Dodaj do ulubionych

Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja

04.06.25, 16:06
Co sądzicie o kimś kto tu wchodzi, czyta mój watas, nie konfrontuje się tutaj chyba z braku odwagi ale idzie do emm i grzeje sensację, nazywa moje problemy związkowe cud wataskiem i streszcza im co u mnie?

Co to do cholery jest i kim trzeba być?

forum.gazeta.pl/forum/w,567,179014388,179014388,Cud_watasek_z_forum_obok.html
Obserwuj wątek
    • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 04.06.25, 16:17
      nie wiesz dlaczego ludzie się zajmują cudzymi sprawami w taki sposób?
      byle nie spojrzeć na siebie
      • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 04.06.25, 16:35
        Niby wiem ale wiedza nie wystarcza, żeby nie oburzało
    • wilczamia Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 04.06.25, 16:51
      Cwokiem i chamem, albo osoba chora. Ja zreszta od poczatku mowie: takie zoo jak na emamie to jest naprawde niespotykana skala. Glownie agresywne paranoiczki. Troche dreszcz po plecach, jesli to by faktycznie byly matki. A moze niechciane macierzynstwo cos takiego robi z pewnym tylpem kobiet i to jakis wentyl..?
      • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 04.06.25, 17:38
        Tiaaaa, chora na nienawiść ale oczywiście płaszczyk zmartwień nad nieletnimi już poleciał
    • eagle.eagle Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 09:11
      Ja kiedyś przeczytałam super zdanie: nie jest twoją sprawą co inni mówią na twój temat.
      Ma się wtedy spokojniejszą głowę. A wątek i tak nie załapał, więc gdyby nie ty to ja o nim bym nic nie wiedziała.
      • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:17
        Ja to mam spokojną głowę jak wiem z kim mam do czynienia
        • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:32
          No i ważne też jak wpływa na mnie to co mówią inni

Wlazłem do domu usłyszałem pytanie co zrobiłem, wiem że w tym drugim domu padają słowa że tego ślubu być nie musi i że Luba może spokojnie powiedzieć jaki numer odwinalem, nie musi mnie kryć

I ktoś sobie na mnie kręci beke, cud wątasek na forum obok a ja realizuję sobie w aptece kolejne recepty żeby sobie nie wizualizować uciekającej panny młodej bo kogoś tam posłucha
          • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:35
            a powiedz mi, wiedząc jakie jest tamto forum, co tam robiłeś?
            • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:41
              Podczytywalem o hejcie na dziecko

Nie, wróć, ja kurr wiedziałem że rzucę coś i taki wątek się pojawi, chciałem się pozytywnie rozczarować albo zwyczajnie mieć już to za sobą
              • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:44
                brightsun napisał(a):

> chciałem się pozytywnie rozczarować

na prawdę?
                • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:48
                  Nie wiem kurde, tematy zastępcze sobie pewnie wyszykuje po prostu
          • eagle.eagle Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:35
            No i ?

Przecież to twoje życie, twoje decyzje, jak się wywija to wiadomo że czasami będą tego konsekwencje.

Anonimowi ludzie decydują o twoim życiu, myślach, decyzjach ?
            • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:43
              O moich to decydują moje emocje, liczę na to samo u innych, że nie obudzi się im zdrowy rozsądek

Dlatego się wzbraniam przed wspólną terapią i ją kwestionuję
          • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:38
            brightsun napisał(a):

> No i ważne też jak wpływa na mnie to co mówią inni

mówiąc zupełnie bez ogródek, to jest o Twoim poczuciu własnej wartości
            • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:44
              Wiem, niestety wiem
              • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:45
                brightsun napisał(a):

> Wiem, niestety wiem

dlaczego niestety :-)
                świadomość jest super :-)
                • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:47
                  Świadomość jest super jak do czegoś prowadzi
                  • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:51
                    brightsun napisał(a):

> Świadomość jest super jak do czegoś prowadzi

świadomość jest niezbędna by w ogóle wyruszyć w jakąś stronę
                    prędzej czy później popycha :-)
                    • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:58
                      Hope so

Chciałbym kiedyś sobie powiedzieć że sobie ufam a potem myślę że to byłaby pycha w moim przypadku a pycha kroczy przed upadkiem
                      • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 11:00
                        brightsun napisał(a):

> Hope so
                        >
                        > Chciałbym kiedyś sobie powiedzieć że sobie ufam a potem myślę że to byłaby pych
                        > a w moim przypadku a pycha kroczy przed upadkiem

a ufasz sobie kiedy myślisz że lepiej sobie nie ufać? ;-)
                        • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 11:01
                          doceniam swoje rozliczne wątpliwości
                          ale najpierw musiałem docenić to, że mnie na nie stać :-)
                        • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 11:20
                          Hahahaha, dobre

To jest skomplikowane

Póki sobie nie ufam mam poczucie zajebistosci

Buahaha, wiem, ostro popieprzone
        • eagle.eagle Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:33
          Lepiej się czujesz ciągle zadręczając się?
          Bo zawsze jest ktoś obcy, inny.
          • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 10:46
            Szczerze to tak. Muszę mieć swoje gownoburze, wrogów, żeby to na nich skupiać swoją agresję a nie na tych na których mi zależy

To takie moje wnioski sprzed kilku tygodni, że ja ciągle robię to samo ale na innych ludziach
    • nick_z_desperacji Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 16:58
      To bardzo proste: każda rozmowa z Tobą kończy się Twoimi bluzgami po 3-4 postach, więc mija się z celem Pytanie, dlaczego Ty widzą tamten wątek nie miałeś odwagi się odezwać, tchórzostwo, plotkarstwo, nuda?
      • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 17:10
        No pacz pani, ten wątek, 117 wpisów, większość chyba moich i po 117 postach żadnych bluzgów 😆
        Aj, aj, się coś nie spina

Więc jak masz takie wrażenie to może sobie przemyśl czy to Ty nie masz jakichś jazd z komunikacją

A czemu się tam nie odezwałem?
        Ciągle rozważam czy to zrobić, ale tam bluzgi, że moja narzeczona yebnieta, po dwóch postach, nie 3,4😆

• brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 05.06.25, 17:43
          Po co Ci był tamten wątek?

Nie musisz mi odpowiadać, zapytaj siebie

No bo jak mnie chciałaś o coś zapytać to mogłaś tu zamiast robić insynuacje
    • eagle.eagle Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 14.06.25, 07:19
      A propos forum obok. Widzę że wychodzi z Ciebie ematka;) .
      Masz rację, znasz prawdę, rozwiązanie a kto nie chce korzystać znaczy jest zły, głupi, nieodpowiedzialny bo jak to nie chce słuchać co masz mu do powiedzenia - to jest definicja em.
      • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 14.06.25, 09:45
        A tam, skąd, nie znam rozwiązania, jedyne co to jak do kogoś piszę na priv oczekuje choćby krótkiego nie dzięki, jak go nie ma, a na forum się człek odgryza i prowokuje wszystkich wokół to podejrzewam że coś kręci, na prowokacji a nie treści mu zależy

Po prostu na privy się odpisuje zwłaszcza jak ma się czas skakać ludziom na forum do gardła i dokładać drew do własnego stosu

Btw napisałem jej, że emmy ją zniszczą, że to zły adres i podałem taki w którym może zasięgnąć profesjonalnych rad, tyle.

Nie ma pewnie po co odpowiadać bo odp na odp to nie będzie kolejnych 300 gównoburzowych odpowiedzi które już żadnego związku z tematem nie mają

Więc nie o żadną rację idzie Eagle, a motywację raczej albo qlturkę
        • afq Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 14.06.25, 12:03
          brightsun napisał(a):

> Po prostu na privy się odpisuje

ludzie różnie mają
          mogą nie chcieć wiadomości, mogą nie chcieć odpisywać, mogą też zwyczajnie nie logować się do gazetowej poczty
          • brightsun Re: Tchórzostwo, plotkarstwo, nuda, desperacja 14.06.25, 22:13
            Nie było na gazetową tylko na podany adres, ale nie moja sprawa, nie ma co roztrząsać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka