Dodaj do ulubionych

Drukarnie internetowe

IP: *.elblag.vectranet.pl 17.05.11, 16:07

Jakie drukarnie internetowe są godne polecenia?
Chodzi mi o coś tańszego od oferty elbląskich firm

Obserwuj wątek
    • net-slash Re: Drukarnie internetowe 18.05.11, 07:10
      Nie wiem, jakie są ceny w Elblągu, ale zerknij na te:
      taniadrukarnia.net
      ulotki, foldery, katalogi, teczki, plakaty, katalogi...
      ... i bezpłatna dostawa kurierem :)
    • Gość: bruce Re: Drukarnie internetowe IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:15
      poszukaj w google ;)
      • Gość: zs Re: Drukarnie internetowe IP: *.elblag.vectranet.pl 10.06.11, 19:41
        w Elblągu wszyscy wysyłają do tej drukarni
        www.printnet.pl/
        • Gość: damino Re: Drukarnie internetowe IP: *.e-gco.pl 08.07.11, 09:54
          Ja od dawna z chroma.pl i tego się trzymam, bo mnie nie zawiodła jeszcze niegdy.
      • Gość: dz43 Re: Drukarnie internetowe IP: *.icpnet.pl 21.01.13, 23:28
        Trafna odpowiedź. Drukarnie online mają zasięg działalności w większości na cały kraj. Wpisz w wyszukiwarce i gotowe.
      • Gość: Gregory Re: Drukarnie internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 12:00
        od jakiegoś czasu korzystam z drukarni qprint24.pl terminowo, wysoka jakość no i super ceny. Myślę że są warci polecenia
        • Gość: Janusz Re: Drukarnie internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.14, 14:48
          Polecam usługi drukarni leaderprint.pl. Nowa drukarnia, szybki czas realizacji, do tego odbiór osobisty. Jestem zadowolony.
    • Gość: malina Re: Drukarnie internetowe IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 20:18
      pytanie trochę dziwne:) Jesli pytasz o drukarnie internetową to jaki ma sens ograniczanie jej do Elbląga czy jakiegokolwiek miasta. Przecież one działają jak sklepy internetowe wiec to zupełnie bez znaczenia gdzie maja siedzibę. Kurier w granicach RP kosztuje tyle samo wiec nawet jak będą nawet w Ustrzykach to idea jest taka że interesuje Cie tylko jaka cena i termin produkcji. Koniec końców chodzi o to żeby tanio dostać druk bez wychodzenia z domu. Ja korzystam z www.print4all.pl dają radę
    • Gość: druktps Re: Drukarnie internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:02
      Dokładnie jak ktoś wyżej powiedział. Drukarnia internetowa, to drukarnia internetowa, czyli zasięg ogólnopolski, wiec jak chcesz drukarnie z danej miejscowości, to do nich idziesz, a nie szukasz. Szczerze mówiąc polecam wpisać w google "drukarnia internetowa" i poszukać na 1szej stronie jakiś ciekawych ofert.
    • Gość: tamtum Re: Drukarnie internetowe IP: *.tktelekom.pl 21.11.11, 19:38
      drukarnie internetowe wysyłają wszystko na podany adres jak już rozmówcy pisali miejsce gdzie ma ona siedzibę nie ma znaczenia. Ja korzystam z caffeprint.eu i nie narzekam, też możesz spróbować
      • alerty Re: Drukarnie internetowe 23.01.12, 19:58
        Ja też korzystam z caffeprint.eu/ i naprawdę sobie chwalę. Bardzo dobra jakość wydruków, a co najfajniejsze nie trzeba tracić czasu i chodzić po drukarniach, bo wydruki same przychodza do Ciebie.
    • Gość: elkino Re: Drukarnie internetowe IP: *.net.stream.pl 08.04.12, 00:02
      Ja mogę Ci polecić drukarnię Drukon.pl Ja drukowałem u nich ulotki reklamowe i plakaty i wszystko było ok i zgodnie z terminem który podawali na stronie.
    • Gość: Matera Re: Drukarnie internetowe IP: *.play-internet.pl 10.01.13, 12:51
      Wydaje mi się że chyba każda drukarnia internetowa ma ceny atrakcyjniejsze niż te w drukarniach tradycyjnych to tak jak ze sklepami w necie niższe koszty utrzymania. Ja trafiłem niedawno na www.qprint24.pl bardzo duży wybór produktów a przy tym świetne ceny i można zamówić projekt graficzny co nie jest możliwe we wszystkich drukarniach online bynajmniej w tych z których korzystałem wcześniej. Zaskoczyły mnie też terminy realizacji nawet 24h więc naprawdę szczerze polecam ja na pewno będę jeszcze do nich wracał
      • Gość: saturn Re: Drukarnie internetowe IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 09:54
        ja polecam, drukarnię online mają przystępne ceny, krótki termin realizacji i szeroką ofertę- katalogi, plakaty, teczki ofertowe, wizytówki, plakaty, wielki format i wiele innych. polecam !!!
    • rekin58 Re: Drukarnie internetowe 30.01.13, 20:11
      Zobacz ofertę firmy TPSdruk. Korzystałem kilka razy z ich usług i zawsze podobało mi się ich podejście do klienta. Ceny również nie są wygórowane. Nie można również narzekać na jakość wykonania, gdyż naprawdę stoi na wysokim poziomie.
    • Gość: haker Re: Drukarnie internetowe IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.13, 10:50
      ja korzystam z Drukarni Elblag
      • Gość: look Re: Drukarnie internetowe IP: *.toya.net.pl 27.02.13, 12:39
        Ja także polecam od siebie www.tpsdruk.pl/ - są rzetelni, solidni i szybcy. Korzystałam już nie raz i zawsze jestem zadowolona.
    • Gość: witek77 Re: Drukarnie internetowe IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.14, 15:25
      Na pewno tańsze będą drukarnie internetowe - z reguły cena w nich jest o wiele niższa niz w drukarniach stacjonarnych. Sam prowadzę swoją własną firmę. Raz na kwartał inwestuję w zestaw ulotek. Dzięki temu,że przerzuciłem się na drukarnie internetowe udało mi się wiele zaoszczędzić. Jednak ceny są prawie 40% niższe w przypadku niektórych zakładów. Aktualnie drukuję w OpenPrint: www.openprint.pl/ - sprawdzeni goście, wszystko przychodzi zawsze na czas. W razie czego zawsze można się zgadać przez telefon co i jak. Jako stały klient przy którymś tam zamówieniu dostałem również rabat.
    • Gość: Drukarnia Elbląg Re: Drukarnie internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.14, 18:25
      polecamy się do druku ulotek, plakatów, katalogów, folderów, wizytówek url=http://www.drukarnia.elblag.pl]www.drukarnia.elblag.pl[/url] :)
      • techprint Re: Drukarnie internetowe 10.08.14, 12:23
        Ja zapraszam wszystkich z warszawy :)
    • tomkoleto Re: Drukarnie internetowe 19.08.14, 19:12
      Ja przyznam się szczerze, że długo się wahałem ale w końcu skorzystałem z Agencji Reklamowej Contact. Nie pamiętam teraz nazwy ich drukarni ( jest na www.arcontact.pl ), ale naprawdę byłem zaskoczony cenami. Fakt, mozna taniej na gó...anym papierze, ale zaryzykowałem przy 250 sztukach A3 i jestem bardzo zadowolony. Plakaty wisiały na słońcu i nic nie zblakły. I ceny trzymają naprawdę na bardzo dobrym poziomie. A i można pertraktować :)
      • Gość: malami Re: Drukarnie internetowe IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.14, 13:56
        Ja polecam www.drukarnia-iskra.pl, na pierwsze zamówienie dostałam rabat. Ceny przyzwoite, jakość bardzo dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka