Dodaj do ulubionych

PiS wzorem Samoobrony...

15.12.11, 15:53
...eksponuje biel i czerwień. Samoobrona - krawaty,a PiS plakietki w klapach marynarek parlamentarzystów lub na sukienkach posłanek. To strasznie śmieszy...Podobnie jak wiele samych wypowiedzi...Patriotyzm na pokaz,a w głowach ...lepiej nie mówić.

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Re: PiS wzorem Samoobrony... IP: *.lublin.mm.pl 15.12.11, 18:53
      Wysluchalam w TVP-internet Macierewicza w Sejmie. Obrzydliwosc!
    • elan13 jak często? 15.12.11, 20:53
      joannabarska napisała:

> ...eksponuje biel i czerwień. Samoobrona - krawaty,a PiS plakietki w klapach m
      > arynarek parlamentarzystów lub na sukienkach posłanek. To strasznie śmieszy...

No strasznie śmieszne, zabawne do rozpuku, biel i czerwień, polskie, ale śmieszne!!!

Czy często zdarza ci się <joannobarska>, że zaśmiewasz się z czegoś, kiedy dla nikogo wkoło nie ma w tym nic śmiesznego? Jak często śmiejesz się np. do sera?
      • tajnos.agentos Re: jak często? 15.12.11, 20:59
        elan13 napisał:

> No strasznie śmieszne, zabawne do rozpuku, biel i czerwień, polskie, ale śmiesz
        > ne!!!

Żydku, pisz za siebie. Za Polaków się nie wypowiadaj, bo nikt Cię do tego nie upoważnił.

> Czy często zdarza ci się <joannobarska>, że zaśmiewasz się z czegoś, ki
        > edy dla nikogo wkoło nie ma w tym nic śmiesznego? Jak często śmiejesz się np. d
        > o sera?

Żydku, pisz za siebie - no chyba że "dla nikogo", znaczy tylko oraz wyłącznie dla Ciebie.
    • elan13 Re: PiS wzorem Samoobrony... 15.12.11, 21:06
      joannabarska napisała:

> ...eksponuje biel i czerwień. Samoobrona - krawaty,a PiS plakietki w klapach m
      > arynarek parlamentarzystów lub na sukienkach posłanek. To strasznie śmieszy...

No to jest już dwoje, których biel i czerwień strasznie śmieszy, barska i tajnos. Dobrana para, chyba najpłodniejsza pisarsko w gminie empiego.
      • joannabarska Re: PiS wzorem Samoobrony... 15.12.11, 21:15
        elan,nie kumasz, więc morda w kubeł. A powaznie Ty naprawde jestes aż tak chory?

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
        • elan13 Re: PiS wzorem Samoobrony... 15.12.11, 21:49
          joannabarska napisała:

> elan,nie kumasz, więc morda w kubeł. A powaznie Ty naprawde jestes aż tak chory
          > ?

Ty z tajnosem śmiejesz się z bieli i czerwieni, a ja śmieję się z was:

Icek został spoliczkowany. Pyta oburzony:
          - To poważnie czy na żarty?
          - Najzupełniej poważnie!
          - No! To dobrze! Bo ja nie lubię takich żartów...

Dwóch Żydów zwiedza Watykan, podziwiają przepych i bogactwo. Jeden mówi:
          - Popatrz, a zaczynali od stajenki...

- Więc powiadasz Aronie, że chcesz się ożenić z moją córką?
          - Tak Mosze.
          - I powiadasz Aronie, że jesteś uczciwym człowiekiem?
          - Tak Mosze.
          - To w takim razie, z czego będziecie żyli?
          • joannabarska Re: PiS wzorem Samoobrony... 15.12.11, 21:55
            www.tvn24.pl/-1,1728116,0,1,wojna-na-flagi-w-sejmie-szlag-nas-trafil,wiadomosc.html--

• tajnos.agentos Re: PiS wzorem Samoobrony... 15.12.11, 22:06
            elan13 napisał:

> Ty z tajnosem śmiejesz się z bieli i czerwieni, a ja śmieję się z was:
            >
            > Icek został spoliczkowany. Pyta oburzony:
            > - To poważnie czy na żarty?
            > - Najzupełniej poważnie!
            > - No! To dobrze! Bo ja nie lubię takich żartów...
            >
            > Dwóch Żydów zwiedza Watykan, podziwiają przepych i bogactwo. Jeden mówi:
            > - Popatrz, a zaczynali od stajenki...
            >
            > - Więc powiadasz Aronie, że chcesz się ożenić z moją córką?
            > - Tak Mosze.
            > - I powiadasz Aronie, że jesteś uczciwym człowiekiem?
            > - Tak Mosze.
            > - To w takim razie, z czego będziecie żyli?

Żydku, a gdzie są cytaty z "mistrza Waligórskiego"? Już nieaktualne?:D
            • Gość: m bo babuszki i reszty trolli IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 22:30
              www.youtube.com/watch?v=_Sqeo5TnwNU&feature=youtu.be
              • tajnos.agentos Do nazioli 15.12.11, 22:35
                www.youtube.com/watch?v=PhrjryP_Fug
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka