykietą i regulaminem zostanie usunięty. Nie mieści się w profilu tego forum oraz narusza jego demokratyczne relacje. Wszelka dyktatura kończyła się szybko po takich wiernopoddańczych adresach. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak Istotnie ma w sobie coś z Humpreya IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 22:26 tak myślę... to silny gość z klasą no i ma to "Empi's Café European"w Causalublinianka :-) so... "Maybe not today, maybe not tomorrow, but soon and for the rest of your life." Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Istotnie ma w sobie coś z Humpreya 06.02.11, 22:36 już od dziesięciu lat nie palę, paliłem kiedyś chyba przez niego :). W każdym filmie widziałem go z papierosem. Imponował mi facet. W tamtych czasach naprawdę mógł się podobać. Szkoda, że nie mogę natknąć się na powtórki jego filmów. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Istotnie ma w sobie coś z Humpreya 06.02.11, 22:46 empi napisał: > już od dziesięciu lat nie palę, paliłem kiedyś chyba przez niego :). W każdym f > ilmie widziałem go z papierosem. Imponował mi facet. W tamtych czasach naprawdę > mógł się podobać. Szkoda, że nie mogę natknąć się na powtórki jego filmów. > pzdr. Empi, "Bosonogą..." możemy obejrzeć wspólnie. Zapraszam.:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Istotnie ma w sobie coś z Humpreya 06.02.11, 22:54 "Bosonoga Contessa". Skąd wiesz, że kochałem się w Avie Gardner? :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Istotnie ma w sobie coś z Humpreya 06.02.11, 22:57 empi napisał: > "Bosonoga Contessa". Skąd wiesz, że kochałem się w Avie Gardner? :). > pzdr. Trochę się znam na mężczyznach:)))) Ava Gardner była piękną kobietą, wiec się nie dziwię. Nie wiedziałam tego, ale w takim razie wzmagasz mój apetyt.... Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Istotnie ma w sobie coś z Humpreya 06.02.11, 22:41 Gość portalu: leniak napisał(a): > tak myślę... > to silny gość z klasą no i ma to "Empi's Café European"w Causalublinianka > :-) > so... > "Maybe not today, maybe not tomorrow, but soon and for the rest of your life > ." tak, może chociaż troszke mnie rozumiecie:))) Dziękuje Przemo!...głównie za tego "Humpreya"...czy do końca swojego życia?...hmmm, nie wiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś