Dodaj do ulubionych

Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za a...

18.05.11, 14:48
to pazerna swołocz!!!! katolik i tyle!!
Obserwuj wątek
    • cul-de-sac Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za a... 18.05.11, 15:44
      Pilna i wierna uczennica Kosciola. Tam tez za wszystko treba placic. Pieniadze poszly na tzw."zbozny cel" czy na rarytasy?
      • Gość: makoshika Aż dziw, że za komunię jeszcze nie biorą kasy, IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.11, 16:51
        ale niebawem i to może się zdarzyć, albowiem prostak nie potrafi jeść łyżeczką, od razu musi pakować cały łeb do wiadra.
    • Gość: bosman nic nowego... IP: *.centertel.pl 18.05.11, 15:49
      czarna banda kradła, kradnie i będzie kradła. I tak od 2000 lat.
      • inkwizytorstarszy Re: nic nowego... 18.05.11, 23:53
        Gość portalu: bosman napisał(a):

> czarna banda kradła, kradnie i będzie kradła. I tak od 2000 lat.
        !!!
        >>Ale musisz przyznać że robią to perfekcyjnie, popatrz na tą część ogromnego majątku którą widać, bo do tej niewidocznej to w życiu się nie przyznają!
        A najśmieszniejsze jest to, że duża część pokrzywdzonych wierzy że to dla ich dobra...
    • przemek-leniak Byłem pewien że w watku o pedofilu z Puław 18.05.11, 15:57
      ustaliliście że dziecko to towar jak kazdy inny
      a przecie za towar trzeba płacic
      kto to widział żeby dawać komuś wartościowe przedmioty za darmo?
      • dociek Re: Byłem pewien że w watku o pedofilu z Puław 18.05.11, 16:51
        "Dziecko" samo sobą kupczyło.
        • przemek-leniak tak sobie to tłumacz 18.05.11, 18:41
          co tam zresztą wiadomo małe perfidne zdziry zawsze są winne
          ot tak jak tu choćby link
          z pewnością musiała go sprowokować co doćku?
        • Gość: bosman doćku - pytanie: IP: *.centertel.pl 19.05.11, 09:45
          czy: "dupczyło" to zlepek słów "dupą kupczyło"?
    • Gość: takatam Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za IP: 89.174.164.* 18.05.11, 16:38
      głupi daje - mądry bierze. tak było i jest od 2000 lat.
    • rybolow Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za 18.05.11, 17:40
      ..hola...hola,a gdzie są mocodawcy ,co ja postawili na stołek i wycofali się rakiem.Kto tą osobę tam postawił/podstawił /do realizacji swoich "pomysłów"?-ja tak sobie myślę,ale myślenie podobno ma przyszłość.
    • dl.s Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za a... 18.05.11, 20:16
      Była wpatrzona w swoich mocodawców i brała co łaska.
      • Gość: folkatka Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 20:53
        Abstrahując od wszystkiego
        chcę zrócic uwage na skandalicznie sformułowany tytuł. Skandalicznie - bo potocznie. Kto to pisał? Czy ta osoba ma w ogóle pojęcie o tym, że istnieje cos takiego jak literacka odmiana języka??
        • przemek-leniak ładnym językiem trza mówic 18.05.11, 20:59
          wtedy nawet najgorsze wydaje sie nie takie znów złe...
          coś podobnego zdaje się sugerował kiedyś felietonista...

swoją drogą od kiedy to potoczność jest skandaliczna?
          literackość hmm jest też literacka odmiana szklanki
          ale i w literackiej i w potocznej gorzka nasza smakuje tak samo
          • Gość: JB Kto tu zwariował? IP: *.lublin.mm.pl 18.05.11, 21:31
            Dzis na LSM-ie widziałam w godzinach lekcyjnych procesję dziatwy szkolnej ,z ksiedzem i pedagogami z malunkiem JP II. A znow z jednego z miast na pólnocy RP informacja od rodziny: przed pierwsza komunia w sobote swięcenie swiec ,nastepnego dnia komunia, w kosciele...zywa owieczka, w poniedzialek swięcenie ksiązeczek do nabozenstwa. Kto tu zwariował?
            • przemek-leniak masz Joanno niebezpieczne wizje 19.05.11, 08:44
              skonsultuj się z egzorcystą
              pzdr.
              • Gość: jb Re: masz Joanno niebezpieczne wizje IP: *.lublin.mm.pl 19.05.11, 12:57
                Daj adres.
                • przemek-leniak dam dwa 19.05.11, 19:11
                  taki egzorcysta egzorcysta jest na Zielonej w Lublinie...
                  a drugi podam dokładny:
                  ul. Nowy Świat 63, 00-042 Warszawa
                  trzeba pytać o SS
                  a jak już im minie to o guru
            • Gość: bosman żywa owieczka w kościele Joanno? IP: *.centertel.pl 19.05.11, 09:49
              Pawnie katabas przyprowadził swoją "miłośnicę", nie lubi rozstawać się z nią. Czy też przystąpiła do komunii?
              • Gość: jb Re: żywa owieczka w kościele Joanno? IP: *.lublin.mm.pl 19.05.11, 12:59
                Nie brał, ale jej widok bawił komunijne dzieciaczki.
        • Gość: ande Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 21:39
          o odmiany zapytaj zakonnice nie rozdrabniaj tematu , jest tez moralność zaufanie do osoby piastującej status społeczny, duchowy, ale i diabeł przywdziewał rozne postacie by osiągnąć korzyści może przebrał się Za......
          • Gość: folkatka Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 21:44
            Nie rozumiem uwago z zakonnicami...Co to ma do rzeczy?
            Zwróciłam tylk uwage na to, że osoba piszaca teksty w duzej gazecie nie za bardzo potrafi posługiwac sie językiem polskim - ale to dla GwL typowe.
            • Gość: W temacie Re: Dyrektorka katolickiego ośrodka brała kasę za IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.05.11, 05:27
              Już wiem dlaczego Kler proponuje adopcje a z taką zaciekłością walczy się z metodą invitro.
            • przemek-leniak I tu się z Tobą Agata zgadzam 19.05.11, 08:43
              ale wiesz troszke rozwadniasz temat...
              a szkoda
              bo cóz
              popiszą tu sobie na kler - podniosą sobie płaskoateistyczne poczucie wartości
              a nawet nie dotkną sedna
              ...
              powiedz Agata myślisz ty sobie czasem o kwesti tego że jako społeczeństwo vel naród
              sukrwiliśmy się wręcz modelowo ale jaby sa znaki na niebie i ziemi że to nie jest nasze ostatnie słowo w tym temacie?
              ...
              ja sobie czasem o tym myślę...
              a korekta w GwL nie istnieje o czy świadczy nawet to forum przyklejonym wątkiem.
              pzdr.
              • Gość: bosman odnośnie sku(........)a leniaku IP: *.centertel.pl 19.05.11, 09:52
                Przykład idzie z góry. Zarówno świeckiej jak i kościelnej.
                • przemek-leniak jasne że i owszem 19.05.11, 10:00
                  na podatny grunt pada...
                  ziarno Komandora Tarkina
    • heterofob2 Polskie podziemie aborcyjno-adopcyjne: 19.05.11, 15:21

(...)

Dwa lata wcześniej siostra Krysi Weronika, znalazła się w identycznej sytuacji: usunąć czy urodzić? Weronika skierowała się do Ośrodka Adopcyjnego zapytać, jak się oddaje dziecko. Pracownik na pierwszy rzut oka w kierunku brzucha przybrał groźną minę:
      - Oczywiście może pani oddać.
      - Ale komu?
      - Nam, do Ośrodka, od tego są ośrodki adopcyjne.
      - No tak, ale wy komu oddacie dziecko?
      - To nie pani sprawa; komu oddamy, to oddamy.
      - Mam chyba prawo wiedzieć choć tyle, czy adopcja się udała, czy dziecko nie trafiło do domu dziecka, ponieważ nikt go nie chciał?
      - Będzie chciał - kolejki są kilometrowe, tysiące ludzi dałoby wszystko, żeby mieć dziecko.
      - Więc zostanę poinformowana, że adopcja się powiodła?
      - Nie.
      - Dlaczego?
      - Dla dobra dziecka.
      - Dla swojego dobra ma niewiedzieć, skąd pochodzi? Ma niewiedzieć, że matka je oddała, bo nie miała innego wyboru?
      - Tak, dla dobra dziecka; to my decydujemy, co jest dobre dla dziecka, nie kobieta, która oddaje własne dziecko do adopcji tylko dlatego, że nie udało jej się go zamordować.
      - Co???
      - Sąsiedzi wiedzą? rodzice wiedzą? pomyślałaś, co będzie, jeśli się dowiedzą? Albo oddajesz i znikasz, albo radź sobie sama, ale nie zapomnij, że mamy twoje dane, będziemy cię śledzić. Jeśli odważysz się poszukać rodziców adopcyjnych na własną rękę, będziesz miała do czynienia z prokuratorem za „organizowanie handlu ludźmi”.

Weronika z Ośrodka wyszła w szoku, ale jeszcze usłyszała strzępy rozmowy: „Halo? Cześć, notuj: Weronika, dwadzieścia lat, na oka za dwa miesiące, adres... że policja? nie przejmuj się - oni są zajęci gejami: docs.google.com/View?id=dgx92rmp_67gcr5skgv

źródłło:
      www.freeweb.hu/heterofob2/krysia.html
      • Gość: JB KK dominuje IP: *.lublin.mm.pl 19.05.11, 16:48
        W wywiadzie dla "Polityki" Barbara Labuda, była minister w kancelarii Aleksandra Kwaśniewskiego, krytykuje wszechobecność i dominację Kościoła katolickiego w życiu publicznym naszego kraju. Jej zdaniem brakuje nam praktyki w świeckości państwa. - U nas obowiązuje niemal przymus, by urzędnicy reprezentujący państwo brali udział w mszach - zaznaczyła. Labuda nie zgadza się z religijnym charakterem uroczystości państwowych. Wyraża pogląd, że duchowość jest ważna w społeczeństwie, ale może ona ewoluować tylko gdy nie dominuje żadna z grup religijnych. W Polsce, zdaniem Labudy, dominuje Kościół katolicki
        • Gość: gość Re: KK dominuje IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 16:52
          żeby ktoś nad kimś dominował, to trzeba na to pozwolić: z wygody, z lenistwa, z głupoty lub (tu można dać ok.15% ludności polskiej) - z przekonań religijnych.
    • pablobodek Też mi rewelacja !! 19.05.11, 17:14
      Katolicki biznes religijny wyrywa przecież z kieszeni podatników wszystkich wyznań i niewierzących haracz 10 mld zł/rocznie.
      Spod deszczu komunistycznego dostaliśmy się pod watykańską rynnę !!
      Konkordat musimy wypowiedzieć, aby być gospodarzami we własnym kraju !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka