Dodaj do ulubionych

Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:)

01.03.02, 10:01
Jesli tak spiesze z życzeniami:
spelnienia wszystkich marzeń i nie tracenia nigdy nadziei,
znalezienia swego miejsca na ziemi,
sprawdzenia się w ty, w czym chcesz się sprawdzić,
posiadania celów, do których skrzydła same się rozkłądają i...
nie wyrastania z dziecinnych ambicji i przyjaźni (jakimi mam nadzieję jesteśmy
my...;)

Buziaki,
Ronja
Obserwuj wątek
    • ronja Nabiję licznik, żeby inni mysleli, że tu ludzie 01.03.02, 10:02
      gadają...

Eor, stary byku!
    • ronja Sama będę za niego piła, czy co? 01.03.02, 10:07
      • eor Re: Sama będę za niego piła, czy co? 01.03.02, 10:17
        Dziekuje bardzo, Ronju:)) Mam nadzieje, ze choc kilka marzen sie spelni. Jesli
        tak sie stanie, to swiat bedzie szczesliwszy:))))))) No, a przynajmniej jego
        malutka czesc;))

Chodz, wez sobie kawalek tortu....
        • Gość: Kaska Re: Sama będę za niego piła, czy co? IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 10:32
          Czyli jednak ma urodziny;-)))))))))
          To ja zycze pieknych dni, dobrego humoru zawsze, wielu przyjaciol, spelnienia
          nawet tych najskrytszych marzen, bezproblemowego laczenia z netem, i wielu lat
          na forum;-)))))))))))

A tak na marginesie, to ktore to urodziny?
          • Gość: lucy_z Re: Sama będę za niego piła, czy co? IP: 192.168.0.* 01.03.02, 10:54
            No nie!!! Musiałam jednak tu przyjść;))))) Że życzę dobrze Ci Eorku to już
            wiesz!!! :))))))Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :))))))
            • eor Re: Sama będę za niego piła, czy co? 01.03.02, 11:42
              Dziekuje i nisko sie klaniam. Dziekuje tez za kartki:))) Baaaardzo mi milo. A
              co do wieku....... nie wiem, nie wiem...... wiem! Ale nie odpowiem wprost.

Czytam wlasnie Wladce Pierscieni po raz drugi i zauwazylem tam cos czego nie
              zauwazylem wczesniej. Napisano tam bowiem, ze wiek ktory dzisiaj osiagam jest u
              hobbitow progiem doroslosci. Wczesniej bylo mi na tyle daleko do tej magicznej
              liczby, ze nie zwrocilem na to uwagi:)) Kto wie ile to, ten bedzie wiedzial.
              Wiecej nie zdradze, bo jestem bardzo tajemniczy;))))
              • Gość: Kaska Re: Eor ma urodziny;-) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 11:48
                eor napisał(a):

> Dziekuje i nisko sie klaniam. Dziekuje tez za kartki:))) Baaaardzo mi milo. A
                > co do wieku....... nie wiem, nie wiem...... wiem! Ale nie odpowiem wprost.
                >
                > Czytam wlasnie Wladce Pierscieni po raz drugi i zauwazylem tam cos czego nie
                > zauwazylem wczesniej. Napisano tam bowiem, ze wiek ktory dzisiaj osiagam jest u
                >
                > hobbitow progiem doroslosci. Wczesniej bylo mi na tyle daleko do tej magicznej
                > liczby, ze nie zwrocilem na to uwagi:)) Kto wie ile to, ten bedzie wiedzial.
                > Wiecej nie zdradze, bo jestem bardzo tajemniczy;))))

Bardzo tajemniczy;-))))))))
                Dzis poznym wieczorem biore sie za wertowanie ksiazki;-))) Bo nie pamietam:-(
                • laura! Re: EOR WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STARCU!!! 01.03.02, 12:13
                  Wszystkiego NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ....,
                  NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ...., NAJ....,
                  i ostatecznie jeszcze jedno NAJ.....

Prezenty prześlę pocztą :))))))
                  (wcześniej zmagania poszukwiania krasnali zablokowały moje korzystanie z poczty)

• freon Urodzinowe całuski 01.03.02, 12:37
                    Szczęścia jeszcze większego niż miałeś do tej pory życzę Ci, gorąco ściskam, a
                    więcej wysyłam pocztą (tą wolniejszą:o))))

Buuuuuuuuuuuuuźka,
                    Freon:o)
                  • ronja Ja Władcę znam lepiej niz Anię z Zielonego... 01.03.02, 12:38
                    Mam przyrąbać wszystkim ile masz lat???????:)
                    • Gość: Kaska Re: Ja Władcę znam lepiej niz Anię z Zielonego... IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 12:39
                      ronja napisał(a):

> Mam przyrąbać wszystkim ile masz lat???????:)

Ronja, rab!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))
                      • ronja Kurczę, niech się zgodzi jubilat, bo tak to... 01.03.02, 12:45
                        gupio, co nie?:)
                        • Gość: Kaska Re: Kurczę, niech się zgodzi jubilat, bo tak to... IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 12:46
                          ronja napisał(a):

> gupio, co nie?:)

Przeciez to pracus, wiec jak nazwa wskazuje - pracuje;-)
                          Nawet nie czta tego, co piszemy;-)
                    • eor Re: Ja Władcę znam lepiej niz Anię z Zielonego... 01.03.02, 12:46
                      Ronju - hmmmmmmmmm, nie, nie, nie, nie, nie..... no, po co masz
                      przyrabywac...:))) Jesli to kogos interesuje, to sam sobie znajdzie. Pomysl, ze
                      w ten sposob odmawiasz komus przyjemnosci siegnecia po ksiazke:)))))))) No, nie
                      przyrabuj, cooooooooo? :))))
                      • ronja Re: Ja Władcę znam lepiej niz Anię z Zielonego... 01.03.02, 13:21
                        Ojej, jaka ja jestem miękka, jak mnie chopcy o coś proszą:)))))
                        Dzieczyny sa bystre i sięgną do rozmowy wspomnieniowej między Tobą a Freon o
                        Waszym liceum - stamtąd tez się można zorientować:))))
                        • silverstone tralalalalalala 01.03.02, 13:25
                          ja też wiem!!!!!!! ja też wiem :))))))) ale fajnie wiedziec TAKIE rzeczy :))))))

ronja napisał(a):

> Ojej, jaka ja jestem miękka, jak mnie chopcy o coś proszą:)))))
                          > Dzieczyny sa bystre i sięgną do rozmowy wspomnieniowej między Tobą a Freon o
                          > Waszym liceum - stamtąd tez się można zorientować:))))

• Gość: Paul Wszystkiego najlepszego Eorze. IP: *.proxy.aol.com 01.03.02, 15:26
    • Gość: ona Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) IP: *.chiny.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 13:48
      Wszystkiegoooooooooooooo naj z okazji urodzin :-*
      Pozytywnych wibracji :-)
      • lucy_z Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 13:56
        Gość portalu: ona napisał(a):

> Wszystkiegoooooooooooooo naj z okazji urodzin :-*
        > Pozytywnych wibracji :-)

Ona??? Ale Ty masz daaaaaaleko do nas, hi, hi, mało się odzywasz???
        A odnośnie urodzin to ja też wiem,ha!!!!!! Ale to nie jest tak ważne- ile,
        tylko, że są!!!!!!!!
        Dlaczego ten "dostojny jubilat" z nami nie świętuje?????? Chętnie wychyliła bym
        coś!!!!! ;)))))))
        • eor Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 14:59
          Lucy, przygotuj kielich. Otwieram szampana:))) I wcale nie taki dostojny ten
          jubilat, wcale nie. Mlody chlopak z tego Eora.

Dzieki Ronju:)) Ale i tak wyglada na to, ze wszyscy juz wiedza. Choroba. Pewnie
          przestana mnie teraz lubic.....;))

Ona - bardzo sie ciesze, ze wpadlas do nas. I to z takiej okazji.... Yhm....:)
          • Gość: Kaska Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 15:02
            eor napisał(a):

Dzieki Ronju:)) Ale i tak wyglada na to, ze wszyscy juz wiedza. Choroba. Pewnie
            >
            > przestana mnie teraz lubic.....;))
            >
            Tez mi powod do nielubienia..........
            • eor Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 15:04
              No, moze glupi.... Tak mi sie jakos powiedzialo. Nie wiem jak z zawstydzenia
              tyloma zyczeniami wybrnac, to bredze sobie pod nosem:)))
              • silverstone kolejny toast - za prezent urodzinowy!!! ups..! :) 01.03.02, 16:02
                Dostojny jubilacie :)))))
                a teraz wzniesmy toast za Twój wspanialy, urodzinowy prezent!!!!!!
                POCHWALISZ SIE SAM CZY JA MAM TO ZA CIEBIE ZROBIC???! :)))))))))))))))
          • Gość: ona Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) IP: *.chiny.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:25
            Eor-ku dla Ciebie wszystko :-) Nawet calusa urodzinowego ode mnie dostaniesz :-*
            • Gość: lucy_z Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) IP: 192.168.0.* 01.03.02, 16:50
              Gość portalu: ona napisał(a):

> Eor-ku dla Ciebie wszystko :-) Nawet calusa urodzinowego ode mnie dostaniesz :-
              > *

Czy jeszcze dla mnie coś zostało??????? Czy tylko samie bombelki??? ;)))
              • eor Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 17:05
                Uklony niskie dla wszystkich - jestescie bardzo kochani:))

Silver - jeszcze nie ma czym sie chwalic:)
                Luciu - mnostwo wszystkiego jeszcze jest. I tort pyszny i szampan i napojow
                cala moc.
                Ona - buziak dotarl. Rumieniec powstal;)
    • alinca Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 17:13
      Wszystkiego naj naj naj...Buziaki wielkie i usciski, Eorku. Popatrz, jak to
      jest: urodziny masz Ty a ja dotalam prezent; zdalam ten egzamin (ostatni na
      studiach!!) i to w duzej mierz dzieki tym wszystkim, ktorzy tu na tym forum
      kciuki trzymali.
      Eor, jeszcze raz niech Cie usciskam!! Pewnie z tej poprzedniej butelki
      niewiele zostalo? To otwieramy nastepnego szampana!
      • eor Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 17:18
        A nie mowilem, ze 1 marca to dobra data. Strzelaj, Alu korkiem:)) Gratuluje!!!!
        Brawo!!!
        • silverstone Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 01.03.02, 18:21
          zdrowie solenizanta!!!!!! zdrowie ali! wzruszylam sie ...chlip..chlip...

eor napisał(a):

> A nie mowilem, ze 1 marca to dobra data. Strzelaj, Alu korkiem:)) Gratuluje!!!!
          >
          > Brawo!!!

• Gość: Valdi Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) IP: *.globaldial.com 01.03.02, 22:32
      Pozno, ale szczerze...
      Przyjmij prosze grabe rowniez od kolegi z Ogrodowej.
      Spelnienia zamiarow i wszystkiego najlepszego !

Valdi

Ps. Wszystko wypite i dzioby biesiadnikow jedynie
      umazane tortem... Imreza, znaczy sie byla udana...
      • lucy_z Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 02.03.02, 00:23
        Gość portalu: Valdi napisał(a):

Ps. Wszystko wypite i dzioby biesiadnikow jedynie
        > umazane tortem... Imreza, znaczy sie byla udana...

Tylko jubilat pewno mocno po tym zmęczony bo się nie pokazuje;))) Ale takie jego
        prawo :))))
        • eor Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 02.03.02, 00:34
          I juz po urodzinach:)) Wlasnie wrocilem z celebrowania w gronie znajomych.
          Krotko, ale intensywne:) Baaaaardzo wszystkim dziekuje za zyczenia.
    • pepperoni78 Jak dobrze przejrzeć stare wątki. ;) 27.02.03, 22:36
      Wszystkiego najlepszego Eor. Chociaż raz będę pierwszy ;)
      • lodbrok Re: Jak dobrze przejrzeć stare wątki. ;) 28.02.03, 07:14
        Pepper, ale się bałeś, że ktoś cię wyprzedzi:-))). Ale jak zacząłeś wątek to ja
        też dołączam się z życzeniami.
        • ziedrzec @-'-,--- 28.02.03, 07:19
          Wszystkiego dobrego, EOR @-'-,---
          • Gość: Ronja O, jejku, jak to miło swe słowa poczytać:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.03, 11:08
            I nic innego nie pozostaje, jak pod swoimi własnymi słowami sprzed roku się
            podpisać, bo one wciąż są aktualne:))))))0

Eorku,
            Spełnienia marzeń!
            Samych gwiazdek z nieba!
            Samych pocałunków od dobrych wróżek!

Ronja
            • pepperoni78 To dzisiaj?? 01.03.03, 10:56
              Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam!!!
              Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam!!!
              Nieeeeech żyyyjeee naaaaam!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Ronja Re: To dzisiaj?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.03, 11:13
                Alkohol na stół, pijemy za Eora i jego zdjęcia (żeby nam nastepne pokazał:)))))
              • Gość: ryża małpa wierszyk okolicznościowy IP: *.lublin.mm.pl 01.03.03, 11:15
                wstałam rano
                ubrałam sie biało
                a to z tej przyczyny
                że dziś eora urodziny!!!!

A ta małpa jedna nawet tu nie zagląda !!!!

Buziaki, obśliniam soczyście, wszystkiego najlepszego:-)))
                • lucy_z Re: wierszyk okolicznościowy 01.03.03, 11:28
                  Wszystkiego najlepszego Eor:))

Chociaż nas opuściłeś niewdzięczniku, to my jednak o Tobie pamiętamy:))
                  A przy okazji taka piosenka-przyśpiewka!

A kiedyśmy tu przybyli,
                  Dla oddania cześci Tobie,
                  Witani przez Ciebie mile,
                  Zaśpiewamy w tym sposobie.

Niech znika wszelka myśl płocha,
                  Nasz gospodarz niechaj żyje,
                  Niech najbardziej tego kocha,
                  Kto za jego zdrowie pije.
                  • Gość: Casey Re: wierszyk okolicznościowy IP: *.proxy.aol.com 02.03.03, 02:51
                    Dolaczam sie tez.
                    Happy Birthday EOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • eor Re: wierszyk okolicznościowy 03.03.03, 15:03
                      Kochani,

Dziekuje serdecznie za zyczenia. Jestescie cudni, ale o tym to ja wiedzialem
                      juz dawno :)) Wybaczcie, ze nie zagladalem tu jakis czas. W podrozach dalekich
                      przebywalem. Wracam, a tu taka siurpryza.... no, no.....

Dziekuje, dziekuje, dziekuje.
    • velvet0 Re: Czyżby Eor miał dziś urodziny...?:) 04.03.03, 10:56
      Eorku, spóźnione, ale szczere;o) żeby nigdy sianka w żłóbku nie zabrakło;o) i
      żeby nigdy nie było pod górę;o)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka