eor Nie wiem co ta Kaska wpisala:))))))))) 01.03.02, 09:23 No i prosze - Kasi sie podobno nie udalo zatytulowac tak nowego watku, bo jej mowiono, ze jedno ze slow jest zabronione:)) Postanowilem wiec sprawdzic i jak widac mi sie udalo. Kaska, przyznaj sie, jakies swinstwa pewnie chcialas w tytule wpisac, co;))) A wszystkich zainteresowanych duzymi dziecmi zapraszam do watku zalozonego Dzieci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Korekta 01.03.02, 09:26 Do watku zatytulowanego Dzieci, a nie zalozonego Dzieci. Przepraszam. Jak tak sam do siebie bede pisal, to jeszcze ktos pomysli, ze nabijam posty - wyjasniam wiec czym predzej - nie nabijam. Nie mam takiego zamiaru. Samo jakos tak wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Korekta IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 10:11 eor napisał(a): > Do watku zatytulowanego Dzieci, a nie zalozonego Dzieci. Przepraszam. > > Jak tak sam do siebie bede pisal, to jeszcze ktos pomysli, ze nabijam posty - > wyjasniam wiec czym predzej - nie nabijam. Nie mam takiego zamiaru. Samo jakos > tak wychodzi. Nic zbereznego nie pisalam...... Naprawde..... A oni od razu cenzure......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Korekta IP: *.proxy.aol.com 25.03.02, 21:12 Gość portalu: Kaska napisał(a): > eor napisał(a): > > > Do watku zatytulowanego Dzieci, a nie zalozonego Dzieci. Przepraszam. > > > > Jak tak sam do siebie bede pisal, to jeszcze ktos pomysli, ze nabijam post > y - > > wyjasniam wiec czym predzej - nie nabijam. Nie mam takiego zamiaru. Samo j > akos > > tak wychodzi. > > Nic zbereznego nie pisalam...... Naprawde..... > A oni od razu cenzure......... > > Sproboj jeszcze raz. Moze nikt nie zauwazy............ Casey Odpowiedz Link Zgłoś