Dodaj do ulubionych

Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać"...

22.09.11, 09:41
Zauroczony maniackim uporem, z jakim gazecina lansuje lubelskich rowearków (nie mylić z rowerzystami, czyli normalnymi ludźmi, którzy jeżdżą także na rowerach, ale robią to nie obnosząc się z tym i nie taktując rowera jak coś niemal świętego) ponad wszystko i bez względu na wszystko, pomyślałem sobie że warto byłoby zwrócić uwagę szerokiej publiki na wiele innych, niemniej potrzebnych spraw, tak bardzo oddalających Lublin od cywilizowanego świata. Proponuję więc, by nie zważając na maniacki upór oraz monotematyczność kilku pismaków dyskusję rozszerzyć na tematy inne, pokrewne, takie jak na przykład:
- gdzie w Lublinie powinny powstać tereny wybiegowe dla psów?
- Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe miejsca parkingowe?
- Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe linie publicznej komunikacji?
- Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe komunikacyjne arterie, łączące oddalone dzielnice miasta?
- Gdzie w Lublinie powinny się znajdować publiczne toalety?
- Gdzie w Lublinie powinny powstać miejsca zarezerwowane dla osób pragnących spokoju i odprężenia - jakieś bulwary, skwery albo inne takie, przeznaczone wyłącznie dla spacerowiczów?
- ...
Jakby kto miał jeszcze jakie pomysły, uprzejmie proszę o dopisywanie. :)
Obserwuj wątek
    • porozumienierowerowe Re: Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać".. 22.09.11, 11:33
      Mamy jedną propozycję:

- Gdzie w Lublinie powinny powstać sanktuaria im. rowerowego kompleksu tajnosa.agentosa?

Będzie się w nich można modlić do tajnosa.agentosa:
      - o drogi tajnosie, zakompleksiony monotematyczny codziennie wyładowujący swoje żale na forum anty-roweraku, módl się z nami by ci przeklęci roweracy zniknęli z ulic i pozwolili normalnie żyć i funkcjonować wszystkim normalnym rowerzystom i tobie tajnosie-agentosie, na którego ci wszyscy roweracy codziennie polują na chodnikach i stwarzają ci zdrowia i życia.
      • tajnos.agentos Oho! 22.09.11, 11:38
        ...Roweractwo w kontrnatarciu! Dalej bracia, organizować się i wrzeszczeć "o swoje"! Lobbować, szantażować i wymuszać! Rowerek ponad wszystko! Rowerki zamiast masła! Rowerek albo śmierć! Piesi no pasaran! Um jeden preis rower nicht halten! Sława roweru!:DDDDDDDDDD
        • bluerandy Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA Tajnos!!!??? 22.09.11, 11:52
          spadaj psycholu, bo cie przejadę w końcu tym rowerem i skończy się to dla ciebie przykrym przeżyciem. Naucz się latać
          • tajnos.agentos Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA Tajnos!!!??? 22.09.11, 11:54
            Co jest, psycholku? Znów mamy w Abramówku dzień drzwi otwartych?
            • bluerandy Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA Tajnos!!!??? 22.09.11, 11:55
              tak, i właśnie w "gazecie" piszą że uciekł im jakis jeden - to chyba o tobie
              • tajnos.agentos Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA zomoblu!!!??? 22.09.11, 11:58
                Tak, słyszałem... Podobno prezio Kłamczyński wymógł na obsłudze żeby mu dali przepustkę, bo z powodu wyborów potrzebny jest do szczekania na forum Lublin jednego takiego portalu...
                • bluerandy Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA zomoblu!!!??? 22.09.11, 12:02
                  tajnos.agentos napisał:

> Tak, słyszałem... Podobno prezio Kłamczyński wymógł na obsłudze żeby mu dali pr
                  > zepustkę, bo z powodu wyborów potrzebny jest do szczekania na forum Lublin jedn
                  > ego takiego portalu...

tak na serio - z tobą faktycznie jest cos nie w porządku - temat forum dotyczy ścieżek rowerowych a ty mieszasz w to prezesa kaczynskiego...idź się leczyć na nogi, bo na głowe za późno.

A i jeszcze jedno - to, ze w domu matka tytułowała cię "zomoblu" nie znaczy, ze masz sie tak zwracać do wszystkich na tym forum. A w sprawie szczekania - to ty masz w zdjęciu profilowym umieszczone zdjęcie psa, więc szczekaj jak ci pasuje...zomoblu:D:D
                  • tajnos.agentos Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA zomoblu!!!??? 22.09.11, 12:12
                    Tak tak psycholu, rozumiem Cię... Weź głęboki oddech, magnezu łyknij, wody się napij... Na temat zadany w poście otwierającym wątek też masz coś do napisania, czy jak zwykle bluzgi i bełkot psychopaty?:DDD
                    • bluerandy Re: Oho! Aha! Ojej! AAAAAA zomoblu!!!??? 22.09.11, 12:22
                      bluzgi?? to ja przekręcam nazwiska??? (kłamczyński) to ja zwyzywam od zomobli??? Ogarnij się człowieku
    • izraelska Re: Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać".. 22.09.11, 12:48
      Jako rowerzystka jestem w opozycji do Tajnosa Agentosa. Jego antyrowerowe zacietrzewienie jest bardzo ciekawym objawem chorobowym to akurat pytania jakie zadał są niezwykle wazne dla wszystkich Lubliniaków niezależnie czy jeżdżą na rowerach czy na rowerzystów plują.

> - gdzie w Lublinie powinny powstać tereny wybiegowe dla psów?
      > - Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe miejsca parkingowe?
      > - Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe linie publicznej komunikacji?
      > - Gdzie w Lublinie powinny powstać nowe komunikacyjne arterie, łączące oddalone
      > dzielnice miasta?
      > - Gdzie w Lublinie powinny się znajdować publiczne toalety?
      > - Gdzie w Lublinie powinny powstać miejsca zarezerwowane dla osób pragnących sp
      > okoju i odprężenia - jakieś bulwary, skwery albo inne takie, przeznaczone wyłąc
      > znie dla spacerowiczów?

Akurat pod tym podpisuję się wszystkim czterema ręcami.
      • tajnos.agentos Re: Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać".. 22.09.11, 12:56
        izraelska napisała:

> Jako rowerzystka jestem w opozycji do Tajnosa Agentosa.

Jako facet normalny, nie dzielę ludzi na rowerzystów i hołotę a w opozycji jestem tylko do osób głupich i nawiedzonych.

Jego antyrowerowe zacie
        > trzewienie jest bardzo ciekawym objawem chorobowym

Moje antyrowerakowe zacięcie dotyczy tylko kilkudziesięciu wyjątkowo hałaśliwych poyebów na rowerkach. To jest margines, pozostali mi nie przeszkadzają.

to akurat pytania jakie zada
        > ł są niezwykle wazne dla wszystkich Lubliniaków niezależnie czy jeżdżą na rower
        > ach czy na rowerzystów plują.

Taaak? A gdzie stały zestaw: "trzeba się organizować i walczyć o swoje"? Meam rozumieć, że jak zorganizują się użytkownicy publicznych wygódek, to rowerami mają nie mieć prawa wstępu do nich?:DDD

> Akurat pod tym podpisuję się wszystkim czterema ręcami.

Małpa??? :o
        • Gość: bosman tajnosie - oburęcznie i obunożnie... IP: *.centertel.pl 22.09.11, 14:56
          jako rowerzysta, pieszy, kierowca motocykla i auta podpisuję się pod Twoimi postami.
          Poyebom rowerakom i innym ........kom o ......bom: na pohybel!
          • tajnos.agentos Re: tajnosie - oburęcznie i obunożnie... 22.09.11, 16:57
            In saeculasaeculorum amen! :)))
    • tajnos.agentos Re: Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać".. 22.09.11, 17:13
      Gdzie w Lublinie powinny powstać miejsca do uwiązywania i pojenia koni? Bo to, rozwija się turystyka konna...
    • tajnos.agentos Re: Z serii: "gdzie w Lublinie powinny powstać".. 22.09.11, 20:32
      A może by w Lublinie wyznaczyć kilka lub kilkanaście tradycyjnych szlaków turystycznych - pieszych, konnych, kajakowych, rowerowych, motocyklowych, samochodowych itede, o różnej tematyce zwiedzania... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka