Dodaj do ulubionych

Napieralski, bredzisz !

22.08.11, 12:08
Jak chesz rzadzic krajem i dogadywac sie z ludzmi, jesli nie potafisz ulozyc sobie prostego przemowienia na konwencje partyjna. Przeciez takie wodolejstwo z trybuny , nieutrudniane niewygodnymi pytaniami dziennikarzy, to polityczne abecadlo.
Kaczynski i Tusk to przy tobie arcymistrzowie ukladu slonecznego!!! Takiej zenady dawno nie slyszalem i szczerze zaczynam tesknic za czasami "zlotustych: Jaskierni, Janika, Millera, Oleksego.
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Bez przesady IP: *.lublin.mm.pl 22.08.11, 13:29
      Bez przesady. Lepsze bylo przemowienie Kaczynskiego? E... Teraz Napieralski jest atakowany ze wszystkiuch stron. Widocznie wydaje sie grozny. Celuje w tych atakach PO. Cokolwiek mowic, to Napieralski jest niemal cwierc wieku mlodszy od Tuska. Biologia ma swoje prawa.
      • efad4d Re: Bez przesady 22.08.11, 13:38
        lepsze. I merytorycznie i jezykowo. Napieralski jest atakowany za malo , po wysluchaniu tej niedzielnej zenady . Napieralski i Olejniczak obaj sa siebie warci, splamili honor SLD we wciskaniu ludziom kitu ;) , obaj sa bardzo , bardzo slabymi mowcami a nedzne wyniki to w duzej mierze ich zasluga najpier olejniczaka teraz napieralskiego . Przyklad , ze nie zawsze zmany przynosza lepsze.
        • Gość: JB Re: Bez przesady IP: *.lublin.mm.pl 22.08.11, 14:38
          Słowem idziemy do wyborow i skreslamy wszystkich,jak leci... Widze,ze Napieralskiego atakuje i tygodnik "Nie". Kiepskie ma chłop życie!
      • Gość: sexsowny zenon Chyba szanowna forumowiczka Joanna IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 10:18
        nie zrozumiała o co chodziło koledze. Widzisz rzecz w tym, że Napieralski jest słabym mówcą i mówiąc wprost p..rdoli nie dość że głupoty to bez ładu i składu. Tu nie chodzi o to czy ktoś Kaczora lub Donaldinho wielbi czy nie ale o to że ci jednak są lepszymi mówcami. Ja nie jestem lewicowcem ale przyznać trzeba że Lechu Miller miał gadane.
        Napierniczak ma syndrom Kaczyńskiego, z tym że media tak tego nie eksponują. Mianowicie chce być wodzem i nie znosi jakiejkolwiek konkurencji a jak ktoś się pojawi to go gnoi i dogadać się nie potrafi. Nie sprowadzi tym SLD do upadku bo ta partia ma twardy elektorat ale bez wątpienia betonuje ją na marginesie sceny politycznej (oczywiście nie to żeby mi było żal:)).
        • Gość: bosman senonie sex(6?) IP: *.centertel.pl 23.08.11, 15:33
          masz rację, napie...ki to wyjątkowa wesz, bez klasy, tępak, otaczający się jołopami i miernotami tego samego pokroju co on.
    • Gość: bosman fakt efadzie czwarty... IP: *.centertel.pl 23.08.11, 09:51
      bredzi jak potłuczony, vqrvia mnie do białości, jakem lewica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka