Dodaj do ulubionych

Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza sp...

16.05.11, 17:09
coz, od wymierzania sprawiedliwosci sa sady, a nie psychologowie, nie wiem wiec czemu w artykule cytuja ja tyle razy, jak wyrocznie. sprawa jest bulwersujaca. nie powinno dochodzic do takich zbilzen, ale moim zdaniem wyrok jest sprawiedliw.. jesli ten czlowiek, rzeczywiscie nie wiedzial, ze dziewyczna ma 14, a nie (jak wymaga prawo) 15 lat, to nie ma co na sile naginac prawa. tym bardziej, ze to nie od niego wyszla propozycja, ale od to ona szukala "sponsora". zastanawiam sie tylko, dla czego nie zmienili kwalifikacja czynu. mogli go przeciez sadzic, za korzystanie z uslug prostytutki... z tego co mi sie wydaje, w polsce uprawianie nierzadu jest legalne, jednak korzystanie z takich uslug juz nie!
Obserwuj wątek
    • czarno_to_widze cos pani psycholog spartaczyła wychowanie 16.05.11, 17:25
      • Gość: ollla Re: cos pani psycholog spartaczyła wychowanie IP: *.du.xdsl.is 16.05.11, 21:52
        cos pani psycholog spartaczyla wychowanie ;jak miala inaczej zrobic PANI PSYCHOLOG jak wychowywala to w tym czasie dziewczetom pokazywala jak trzeba to wszystko ROBIC oni sie uczyli i tez spartaczyli.....
      • Gość: Matka Re: cos pani psycholog spartaczyła wychowanie IP: 195.245.213.* 17.05.11, 15:11
        To nie pierwszy raz w przypadku Pani Sikorskiej. Parę lat temu była taka sama sytuacja. Te panienki, które trafiają do tego pogotowia nie są aniołkami a przebiegłymi zdzirami. Ta Pani "psycholog" to tak sie zna na wychowaniu trudnej młodzieży jak ja na lataniu rakietą. Z tego pogotowia bardzo często uciekają te "święte Dziewice", a często-gęsto szuka sie ich dopiero po kilku dniach. Może Pani Psycholog chciała się znowu wykazać, ale lepiej dla niej by było, żeby zajęła się wychowywaniem, a nie szukaniem jeleni i karaniem nie tych co potrzeba. Więcej samokrytyki Proszę Pani, żeby mieć dobry kontakt z dziećmi trzeba swoją pracę naprawde lubić, a nie stwarzać pozorów. Matka
        • przemek-leniak czyżby syn pedofil już to kiedyś wcześniej 17.05.11, 15:21
          zrobił?
          znaczy sukcesy wychowawcze są...
          • Gość: Matka Re: czyżby syn pedofil już to kiedyś wcześniej IP: 195.245.213.* 17.05.11, 15:34
            Akurat mam córkę.
            • przemek-leniak perfidna jest? 17.05.11, 15:37
              czy zwyczajna...
              • Gość: Matka Re: perfidna jest? IP: 195.245.213.* 17.05.11, 15:45
                A ty masz dzieci?
                • Gość: bosman ma... IP: *.centertel.pl 17.05.11, 15:52
                  mieć
                  • przemek-leniak prefidnie 17.05.11, 17:30
                    niezywe
    • przemek-leniak jaki wyrok? 16.05.11, 17:27
      od kiedy to prokuratura wydaje wyroki?
      • przemek-leniak coś mi się zdaje że nie chodzi tu o wyglad 16.05.11, 17:30
        dziewczyny ale raczej o pozycję "sponsora"
        pewnie to taki lokalny Polański
        • Gość: ks Stanisław 14 latki powinny byc legalne...15 latki są :) IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 17:50
          co to za różnica...rok w tą czy w tą...od 15 lat mogą robić już wszystko co bóg przykazał
          • przemek-leniak w porównaniu do wieczności 16.05.11, 17:56
            to i 15 lat nie czyni różnicy...
            a Puławy też chcą być wielokuturowe...
      • dociek Re: jaki wyrok? 16.05.11, 17:43
        Umorzenie śledztwa prokuratorskiego nie jest orzeczeniem sądowym.
      • Gość: Wa Re: jaki wyrok? IP: *.75.52.6.debica52.tnp.pl 16.05.11, 21:01
        Nie wydaje wyroku, ale jeżeli nie dopatrzy się przestępstwa może umożyć postępowanie. Miałem kiedyś podobną sytuację, tzn małolata twierdziła że ma 18 a po wszystkim powiedziała że ma 14 i jak jej nie będę płacił to zgłosi się do prokuratora. Mój prawnik powiedział żebym zgłosił pierwszy - o szantaż, i jakoś ze sprawy się wywynąłem - okazało się że miała więcej takich patronów. Oczywiście "dziewczynce" nic też nie zrobiono, bo nieletnia, ale fakty są takie że każdy może się pomylić.
    • dociek Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 16.05.11, 17:41
      O ile wiem, to nie chodzi o skorzystanie z usług, tylko o karalne czerpanie korzyści z czyjegoś nierządu. Jeżeli byłby przepis w tej formie (o jakiej piszesz), to każdy, nazwijmy go - "narzeczony", który przy okazji bara-bara wręczy jakiś prezencik ukochanej byłby zagrożony karą. Bo status tzw. dziwki można uzyskać słusznie i niezasłużenie (czy jako epitet, czy jako fach), nieprawdaż? A pani psycholog, ma zapewne osobiste skojarzenia seksualne, stąd tak zdecydowane stanowisko. Druga strona medalu jest taka, że młoda dziewczyna, która nasłucha się, naczyta i naogląda różnych "atrakcji", bywa na tyle "ciekawa świata" i pełna tzw. "odwagi", że potrafi dorosłemu facetowi nieźle we łbie namieszać i wodzić go na sznurku kłamiąc i prowokując maksymalnie - znany jest powszechnie syndrom Lolitki.
      • przemek-leniak no ale 16.05.11, 17:49
        lolitka nie lolitka rozum powinien jednak facio mieć
        i trzymać rozpór zapięty...
        ...
        ciekaw jestem jakież to zobiektyzowane kryteria wygladu stały się podstawą decyzji prokuratury?
        ...
        no i oczywiście czy maiły na nie wpływ koneksje albo bilety NBP
        • dociek Re: no ale 16.05.11, 17:53
          Jak najdzie ochota to pies kota wychrobota... Hormony, itd. niekiedy walą po wszystkim.
          • przemek-leniak czyli że znów śtuka 16.05.11, 17:58
            i konieczny jest panie krytyk albo inny biofil
          • Gość: eros Re: no ale IP: *.cable.smsnet.pl 16.05.11, 18:36
            nie podejrzewałem cię o sex z 8-latką...
      • qqbek Nie wiesz... 16.05.11, 18:04
        dociek napisał:

> O ile wiem, to nie chodzi o skorzystanie z usług, tylko o karalne czerpanie kor
        > zyści z czyjegoś nierządu.

Dociek... nie wiesz... 15 lat to granica, którą przekroczyć musi każdy, kto chce podjąć jakąkolwiek czynność płciową (poza masturbacją, rzecz jasna).
        Nie chodzi o czerpanie korzyści z nierządu, bo to legalne. Co najśmieszniejsze, to dochody z nierządu są jedynymi dochodami nieopodatkowanymi podatkiem od osób fizycznych (PIT). O czerpaniu korzyści z cudzego nierządu myślałeś zapewne - to, i owszem, proceder karalny.
        Nawet gdy 14-latka świadomie, z rozmysłem i za wynagrodzeniem decyduje się podjąć współżycie z mężczyzną... to i tak mężczyzna ten popełnia przestępstwo.
        • dociek Re: Nie wiesz... 16.05.11, 19:07
          Napisałem właśnie, że karalne jest czerpanie korzyści z cudzego (czyjegoś) nierządu. Czytaj qqbek uważniej. Co do wieku inicjacji seksualnej, prawo stanowi swoje, a życie swoje. Tak też, spośród znanych mi w życiu pań, co najmniej pięć, z tych, które wcale z tym się nie kryły, rozpoczęło współżycie w wieku ok. 14 lat. A było to już dość dawno temu. Czy były one przestępcami, czy tylko napalonymi gó...arami?
          • qqbek Re: Nie wiesz... 16.05.11, 19:19
            dociek napisał:

> Napisałem właśnie, że karalne jest czerpanie korzyści z cudzego (czyjegoś) n
            > ierządu
            . Czytaj qqbek uważniej. Co do wieku inicjacji seksualnej, prawo sta
            > nowi swoje, a życie swoje. Tak też, spośród znanych mi w życiu pań, co najmniej
            > pięć, z tych, które wcale z tym się nie kryły, rozpoczęło współżycie w wieku o
            > k. 14 lat. A było to już dość dawno temu. Czy były one przestępcami, czy tylko
            > napalonymi gó...arami?

Przepraszam za niedoczytanie... rzeczywiście moja wina:)
            Co do pytania dotyczącego napalonych gó..wniar... dura lex, sed lex... dzisiaj nasza Jadwiga Andewageńska by Jagiełły po sądach ciągać nawet nie musiała. Sam prokurator by się czepił (Jadwiga miała góra 14 lat, "hajtając" się z Włodkiem Jagiełłą).
            >
            • empi Re: Nie wiesz... 16.05.11, 19:25
              Jogaila Algirdaitis, Ягaйлa Улaдзіcлaў, Влaдиcлaв Ягaйлo ale nigdy Wołodymir (Włodek) ;)
              pzdr.
            • Gość: folkatka Re: Nie wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:57
              Sam prokurator by się czepił (Jadwiga miała góra 14 lat, "hajtając" się z Włodkiem Jagiełłą).

No nie bardzo, bo wtedy to był wiek jak najbardziej uprawniający do małżenstwa i współzycia (podobnie jak to jest dzis tradycyjnie u Cyganów).
              Dodajmy jeszcze, że Jagiełło i tak zaczął z nia współzyc dopiero po dwóch latach (czekał az jej Wilhelm z główy do cna wywietrzeje?-nie wiem) - a zatem w tym przypadku prokurator i teraz nie miałby nic do gadania.
    • Gość: lol I tu się mylisz, bo korzystanie z nierządu też nie IP: *.zone14.bethere.co.uk 16.05.11, 18:20
      I tu się mylisz, bo korzystanie z nierządu też nie jest karalne.. Karalne jest tylko czerpanie korzyści z czyjegoś nierządu.. Czyli sam się za kasę możesz puszczać, bzykać płacąc też możesz, ale nie możesz brać kasy za to, że ktoś posunie Twoją żonę.. Proste..
    • three-gun-max Psikologia to paranauka 16.05.11, 18:38
      Facet najzwyczajniej w swiecie został wprowadzony w błąd co do towaru jaki kupuje.
    • ajatuse dla prokuratora ważniejszy jest wygląd 16.05.11, 18:47
      niż prawo. Elegancik jeden !
    • Gość: Pete78 Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza IP: *.superkabel.de 16.05.11, 19:00
      @michaelus_maximus
      A od kiedy to korzystanie z uslug panienek lekkich obyczajow jest niby karalne? Otoz nie jest.

A co do meritum: gowniara sama szukala sponsora, wiec puszcza sie pewnie nie od dzis skoro jej taki pomysl do lba przyszedl. Najlatwiej czywiscie wsadzic goscia - tylko za co skoro ona wygladala na starszan niz byla? Obowiazku legitymowania dziwek poki co nie ma, zreszta sadze iz te damy niezbyt chetnie pokazuja swoj dowod klientom. Sprawa do umorzenia, a GoWno jak zwykle robi afere - dzien bez rasizmu, kiboli i pokrzywdzonych dniem straconym!
      • lord_destroyer Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 18.05.11, 09:11
        Gość portalu: Pete78 napisał(a):

> @michaelus_maximus
        > A od kiedy to korzystanie z uslug panienek lekkich obyczajow jest niby karalne?
        > Otoz nie jest.
        >
        > A co do meritum: gowniara sama szukala sponsora, wiec puszcza sie pewnie nie od
        > dzis skoro jej taki pomysl do lba przyszedl. Najlatwiej czywiscie wsadzic gosc
        > ia - tylko za co skoro ona wygladala na starszan niz byla? Obowiazku legitymowa
        > nia dziwek poki co nie ma, zreszta sadze iz te damy niezbyt chetnie pokazuja sw
        > oj dowod klientom. Sprawa do umorzenia, a GoWno jak zwykle robi afere - dzien b
        > ez rasizmu, kiboli i pokrzywdzonych dniem straconym!

Pogadamy, jak Ci kiedyś pedofil nieletnią córkę wychędoży, bo mu się sama do łóżka pchała - czy też ją tak chętnie i gęsto od dziwek będziesz wyzywał. Dziecko szuka, dziecko chce - trzeba mu dać, co nie?
    • sselrats Wystarczylo by gdyby w Polsce zabronic prostytucji 16.05.11, 19:14
      ponizej 18 lat i skazywac maloletnie chetne.
      • marek1557 Re: Wystarczylo by gdyby w Polsce zabronic prosty 16.05.11, 19:49
        Chyba na głowę upadłeś!Dysponować to można swoim wackiem a nie cudzą dupą.Chcą tak zarabiać?To ich własna wola.Jest to najstarszy zawód świata i upaść może tylko wtedy gdy nie będzie na ten "towar" popytu w co szczerze wątpię.Większy problem to pedofilia czarnych z k.k. A poza tym to małoletnich najpierw należy prawidłowo wychowywać, a nie karać.Może ty byłeś karany w celu "wychowania"?
        • pawelekok Re: Wystarczylo by gdyby w Polsce zabronic prosty 17.05.11, 07:25
          Jak widzę Ty też jesteś jedną z milionów ofiar bezstresowego wychowania. Dzięki niemu doczekaliśmy się młodego pokolenia leniwych nieuków bez żadnych zasad moralnych, zapatrzonych w siebie egoistów nastawionych roszczeniowo a niezdolnych do dania od siebie czegokolwiek. Oraz ogromnej rzeszy małoletnich ku.rewek popisujących się przed koleżankami, która z nich miała starszego faceta i dorabiających tyłkiem na ciuchy i kosmetyki. Gdyby w porę dostały solidne lanie od rodziców, to naprostowałby im się kręgosłup moralny i zamiast się szlajać wzięłyby się do nauki. Podobnie byłoby mniej kiboli, gdyby rodzice chcieli w porę solidnie strzepali tyłek takiemu gó...arzowi. Dzisiejsza szkoła zreformowana demoralizuje zamiast wychowywać, a jeśli uczy to głównie cynizmu.
          • marek1557 Re: Wystarczylo by gdyby w Polsce zabronic prosty 17.05.11, 10:39
            Pawelekok nie zapędzaj się.Mnie wychowała brutalna rzeczywistość i znam ciemną stronę tego świata. Przemocą zrodzisz przemoc ,zasiejesz wiatr zbierzesz burzę. Bezstresowe wychowanie o którym piszesz to jeden absurd, a twój pomysł "solidnego lania" to kolejny. Nie wiem w jakim jesteś wieku i jakie środowisko prezentujesz ale coś mi tu rydzem i mocherem śmierdzi.Nie zapominaj też o prawie. Za "porządne zlanie" dzieciaka mogą ci odebrać prawa rodzicielskie a wtedy może użyjesz głowy i rozumku w kontaktach z dzieciakiem i zaprzestaniesz KATOlickich metod.Panuj nad emocjami i nad własnym morale bo wychowanie zaczyna się w domu. A poziom intelektualny twojej wypowiedzi może świadczyć tylko o tobie. Ja na szczęście doczekałem już wnuków, i nie trzeba ich wychowywać pięścią.
    • naczelny_frustrat Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza sp... 16.05.11, 19:30
      skoro to była zwykła ku..., to o czym mowa
      • Gość: ande61 Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 19:47
        czy zadałeś sobie pytanie dlaczego jak okreslasz została kk. ...kto jest temu winien - społeczeństwo ,polityka prorodzinna oraz służby społeczne, samo ogłoszenie w internecie wskazuje ze dziecko było zdesperowane , czy policja pani psycholog znalazły na to odpowiedz - nie ..znalazły sponsora , czy nie mogli mu podstawic Kozy dodac gumofilce - dla mnie jestes sponsor
        • marek1557 Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 16.05.11, 20:20
          Oczywiście! Opieka nad młodzieżą w Polsce jest poniżej dna. Ci wszyscy kuratorzy, psycholodzy, katecheci, klechy, wszelkiej maści wychowawcy którzy rwą się do wychowywania polskiej młodzieży w większości nadają się do układania towaru na półkach w marketach, ujmując to delikatnie bo bardziej dosadne pomysły mi przychodzą do głowy. W większości chodzi im właśnie tylko o kasę, ale dla siebie.Totalna paranoja, młodzież wychowuje ulica , bzdurne filmy i kuszące reklamy. Małoletni łatwo ulegają pokusom ,a skąd wziąć kasę na ładne ciuchy, puby, dyskoteki itp.krzyczące na każdym kroku rozrywki. No i mamy problem nieletniej prostytucji.
        • three-gun-max Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 16.05.11, 20:46
          Nie jest winne społeczeństwo, szkoła czy kościół tylko ona sama. Inne dzieci nie dają dupy.
          • lord_destroyer Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 18.05.11, 09:18
            W każdym potknięciu dziecka, leży częściowo wina rodzica.
            14-latka nie może sama decydować co jest dla niej dobre, a co złe. Niepełny światopogląd, słaby kręgosłup moralny, naiwność - dla Ciebie z tej mieszanki wychodzi k***a, dla mnie dziecko, które właśnie się krzywdzi, a za pare, parenaście lat będzie tego gorzko żałować. Jak DOROŚNIE.
            Oceniając dziecko wedle miary dorosłych, stajecie mentalnie poniżej jego poziomu.

three-gun-max napisał:

> Nie jest winne społeczeństwo, szkoła czy kościół tylko ona sama. Inne dzieci ni
            > e dają dupy.
    • alieniak Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza sp... 16.05.11, 20:11
      Zaskoczony jestem decyzja prokuratury. W zasadzie na plus. Jesli prawo rzeczywiscie stanowi, ze dorosly musi znac wiek partnerki lub miec taka wiedze w sposob domniemany to jest to przyklad wlasciwego zastosowania przepisu.
      Tu upatruje wyzszosc prawa polskiego nad np. amerykanskim, gdzie facet mialby sprawe o gwalt ( w ogole nie bierze sie pod uwage, czy byl to seks za przyzwoleniem) i dostalby cos pomiedzy 20 lat a dozywociem.
      Rzadki przypadek, kiedy mozna powiedziec "gora nasi".
      • spokojny.zenek Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 17.05.11, 07:29
        alieniak napisał:

> Zaskoczony jestem decyzja prokuratury. W zasadzie na plus. Jesli prawo rzeczywi
        > scie stanowi, ze dorosly musi znac wiek partnerki lub miec taka wiedze w sposob
        > domniemany to jest to przyklad wlasciwego zastosowania przepisu.

Wprost nie stanowi, natomiast przy każdym przestestwie umysłnym sprawca musi obejmować jego znamiona (czyli elementy składowe) swoją świadomością.
        Stad też ttrudno to umorzenie nazwać "zaskakującym" - to dość podręcznikowy przykład takiej sytuacji.

• zmuleksy Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza sp... 16.05.11, 20:52
      Ta pani psycholog to chyba nie rozumie po polsku. Dziewczyna wyglądała na starszą niż była i to wystarczy. Takie panienki któtre decyduja sie na sponsoring z reguły wygladaja doroślej. Wszystkie te pseudonaukowe teoryjki na ten temat mozna sobie włożyć w tyłek I to własnie doradzam tej pani psycholog
      • three-gun-max Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 16.05.11, 21:59
        Psycholog to taka osoba, która każde ścierwo potrafi wytłumaczyć, że miała ciężkie dzieciństwo, skrzywdziło ją społeczeństwo itp. Nigdy do lewicowego łba nie przyjdzie mu, że małolata skrzywdziła się sama - nikt jej nie kazał dawać dupy za pieniądze.
      • lord_destroyer Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 18.05.11, 09:27
        zmuleksy napisał:

> Ta pani psycholog to chyba nie rozumie po polsku. Dziewczyna wyglądała na stars
        > zą niż była i to wystarczy. Takie panienki któtre decyduja sie na sponsoring z
        > reguły wygladaja doroślej. Wszystkie te pseudonaukowe teoryjki na ten temat moz
        > na sobie włożyć w tyłek I to własnie doradzam tej pani psycholog

O ile lat można się pomylić patrząc na dziecko? Dziecko starsze, dziecko młodsze... to wciąż dziecko. Należy je chronić, rozumku własnego nauczyć, jak samo siebie nie potrafi - a nie pozostwiać im "decyzję o sponsoringu".
        Patrząc na fale zwyrodnialstwa jaka zalewa nasz kraj z pokolenia na pokolenie coraz większymi falami, uważam, że okoliczności łagodzących w wielu kwestiach powinno być mniej. Potem ludzie mylą demokrację z anarchią i wychodzi nam młodzież która uważa, ze wszystko wolno bo to wolny kraj (wolno to on się co najwyżej rozwija), ludzie którzy temu przyklaskują, bo im to z jakiegoś powodu na ręke (na przykład chętnie by skorzystali z "usług" naiwnego dzieciaka?).
    • krociech Zapewne 16.05.11, 20:59
      gdyby nakręcił parę dobrych filmów i znał Jacka Nicholsona, ton artykułu byłby znacznie łagodniejszy.
    • nighthawk00 kto bedzie sie przyznawal ze wiedzial 16.05.11, 22:09
      ze spal z nieletnia?
      i co? wszystko do umorzenia?
      • spokojny.zenek nie ośmieszaj się. 17.05.11, 07:26
        Kolega o jakichś innych dowodach niż przyznanie nie słyszał?
    • olias Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza 16.05.11, 23:42
      z jednej strony dziecko, pozbawione opieki i normalnej rodziny, czyli "nikt", z drugiej ktoś z listy "ważnych zawodów" - może pan mecenas, może inny "pan". więc i wynik z góry jasny i przyczyny umorzenia jakieś być muszą. przecież to Polska.
      Niedawno umorzono sprawę przeciw lekarzowi chyba w Białymstoku. Pacjentka wręczyła mu kpertę w prowokacji policyjnej. Okazuje się ... być niewinnym. Kiedy pacjentka wyszła spostrzegł na biurku kopertę. Nie psrawdzał co tam jest, tylko schował do szuflady. typowe niesprawiedliwe oskarżanie pana doktora przez rząd PiS. "Na szczęście" teraz rządzą demokraci z PO.
    • tad-tad Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza sp... 17.05.11, 01:26
      Akurat teraz jest dobry moment by zaobserwować jak dziewczyny mogą wydoroslec ,popatrzcie na te kozy kończące szkołę podstawową, ciuch ,podmalowane oko ,buty na obcasie,opalenizna, ma trzynaście lat , ale bardzo chcę byc starsza, i wygląda na dwalata więcej. To tak wygląda jeżęli chodzi o przecietną dziewczynę, a wtym przypadku mamy do czynienia raczej z młodą kurewką, ona nawet przerobiłaby legitymację ,gdyby sponsor miał wątpliwosci .Pani psycholog coś śłabo wychowała, i pewnie dlatego szuka winnego, a skoro jest kobieta to powinna wiedziec ,że dziewczyna jak się zechce puścić ,to nikt jej nie powstrzyma .
    • krociech Pani Gmiterek-Zabłocka 17.05.11, 07:34
      Polański pewnie niedługo wpadnie do naszego pięknego kraju. Będę wówczas czekał z wielkim utęsknieniem na Pani artykuł zatytułowany "Groźny przestępca wciąż na wolności. Prokuratura nic nie robi".
    • 4krzych1 no jak można oskarżać sponsorów prokuratorów?! 17.05.11, 07:48
      idiota trzeba być, wszak to 3RP Tusku i Komorusku...
      • Gość: bosman jak to napisałeś? idiotą trzeba być? IP: *.centertel.pl 17.05.11, 11:04
        nie martw się, jesteś.
    • Gość: bosman pewnie małolata obajrzała... IP: *.centertel.pl 17.05.11, 08:41
      film instruktażowy: "Galerianki" czy coś takiego.
    • Gość: bosman stara jak świat zasada głosi: IP: *.centertel.pl 17.05.11, 08:45
      "pamiętaj chłopie, żeby żaden ch(...)j tobą nie rządził, nawet twój własny".
      Oczy gościowi kuciapką zaszły, rozum skupił się w prąciu i tyle. A ku(...) a to ku(...)a, charakter nie zawód.
      • przemek-leniak Prawdziwe życie 17.05.11, 10:26
        i znów the Gits
        ...
        i powiedz mi bosman że tak nie jest...
        • Gość: bosman ano jest, jest... IP: *.centertel.pl 17.05.11, 11:01
          w mordę jeża...
    • 10svb Nie rozumiem o co chodzi 17.05.11, 09:01
      Świadoma i dojrzała seksualnie dziewczyna sama szukała osoby chętnej do seksu.
      Gdzie tu ofiara "przestępstwa"?
      • lord_destroyer Re: Nie rozumiem o co chodzi 18.05.11, 09:53
        10svb napisał:

> Świadoma i dojrzała seksualnie dziewczyna sama szukała osoby chętnej do seksu.
        > Gdzie tu ofiara "przestępstwa"?

14-latka "świadoma i dojrzała" ... walnąłeś jak łysy warkoczami. To dziecko jeszcze! Nie pojmujecie tego ludzie? Musi się Wasze sparzyć, żebyście oczy otwarli?
        Znam i 21-latki których świadomość stoi na poziomie mocno niższym od ich dojrzałości płciowej.

Jak to w tym naszym kraju jest, że "jak to nie moje dziecko, to k***a, a jak kiedyś tak będzie a moim, to się zobaczy..." ? Ah, wiem - teraz mi ktoś odpowie, że jakby to było jego, to by z domu wyrzucił na zbity pysk... Dojrzali wy...
        Szukacie dojrzałości u 14-latki sami brodząc we mgle.
    • Gość: lunch Re: Seks z 14-latką bez kary. Prokuratura umarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 14:12
      Nie wiedział, że ma 14, myślał że 15. Wszystko spoko - uczciwy gość.
      A to już nie obowiązuje zasada ignorantia iuris nocet?? Bo ja nie słyszałem, że w sklepach wielkopowierzchniowych też nie wolno zabierać produktów bez płacenia.
    • przemek-leniak Roxanne 17.05.11, 14:29
      nie musisz zapalać czerwonej latarni...
      Told you once I won’t tell you again it’s a bad way ...
      ...
    • sselrats Nieletnie prostytutki nalezy sterylizowac 17.05.11, 21:45
      chemicznie.
      • Gość: bosman koniecznie! IP: *.centertel.pl 18.05.11, 09:18
        Azotoxem albo Randapem !!!
    • butlun Polański! 18.05.11, 07:28
      Do roboty. W Polsce możesz sobie poużywać!
      • Gość: bosman i debila z bliska zobaczyć... IP: *.centertel.pl 18.05.11, 09:11
        prawda butlunie? Walnij swoją fotkę na forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka