16.02.11, 22:04
jak pragnę być wastawiony
czy ja za mało wypiłem czy może NFZ zlikwidował szpital w Abramowicach
masz fakutlet z psychiatrii?
działaj
i zawołaj KRT
zawsze się przyda asysta
wydaje mi się albo czuję dym?!
Obserwuj wątek
    • zubelz Re: Empi! 16.02.11, 22:09
      Szukałem po stronach policyjnych i szpitala w Abramowicach ale nic nie piszą o ucieczce. Widocznie przybędzie nowy pacjent.
      • blaznivy.kacir no mam takie odczucie 16.02.11, 22:15
        jakaś mistyka albo czort wie co...
        bosz...
        • Gość: oj Re: no mam takie odczucie IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 17:49
          to z empim juz tak źle, niecała 70-tka
    • Gość: dam. Re: Empi! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 18:38
      no, kombinuj dalej
      • Gość: essex Re: Empi! IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 18:52
        ale na pewno wszyscy którzy zabrali tu głos byli trzeźwi?szczególnie założyciel wątku?
    • wampir-wampir Re: Empi! 20.02.11, 18:55
      No przecież Leniak wspomniał na wstępie, że popijał. Może przecenił swoje możliwości?
      • tajnos.agentos Re: Empi! 20.02.11, 18:57
        Dla trolla każda okazja jest dobra. Dobry jest nawet wątek sprzed tygodnia i na temat, o którym troll nic nie wie.:D
        • wampir-wampir Re: Empi! 20.02.11, 19:01
          No, a swoją drogą namnożyło się ostatnio tego tałatajstwa ;-)))
          • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 19:10
            To po co dokarmiacie?
            • wampir-wampir Re: Empi! 20.02.11, 19:13
              Ładny nick, Ptaśku ;-)))
              • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 19:18
                Dzięki :) Chciałem sobie wybrać świergotka drzewnego, ale mam lęk wysokości :)
                • tajnos.agentos Re: Empi! 20.02.11, 19:34
                  Jakby ci kiedyś zabrakło pomysłów, to tu masz dużo propozycji.
                  • Gość: essex Re: Empi! IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 19:50
                    tajnosie,ta strona jest super!nigdy nie myslałem że np.istnieje wróbel cytrynowy,czy wróbel cynamonowy.a już wróbel papugodzioby mnie zadziwił zupełnie...
                    • empi Re: Empi! 20.02.11, 19:58
                      No to teraz ptaśka można poprzezywać, kopalnia pomysłów. Zaczynam :)
                      straka obycajná
                      pzdr.
                      • Gość: kosiarka.stokrotek Re: Empi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:08

Empi, kim Ty jesteś, ze tyle uwagi Tobie sie poswięca?
                        Chciałabym chyba Cie poznać
                        • empi Re: Empi! 20.02.11, 20:11
                          kliknij w mojego nicka :)
                          pzdr.
                          • Gość: kosiarka.stokrotek Re: Empi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:19
                            kliknęłam i co dalej?
                            • empi Re: Empi! 20.02.11, 20:23
                              a czego oczekiwałaś?
                              pzdr.
                            • Gość: essex Re: Empi! IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.11, 20:24
                              jak to co?soundbar albo cos podobnego itd. ...
                        • zubelz Re: Empi! 20.02.11, 20:21
                          To nie wiesz?. Empi to coś w rodzaju władzy a władzy trzeba się przypodobać i nie zadzierać z nią. No chyba że ktoś jest rewolucjonistą.
                          • zubelz Re: Empi! 20.02.11, 20:23
                            Towarzystwo w niedzielny wieczór jest rozleniwione i nikomu nie chce się wymyślić jakiegoś tematu to "łapie" się jakiegoś wątku aby sobie popisać.
                        • Gość: bosman szanowna kosiarko ... IP: 46.186.14.* 20.02.11, 20:23
                          Empi to po prostu GOŚĆ . Czasem upierdliwa cholera ale ma klasę.
                          • zubelz Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 20:25
                            Gość portalu: bosman napisał(a):

> Empi to po prostu GOŚĆ . Czasem upierdliwa cholera ale ma klasę.
                            No widzisz?. Już mu kadzi.
                            • Gość: kosiarka.stokrotek Re: szanowna kosiarko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:36
                              mi tez sie Empi podoba;
                            • Gość: bosman nie kadze tylko piszę to co myślę o nim... IP: 46.186.14.* 20.02.11, 20:57
                              i tak mnie zaraz chlaśnie z upodobaniem. Właśnie napisałem parę słów o tej obrzezanej i wychrzczonej wywłoce.
                          • Gość: hm... Re: szanowna kosiarko ... IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 20:34
                            Eeee, jaki tam gosc...?! Staly bywalec!
                          • Gość: hm... Re: szanowna kosiarko ... IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 20:36
                            A klase ma, to fakt. Ostatnio nawet drugorocznym zostal i w lawce oslej zasiadl ;-P
                            • Gość: kosiarka.stokrotek Re: szanowna kosiarko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:37
                              musi być sexi ten Empi
                              • wampir-wampir Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 20:41
                                Małysz już nie wygrywa - czas na Empimanię ;-)))
                                • Gość: kosiarka.stokrotek Re: szanowna kosiarko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:44
                                  wampir, nie o to chodzi, by Empi wygraywał. Empi to po prostu człowiek delikatny i ...ulotny, jak zauważyłam
                                  • wampir-wampir Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 20:46
                                    Całkiem jak Indianin. Hopi ;-)))
                                    • Gość: kosiarka.stokrotek Re: szanowna kosiarko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:50
                                      nie wiem jak to jest z tym Hopi. Wiem, ze Indianki w wigwamach rzadzą.
                                      Oj zarzadziłabym z Empi, nie tylko w wigwamie
                                    • Gość: hm... Re: szanowna kosiarko ... IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 20:53
                                      raczej jak swieca w uchu
                                      • wampir-wampir Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 20:59
                                        Świecowanie uszu daje bardzo przyjemne doznania :-)))
                                        • tajnos.agentos Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 21:03
                                          Jak mawia jeden mój znajomy: zależy co kto lubi - Żyd cebulę, koza mietłę.:P
                                          • empi Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 21:07
                                            Żyd i kozę lubi :)
                                            Przychodzi bogobojny Żyd do rabina i skarży się na swój los. -Rabbi żyjemy w piątkę z żoną i trójką dzieci w jednej maleńkiej izdebce. Tej ciasnoty nie można znieść. Poradź coś, bo jak tu żyć? - błagał o pomoc.
                                            Rabin na chwilę się zamyślić i rzekł: - kup kozę.
                                            Żyd zdziwi się. Jednak jako, że był wierzący nie protestował. Kupił kozę. A zwierzę zamieszkało razem z całą jego rodziną. Przychodzi jednak po miesiącu do rabina i zaczyna się skarżyć. - Rabbi jest jeszcze gorzej. Mamy jeszcze mniej miejsca i to zwierzę śmierdzi - utyskiwał.
                                            Rabin wysłuchał go i rzekł krótko: - Sprzedaj kozę.
                                            Żyd sprzedał zwierzę. Następnego dnia przychodzi i całuję rabina po rękach. - Rabbi jest cudownie. Mamy tyle przestrzeni. Naprawdę świetnie nam się żyje - cieszył się.
                                            pzdr.
                                            • tajnos.agentos Re: szanowna kosiarko ... 20.02.11, 21:14
                                              empi napisał:

> Żyd i kozę lubi :)

Może i tak, ale czy z wzajemnością? Życie zwierząt w społeczeństwie ludzi bywa ciężkie...:D
                                            • Gość: bosman źródło: IP: 46.186.14.* 20.02.11, 21:14
                                              Horacy Safrin. "Przy szabasowych świecach".
                                          • Gość: bosman tajnosie... IP: 46.186.14.* 20.02.11, 21:12
                                            "Żyd cebulę, świnia gó..., organista ogórki, ksiądz - organisty córki".
                      • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 21:10
                        Jak mnie będziesz przezywał, to się przerzucę na mrówki :)
                        • empi Re: Empi! 20.02.11, 21:12
                          co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                          pzdr.
                          • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 21:22
                            Nie muszę Cię łapać, wystarczy, że Cię namierzę z góry :)
                        • wampir-wampir Re: Empi! 20.02.11, 21:13
                          Już raz użyłeś torbacza budząc powszechne oburzenie. Trzymaj się konwencji :-)))
                          • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 21:22
                            Przechodziłem wtedy kryzys tożsamości :)
                            • Gość: bosman a masz ją? IP: 46.186.14.* 20.02.11, 21:23
                              szczerze wątpię.
                            • czarny.lowca.swiergotkow.polny Re: Empi! 20.02.11, 21:44
                              Ekhmmm... teraz bedziesz mial klopoty z tozsamoscia za kazdym razem, gdy sie pojawie. Lepiej zostan ta mrowka (to ulubiona moja kolacja)
                              • swiergotek_polny Re: Empi! 20.02.11, 21:58
                                To zależy, czy taki łowca, czy taki :)
                                • czarny.lowca.swiergotkow.polny Re: Empi! 20.02.11, 22:10
                                  czarny jastrząb
                                  • Gość: swiergotek_polny Re: Empi! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 22:38
                                    Raczej czarny jarząb :)
                                    • jola.iza1 Re: Świergotku? 20.02.11, 22:42
                                      Czemuż nie bywasz, w porywach, chociaż?
                                      jola.iza1.wrzuta.pl/audio/1IpUTF8GWqo/luscinia_megarhynchos_-_slowik_rdzawy
                                      • swiergotek_polny Re: Świergotku? 20.02.11, 23:01
                                        Ten słynniejszy, który śpiewał Romeowi i Julii to jest raczej słowik szary, a nie rdzawy, nie mówiąc już o moherowym :)
                                        • jola.iza1 Re: Świergotku? 20.02.11, 23:12
                                          Nic z tego, szary nie lata do Italii, a na bank ruski/szwajcarski/ się nie gnieździ/śpiewa
                                          ??
                                          www.poomoc.pl/
                                          • swiergotek_polny Re: Świergotku? 20.02.11, 23:37
                                            Nosz ty masz rację! A ja całe życie myślełem, że Romeowi i Julii przyśpiewywał ten "nasz" :))
                        • tajnos.agentos Re: Empi! 20.02.11, 21:29
                          Mrówki też zwierzątka. Jesteś monotematyczny...
                          • Gość: elo Re: Empi! IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 13:18
                            tajnos kapus, tfu
                            • Gość: Cardillon Re: Empi! IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 14:03
                              o co Ci chodzi elo?
                              • wampir-wampir Re: Empi! 23.02.11, 14:49
                                A o co może chodzić ogonowi? Chce zaistnieć w prymitywny sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka