Dodaj do ulubionych

Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego...

26.06.11, 20:35
...nikt tego nie sprostuje? Dlaczego milczy redakcja? Dlaczego wolontariusze, ktorzy wlozyli tyle wysilku w przygotowania do ESK nie protestuja? Dlaczego pozwala sie na to, zeby wielu ludzi bylo postponowanych przez frustrata i nieudacznika?

Ja rozumiem, ze stare powiedzenie mowi o tym, ze szamba nie powinno sie ruszac, bo fekalia cuchna (to ta lagodniejsza wersja), ale nie mozna przeciez pozwalac na to, zeby leniak przekreslal wysilek kliku lat i wielu ludzi dla zalatwiania swoich porachunkow - z kim i za co? Chyba powoli wiekszosci uzyszkodnikow uwierzy w to, ze leniak ma racje, ze zwyczajnie "cos jest na rzeczy" skoro brak reakcji...

Sprawdzilam dzisiaj te leniakowe bajania o "Tekturze". Nie pokrywaja sie z jego wypowiedziami, sa zwyczajnym klamstwem, a nikt tego nie prostuje! Dlaczego?!?!?!

klaniam,
wisia
Obserwuj wątek
    • przemek-leniak Wisiu to sprostuj zacytuj aplikację 26.06.11, 20:38
      dlaczego tego nie zrobisz?
      • mwt Re: Wisiu to sprostuj zacytuj aplikację 26.06.11, 20:47
        Dla mnie dyskusja z toba jest ponizej poziomu, oczywiscie mojego, bo do twojego szamba nie mam ochoty wchodzic. Poza tym sprostowanie nalezy do osob bezposrednio zainteresowanych, bo to ich opluwasz i oczerniasz, bo to ich pracy odbierasz wszelki sens, bo to ich wysilek deprecjonujesz. Mnie tylko zwyczajnie dotyka jako mieszkanke miasta twoja dezynwoltura, by nie powiedziec mocno i dobitnie: twoje chamstwo.
        • przemek-leniak no ciekawy powód 26.06.11, 22:18
          doprawdy
    • mwt Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 20:40
      >Nie pokrywaja sie z jego
      > wypowiedziami, sa zwyczajnym klamstwem,

Przepraszam, popelnilam blad, powinno byc:

Sprawdzilam dzisiaj te leniakowe bajania o "Tekturze". Nie pokrywaja sie z faktami w aplikacji, sa zwyczajnym klamstwem, a nikt tego nie prostuje!

klaniam,
      wisia
      • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 21:33
        Chyba wszyscy wiedzą że Leniak - delikatnie rzecz ujmujac- mija sie z prawda i dlatego nikt nie traktuje go powaznie. Trudno przeciez traktować inaczej te bajania o nekrofilii itede.
        Naprawdę, ne ma z kim dyskutować. NIe ma o co kruszyc kopii, bo Leniak się nie zmieni. Ten typ po prostu tak ma.
        • przemek-leniak dosadnie ukazana nekrofilia... 26.06.11, 21:49
          Powiadasz Agatko że tego nie było
          i analnego Lublina w Homo Fabrze równiez nie było?
          zatem istotnie może i tego miliona dla Tektury nie przewidziano?
          ...
          cóż moim zdaniem każdy może sobie sięgnąć do zasobów archiwalnych forum i GwL i zobaczyć jak był ze wspominanymi sprawami...
          aplikacja również jest dostępna i nawet sam do niej link podawałem
          ...
          każdy równiez może sam ocenić jak jest bo każdy ma swój rozum
          rozumiem że Wisia i Agata mają nadzieję że tragicznie cięzko napisnej aplikacji nikt nie przeczyta...
          cóż tak może istotnie być
          można daźć się na własne życzenie wodzić za nos...
          jak kto lubi
          • Gość: Lubelak Re: dosadnie ukazana nekrofilia... IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 21:52
            Lekarz powinien dać Leniakowi pół roku zakazu siadania przed Internetem. Szkodzi mu to medium, co widać po jego idiotycznych wpisach na forum GW.
          • folkatka Re: dosadnie ukazana nekrofilia... 26.06.11, 22:01

i analnego Lublina w Homo Fabrze równiez nie było?
            > zatem istotnie może i tego miliona dla Tektury nie przewidziano?
            ==================

Tak? W naszej aplikacji napisano wprost że "Tektura" dostanie milion?
            Przeczytam ja dokładnie.
            PS. Co do gejowskiego festiwalu - to tu masz jakąs obsesję, podobnie jak na punkcie nekrofilii, skupiasz sie tylko na tym.
            Szkoda że nie piszesz tyle o "Mieście Poezji"...
            Moge vbyc złośliwa i napisze ze głodnemu chleb na mysli :P
            • przemek-leniak hmm aplikacja jest obszerna- mydło i powidło 26.06.11, 22:06
              mówiąc prawdę...
              jak chcesz możemy sobie omówić wszystko
              proponuję zacząc od największe kontrowersje budzacych elementów
              masz coś przeciw?
              :-P
            • przemek-leniak a jeśli idzie o kwotę to trzeba nieco pododawać 27.06.11, 10:29
              bo przecie milion to tylko jeden ustęp w aplikacji a takich usępów jest więcej...
              proponuję pogadac o tym pod artykułem o tym co jest w aplikacji
              i co podobno ma być tak czy siak zrealizowane
              niech się mieszkańcy dowiedzą co to za biznes jest i kto ile zarobi ich kosztem
        • barbares.live Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 22:21
          > Naprawdę, ne ma z kim dyskutować. NIe ma o co kruszyc kopii, bo Leniak się nie
          > zmieni. Ten typ po prostu tak ma.
          ale sama to gorliwie czynisz i dajesz pożywkę istnieniu śmiecia internetowego.
        • Gość: pixi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 173.233.205.* 29.06.11, 22:04
          Jak dla mnie, osobnik podpisujacy sie "Leniak" wyglada na calkiem pospolitego mitomana!
          • przemek-leniak och to zupełnie jak dla mnie 30.06.11, 08:32
            ;-)
      • barbares.live Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 21:43
        Leniak jest zwykłym życiowym nieudacznikiem. Na forum dowartościowuje się obszczekując innych. Sam nie nadaje się do niczego, za grosz kwalifikacji które pozwalałyby mu oceniać innych. To jest choroba. Najlepiej ignorować go jeśli nie można wygonić z forum. Nazakładał blogów i nie potrafił nic godnego tam stworzyć. Wszyscy winni bo się na jego geniuszu nie poznali :). Poobrażał się na wszystkie inne fora lubelskie a obsrywa GW, jedyne miejsce gdzie może jeszcze się produkować.
        • przemek-leniak uwielbiam kulturę lublinian 26.06.11, 21:51
          i tych prawdziwych
          i tę "alternatywną" jeszcze prawdziwszych
          popisujcie się popisujcie
          • Gość: Lubelak Re: uwielbiam kulturę lublinian IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 21:53
            Ja też uwielbiam kulturę prawdziwych lublinian, w której nie ma prymitywnych wywodów i pierdzenia Leniaka.
      • mwt Ale milczenie jest przyzwoleniem... 26.06.11, 21:58
        jest akceptacja nie tylko takiego poziomu dyskusji, ale takze zgoda na wyrzadzanie zla, na opluwanie, przyzwoleniem na niszczenie idei i spolecznikostwa. Ilu z mlodych ludzi powie sobie: wiecej sie nie angazuje w zadne projekty, skoro potem maja mi zarzucac, ze robilem to dla prywaty? (znowu te moje eufemizmy) Czy tak wlasnie powinna wygladac dyskusja... o kulturze?!

klaniam,
        wisia
    • Gość: Lubelak Leniak IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 21:50
      Leniak- człowiek nic sobą nie reprezentujący i plujący na innych. Dobrze, że coraz mniej takich ludzi w naszym otoczeniu :)
      • przemek-leniak Re: Leniak 26.06.11, 21:52
        ach co z miód...
        :-P
        Empi proszę pozostaw wszelkie tego typu wpisy
        szczerze proszę
        • folkatka Re: Leniak 26.06.11, 21:57
          Radzę nic juz nie pisac w tym watku, żeby nie dawac Leniakowi powodów do zadowolenia.
          Przeciez jego to wszystko kręci - ta swiadomośc ze ktos sie przez niego wscieka, komus innemu jest przykro itd.
          Ten wątek - paradoksalnie - jest kolejnym sposobem na jego zaistnienie, co zreszta widać.
          Dajmy se siana.
          • mwt Re: Leniak 26.06.11, 22:01
            Klopot leniaka polega na tym, ze tylko tak moze zaistniec, nasz klopot polegac powinien zas na tym, ze to jego zaistnienie tolerujemy...
            • folkatka Re: Leniak 26.06.11, 22:05
              Wiesz jaki jest źródłosłów słowa "tolerancja"?
              Za Ciocią Wiki:
              Tolerancja (łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć")

No więc jak najbardziej to słowo pasuje w tym miejscu. Co bys chciała innego? Żeby nakrecac leniaka odpisując mu na wszystkie jego posty?
          • przemek-leniak nie obawiaj się Agata ja potrafię cytować... 26.06.11, 22:04
            i oczywiście zacytuję odpowiedni fragment aplikacji
            ale najpierw skoro macie ochotę sobie pokrzyczeć na mnie
            proszę bardzo...
            w doborowym towarzystwie Zdrojewskiego i członków komisji mnie to stawia...
            to fakt.
            • folkatka Re: nie obawiaj się Agata ja potrafię cytować... 26.06.11, 22:06
              no to zacytuj.
              Proszę. Sofort! Subito!
              • przemek-leniak subito? 26.06.11, 22:12
                ha ha a nie...
                subito nie ma bo nie ma i santo...
                a nie jestem na posyłki
                zresztą najpierw się solidnie skompromitujcie...
                nawet nie musze zachęcać przecie
                ...
                Jakbym ja był człowiek z wosku
                W rękach wodzów, niewiast, klechów -
                Mógłbym ich zostawić troskom
                Cały ciężar moich grzechów.

Ale znam tych stróżów mienia,
                Sędziów sumień, prawdy zakon,
                Spekulantów odkupienia -
                Bo znam siebie - jako tako.

Ulepiony i pokłuty
                Niepotrzebny będę więcej;
                Rzucą w ogień dla pokuty
                I umyją po mnie ręce.
                • folkatka Re: subito? 26.06.11, 22:17
                  zresztą najpierw się solidnie skompromitujcie...

Spoko,
                  bardziej niz TY nam sie nie uda, chocbysmy nie wiem jak sie starali :
                  Odmawiasz cytatu? Po wcześniejszej deklaracji zamieszczenia stosownego fragmentu? Czyli co? Pękasz? Wycofujesz sie rakiem? Tchórzysz, bo wiesz dobrze że tam niczego takiego nie ma?
                  • przemek-leniak Jak powiada Kohelt 26.06.11, 22:20
                    Wszystko ma swój czas pod niebem...
                    to wami kierują emocje i popędy
                    jak zresztą zwykle niestety
                    • folkatka Re: Jak powiada Kohelt 26.06.11, 22:23

to wami kierują emocje i popędy

Do głównych Twoich wad nalezy pycha i przekonanie o własnej doskonałości. Oczywiście, Ty jestes wyprany całkowicie z emocjonalnosci, kamienna twarz, albo jak Angole mawiaja cold fish.
                      • przemek-leniak Fish powiadasz? 26.06.11, 22:35
                        jeszcze nie taki znów cold by wzbudzać aż takie wasze zainteresowanie
                        ale zawsze Fish:
                        Kayleigh, ciągle próbuję napisać tą miłosną piosenkę,
                        Kayleigh, teraz, gdy odeszłaś, jest ona dla mnie szczególnie ważna
                        Może udowodni, że zrobiliśmy dobrze
                        Albo udowodni, że postąpiłem źle

a teraz obejrzę film ze Słonkiem
                        będzie pysznie
    • tajnos.agentos Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 21:58
      mwt napisała:

> ...nikt tego nie sprostuje? Dlaczego milczy redakcja? Dlaczego wolontariusze, k
      > torzy wlozyli tyle wysilku w przygotowania do ESK nie protestuja? Dlaczego pozw
      > ala sie na to, zeby wielu ludzi bylo postponowanych przez frustrata i nieudaczn
      > ika?

Dlatego, że niejaki Leniak wielokrotnie dał się poznać na tym forum i przez większość znających go forumowiczów jest traktowany z odpowiednią dozą dystansu.:)))
      • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 22:17
        A mnie brakuje tylko ogłoszenia pro publico bono, że Lublin przerżnął przez wpisy Leniaka na forum GW ;-)))

Aplikację przeczytałem, obie zresztą, zaraz gdy zostały zalinkowane. Lublin był jedynym miastem, które do finału przystąpiło z inną niż pierwotnie, o czym mówiono w trakcie finałowej prezentacji miast - oglądałem. Wrocław nie wygrał dlatego, że Zdrojewski, ale dlatego, że był od Lublina dużo lepszy. Nie tylko Wrocław zresztą. Miasto poezji? - napisałaś Folkatko - taki festiwal odbywał się też w prowincjonalnym Przemyślu - rzeczywiście atrakcja nad atrakcje. W jego trakcie w ubiegłym roku pewien krakowski pieśniarz i poeta recytował taki wiersz:

forum.gazeta.pl/forum/w,165,126377794,126377794,Boze_Cialo.html
        Czy ktoś spoza Lublina o jego wielokultorowości ostatnio coś napisał i na Mieście Poezji wyrecytował? Chętnie się dowiem, bo przyznam się, że nie byłem, a chciałbym wiedzieć, czy mam czego żałować.
        • folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 22:30

Wrocław nie wygrał dlatego, że Zdrojewski, ale dlatego, że był od Lublina dużo lepszy.

Aplikacje przeczytam. Natomiast na razie powiem tyle, że wcale nie był lepszy jeśli chodzi o tzw. czynnik społecznego zaangazowania, a i na temat samego programu słyszałam rózne opinie.
          • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 26.06.11, 22:42
            folkatka napisała:

tzw. czynnik społecznego zaangazowania

A cóż to za zwierzę? Animatorzy byli zaangażowani, kilku miejscowych, a etetowych odcinaczy kuponów od takich imprez, a, pardon, artystów, Ty byłaś i z pewnością wielu Twoich znajomych, a moi znajomi i ja np. nie, zupełnie nie. Powiem więcej - gdybym miał spędzić tydzień w którymś z miast kandydujących do tytułu ESK z uwagi na wydarzenia kulturalne możliwe do "zaliczenia", na pewno nie pojechałbym do Lublina. Wolałbym dawno przegrany Poznań.
        • Gość: obserwator dna Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 22:32
          Opanujcie się! Zwariowaliście?. To nie koniec świata!
          Dajcie żyć Leniakowi, niech sobie myśli i pisze co chce.
          Nawet gdyby był to koniec świata to nie powód żeby z tej okazji kogoś wieszać na gałęzi.

• Gość: hm... Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? IP: *.futuroexito.pl 26.06.11, 22:38
            no tak, byc moze tak to wyglada z pozzziomu dna... ale czy koniecznie wszyscy musza do niego siegac, znizac sie do poziomu dna?
            • wampir-wampir Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 26.06.11, 22:45
              Niektórzy niewątpliwie tak. Szarpanie Leniaka za nogawki to taki dla nich sposób na forumowe zaistnienie. Od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą, kogo mam na myśli.
              • empi Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 26.06.11, 22:54
                Przecież to Leniak wszystkich szarpie za nogawki i dlatego istnieje ;)
                pzdr.
                • wampir-wampir Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 26.06.11, 23:07
                  Forumowiczów? Czasami mu się zdarza, ale nie permanentnie, wtedy i jego tępię.Tektury i Homo Fabra albo innych, którym zawdzięczamy styl tej porażki? Wiesz Empi, my już w tym wieku z Leniakiem jesteśmy, że się byle czym nie podniecamy, a potknięcia eufemistycznie rzecz ujmując widzimy wyraźnie i dlatego raczej, że chcielibyśmy kultury, a nie erzaców. I jeszcze jedno - ja forum czytam, by poznać opinie o wydarzeniach kulturalnych w Lublinie, nieco bardziej sensowne i miarodajne niż to, co ma do napisania Józefczuk, którego nie lubię i nie cenię i tak się składa, że od dawna dowiedzieć się czegoś w tej materii można tu głównie od Leniaka. Ciekawe dlaczego nie od innych kultury znawców..

--
                  Jesień idzie...
                  *
                  www.pustamiska.pl/index-3.php
                  • Gość: hm... Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? IP: *.futuroexito.pl 26.06.11, 23:22
                    no tos sobie wampirku wybral autorytet ;-P
                    • wampir-wampir Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 26.06.11, 23:26
                      Rzekłbym raczej informatora. Autorytetów to ja nie miewam. Od zawsze. Tak już mam.
                  • Gość: hm... Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? IP: *.futuroexito.pl 26.06.11, 23:29
                    a jeszcze a propos Twojej sygnaturki - onegdaj tez mnie naszla mysl o nadchodzacej jesieni i trzeba bylo sie dobrze puknac w lepetyne, zeby uswiadomic sobie, ze jeszcze lato sie nie zaczelo ;-)
                    • wampir-wampir Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 26.06.11, 23:34
                      Moja sygnaturka jest przeznaczona dla kilku osób z innego forum, słowem dla tych, którzy wiedzą o co chodzi. Tobie nie zamierzam wyjaśniać o co. Ubolewam. Niestety.
          • tajnos.agentos Re: Lincz na Leniaku w ramach stypy po ESK??? 27.06.11, 08:01
            Gość portalu: obserwator dna napisał(a):

> Dajcie żyć Leniakowi, niech sobie myśli i pisze co chce.
            > Nawet gdyby był to koniec świata to nie powód żeby z tej okazji kogoś wieszać n
            > a gałęzi.

Ano, niech sobie pisze, byle więcej nie latał po forum z siekierą...:D A jeśli znów się obrazi i wybyje, to nic. Przecież w końcu i tak wróci...:)))
            • przemek-leniak wracając do siekiery ;-) 27.06.11, 08:22
              tak sie zastanawiam Tajnosie ty byłes wtedy w Tekturze?
              • tajnos.agentos Re: wracając do siekiery ;-) 27.06.11, 08:40
                Nigdy nie byłem w żadnej tekturze ani też w innej blaszance. Wali mnie do spodu nocne życie wszystkich klubów, tawern oraz innych dziur tego miasta do kupy oraz każdego z osobna, wolę świeże powietrze.:P
                • przemek-leniak to co ty wiesz o siekierze? 27.06.11, 09:32
                  trzeba było tam być...
                  naprawdę
                  tam sie przecie owa siekiera objawiła wraz ze mną...
                  ...
                  a co do dziur tego miasta- mam podobnie
                  pzdr.
                • efad4d Re: wracając do siekiery ;-) 27.06.11, 14:06
                  tajnos.agentos napisał:

> Nigdy nie byłem w żadnej tekturze ani też w innej blaszance.

to idz, poki selekcji nie ma
                  • tajnos.agentos Re: wracając do siekiery ;-) 27.06.11, 14:09
                    efad4d napisał:

> to idz, poki selekcji nie ma

Oj, coś kolonie nie przyniosły odprężenia, bo dalej pieprzy bez sensu... Musi, "ten typ tak ma"...:D
    • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 01:18
      Czyżby sraszkomania zmieniała się w leniakomanię? Objawy są podobne :)
      • przemek-leniak spokojnie to normalna reakcja na krytykę 27.06.11, 07:47
        nic nadzwyczajnego...
        tak już jest na forach że musi ona być wyolbrzymiona - pisałem kiedyś o tym.
        są jednak jej nie dające się pominąć plusy
        zacznie się dyskusja nad treścią aplikacji a da Bóg może i nad formą
        oczywiście będzie znów wychwalanie nawet tego co tragiczne
        ale wszak możemy w dyskusji uczestniczyć i wyrażać swoje zdanie
        ...
        niepotrzebnie całkiem Wampir staje w mojej obronie
        spokojnie to tylko awaria powiadają
        przecie nie jestem dzieckiem, od dawna pisze pod własnym nazwiskiem poruszam tematy które nie są błache i nie unikam żadnych konsekwencji
        luksus posiadania własnego zdania
        również kosztuje
        ale forumowe nawalanki to nie jest koszt tylko folklor
        pzdr.
        • wampir-wampir Re: spokojnie to normalna reakcja na krytykę 27.06.11, 08:37
          Cóż, naiwnie uważam, że forum jest dla wszystkich, dla Ciebie, dla Ptaśka, dla Bosmana itd. a jeśli komuś nie leżysz, to niech Cię "pokona" w dyskusji na argumenty, a nie osobiste wycieczki. Tym bardziej, że o piszących w tym wątku "udacznictwie" niewiele wiadomo. Tak, luksus posiadania własnego zdania gdzieniegdzie kosztuje. Od dawna mi przykro, że kosztuje w Lublinie. Polubiłem to miasto, choć nie od razu i wolałbym, żeby nie wlokło się w ogonie Polski C, ale cóż, nie da się widać inaczej ;-)))
          • przemek-leniak otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 09:13
            i przecie jest otwarte...
            fakt był czas że moderatorzy wyganiali np. ONR-owców
            i trzeba empiemu to wypomnieć
            ale bez przesady da się w miarę swobodnie wypowiadać
            ...
            środowisko lubelskich animatorów nie lubi otwartości i swobody krytykowania dlatego też tworzyło zawsze fora zamknięte z ograniczeniami dostępu próbowało wprowadzić na forum lublin2016 zasadę pisania pod nazwiskiem przypomnę albo też korzystało z list mailingowych gdzie o wiele łatwiej manipulować treścią...
            ...
            osobiste wycieczki hmm no gdyby były inteligentnie złośliwe to byłby nawet fajne
            a że są jakie są? cóż
            podobno anonimowość sprzyja wyrzucaniu z siebie swobodnych wypowiedzi :-P
            takich jakich na codzień się uzywa choćby w myślach :-P
            każdy świadczy jednak tak czy siak sam o sobie
            anonimowo również
            nie ma się czym specjalnie przejmować
            pzdr.
            • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:03
              próbowało wprowadzić na forum lublin2016 zasadę pisania pod nazwiskiem

Widzisz Przemuś
              to był mój pomysł, błedny, za który zresztą poniosłam pewne przykre konsekwencje.
              Próbowałam Ci juz dawno temu wyjasnic jakie były moje prawdziwe intencje. Próbowałam Cie przekonać, że oskarżanie mnie o próby wprowadzenia cenzury jest bardzo dla mnie krzywdzące.
              Niestety - bez powodzenia ( a myslałam że - w sumie - skoro znamy sie juz trochę - możesz mi zaufac choc trochę i uwierzyc w mą szczerość). Niestety, TY powyższym wpisem po raz kolejny udowodniłeś ze moje wytłumaczenia masz za nic. Wiesz Przemus - u Ciebie przykre jest to, że uwielbiasz szafować bezpodstawnymi zarzutami. Tak jak w tym przypadku.
              • wampir-wampir Re: otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 20:51
                Gość portalu: folkatka napisał(a):

> Przemus - u Ciebie przykre jest to, że uwielbiasz szafować bezpodstawnymi zarz
                > utami. Tak jak w tym przypadku.

Przepraszam, ale jakimi zarzutami? Przemek napisał, to co i ja pamiętam, że na Twoim portalu próbowano ograniczyć forumową dyskusję o kulturze odbierając netową anonimowość userom. Obiecałem wtedy podpisywać się tam Kalikst Bałandaszek, ale ochotę do forumowania straciłem bezpowrotnie i nie zamieściłem tam ani jednego posta. Cóż, kto ma wiedzieć, to wie. Np. Przemek zna moje personalia, kilka innych osób z tego portalu także, jednak nie mam ochoty na to, by moim nazwiskiem, tak jak Jego byle kto wycierał sobie gębę, a skojarzyć piszących tu i tam nie trudno.
                Tu link do jednej z dyskusji na FL na ten temat:
                forum.gazeta.pl/forum/w,62,74454231,74454231,Dyrektor_reformuje_internet.html
                Nie znam Twoich ówczesnych intencji, bo nic o nich nie napisałaś, a pomysł nadal uważam za kretyński. Uznajmy, że bezpodstawnie, skoro Ci z tym łatwiej.
                • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:01
                  Przepraszam, ale jakimi zarzutami? Przemek napisał, to co i ja pamiętam, że na Twoim portalu próbowano ograniczyć forumową dyskusję o kulturze odbierając netową anonimowość userom.

Bezpodstawny jest zarzut o próbe cenzurowania portalku. Kierowały mną zupełnie inne cele. Jeszzce raz powtarzam: POPEŁNIŁAM WTEDY BŁĄD, ale cenzury wprowadzić nie chciałam!!!
                  cenzury wprowadzić nie chciałam!!!
                  • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:05
                    Uznajmy, że bezpodstawnie, skoro Ci z tym łatwiej.

Ależ ja sama uznaje, że tamten pomysł był kretyński.
                    Wszystko jasne?
                  • wampir-wampir Re: otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 21:09

> Bezpodstawny jest zarzut o próbe cenzurowania portalku.

Leniak nic nie napisał o cenzurze, tylko o wymogu pisania pod własnym nazwiskiem i łatwości manipulacji opinią dzięki niemu. To nie jest to samo. A że łatwo manipulować - owszem. Gdy się państwo kolesiostwo kiszą we własnym sosie, to krytycznych opinii ze świeczką szukać, zawsze bowiem może paść zarzut a kim tyfieju jesteś, że śmiesz nas animatorów krytykować, he, he, he, księgus pewnie albo weterynarz. Dziękuję, postoję.
                    • empi Re: otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 21:15
                      Tu jest prawdziwy komizm sytuacji. Zarówno Leniak i Folkatka nigdy nie dbali na forach o zachowanie w tajemnicy swoich danych oosobowych. Leniak uczynił z tego wręcz swój manifest polityczny :). Fajnie jest, dyskusja się rozwija, byle bez zbędnych epitetów :)
                      pzdr.
                      • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:35
                        Przede wszystkim nie dbałam o to, ponieważ moim nickiem posługuje się od ponad 10 lat. Zanim zaczęłam udzielac sie na forach, był to tylko i wyłacznie element mojego adresu mejlowego, doskonale znany moim znajomym.
                        Moi znajomi równiez odiedzają fora, i dokonale wiedza kim jest osoba ukrywajaca sie pod nickiem na "f". Dlatego dałam sobie spokój.
                    • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:21
                      Leniak nic nie napisał o cenzurze, tylko o wymogu pisania pod własnym nazwiskie
                      > m i łatwości manipulacji opinią dzięki niemu.

Przepraszam, poniosło mnie z lekka, ale to dlatego ze ta sprawa ma dla mnie wymiar osovbisty, bo o chęc cenzurowani oskarzył mnie jako pierwszy pewien dziennikarz GwL, w czyms, co trudno mi nazwac wywiadem, a było raczej monologiem pana dziennikarza, który zadzwonił do mnie ze swoja ustalona z góry teza i nie pozwolił mi dojśc w tej rozmowie do słowa. Na drugi dzien przeczytałam artykuł, w którym zrobiono ze mnie idiotkę (dlatego tez tak emocjonalnie na to reaguję). Leniak - istotnie - zarzut powtórzył w swoim wpisie na portalu, oskarżając jednak kogos zuperłnie innego.
                      Wyjasniłłam wtedy pewne rzeczy po raz kolejny, tutaj możesz przeczytać:
                      kultura.lublin.eu/forum,10,415.html?locale=pl_PL

I na koniec - zarzut o próbe manipulacji forum jest rółwnież przykry.

• wampir-wampir Re: otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 21:37

> I na koniec - zarzut o próbe manipulacji forum jest rółwnież przykry.

Ograniczanie swobody wypowiedzi poprzez narażanie użytkowników na zarzuty typu - a jaką ty robotę wykonujesz, że śmiesz się wypowiadać o sprawach, na których to MY się znamy i kim ty właściwie jesteś, że krytykujesz NASZE starania o tytuł, na kórym skorzysta twoje miasto jest manipulowanie opinią czytelników, nie forum, właśnie. Ale co kto lubi...
                        • Gość: folkatka Re: otwarte forum - no jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 22:08
                          Wampirku
                          ja naprawde chciałam dobrze a motywy mna kierujace były inne. Dopiero potem uswiadomniłam sobie wady mojego pomysłu, wśród nich i tę, wymieniona przez Ciebie.
                          Czy moje wyjasnienia juz Ci wystrcza, czy do konca mojego zycia bedzie mi to wyciagane przy róznych okazjach?
                          • wampir-wampir Re: otwarte forum - no jak najbardziej 27.06.11, 22:15

> Wampirku
                            > ja naprawde chciałam dobrze a motywy mna kierujace były inne. Dopiero potem usw
                            > iadomniłam sobie wady mojego pomysłu, wśród nich i tę, wymieniona przez Ciebie.
                            >
                            > Czy moje wyjasnienia juz Ci wystrcza, czy do konca mojego zycia bedzie mi to wy
                            > ciagane przy róznych okazjach?

Mnie wystarczą, ale ja w tamto forum zaangażowany nie byłem. Ty reagujesz emocjonalnie na zarzut o chęć cenzurowania dyskusji, nawet gdy on nie pada - tzn, tutaj, bo ja nie znam dyskusji stamtąd, nie czytałem tamtego forum, a ktoś kto chciał sobie tam popisać może reagować tak samo, na Twoją ówczesną decyzję i widzieć w przyzwoleniu na nią coś, co dla środowiska animatorów jest jego zdaniem charakterystyczne. Mnie to rybka głównie dlatego, że o kulturze mogę sobie pogadać z jej twórcami i wolę. Animatorzy do niczego mi nie są potrzebni. Zaznajamiać się nie zamierzam :-)))
                          • przemek-leniak Krytyka Agata jak sama widzisz 27.06.11, 22:17
                            jest nadzwycaj przydatna
                            jeśli się ją umie przyjąć i przemyśleć
                            pozwala dla przykładu poznać złe strony danego pomysłu zanim się coś o nim chlapnie reporterowi z GwL
                            ...
                            ale ale nie do końca z tym pisaniem pod nazwiskiem był to twój pomysł
                            za dobrą być może mam pamięć
                            ale pamiętam Agata to...
                            ergo nie rób tu z siebie łofiary
                            szczególnie że wychodzi że byłaby to ofiara losu
                            pzdr.
                            • Gość: folkatka Re: Krytyka Agata jak sama widzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 22:21
                              Przemku
                              mylisz się. To był mój pomysł, tylko i wyłacznie.
                              Wpadłam na niego pod wpływem moich doświadczen wyniesionych z Liisty Dyskusyjnej Rycerstwa Polskiego, gdzie kazdy podpisywał sie pod nazwiskiem, i wpłyneło to bardzo pozytywnie na rozwój i integracje naszego srodowiska - w wymiarze ogólnopolskim.
                              Dlatego myslałam że w wymiarze lubelskim sie to równiez sprawdzi.
                              • przemek-leniak być może zatem miałas pomysł niezalezny 27.06.11, 22:33
                                takie reguły były surowo przestrzegane na forach Homo Fabra
                                anonimowość lub jej brak nie są tak naprawdę istotne
                                istotne jest podejście
                                nawet bardzo jest istotne
                                no i powątpiewanie w to co się smamu uważa za pewnik
                                mniejsza zresztą
                                o imponderabilia
                                przeczytaj aplikację
                                i napisz co myślisz
                                bo błąd to jeszcze niejeden popełnisz jak zresztą my wszyscy
    • rilian dlaczego? dlatego: 27.06.11, 08:55
      dlatego, że wszyscy jesteście pojebani, a leniak jest jedyny normalny pośród samych psychicznych. capito?
      • przemek-leniak Witaj doktorze magistrze Kazimierzu 27.06.11, 09:05
        miło że podjąłes temat...
        • Gość: psyche Re: Witaj doktorze magistrze Kazimierzu IP: *.static.vip-net.pl 27.06.11, 11:42
          Dziwne ,że dopiero teraz przekonaliście się,że Leniak to kłamliwy i podły śmieć internetowy.
          Jak wcześniej kłamał , oskarżał i oczerniał ludzi prawie nikt nie reagował. We wszystkich widział złodziei i przestępców, chodzi oczywiście o ludzi sprawujących władzę, oskarżał Bogu ducha winnych o malwersacje i nepotyzm. Czasami wkazywałem mu drogę do prokuratury bo taka powinna być kolej rzeczy ale Leniak nie chciał swoich wymyślonych bredni weryfikować , on pławił się w szambie, które umiejętnie tworzył.
          Teraz atakuje ludzi, którzy zrobili bardzo dużo dla lubelskiej kultury. Za moment zaatakuje każdego, kto osiągnie jakiś wymierny sukces.
          To mały sfrustrowany człowieczek bez sukcesu.
          A jego emocje nienawiści nigdy nie pozwolą mu osiągnąć czekokolwiek. On nienawidzi wszystkich i wszystkiego co wystaje ponad przeciętność . Jest lewakiem ale mentalnie powinien przewodzić społeczności radiomaryjnej. Taka jego psychika.
          To ZŁY CZŁOWIEK.
          Proponuję nie podawać mu ręki i nie odpowiadać na jego zagrywki.
          Można by było odpowiadać mu coś w stylu : SPADAJ , nie chce mi się z tobą gadać .
          Spadaj , trolu i nieudaczniku!!!
    • przyboczny Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 16:26
      Ale jatka! Gremialne huzia na Jozia. Warto w tym miejscu przypomniec, ze:
      1. nikt nikogo nie zmusza do czytania postow, ani do odpowiadania na nie.
      2. podobnie rzecz się ma z bytnoscia na forum.
      3. w„ustawieniach” funkcjonuje mozliwosc zablokowania okreslonych nickow.

„Leniak” obok „Elana” to dwie forumowe indywidualnosci, osoby może nieco „kontrowersyjne” ale z charakterem. Nie bawia się w poprawne „ciam-ciaram-cia”, nie glaszcza.

Jeśli styl jaki uprawiaja na forum cie irytuje (ogolnie do wszystkich poirytowanych) – patrz punkt 1-3.

Nie uzywaj inwektyw, nie odsylaj do „lekarza psychicznego”, nie namawiaj do wyrzucenia z forum wszak to FORUM NIE TWOJE; wez relanium; czytaj barska, empiego lub zza bramy klasztoru.
      • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:05
        Nie bawia się w poprawne „ciam-ciaram-cia”, nie glaszcza.

Co innego jest niepoprawność, zadziorność, śmiałe opinie, teksty z tzw. jajami a co innego jest fabrykowanie na pęczki bezpodstawnych i krzywdzących zarzutów.
        • Gość: Historyk Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:32
          Agata, przeczytaj tę aplikację, Leniak nie łże. Tam naprawdę w przynajmniej jednym miejscu jest projekt, cokolwiek niedookreślony, firmowany przez Tekturę, za 1.100.000 euro.
          W ogóle interesująca lektura ta aplikacja, mam nadzieje, że doczeka się odpowiedniej do swej wartości analizy. Ze smutkiem muszę przyznać, że po jej przeczytaniu mam poczucie, iż dobrze stało się, ze nie dostaliśmy tego tytułu.

Nawiązując do znanej baki - lubelska kultura jest tam naga.
          Może pora jakąś naukę z tego wyciągnąć? Morał jakiś?

Po przeczytaniu aplikacji czuję się, jako obywatel tego miasta, delikatnie mówiąc, w..ny przez grupę "animatorów wydarzeń kulturalnych". Smutne, że mieli w tym udział tacy naprawdę w porządku i zasłużeni dla lubelskiej kultury goście, jak Koza, czy Zbyszek Sobczuk.
          • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:37
            Przeczytam.
            Obiecuję.
            • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 20:57

> Przeczytam.
              > Obiecuję.

Już drugi raz obiecujesz i nadal twierdzisz, że Leniak coś animatorom zarzuca bezpodstawnie, a sama go o bezpodstawność oskarżasz trochę wyżej. Może faktycznie przeczytaj. Swoją drogą - zabawne, że osoba, która tyle hymnów pochwalnych na cześć kandydatury Lublina oraz jej przygotowania na tym forum napisała, nie zna tej aplikacji. Nie będę się wyzłośliwiał, ale ręcę mi opadły...
              • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:03
                Leniak coś animatorom zarzuca b
                > ezpodstawnie, a sama go o bezpodstawność oskarżasz trochę wyżej.

NIe rozumiem, przynaje.

Nie będę się wyzłośliwiał, ale ręcę mi opadły...

Pójdź sobie do takiej pracy, którą ja wykonuje, a potem sie wymądzrzaj, OK?
                • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:13

> Pójdź sobie do takiej pracy, którą ja wykonuje, a potem sie wymądzrzaj, OK?

No tak, chwilę wcześniej napisałem, ze o o to państwu kolesiostwu chodziło i jak widać chodzi nieustannie. Wybacz, ale będę wykonywał taką pracę jaka mi odpowiada. Przypuszczam, że jest znacznie bardziej odpowiedzialna od Twojej, choćby dlatego, że ja za swoje ewentualne błędy odpowiem własnymi pieniędzmi, ale grunt to dobre samopoczucie. Off course.
                  • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:32
                    ale grun
                    > t to dobre samopoczucie. Off course.

Chodzio mi o to, że ja po prostu cięzko pracuję, nie ma mnie w domu po 12 godzin, i mam kupe spraw na głowie. Dlatego do tej pory nie miałam czasu zeby przeczytac aplikację, zostawiam to sobie na czas kiedy nie bede spiąca i zmęczona. Tak trudno zrozumiec?
                    • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:41

> Chodzio mi o to, że ja po prostu cięzko pracuję, nie ma mnie w domu po 12 godzi
                      > n, i mam kupe spraw na głowie. Dlatego do tej pory nie miałam czasu zeby przecz
                      > ytac aplikację, zostawiam to sobie na czas kiedy nie bede spiąca i zmęczona. Ta
                      > k trudno zrozumiec?

Trudno zrozumieć, że pozwalasz sobie na złośliwości i osobiste wycieczki przy okazji dyskusji o tekście, o którym jak mówisz, nie masz bladego pojęcia, bo spędzasz 12 godzin dziennie poza domem. Sorry, ale nie ma obowiązku wypowiadania się o nieczytanych tekstach, ani tu, ani gdzie indziej.
                      • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:57
                        Nie napisałam, że nie mam bladego pojęcia.
                        Po za tym cóż - osobistymi wycieczkami i złośliwościami nazywasz to, że usiłuje bronic osób oczernianych przez Leniaka?
                        • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:02

> Nie napisałam, że nie mam bladego pojęcia.

Napisałaś, żenie czytałaś, czyli co - msz zdolność jasnowidzenia?

> Po za tym cóż - osobistymi wycieczkami i złośliwościami nazywasz to, że usiłuje
                          > bronic osób oczernianych przez Leniaka?

A kogo Leniak oczernił? To, co napisał o kasie dla Tektury jest prawdą. Aplikacja zawiera to, o czym mówił, a cały wątek dotyczy zarzutów Wisi pod Jego adresem, jakoby skłamał podając tę informację.
                          • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 22:11
                            1. Nie czytałam ale przejrzałam
                            2. Leniak pisał bardzo duzo krzywdzących opinii pod adresem osób zaangażowanych w nasza kandydaturę. Na przykład zarzut o bilbordy w Poznaniu jest całkowicie wymyslony. Przejrzyj sobie to wszystko co pisał. Nie pamietam teraz wszystkiego.
                            • przemek-leniak Ignorancja i wiara w dobro znajomych... 27.06.11, 22:23
                              do tego chodnik wybrukowany dobrymi chęciami
                              w którym kręgu piekieł do licha jest Lublin?
                              ...
                              skoro piszesz że kogoś skrzywdziłem wypadałoby jednak pamiętać jak...
                              a nie kazać komuś sobie szukać w mojej twórczości
                              nie sądzę byś znała czyny każdego z animatorów - więc Poznań może być robotą kogoś z was i nawet o tym nie wiesz...
                              zresztą co do wiedzy
                              jako osoba zaangażowana powinnaś znać aplikację przed jej upublicznieniem a nie znałaś i nadal nie znasz
                              wstyd paniekno
                              zwyczajnie wstyd
                              ale nie bój wśród animatorów możesz się nie rumienić
                              • folkatka Re: Ignorancja i wiara w dobro znajomych... 27.06.11, 22:38

skoro piszesz że kogoś skrzywdziłem wypadałoby jednak pamiętać jak...

Jedna rzecz wymieniłam. Nie wymagaj ode mnie dokładnego pamietanie o czym pisałeś.

więc Poznań może być robotą ko
                                > goś z was i nawet o tym nie wiesz...

Tiaaa....Oczywiscie. A swistak zawija te papierki :)

jako osoba zaangażowana powinnaś znać aplikację przed jej upublicznieniem a nie
                                > znałaś

A kimże ja do cholery byłam? Zwykłym wolontariuszem, rozklejajacym plakaty, takich osób jakja było z kilkaset. Naprawde uważasz że taka osoba jak ja powinna znać tajne - bądź co badź - dokumenty przed ich upublicznieniem? To kto jeszcze? MOze woźna z Centrum Kultury również?

i nadal nie znasz
                                > wstyd paniekno

Wstyd byłby, jakbym nie przeczytała z lenistwa. Ale ja nie przeczytałam z powodu przemeczenia. Tego jest naprawde dużo.

> ale nie bój wśród animatorów możesz się nie rumienić

Tak, i moge jeszcze pluc na chodnik, smarkac w palce i robić wiele innych nieprzystojnych rzeczy :

• przemek-leniak zabił widziałem dowody ale nie pamietam gdzie... 27.06.11, 22:50
                                  świstak powiadasz? kto wie może i jakiś świstak
                                  ...
                                  aplikację powinniśmy znać wszyscy przed jej złożeniem
                                  wtedy jej krytyka mogła by się przydać w celu zdobycia tytułu
                                  poprzez stworzenie dobrej aplikacji zwyczajnie
                                  ...
                                  przemęczenie zauważam :-P
                                  powinnaś się chyba wyspać dobrze...
                                  ...
                                  ano owszem możesz tam to przyjęte za kulturalne jest
                                  dobranoc
                                  • folkatka Re: zabił widziałem dowody ale nie pamietam gdzie 27.06.11, 22:53
                                    aplikację powinniśmy znać wszyscy przed jej złożeniem
                                    wtedy jej krytyka mogła by się przydać w celu zdobycia tytułu
                                    poprzez stworzenie dobrej aplikacji zwyczajnie

Po co wogóle jakies tajemnice na swiecie?
                                    Upublicznijmy np. plany naszej obrony powietrznej, zebvysmy mogli obie swobodnie podyskutowac o jej słabych punktach
                                    • przemek-leniak a po co ta tajemnica 28.06.11, 08:13
                                      obawiasz się że któreś inne miasto skopiowałoby aplikację która przegrała?
                                      ukradłoby Kozę Kozińskiego?
                                      Agata weź że prosze cię myśl
                                      Myśl dziewczyno.
                                      koncepcja tajnej kultury jest głupia
                                      aczkolwiek taka w Lublinie łobowionzuje
                                      • wampir-wampir Re: a po co ta tajemnica 28.06.11, 09:20
                                        przemek-leniak napisał:

> koncepcja tajnej kultury jest głupia
                                        > aczkolwiek taka w Lublinie łobowionzuje

Uhm... a pisałaś coś o czynniku społecznym wspierającym, czy jakoś tak. Tzn. co to było to zwierzę i na czym zaangażowanie owo polegało? Na biciu braw i ochach i achach krewnych i znajomych królika? I to ma być ta wartość dodana lubelskich starań o ESK? Dziękuję, postoję ;-)))
                            • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:26

> 1. Nie czytałam ale przejrzałam
                              > 2. Leniak pisał bardzo duzo krzywdzących opinii pod adresem osób zaangażowanyc
                              > h w nasza kandydaturę. Na przykład zarzut o bilbordy w Poznaniu jest całkowicie
                              > wymyslony. Przejrzyj sobie to wszystko co pisał. Nie pamietam teraz wszystki
                              > ego.

Szczerze mówiąc nie znam zarzutu o bilbordach. Ja mogę ocenić osoby zaangażowane w promowanie tej kandydatury po owocach, działaniach w trakcie, o których sam krytycznie na tym forum pisałem - m.in. odpuszczeniu sobie Koszyc, bo my som świetni i radzić siem nie musimy, przedstawieniu dwóch aplikacji, co wytknieto ostatecznie w trakcie finałowej prezentacji miast, jakości - moim zdaniem fatalnej tej aplikacji i na koniec biadoleniu, że Wrocław wygrał, bo Zdrojewski mu to załatwił. Otóż uważam, że Wrocław wygral zasłużenie, a LUblin mógl w tym konkursie rywalizować jedynie z Katowicami, którym kibicowalbym bardziej i Toruniem, kótóremu nie kibicowzałbym, bo go praktycznie nie znam i trudno mi się wypowiadać. Wszystkie pozostałe miasta, gdy o ofertę kulturalną chodzi biją Lublin na głowę, być może poznańska aplikacja i promocja była do bani i dlatego Poznań nie wszedł do finału, ale jest to miasto, które "kulturalnie" i nie tylko ma znacznie szerszą ofertą niż Lublin. Studiując tam drugi fakultet zaopatrywałem się na dworcu w darmowy informator o wydarzeniach kulturalnych na tydzień. Lubelskie na tej objętości trzeba by zebrać z trzech, czterech miesięcy. Dlatego nie byłem entuzjastą kandydatury Lublina i nie rozumiałem hurra optymizmu ludzi w nią zaangażowanych.
          • Gość: folkatka Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 20:38
            Oj,
            podpadłeś Leniakowi swoim pozytywnym zdaniem na temat tych panów!
            • przemek-leniak ależ skądże znowu? 27.06.11, 21:58
              ja owych panów przecie nie znam...
              oceniam ich wyłacznie po efektach ich pracy
              czemu miałbym się unosić z tego powodu że ktoś ich lubi?
              uległaś Agato własnej propagandzie na mój temat :-P
      • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 20:33
        O Elanie też byl tu kiedyś taki wątek, ale wyleciał na oślą ławkę. Wątek założył Empi, a działo się to wszystko w lutym, dlatego mówimy teraz o tzw. "wydarzeniach lutowych" :)
        • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 20:59
          Gość portalu: wodnik napisał(a):

> dlatego mówimy teraz o tzw. "wydarzen
          > iach lutowych" :)

Ja chyba zacznę mówić o wydarzeniach czerwcowych. Gdzie żeś znów narozrabiał Ptasiek?

;-)))
          • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:05
            Ptasiek dokucza, że 1 kwietnia zapomnieliśmy na forum o Międzynarodowym Dniu Ptaków. Od tamtej pory coś mu dolega :)
            pzdr.
          • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 21:32
            Jeżeli chodzi o wydarzenia czerwcowe, to chyba jednak nie wszyscy admini są zwolennikami mojego specyficznego poczucia humoru połączonego z wiernością Panu Prezesowi :)
            • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:39
              Ptasiek czy odczuwasz z mojej strony jakieś szykany? ;) Nie każdy Twój dowcip jest dowcipny i tyle. Prezes raczej ptaszkami się nie interesuje, więc Twoja wierność na nic się zda. :)
              pzdr.
              • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:43
                Czy mam wysłać błagalnego posta do Siwej? Chętnie to zrobię, choć Siwa zapewne osiwieje, gdy jeszcze raz zobaczy w nagłówku wiadomości mojego nicka ;-)))
                • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:45
                  napisałem przeca do Ciebie maila :)
                  pzdr.
                  • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:51
                    empi napisał:

> napisałem przeca do Ciebie maila :)

Wiem, ale zanim ja napisałem do Ciebie, prowadziłem ożywioną korespondencję z samom górom ;-)))
                    • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:55
                      dochodzę do wniosku, że oni tam są bardziej pryncypialni ode mnie :) i czynią z tego cnotę, gdy ja cierpię z powodu przekonania, że to moja wada :)
                      pzdr.
                • perkoz_dwuczuby Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:49
                  Dzięki, ale i tak już miałem założonego nowego nicka :)
                  • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:58
                    Ptasiek, Ty chyba specjalnie się o to banowanie starasz? Czy też się wzięli uwzięli :)
                    pzdr.
                    • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 22:06
                      Specjalnie się nie staram, ale ostatnio już trochę przywykłem :)
              • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 21:45
                Nie chodziło mi o Ciebie i o to forum. Ty nawet chyba nie masz możliwości blokowania kont. Są na forum.gazeta.pl admini wyposażeni w o wiele większą władzę :)

PS
                Chyba będę musiał zrobić wyjątek i założyć sobie nowego nicka :)
                • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:50
                  >Ty nawet chyba nie masz możliwości blokowania kont.
                  to się nazywa deprecjacja mojej osoby? :)
                  pzdr.
                  • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 21:54
                    To wszytsko razem nazywa się forumowe qui pro quo ;-)))

I co ja mam teraz zrobić Ptaśku? Zablokowanego wodnika mam nadal wśród znajomych i przez jakiś błąd systemu nie mogę sie go pozbyć, jak Ci perkoza zabanują, to będę mieć dwóch Ptaśków? Ojej, zaraz wyślę zaproszenie, tylko załóż profil ;-)))
                    • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 22:05
                      Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to na dwóch Ptaśkach może się nie skończyć :)
                      • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:32
                        Gość portalu: wodnik napisał(a):

> Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, to na dwóch Ptaśkach może się nie skończ
                        > yć :)

Chłe, chłe, chłe... Napisałem pełen goryczy post w sprawie błędów profilowych na specjalnie w tym celu stworzonym forumie :-)))
                  • Gość: wodnik Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... IP: 62.244.139.* 27.06.11, 22:01
                    To dobrze dla Ciebie, że nie masz takich kompetencji, bo władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie :)
                    • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:02
                      Prawisz coraz mądrzej, ale czy Twój prezes Cię posłucha? ;)
                      pzdr.
                      • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:04
                        A co na to Siwa. Taka zdeprawowana...?

;-)))
                        • empi Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:09
                          > A co na to Siwa. Taka zdeprawowana...?
                          Jakieś w tym zasługi sobie przypisujesz?. Normalnie, Cię chyba nie lubi za coś :)
                          pzdr.
                          • wampir-wampir Re: Dlaczego leniak klamie na forum i dlaczego... 27.06.11, 22:34
                            Oj, chyba tak. A ja Jej nawet nie podrywałem, jak to mam w zwyczaju, tylko zaproszenie do znajomych Jej wysłałem, he, he, he ;-)))
    • jola.iza1 Re: Upss, se poczytałam:) 29.06.11, 23:30
      Pytań mam kilka:
      - do autorki mątka: gdzie kłamie?
      - jak wyżej: różnica zdań/ opinii , jest kłamstwem ?
      - do forumowiczów wszelkiej maści : ładnie to tak się czepiać? Patrzcie na wampira:)
      - do wampira, myślisz , że zmienisz lubeleków? Ten bój mi przypomina boje
      z Jarosławiem:)

- do empiego/admina- dlaczego z ptaśka zrobiłeś pisiaka?

Serdeczności - jola.iza :)
      • empi Re: Upss, se poczytałam:) 29.06.11, 23:38
        >- do empiego/admina- dlaczego z ptaśka zrobiłeś pisiaka?
        ptasiek jest wiernym wielbicielem prezesa od zawsze, ja go takim nie zrobiłem, on sam się wrobił :)
        pzdr.
        • jola.iza1 Re: Empi? 29.06.11, 23:53
          Inaczej, pokaż mi jeden wpis? Bo czumasz różnicę między prezesem, a pomysłem na życie?
          • empi Re: Empi? 30.06.11, 09:00
            spytaj ptaśka sama o ten problem. Najlepsza wiedza u źródła :)
            pzdr.
          • Gość: wodnik Re: Empi? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 11:05
            Moje uwielbienie dla Pana Prezesa jest wielkie, ale nie jestem żadnym pisowcem, tylko kaczystą :)
    • kainel.kemezrp pomyślałem sobie że warto przypomniec ten wątek 26.06.13, 15:02
      przy okazji kolejnej afery z homosiami
      żeby wisia nie m,usiała kolejnego takiego zakładać
      • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 17:41
        ...słusznieś uczynił... zaiste... powtarzalność głosów (...inwektyw, połajanek...) i osób - zadziwiająca... w swej - jednak - nieprzyzwoitości... a powtarzalność - na różnych wątkach... nihil novi... szczęściem - są też - w niewielkiej liczbie - normalni (...czyli frajerzy...)... bleee...
      • tajnos.agentos Przemuś! 26.06.13, 17:54
        kainel.kemezrp napisał:

> przy okazji kolejnej afery z homosiami
        > żeby wisia nie m,usiała kolejnego takiego zakładać

Tektura!!!!!! Pietrasiewicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • Gość: bosman czymś trzeba żyć... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.13, 18:04
          :-D
          • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 22:54
            ...czymś?... raczej z czegoś... bleee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka