Dodaj do ulubionych

Nawalanki Forumowe

30.03.11, 13:49
Czy nie moznaby zrobic jednego watku, przyklejonego ku radosze gawiedzi (w tej liczbie i mnie) gdzie jakis zdeklarowany klerykal i PiSista jak aron, czy inny elan moglby sie ponaparzac z innym oszolomem przezentujacym skrajnie rozne poglady, jak na przyklad tow_rydzyk ktory przypomina w formie i tresci innego forumowicza wielorga nickow (ojciec.ateusz ). Na koniec proponuje rowniez dodac do dyskusji pana rozebrac aka J2, ktory nienawidzi wszystkich jak leci.

W ten sposob aktywisci wyrobiliby swoj plan partyjny od preziow a my mielibysmy zabawe czytajac literackie poczynania sprawnych inaczej! Widze same plusy.

Jako post scriptum ptasiek moglby ich wszyskich zaprosic do nowej huty, lub zwyczajnie wysmiac w niewyszukany sposob. Byloby pysznie!
pzdr
Obserwuj wątek
    • accipiter_gentilis Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 13:54
      Czytałem tego posta i już się bałem, że o mnie nie wspomnisz, aż tu wreszcie na samym końcu miła niespodzianka - wspomniałeś :)
      • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:34
        No co ty ptasiek! Ja bym mial o tobie zapomniec??? Nigdy w zyciu!
        pzdr
    • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:11
      parę lat temu w związku z zalewaniem forum wulgaryzmami dałem propozycję by stworzyć specjalny wątek by każdy mógł sobie swobodnie pobluzgać i obluzgać. :) Nie wypaliło. Nie daję za wygraną, już wcześniej poczyniłem uzgodnienia z portalem gazeta.pl, że na forum lubelskim rozpoczniemy eksperyment. Zaproponowałem utworzenie specjalnego podforum na wszelkie tego typu dyskusje. Będzie się tam można opluwać w dowolny sposób, dowolnym słownictwem. Dostęp do forum po akceptacji w okienku popup oświadczenia o pełnoletności. Na moderatora proponuję bosmana, zawsze to fachowiec ;). W stopniu zaawansowanym są prace na podforum "wyżalnik" gdzie wszelakiego autramentu malkontenci i narzekacze będą mogli publikować. Nie mam pewności czy oba te pomysły naraz zaistnieją na naszym forum Ten pierwszy projekt napewno, już na samym początku przyszłego miesiąca. W tej chwili jest w fazie testów. Na ukończeniu jest specjalny skrypt analizujący treść piszących, przeciwieństwo stosowanego powszechnie tzw. badwords filter. Mam nadzieję, że użytkownicy forum Lublin wniosą jeszcze wiele ciekawych propozycji, udoskonaleń.
      pzdr.
      • accipiter_gentilis Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:15
        A co się stanie, jeżeli ktoś użyje niecenzuralnego słowa na głownym forum? Albo np. nazwie kogoś "sraszkiem"? Będziesz usuwał czy przenosił na tamto podforum?
        • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:19
          Jeżeli to będzie pierwszy post wątku to zostanie przeniesiony na te specjalne podforum by tam już swobodnie móc kontynuować proceder. Jeżeli będzie to "wtręt" w dyskusję zostanie usunięty, ocenzurowany.
          pzdr.
    • accipiter_gentilis Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:12
      A mówiąc poważnie, to moim skromnym zdaniem forum jest miejscem właśnie do takich nawalanek. Pełna nazwa forum brzmi "forum dyskusyjne", a ponieważ granica pomiędzy dyskusją a nawalankę jest płynna, można uznać, że jest to forum "nawalankowo - dyskusyjne", czyli nawalanko - dyskusje należą do jego istoty :)
      • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:33
        Na forum nie da sie par excelance fizycznie nikogo nawalac, wiec wszystko jest dyskusja :)
        No dalej! Mozecie drodzy malkontenci zaczac od plucia na mnie. Zglaszam sie na ochotnika jako cel rzeczonych dzialan aby zagrzac atmosfere ;)
        pzdr
        • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:36
          Może podyskutujmy jednak o celowości utworzenia forum typu nawalankowego. Wstrzymaj się ze swoją propozycją :)
          pzdr.
          • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:41
            No dobrze. Wstrzymuje konie i tak dalej.
            Celowosc widze i opisalem w inicjacyjnym poscie. Aktyw ma mozliwosc wykazania sie, bo watek juz jest przyklejony a to nobilituje. Wpadnie im za to kilka dodatkowych punktow za "pozycjonowanie" propagandy. A my? A my bedziemy mogli sobie poczytac, podumac, posmiac sie...
            Nawalankowa forma moglaby pomoc w uwolnieniu duszonych emocji a co za tym idzie odstresowaniu forumowiczow ku lepszej kondycji psychicznej.
            pzdr
            • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:29
              Nawalankowa forma moglaby pomoc w uwolnieniu duszonych emocji
              patrzysz krótkowzrocznie. Pisałem o zmianach w strukturze forum. Co tam jakiś jeden wątek nawalankowy, na jeden temat?. Przecież można poświęcić temu całe podforum, wielość wątków i tematów! I to już od pierwszego dnia przyszłego miesiąca.. Chcesz się nawalać a jedynie wychodzi Ci malkontenctwo :). Dla takich też można stworzyć podforum :)
              pzdr.
              • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:33
                A gdzie ty Empi widzisz malkontenctwo? Ja jestem niespotykanie pozytywny czlowiek! ;-D
                Cale podforum to byloby cos! Juz zbieram tematy do narzekania i naparzania!
                Ptasiek gotuj sie! Bedziemy marudzic!
                pzdr
                • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:39
                  należy spiąć się, do pojutrza musimy zdążyć ze swoimi propozycjami. W zeszłym roku była szansa na nowy regulamin, nie wypaliło. Forum zaspało :)
                  pzdr.
                  • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:48
                    A propos propozycji: co jak i gdzie? Mam napisac jakis esej o walorach naparzankowego forum, czy wystarczy napisac jakiegos krotkiego maila do admilicji?
                    Napisz jak sie mamy spiac, zeby znowu sie nie okazalo, ze zaspalismy.
                    Spadam do domu upiec jakis tort na urodziny. Do piatku co prawda 2 dni, ale tort sie robi dluuugo. Zajrze jutro i zareaguje adekwatnie.
                    pzdr
                • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:41
                  accipiter_genitalis widocznie śpi gdzieś lub buja w obłokach :)
                  pzdr.
                  • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 16:46
                    Glaszcze sie po glowie gdzies w samotnosci? Chwalil sie, ze mu sie spodobala ta forma spedzania wolnego czasu :)
                    Jastrzab jastrzebiem, ale uczucia ma i potrzebuje odrobiny ciepla i pieszczot... Nie samym polowaniem na golebie czlowiek zyje.
                    pzdr
                  • Gość: accipiter Re: Nawalanki Forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 17:04
                    Chyba sobie założę nowego nicka na tą uroczystą okazję :)
                    • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 18:28
                      accipiter_genitalis , nie rób tego! Ten jest właśnie fajny ! :)
                      pzdr.
                      • accipiter_gentilis Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 19:53
                        Szefie, ten żart to dla mnie zaszczyt :)
                        • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 20:44
                          Wiedziałem, że się nie obrazisz. Nie to było moją intencją :)
                          pzdr.
                        • qqbek Ptaśku! 31.03.11, 16:20
                          A do mnie pretensji nie masz, za zdemaskowanie Twojego nowego alter-ego już przedwczoraj (29.03)?
                          Też twierdzę (tak jak empi), że obecny nick jest fajny... nie żebym coś do świergotka miał... ale jastrząb to trochę bardziej dumnie, niźli przedstawiciel wróblowatych;)

Tak przy okazji i odnośnie jednego z Twoich wątków na forum - widziałem w końcu wczoraj dokazujące wróble w większej grupie u siebie (ul.Puławska). Jakoś tak milej od razu mi się zrobiło... wszędzie tylko te gołębie, gawrony i sikorki... a nagle naście wróbelków widzę:)

Co do zasadności stworzenia osobnego podforum, to śmiem wątpić... w razie konieczności jestem w stanie sączyć ironię i jad bez narażania się na interwencje moderatorów... wystarczy odpowiednio celnie formułować swoje opinie bez używania wulgaryzmów i bezpośrednich wycieczek "ad personae". Takie forum byłoby spauperyzowanym poletkiem do wyżywania się niegramotnych... nie ma więc (moim skromnym zdaniem) racji bytu.

A arona, j2 i innych traktuję od lat, jako niezbędny folklor tego środowiska (tak jak i bosmana, ale on to daleko wyższy poziom dyskutanta)... usuwanie ich wypowiedzi na osobne forum stałoby w sprzeczności z ideą forum, jako miejsca wymiany poglądów i idei.
              • wampir-wampir [...] 30.03.11, 16:49
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • empi nie psuj 30.03.11, 16:55
                  Nie psuj przed czasem:)
                  pzdr.
                • pogarda ... 30.03.11, 16:55
                  LOL Wampir! Jeszcze nie tutaj! W nowym podforum! Za miesiac!
                  pzdr
                  • wampir-wampir Re: ... 30.03.11, 17:02
                    pogarda napisał:

> LOL Wampir! Jeszcze nie tutaj! W nowym podforum! Za miesiac!

He, he, he. To samo co roku? Tracisz koncept Empi ;-)))
    • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:36
      Hej! Nie zapominajmy o dziennikarzach GwL! Oni tez musza nas niezle "nielubic" za watek Pomagamy Gazecie! Dajmy im mozliwosc - nawet anonimowo - powrzucac nam od roznych.
      No dalej Adamaszki i Bielesze! Szabelkom, pakoniam i w stiep!
      pzdr
      • empi Re: Nawalanki Forumowe 30.03.11, 14:37
        za Cara, za Rodinu, za Stalina wpierod!!! :)
        pzdr.
    • tajnos.agentos Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 09:08
      Bardzo dobry pomysł. Popieram, ale modów powinno być dwóch: bosman i elan13.:)
    • accipiter_gentilis Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 12:12
      Empi, mam nadzieję, że to nie jest przedterminowy żart primaaprilisowy, bo wtedy naprawdę byłbyś godzien chłosty :)
      • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 12:53
        W zeszlym roku mielismy podobny w formie zart... Fakt, ze empi wymaga naszych pomyslow do konca miesiaca swiadczy o wlasciwym moderatora przygotowaniu do Prima Aprilis'u ;-D
        pzdr
        • Gość: accipiter Re: Nawalanki Forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 12:57
          Tylko że w zeszłym roku ten "żart" został wprowadzony w życie na dawnym forum "wiadomości", więc nie był to wynik przedprimaaprilisowej twórczości Empiego.
          • wampir-wampir Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 13:08
            Bzdura. Wątek o zmianach w regulaminie był autorskim pomysłem naszego admina.
    • Gość: Oszołomofanatyk Re: Nawalanki Forumowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 13:10
      Jak widać pomysł chwycił niesamowicie - trzech panów (nawet nie metaforycznie "na krzyż", a dosłownie) robi sobie nawzajem dobrze - dopieszcza się, emabluje i komplementuje doznając orgastycznych rozkoszy samozadowolenia. Wątek zaiste godny "przyklejenia" jako jeden z trzech wiodących wątków.
      Na wstępie inicjator i nowy protegowany forumowego "bossa", empiego, porozdawał "laurki" i nominacje na oszołomów, fanatyków itp, a obecnie trwa zwieranie szeregów i umacnianie się nawzajem w jedynie słusznych poglądach i mniemaniach. Brawo! Oto prawdziwa wolność i demokracja. Otake my walczyli!

---

Do złośliwości potrzebna jest inteligencja, do bezczelności wystarczy pieczątka.
      (moje)
      • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 13:15
        No w koncu watek zaczyna nabierac kolorow! A i komplement mi sie widze trafil! Zostalem mianowany Nowym Protegowanym! Widzisz ptasiek? I jak to sie ma do chierarchi forumowej twojego autorstwa? Nawet nasz Naczelny Oszolomofanatyk zauwazyl, ze to JA jestem drugi po Empim;-D
        @ Oszołomofanatyk:
        A z matematyki to co mial? Ja naliczylem (doslownie) czterech panow i ciebie!
        pzdr
        • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 13:16
          O! A teraz to nawet pieciu!
          pzdr
        • Gość: accipiter Re: Nawalanki Forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 13:29
          On zauważył, że jesteś nowym protegowanym, widocznie pokonałeś mnie w forumowym wyścigu szczurów :)
      • Gość: accipiter Re: Nawalanki Forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 13:18
        > a obecnie trwa zwieranie szeregów i umacnianie się nawzajem w jedynie słusznych poglądach > i mniemaniach

Ponieważ, jak już tu niedawno ostregałem, zamierzam głosować na PiS, moje poglądy są rzeczywiście słuszne, choć szeregi na forum jeszcze nie tak zwarte, jak bym sobie tego życzył :)
        • zubelz Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 13:30
          Też się dopiszę. Co mi tam, będzie więcej.
        • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:30
          A skad on ma wiedziec, ze ty masz skrajnie inne poglady ode mnie? Pisujemy dosc czesto do siebie i o sobie wiec automatycznie musisz byc zaplutym karlem peowskiej reakcji ;)
          Ja osobiscie rowniez jestem takim karlem, mimo, ze nigdy na PO nie glosowalem, ba! Jestem nimi zniesmaczony prawie tak samo jak PiSem ;)
          pzdr
      • tajnos.agentos Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:19
        Gość portalu: Oszołomofanatyk napisał(a):

> Na wstępie inicjator i nowy protegowany forumowego "bossa", empiego, porozdawał
        > "laurki" i nominacje na oszołomów, fanatyków itp, a obecnie trwa zwieranie sze
        > regów i umacnianie się nawzajem w jedynie słusznych poglądach i mniemaniach. Br
        > awo! Oto prawdziwa wolność i demokracja. Otake my walczyli!

Krótko i na temat: spadaj debilu.:P
        • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:27
          Nie! Niech nie spada tylko pisze, pluje, krytykuje! Po to powstal ten watek. A ze pluje na mnie? Mowiac kolokwialnie: wali mnie to szczerze. Tak fakt, ze pluje, jak i on sam :)
          pzdr
          • zubelz Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:41
            Ty. Pogarda. Nie pozwalaj sobie za wiele. To dopiero od jutra, no chyba że masz jakiś inny kalendarz, taki co piszą w nim cyrylicą (pamiątka po dziadkach?)
            • wampir-wampir Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:54
              W kalendarzu pisanym cyrylicą to byłoby dopiero za kilkanaście dni, a nie już. Masz braki w ogólnej edukacji, Zubelzie.
            • pogarda Re: Nawalanki Forumowe 31.03.11, 14:56
              Taki kalendarz, w ktorym wszystko jest napisane cyrylica nazywa sie Kalendarz juliański, inaczej kalendarz słoneczny opracowany na życzenie Juliusza Cezara przez astronoma greckiego Sosygenesa i wprowadzony w życie w . 45 p.n.e. Roznica dni wynosi, o ile sie nie myle, mniej wiecej 12.
              Z tego co wiem nie mam ancestorow w Rzymie a tym bardziej we wschodniej Europie. Jedyna pamiatka po dziadkach jaka posiadam to bardzo stary zegar stojacy.

Nie bardzo rozumiem co moj przodek, czy przodkowie maja wspolnego z pluciem na forum, ale jak wiesz ja raczej powolny w mysleniu jestem.
              pzdr
    • Gość: rozebrać Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 14:56
      To jakiś dziwny pomysł, szczególnie że większość chamskich tekstów i tak piszą stali bywalcy, którym na to pozwalasz. Widocznie w momentach gdy nie biorą leków mają jakieś problemy emocjonalne i atakują ludzi personalnie, typowy przykład to tajnos, bosman i wampir.
      Każdy z nich pisze bluzgi na rząd, urzędników, system etc ale gdy ja tak napiszę wyzywają mnie personalnie. Gdy ja wskażę złodziejstwo i głupotę bandytów z Brukseli, atakuje się mnie personalnie. Tak jakby tylko im wolno krytykować.
      Pomijam już ciągłe przypisywanie mi wielbienia Rydzyka czy Kaczora, jako przykład gonienia w piętkę dyskutantów.
      Podobnie jest z jakimiś głupimi tekstami antyżydowskimi dwóch wpadających tu kolesi, grupa forumowych szczekaczy atakuje ich personalnie co jest głupie bo tylko ośmiesza atakujących.
      Wygląda na to, że takie podforum o którym pisze wielbiciel politycznej poprawności z możliwością bluzgania się, potrzebne jest części chorych psychicznie stałych forumowiczów, których można łatwo scharakteryzować: prounijny, antykaczorowy, często antykościelny, socjalistyczny, wpatrzony w Jaruzela, Kiszczaka, GW i Miichnika, żadający ciągłej opieki przez rzad, najlepiej za darmo. To te osoby atakują najczęściej personalnie a nie atakują poglądów.
      Ja mam dla Was lepszy pomysł: zbierajcie się nad zalewem, biegajcie naookoło i krzyczcie. Moze pomóc na nerwicę i depresję
      • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 15:01
        jeżeli to jest takie forum jak piszsz to co Ty tu robisz? Jedź nad zalew, w tej chwili jest tam cicho i spokojnie, nas tam nie będzie :). Depresyjny to Ty jesteś chłopie ;). Poluzuj!!!
        pzdr.
        • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 15:07
          Jak to, co robi? Usiłuje zwrócić na siebie uwagę w ten sam co zawsze, czyli chamski sposób. Jest niedowartościowany, nie ma kobity, życia towarzyskiego, pieniędzy, to odreagowuje, a że od dawna jest ignorowany, to szarpie bywalców za nogawki. Taki mały kundel z wysypiska :-)))
          • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 15:09
            Pomyśl sobie ile mógłbyś zrobić dobrego gdybyś poszedł do dobrego specjalisty i poprosił o pomoc.
          • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 15:14
            Wampir może nie trzeba go nawalać, może już jest nawalony i lezie jak ćma do światła :). Szkoda mi chłopa, zawsze taki smutny, zawiedziony. Jakby tylko on miał kłopoty i zmartwienia.
            Rozebrać, podokuczaj innym, pośmiej się z innymi. Wiosna idzie, słonko świeci itd.. Popatrz na accipiter_genitalis, można nie podzielać jego poglądów, można się z nim jednak wspólnie pobawić. Teraz czekamy na małpiarnię. Będzie weselej! :)
            pzdr.
            • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 15:19
              empi napisał:

> Rozebrać, podokuczaj innym, pośmiej się z innymi. Wiosna idzie, słonko świeci i
              > td.. Popatrz na accipiter_genitalis, można nie podzielać jego poglądów,
              > można się z nim jednak wspólnie pobawić. Teraz czekamy na małpiarnię. Będzie we
              > selej! :)

Empi, proszę Cię, nie porównuj tego czegoś do Małpy, czy Ptaśka. To zestawienie jest uwłaczające, nie zasłużyli na nie :-)))
              • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 15:22
                Małpę, Ptaśka zresocjalizowaliśmy to i z rozebrać damy sobie radę. Należy tylko go rozebrać z tej skorupy niby pryncypialności :)
                pzdr.
                • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 15:32
                  empi napisał:

> Małpę, Ptaśka zresocjalizowaliśmy to i z rozebrać damy sobie radę. Należy tylko
                  > go rozebrać z tej skorupy niby pryncypialności :)

Myślę, że to przyrodzony debilizm, a nie niby pryncypialność. Osobnik stracony dla forum, jak elan i wymienieni na wstępie przez Pogardę. Szkoda czasu dla takich.
                  • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 15:37
                    > Myślę, że to przyrodzony debilizm, a nie niby pryncypialność. Osobnik stracony
                    > dla forum, jak elan i wymienieni na wstępie przez Pogardę. Szkoda czasu dla tak
                    > ich.
                    Nie śpieszyłbym się z ocenami, zwłaszcza takimi. Trudniejszy przypadek wymaga więcej poświęceń :) Co do elana, to rzeczywiście przegrana sprawa, tu nie podołaliśmy, niestety.
                    pzdr.
                    • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 15:41
                      empi napisał:

> Nie śpieszyłbym się z ocenami, zwłaszcza takimi. Trudniejszy przypadek wymaga w
                      > ięcej poświęceń :)

Terapeutyczna intuicja poparta doświadczeniem. Nic z tego nie będzie :-)))

> Co do elana, to rzeczywiście przegrana sprawa, tu nie podoła
                      > liśmy, niestety.

A widzisz, są przypadki beznadziejne. Jełop też do nich należy.
        • Gość: rozebrać brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 15:14
          Znowu mnie rozśmieszyłeś, działając zresztą jak tajnos czy pogarda, czyli powtarzając to co ja napisałem.
          Ja nie mam potrzeby wchodzenia na forum do bluzgania innych. To wy najwyraźniej potrzebujecie tego co świadczy o problemach psychicznych i na co wskazuje wpis wampira
          Ja pisze na tym forum bo może ktos przeczyta i zrozumie bandytyzm i zło systemu w jakim żyjemy i ludzi którzy rządzą eurokomuną Nie zamierzam przestać:)
          • wampir-wampir Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 15:16
            Nie przestawaj, zarejestruj jednak nicka. Dzięki temu będziemy mogli wrzucić cię pod ignora i twoje śmieci staną się dla nas niewidoczne. Pa debilu.
            • Gość: essex Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.11, 20:49
              "Nie przestawaj, zarejestruj jednak nicka. Dzięki temu będziemy mogli wrzucić cię pod ignora i twoje śmieci staną się dla nas niewidoczne. Pa debilu."
              uwielbiam jak wampir wyzywa innych z braku inteligentnego słownictwa...bo jak to mówią kto kogo wyzywa sam się tak nazywa;)a robi to regularnie potwierdzając swe chamskie pochodzenie.pozdrawiam debila wampira!(alias śmiecia,kmiotka itp,itd...wystarczy poczytać wypocinki tego śmiecia).
          • empi Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 15:18
            > Ja pisze na tym forum bo może ktos przeczyta i zrozumie bandytyzm i zło systemu
            > w jakim żyjemy i ludzi którzy rządzą eurokomuną Nie zamierzam przestać:)
            Piszesz i piszesz a nikt pojąć ani zgodzić się z Tobą nie chce, tylko na tym forum, czy tak już w całym życiu ;). Misję masz?
            pzdr.
            • Gość: rozebrać Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 17:31
              Dyskusje sa ciężkie, bo gdy ja pokazuje fakty spotykam się z obelgami. Każda próba pokazania złego wpływu bolszewii unijnej, przytoczenie faktów od razu spotyka się z obelgami personalnymi.
              ALe przecież są miliony które uważają że socjalizm jest zły, że system w którym zyjemy to nie kapitalizm ale kolesiostwo finansjery z politykami, że lewactwo okrada nas i przyszłe pokolenia z naszego dorobku i dorobku naszych rodziców, że PO PiS i SLD to takie same bandy oszustów tyle, że połączone momentami z innymi służbami. Że Gazeta Wyborcza to przedsiębiorstwo o specyficznej moralności wspierające lewacki i politycznie poprawne trendy. Że PZPR to byli bandyci którym upiekła się kara.
              I przy tym wszystkim, przy tych poglądach można nie być katolikiem, nie lubić Rydzyka tak samo jak Michnika, czy Kaczora czy Tuska. Świat jest zarządzany przez kleptokratów choć definicja systemu jest bliższa angielskiemu słowu kakokracy niż kleptorkracja.
              Wasze utarczki na forum to szczekanie na PO lub PiS, lub SLD i dziwię się że ludzie z takim stażem życia w Polsce wciąż wierzą że zmiana partii zmieni cokolwiek
              • empi Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 17:38
                znowu unia i bolszewia ci dokucza, rozebrać nie denerwuj się, jutro będzie lepiej, słonko też może zaświeci. Tym razem może nawet kilka jego promyków spocznie na tobie. Uspokój się....:)
                pzdr.
                • Gość: rozebrać Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 17:53
                  Mi juz tak nie dokucza, ja już skasowałem wszystkie interesy tutaj. To wam dokucza, to wy siedzicie w biednym Lublinie z niewielkimi perspektywami na karierę, rozwój czy nawet na dostatnie i spokojne zycie.
                  To forum to jeden wielki potok żalów, skarg, bluzgów i strachu przed przyszłością. Ale jesteście przy okazji ślepi na to co was otacza. Coż. bieda i brak wykształcenia, nieznajomość języków.
                  • wampir-wampir Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 18:00
                    Gość portalu: rozebrać napisał(a):

> Mi juz tak nie dokucza, ja już skasowałem wszystkie interesy tutaj. To wam doku
                    > cza, to wy siedzicie w biednym Lublinie z niewielkimi perspektywami na karierę,
                    > rozwój czy nawet na dostatnie i spokojne zycie.
                    > To forum to jeden wielki potok żalów, skarg, bluzgów i strachu przed przyszłośc
                    > ią. Ale jesteście przy okazji ślepi na to co was otacza. Coż. bieda i brak wyks
                    > ztałcenia, nieznajomość języków.

He, he, he. Gdybyś ty niedowartościowany mitomanie wiedział kto tu pisze, ale się nie dowiesz. Za wysokie progi dla takiego chłystka.
                    • Gość: rozebrać Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 18:02
                      Weź pastylkę.
                  • empi Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 18:03
                    > Mi juz tak nie dokucza, ja już skasowałem wszystkie interesy tutaj. To wam doku
                    > cza, to wy siedzicie w biednym Lublinie z niewielkimi perspektywami na karierę,
                    wciskasz kit gościu wszystkim :). Nikt tak nie narzeka na rzeczywistość jak ty który zawzięcie narzekasz na tych co nienarzekają na nią :)
                    pzdr.
                    • wampir-wampir Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 18:05
                      empi napisał:

> wciskasz kit gościu wszystkim :). Nikt tak nie narzeka na rzeczywistość jak ty
                      > który zawzięcie narzekasz na tych co nienarzekają na nią :)

Dokładnie. Mały, biedny, zakompleksiony człowieczek i do tego cham. Spuśćmy toto w kanał, niech się więcej nie męczy :-)))
                      • Gość: rozebrać Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 19:06
                        wpółczuję ci, musiałeś mieć straszne dzieciństwo i dom w którym używano tylko obelg.
                        • wampir-wampir Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 31.03.11, 19:12

> wpółczuję ci, musiałeś mieć straszne dzieciństwo i dom w którym używano tylko o
                          > belg.

A gdzie ty tu bidaku widzisz jakieś obelgi? Żeś biedny, nieszczęśliwy i zakopleksiony to fakt. Zdradzasz to w każdym swoim poście.
                  • jakmutam Re: brawo empi - rozśmieszyłeś mnie 01.04.11, 11:59

> To forum to jeden wielki potok żalów, skarg, bluzgów i strachu przed przyszłośc
                    > ią. Ale jesteście przy okazji ślepi na to co was otacza. Coż. bieda i brak wyks
                    > ztałcenia, nieznajomość języków.
                    Ze wszystkich postów tego delikwenta bije porażka życiowa. I jeszcze ta próba odcięcia się od Lublina przy pomocy wpisu z lubelskiego adresu.Szkoda mi takich życiowych nieudaczników.
      • zubelz Re: Do moderatora 31.03.11, 15:29
        Jaki ty jesteś biedny. Nikt cię tu nie lubi, nie poważa za twoje poglądy polityczne, normalnie jesteś sierotą. Wypłacz się komuś starszemu w rękaw to ci na chwilę przejdzie.
        • zubelz Re: Do moderatora 31.03.11, 15:46
          Może jutro zlitujemy się nad nim i nawrzucamy na ten bandycki eurosystem, na tych wszystkich oszołomów. Będzie chłopinie raźniej, nie będzie się czuł wyobcowany?. To tak niewiele nas to może kosztować a ile szczęścia może dać jednemu.
          • pogarda Re: Do moderatora 31.03.11, 15:52
            Ja zaczne. Jestem w koncu w jego mniemaniu klinicznym wrecz przykladem eurobolszewickiego trutnia-darmozjada, ktory kradnie pieniadze podatnikow na wlasna pensje.
            Do jutra!
            pzdr
            • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 16:09
              nie pochlebiaj sobie, jesteś typowym a nie kluczowym. Tak jest ustawiony świat i gdyby nie fakt, że ty akurat zajmujesz się politycznie poprawnym praniem mózgów dzieciom nie miałbym nic przeciwko tobie.
              Jest wiele organizacji pozarządowych które sa potrzebne, tylko po co je nazywać pozarządowymi skoro większość funduszy biorą od rządu czyli pod karą więzienia od podatnika? A jak nazwać zabieranie ludziom pieniędzy pod przymusem? Kradzieżą, prawda?
              • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 16:17

> A jak nazwać zabieranie ludziom pieniędzy pod przymusem? Kradzie
                > żą, prawda?

Pod jakim przymusem? Kraje, którym poświęcasz tyle uwagi są demokratyczne, a to znaczy, że panujące w nich zwyczaje wybrały sobie zamieszkujące je społeczeństwa. Dobrowolnie. Nikt nikomu pistoletu do głowy nie przystawiał obok urny wyborczej. Jeśli coś ci się nie podoba, to załóż partię/stowarzyszenie, zbierz fundusze na jej działalność, przekonaj większość wyborców do swoich propozycji i zmień rzeczywistosć, a jeśli ci się nie uda, to obraź się i osiedl w kraju, który ci najbardziej odpowiada. Tocząc pianę na forum i obrażając jego użytkowników nie osiągniesz niczego poza znużeniem innych swoim pustostosłowiem i chamstwem.
                • zubelz Re:Z tą partią to dobry pomysł 31.03.11, 16:29
                  To dochodowy interes, no i jeszcze immunitet. Gdyby tak połączyć siły?. Pyskować można na wszystko nawet na to z czym się zgadzamy. Dla doba kasy? czemu nie. Jestem za.
                  • zubelz Re:Z tą partią to dobry pomysł 31.03.11, 16:34
                    Dla dobra! (uciekła mi literka) ale tak jestem przejęty tym pomysłem że chciałem to szybko napisać.
                • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 18:44
                  Uważasz że płacenie podatków w wysokości ponad 50% zarobków pod groźbą kary więzienia to nie przymus? Że co, że muszę tym nierobom politycznym oddawać większość zarobionych pieniędzy to jest moja darowizna?
                  Partie które głoszą niskie podatki oraz wolność osobistą i gospodarczą i są za realizacją tych postulatów nie mają szans w mediach. Twoja odpowiedź jest podobna charakterem do waszych bluzgów tutaj, że jak mi się nie podoba to mogę pojechać do Korei/
                  Co do obelg, to królujesz w nich ty, tajnos i bosman. Ja nigdy nie bluzgam personalnie nikogo na forum, chyba że zostanę sam zaczepiony ale i tak raczej dawnymi czasy a nie ostatnio.
                  • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 19:10

> Uważasz że płacenie podatków w wysokości ponad 50% zarobków pod groźbą kary wię
                    > zienia to nie przymus? Że co, że muszę tym nierobom politycznym oddawać większo
                    > ść zarobionych pieniędzy to jest moja darowizna?
                    > Partie które głoszą niskie podatki oraz wolność osobistą i gospodarczą i są za
                    > realizacją tych postulatów nie mają szans w mediach.

Nic nie jest dane raz na zawsze. Partie, które to wszystko głoszą, mogą stworzyć własne media, przebić się do społeczeństwa, nadawać swój program tam od rana do wieczora. Nie jest prawdą, ze media były zamknięte na takie treści. Korwin-Mikke swego czasu występował systematycznie w tv, dostał się raz ze swoją partyjką do Sejmu, zaistniał. Na krótko, bo społeczeństwo odebrało jego jako błazna, a jego srodowisko jako oderwane od rzeczywistości. Szanse trzeba umieć wykorzystywać, jak się tego nie robi, to trudno uznać, że tacy ludzie byliby w stanie skutecznie kierować czterdziestomilionowym krajem, ale nikt im nie broni próbować, niech działają.
              • pogarda Re: Do moderatora 31.03.11, 16:31
                napisalem KLINICZNYM a nie KLUCZOWYM analfabeto!
              • pogarda Re: Do moderatora 31.03.11, 16:43
                zajmujesz się politycznie poprawnym praniem mózgów dzieciom

Nikomu nic nie piore. Pracuje z rodzicami dzieci a nie dziecmi samymi w sobie. Pracuje tez z mlodzieza, ale jedynie tymi z nastolatkow ktorzy sa pelnoletni.

Jesli za "politycznie poprawne pranie mozgow" uwazasz dbanie o rowne prawa dla wszystkich bez wzgledu na niepelnosprawnosc, wyznanie, kolor skory, zapartywania polityczne, czy preferencje seksualne to tak, jestem winny prania mozgow. Dodam, ze wszyscy maja prawo decydowac sami o sobie a nie miec powiedziane co jej cacy a co be przez faceta w czarnej sukience!
                pzdr
                • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 17:19
                  Wy wszyscy rządowcy i pozarzadowcy walczycie. Jest walka z przeciwnikami równości, walka z rakiem, walka z zawałem serca, walka z biedą, walka z głodem. Wszyscy walczą, w USA tak walczyli o brak dyskryminacji na tle seksualnym, że za pieniądze podatnika wydano podręcznik jak penetrować odbyt młodego chłopca by nie sprawić mu zbyt dużo bólu.
                  Uważam tych co chcą by świat był wspaniały dla wszystkich za równie niebezpiecznych jak Hitler czy Lenin. Zresztą powolutku dotaczamy sie do końcówki zabawy podczas której realizowano za pieniądze przyszłych pokoleń socjalną walkę.
            • zubelz Re: Do Pogardy 01.04.11, 17:26
              "Ja zaczne. Jestem w koncu w jego mniemaniu klinicznym wrecz przykladem eurobolszewickiego trutnia-darmozjada, ktory kradnie pieniadze podatnikow na wlasna pensje.
              Do jutra!
              pzdr"

Czekam i czekam a tu nic. Zamiast ratować człowieka w depresji, Ty wypisujesz jakieś listy jak manifesty. Wcale nie miałbym za złe Ratuszowi gdyby cię olał a twoim "listem" podtarł sobie pewną część ciała. Jesteś osobą niewiarygodną!. Takim, każdy szanujący się urząd lub instytucja nie odpowiada.
          • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 15:53
            Zubelz, zakładaj wątek na forum głównym! Jutro promujemy wystąpienie Polski z UE w akcie solidarności z rozebranymi przez nią.
            pzdr.
            • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 16:03
              Popatrzcie na siebie - bluzgi i przezwiska a potem wirtualne poklepywanie się po plecach. Ale mam z was ubaw. Tyle ze w tym waszym skowycie i bluzgu, jest dużo smutku i strachu, jesteście jak kibole którzy atakują każdego kto ma inny szalik, dlatego szczerze wam współczuję.
              • pogarda Re: Do moderatora 31.03.11, 16:05
                Ja nie nosze szalika. Nosze za to krawat. Moge bic tych co nosza inne krawaty? Czy nie wypada, bo "goscie w krawatach sa mniej awanturujacy sie"?
                pzdr
            • zubelz Re: Do moderatora 31.03.11, 16:07
              empi napisał:

> Zubelz, zakładaj wątek na forum głównym! Jutro promujemy wystąpienie Polski z U
              > E w akcie solidarności z rozebranymi przez nią.
              > pzdr.

Wstydzę się!. Jestem bardzo ale to bardzo wstydliwy a przy okazji nie chcę wyjść na durnia, nawet pierwszego kwietnia!. Więc odpada.
            • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 17:35
              Nie wyjdziemy z unii nawet gdybyś to promował poza prima aprilis. Przecież trzeba by oddać pieniądze. Poza tym, nikt do końca nie powiedział, czy wolno opuścić unię:)
              Będziemy płacić, zadłużać się, ubożeć i będziemy skakać jak nam zagra Berlin i Moskwa. To zapewne nie byłoby jeszcze tak tragiczne gdyby nie opresja finansowa i polityczna która niszczy w kraju większość pozytywnych zachowań czy moralnych postaw.
              • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 17:52
                Przecież trzeba by oddać pieniądze? To jak to w końcu jest, Unia nam zabiera czy daje kasę? Zdecyduj się na się na coś :P
                • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 18:38
                  Koszt wejscia do uni, spełniania idiotyzmów prawnych i obsługi urzędniczej, nasze wpłaty oraz zadłużenie w jakie wpada kraj realizując projekty z unijną dotacją przekracza kase jaką nam zwracają. Czyli Polska jest płatnikiem netto pomimo tego co tłoczy propaganda, na którą przeznaczono 5 miliardów złotych.
                  Ale ponoć jest zapis że w razie wyjścia musimy oddać to co do nas wpłynęło bez względu na to ile tam przesłaliśmy i ile nas to szaleństwo kosztowało. Inna sprawa że ta bolszewicka kur..a sama się niedługo rozpadnie.
                  • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 18:42
                    czort swoje a pop swoje :)
                    pzdr.
                    • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 18:47
                      Czyli co?
                      • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 18:51
                        Koszt wejscia do uni, spełniania idiotyzmów prawnych i obsługi urzędniczej, nasze wpłaty oraz zadłużenie w jakie wpada kraj realizując projekty z unijną dotacją przekracza kase jaką nam zwracają. Czyli Polska jest płatnikiem netto pomimo tego co tłoczy propaganda, na którą przeznaczono 5 miliardów złotych.
                        Ale ponoć jest zapis że w razie wyjścia musimy oddać to co do nas wpłynęło bez względu na to ile tam przesłaliśmy i ile nas to szaleństwo kosztowało. Inna sprawa że ta bolszewicka kur..a sama się niedługo rozpadnie.

Czyli w koło Macieju :)
                        pzdr.
                        • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 31.03.11, 19:04
                          nie wiem o co ci chodzi? Że uważam to za złodziejstwo i przekręt polityczny? Że wprowadzają idiotyczne, socjalistyczne prawa niszczące zalążki kapitalizmu, że nie pozwala się by wygrywali lepsi, mądrzejsi i bardziej pracowici ale polityczna hołota? Że system polega na dawaniu d..y i lizaniu tyłków eurobolszewickiej socjalistycznej mafii?
                          Przecież niektóre rzeczy sa głupsze niż za komuny. Tysiące przedsiebiorców wypełnia miliony kwitów i stara się dostać pieniądze od urzedników i nikt nie powie na głos że to komuna i wyzysk urzędniczy. Bo już tak się przyzwyczailiśmy do nonsensów że tico z kratką to samochód ciężarowy, że unia zabroniła ludziom obsiewać pola pszenicą i burakami bo prowadzi POLITYKĘ ROLNĄ a teraz jest za mało zboża i cukru. Bo musimy wkręcać toksyczne żarówki, kupować mało skręcone banany, mieć w każdej firmie strażaka i dopłacać miliardy do banków i wielkich korporacji. Król jest nagi ale nie ma juz nikogo by to powiedzieć. Teraz będziemy wydawać miliardy na CO2 i miliardy na przygotowanie elektrowni atomowej bo przecież nie mamy węgla a tłumoki co rządzą Polską zniszczyły prawie wszystkie elektrownie wodne i nie dopuściły do powstania nowych. Ale wy będzie na kolankach przed bolszewią brukselksą ciągać bo może i wam skapnie. Ludzie co głosują na PO są równie naiwni lub głupi lub cyniczni jak ci co dają głos na PiS czy SLD.
                          Proste
                          • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 19:14
                            Że napisałeś to na tym forum już milion razy. Jesteś monotematyczny, czytaj nudny jak flaki z olejem. Nie chce nam się o tym gadać. Poniał?
                            • empi Re: Do moderatora 31.03.11, 19:17
                              np. taki aron nawet w monotematycznym trollowaniu porafi okazać nieraz odrobinę kunsztu :)
                              pzdr.
                              • wampir-wampir Re: Do moderatora 31.03.11, 19:27
                                Nie każdy troll może być Aronem, jak widać :-)))
                                • pogarda Re: Do moderatora 01.04.11, 11:06
                                  Jak sie wam Aron nie podoba to pakujcie d@pska do busa i wyjazd na Bialorus! ;-D
                                  pzdr
                            • Gość: rozebrać Re: Do moderatora IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 13:24
                              Napisałem to wiele razy i będę często pisał, by złodziejstwo jakiego jesteś propagatorem, od czasu do czasu było pokazane. Może kiedyś dojdzie do głosu pokolenie, które nie będzie liczyło tylko na rząd i na kradzione innym.
                              • pogarda Re: Do moderatora 01.04.11, 13:33
                                Napisz jeszcze jakimi jezykami wladasz i w jakim stopniu, bo innym zarzucasz ich brak, wiec rozumiem, ze jestes poliglota. Pokonwersujemy sobie ;)
                                pzdr
    • Gość: Oszołomofanatyk Re: Nawalanki Forumowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 00:20
      A nie mogliście, chłopaki, umówić się wszyscy czterej na litwie przy warcabach i tam pociskać sobie te pierdoły do woli, tylko musicie obciążać sieć i serwer Agory? Puszycie się przy tym jakbyście rozwiązywali problem globalnego ocieplenia, choć faktycznie uprawiacie tylko petting przekonując się nawzajem o swojej genialności. Niestety, spektakl ten odbywa się bez widzów i słuchaczy i musi to być bolesne. Więc czy nie lepiej oszczędzić sobie wstydu?
      • Gość: jbarska Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 14:26
        To, co zamierzam tu powiedzieć, kieruję także do społeczeństwa, do moich braci i sióstr, którzy przez dziesięciolecia żyli i cierpieli pod komunistycznym panowaniem. Wszystkich tych chcę przeprosić. A łańcuch moich, naszych win jest długi. A więc:

Przepraszam za tych komunistów, którzy przyjęli granicę zachodnią Polski i walczyli o jej uznanie przez Republikę Federalną Niemiec i całą Europę.

Przepraszam już trzecie pokolenie Polaków, które gospodarzy na ziemiach nad Odrą i Nysą Łużycką i żyje w bezpiecznych granicach.

Przepraszam za to, że ówczesne pokolenie komunistów z Władysławem Gomułką na czele zrezygnowało z ziem leżących za Bugiem, na których żyło 5 milionów Ukraińców, prawie 2 miliony Białorusinów oraz polska mniejszość – ponad 4 miliony.

Przepraszam za reformę rolną, o której marzyło kilka pokoleń polskich chłopów. Przepraszam za nacjonalizację przemysłu, a ściślej tego, co przetrwało okupację niemieckich faszystów.

Przepraszam robotników, że komuniści przywrócili im poczucie godności likwidując klasę kapitalistyczną.

Przepraszam za bohaterską odbudowę Warszawy i wiele innych miast, za przywrócenie pięknej warszawskiej Starówki, podobnie jak gdańskiej i w wielu innych miastach.

Przepraszam za morską granicę Polski, która liczy ponad 500 km.
        Przepraszam za odbudowanie z pietyzmem pałaców, kościołów, naszych pomników narodowej kultury.

Przepraszam za bezpłatny dostęp młodzieży chłopskiej, robotniczej do gimnazjów, liceów, szkół wyższych.

Przepraszam za tysiące bibliotek, za tanie książki, za wiejskie i miejskie domy kultury.

Przepraszam za likwidację analfabetyzmu. Przepraszam za awans cywilizacyjny robotników i chłopów, za powstanie nowej inteligencji.

Przepraszam za zbudowanie Polski przemysłowo-rolnej.

Przepraszam za masowy exodus z przeludnionej wsi do przemysłu, los ten dotknął kilkanaście milionów ludzi.

Przepraszam twórców, artystów za mecenat państwowy.

Przepraszam za to, że dwa pokolenia Polaków żyło nie znając bezrobocia, że żyło w poczuciu bezpieczeństwa socjalnego, że było wolne od troski o przyszłość swoich dzieci.

Przepraszam za to, że na ulicach polskich miast nie było żebraków, że nikt nie słyszał o milionie dzieci rozpoczynających dzień bez śniadania.

Przepraszam za to, że od 1953 roku polscy oficerowie i żołnierze pełnili zaszczytną służbę pod sztandarem ONZ w wielu miejscach świata, rozsławiając imię Polski.

Przepraszam za to, że dzięki państwowemu mecenatowi powstawały arcydzieła filmowe znane na całym świecie, że muzycy polscy, dyrygenci i soliści korzystając z tego mecenatu rozsławiali swoje imię i imię Polski Ludowej.

Przepraszam za to, że układem między PRL a RFN 7 grudnia 1970 roku rozpoczęliśmy budowę przęseł mostu wiodącego do pojednania między Polakami a Niemcami.

Przepraszam za niespotykaną w historii stosunków polsko-rosyjskich inwazję kultury polskiej na bezkresne obszary Związku Radzieckiego.

Przepraszam za plan Rapackiego, który rozsławił Polskę w świecie.

Przepraszam za trwałe istnienie własności chłopskiej ziemi, za to, że w 1983 roku wpisaliśmy do konstytucji trwałość prywatnych rodzinnych gospodarstw.

Przepraszam za ustawę o działalności gospodarczej przyjętej przez Sejm w styczniu 1989 roku otwierającą drogę do gospodarki rynkowej.

Przepraszam za wykształcenie w czasach PRL kadry znakomitych fachowców, świetnych menedżerów.

To jest niepełny rejestr tego, co uznałem za stosowne tu wymienić w ramach przepraszania za PRL. To nie jest rejestr tylko moich win, myślę, że mogę w Waszym imieniu powiedzieć, że jest to rejestr ,,naszych'' win (14.10.2006).

Zadumałam sie po tej lekturze...Nie ma już wsrod nas mądrego Mietka...(JB)
        • pogarda Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. 01.04.11, 14:40
          Przeprosiny przyjmuje.
          Chcialbym jeszcze uslyszec przeprosiny za narazanie mnie na spedzanie czasu na sporcie z rowiesnikami zamiast jak czlowiek, tyjac siedziec i klikac na Facebooku.
          Chcialbym uslyszec przeprosiny za finanoswanie mlodziezowych klubow sportowych.
          Chcialbym uslyszec przeprosiny za dyscypline w szkolach.
          Chcialbym uslyszec przeprosiny za wynalazki ksztalconych w lublinie naukowcow, takie jak np polprzewodniki czy swiatlowody.
          Chcialbym uslyszec przeprosiny za kolonie letnie finansowane przez podle komunistyczne zaklady pracy.
          Po tych przeprosinach wam wybacze...
          • Gość: JB Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 14:48
            A gdzie przeprosiny za dwa programy telewizyjne, które niewielu tylko widzów wnerwiały,a za "Stawke wieksza niz zycie"? I psa z pancernymi?
            • pogarda Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. 01.04.11, 15:19
              I Jak rozpetalem druga wojne, Samych Swoich, Janosika i wiele innych seriali, ktore do dzis ludzie ogladaja. Powinni przeprosic za tak wiele!
              pzdr
              • Gość: rozebrać Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 19:01
                Pomyśl przygłupie ile filmów zrobiono by w Polsce gdyby komuchy nie dogadały się z faszystami i gdyby razem nie mordowali i niszczyli polskich żydów
          • Gość: rozebrać Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 14:56
            To naprawdę żałosne, że komuch zajmuje się dziećmi w kraju kapitalistycznym. Pogadajcie sobie z Barską, napiszcie do Kiszczaka list dziękczynny.
            • pogarda Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. 01.04.11, 15:27
              Komuch? To juz nie jestem Peowiakiem?
              Chlopie! Ja komune znam jedynie z tego, ze pewnego dnia w telewizji nie bylo Teleranka!

Swoja mantalnoscia przypominasz mi jednego Byznesmena ktorego znam z Polski. Kiedys byl taksowkarzem, ale mial ambycje zostac drugim Rockefelerem. Kupil jeden z klubow nocnych. Klub ten doprowadzil do ruiny, bo wydawalo mu sie, ze jest rowniez doskonalym DJem. Ludzie przestali tam przychodzic. W miedzyczasie "wydymal" dwoch wspolnikow, i kilkunastu klientow, ktorzy w tym lokalu organizowali wesela. Wiesc sie rozniosla poczta pantoflowa i nawet wesele mu sie skonczyly. Oczywiscie zawsze winil system, komuchow, pasorzytow z urzedow itd itp.
              Nie potrafil nigdy zrozumiec, ze to jego wlasne poglady i sposob myslenia rozpirzyly wszytko to co mial.
              Zawsze to inni byli winni jego porazkom. Nigdy on sam. Deluzja i brak przystosowania, ot co!
              • Gość: rozebrać Re: Jak Mieczysław Rakowski przepraszał w 2006 r. IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 17:43
                Jak mogę ci kogokolwiek przypominać skoro mnie nie znasz a to co o sobie napisałem powoduje u ciebie i buraków jak wampir czy tajnos atak wściekłości i obelg, co zresztą jest typowe dla zakompleksionych lewaków. Bycie komuchem nie oznacza że urodziłeś się w PRL. Jesteś komuchem bo masz poglądy jakie masz. Tak jak większość na tym forum. Niestety ja musze ze swoich podatków utrzymywać podobnych tobie.
        • Gość: rozebrać Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 14:54
          moze jeszcze parę słów o rozstrzeliwaniu, torturach, sklepach dla wybranych, zsyłkach do ZSRR, głodzie, więzieniach za czytanie poezji Miłosza, o pracy w kopalniach uranu bez zabezpieczeń, więzieniu młodzieży za próby wyjazdu za granicę, za dewastację zabytków i długiej liście zbrodni za które nikt nie odpowiedział.
          • Gość: JB Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 15:26
            I k...zyjesz,niestety!
            • Gość: rozebrać Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 17:38
              żyję, bo część rodziny nie zdołaliście wymordować i uciekła za granicę gdzie się urodziłem.
              • Gość: JB Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 17:59
                Nie zdołalismy,ale nic straconego.
                • Gość: rozebrać Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 18:20
                  W tył głowy tak jak towarzyszko najbardziej lubiliście? Czy może zagłodzić na śmierć w jakimś obozie pracy? Żydów i Cyganów też znowu będziecie mordować czy tylko przeciwników politycznych?
                  • Gość: JB Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 18:55
                    Ja takich ja ty,durniu,wieszałam za jaja! Ale ty ich nie masz.
                    • Gość: rozebrać Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 19:00
                      Takich jak ja to nie udało wam się tknąć. Za to dziadek trochę wyroków na komunistycznych bandytach wykonał zanim uciekł i nigdy wam się nie udało go nawet zranić. Za to miał możliwość pooglądać pogrzeby co niektórych zbrodniarzy z PZPR
                      Zostawiam was tu, bluzgajciei kogoś innego, jadę pooglądać Bałtyk na początek wiosny
                      • zubelz Re: Barska 01.04.11, 19:12
                        Mama wyłączyła ci kompa i kazała myć łapki przed spaniem?. Nie zapomnij zrobić siusiu i nie czytaj bajki o czerwonym kapturku.
                      • Gość: JB Re: Barska IP: *.lublin.mm.pl 01.04.11, 22:26
                        rozebrac,gratuluje,dziadek-morderca to duża rzecz! A Bałtyk z której strony oglądasz?
                        • wampir-wampir Re: Barska 01.04.11, 22:48
                          Z tej, którą jako pierwszy wyrzuci wujek Google, dzięki lubelskiemu operatorowi, którego logo widnieje przy postach jełopa gdziekolwiek twierdzi, że jest. Nieodmiennie ;-)))
    • kuropatwobazantokaczkodzieciol Re: Nawalanki Forumowe 02.04.11, 00:01
      A więc jednak był to okrutny żart. Tak, Ępi?
      • empi Re: Nawalanki Forumowe 02.04.11, 08:36
        Dlaczego żart? Waszą wolą mogłaby być to pionierska decyzja :)
        pzdr.
    • Gość: bosman dopiero dzisiaj zerknąłem do tego watka IP: *.centertel.pl 05.04.11, 10:17
      empi - jak zaczniesz wyrzucać FL słówka w rodzaju "sraszek", o dosadniejszych nie wspomnę to tutaj zrobi się TAK NUDNO że pies z kulawą nogą nie zajrzy.
      Wszak gra półsłówek (sra półgłówek) to nic strasznego a przecież sraszek stąd się wziął: ptaszek nasrał - sraszek naptał.
      Gdybyś był ciekaw mam więcej ciekawych przykładów: cicha lipa, mądra Jola, miłosna Żaneta, szał na kortach itd.
      Ukłony :-)))
      • kosiarka.stokrotek Re: dopiero dzisiaj zerknąłem do tego watka 05.04.11, 13:26
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka