Dodaj do ulubionych

Bluzgi i nocne eskapady w Radiu Freee. Chcą wyj...

08.06.11, 09:23
Leśne dziadki - to jest źródło problemu...
Radio jak każda inna firma wymaga pracy i myślenia
a lesne ludki traktują dowolna firmę jak owcę do ostrzyżenia
co w ogóle robi w lubelskim radiu jakis dziad częstochowski?
co to za bezjajcy palant z tego prezesa Radia Lublin co nie umi w pysk strzelić i za kołnierzyk chwytając defenestrować rzeźnika z Radia free?
leśne dziadki ot co
Obserwuj wątek
    • przemek-leniak tu się nie ma co nadymać tu trzeba w pysk lać 08.06.11, 09:24
      i patrzeć czy równo aby puchnie
    • truuskawka2 Re: Bluzgi i nocne eskapady w Radiu Freee. Chcą w 08.06.11, 12:39
      Dziad częstochowski stworzył Gazetę Wyborczą w Częstochowie i Radio w Lublinie, które jest sukcesem. Zanim Dziadu Przemku coś napiszesz to najpierw pomyśl co piszesz. I trochę więcej szacunku dla innych.

przemek-leniak napisał:

> Leśne dziadki - to jest źródło problemu...
      > Radio jak każda inna firma wymaga pracy i myślenia
      > a lesne ludki traktują dowolna firmę jak owcę do ostrzyżenia
      > co w ogóle robi w lubelskim radiu jakis dziad częstochowski?
      > co to za bezjajcy palant z tego prezesa Radia Lublin co nie umi w pysk strzelić
      > i za kołnierzyk chwytając defenestrować rzeźnika z Radia free?
      > leśne dziadki ot co
      • przemek-leniak dziad czyli żebrak zwykły i cham 08.06.11, 13:36
        taki co to się połakomi na zwykłą furmankę na gumach i jeszcze wożnicy szuka darmowego
        buc i wrzód na tyłku co się zachować nie umi
        dopieroż stwórca się znalazł...
        żadnego szacunku nie przewiduję dla cieniasa.
        • qqbek Re: dziad czyli żebrak zwykły i cham 08.06.11, 15:34
          przemek-leniak napisał:

> taki co to się połakomi na zwykłą furmankę na gumach i jeszcze wożnicy szuka da
          > rmowego
          > buc i wrzód na tyłku co się zachować nie umi
          > dopieroż stwórca się znalazł...
          > żadnego szacunku nie przewiduję dla cieniasa.

No ale z tą defenestracją to żeś przesadził;)
          Wywalić na zbity pysk... ale nie przez okno ;)
          Z resztą co to za radio... raz nawet w samochodzie mi się dostroiło RDS-em (miała być "Trójka") jak wracałem do Lublina... gó... z głośników poleciało, a nie miałem ani czasu, ani sposobności zmienić stację.
          • qqbek Defenestracji nie było... 08.06.11, 16:38
            ...po prostu wyleciał.
            • wodnik_wodnik Deportacja 08.06.11, 19:21
              Defenestracji nie było, ale była deportacja, czyli wylot przez bramę, bo "porta" to po łacinie "brama" :)
    • mamonalive Bluzgi i nocne eskapady w Radiu Freee. Chcą wyj... 08.06.11, 16:12
      "Sytuacja ekonomiczna nie jest najlepsza" He he Pora zacząć mysleć o otworzeniu nowego komercyjnego radia w RL. Proponuję samą bara bara chołę. 24 godz. na dobę. Kasa sama przyjdzie.
    • zubelz Bluzgi i nocne eskapady w Radiu Freee. Chcą wyj... 08.06.11, 19:12
      Bardzo, ale to bardzo temu, kiedy były tylko dwa programy PR. Program nadawany z Lublina był perełką wśród programów. Liczyły się wtedy tylko : Lublin, Kielce i Białystok. Na antenie pierwszego programu PR. po północy były nadawane programy nocne (co noc z innego miasta). Lubelski był najlepszy! Muzyka,komentarze do niej i wykonawców stały na (nie boję się użyć stwierdzenia), na światowym poziomie. Radio Luksemburg( a takiego się słuchało aby usłyszeć co jest w światowej muzie na topie) mogło nam wtedy pozazdrościć ale tylko tego że nie przerywano utworów reklamami. Teraz tylko łubu dubu i nie chcę się wyrażać co jeszcze. WAZELINA tak do KK jak władzy lub znajomym. (chyba od lutego nie słucham).
      • wodnik_wodnik Re: Bluzgi i nocne eskapady w Radiu Freee. Chcą w 08.06.11, 19:18
        > chyba od lutego nie słucham

Nie wiem, czy się orientujesz, ale obecnie mamy już czerwiec :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka