Dodaj do ulubionych

Tektura zostaje przy Wieniawskiej. Na razie do ...

02.01.12, 22:01
Szanowni Redaktorzy:
1. Jakie znaczenie ma, podkreślanie ktoś jest z PIS? Jak widać gołym okiem, że budynek nadaje się do zamknięcia, kolejna nagonka?
2. Co autor miał na myśli, że nie odpowiada potrzebom, że co na bilety MPK ich nie stać, żeby dojechać na Długą? Kto tu wreszcie rządzi? Ratusz, ZNK czy Tektura?
Faktycznie Homo Faber miał rację z tym bohomazem, że w tym mieście ktoś w kółko robi nas w h.... .
Artykuł jak zwykle z tyłka.
Obserwuj wątek
    • carrera4 Re: Tektura zostaje przy Wieniawskiej. Na razie d 02.01.12, 22:27
      Ciekawe, czy zapłacili zaległy czynsz i czy zamierzają go nie płacić przez kolejne pół roku? W razie czego, może "Wybiórcza" przygarnie ich do siebie na Krakowskim?
      • Gość: cadyk Re: Tektura zostaje przy Wieniawskiej. Na razie d IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 02.01.12, 22:46
        Przecież było mówione, że zapłacili czynsz...
      • Gość: bunc Re: Tektura zostaje przy Wieniawskiej. Na razie d IP: 91.123.162.* 03.01.12, 11:31
        jakbys sie nauczyl czytac ze zrozumiem to bys mial odpowiedz na swoje pytanie...
    • yamaszewski Ocknijcie sie! 03.01.12, 05:52
      Znam ludzi z Tektury i zawsze bede trzymal ich strone. Nie dlatego, ze ich znam, ale dlatego, ze robia naprawde kupe dobrej roboty.
      To oni organizuja co sobote jedzenie dla bezdomnych. Robia to z wlasnych srodkow, nie maja na to ZADNYCH dotacji z miasta. I co pan na to "wielce szanowny panie radny Marcinie Nowaku"-wielki przeciwniku Tektury? Juz zapomniales Marcinie jak udawales punka i latales w glanach z piwem w lapie po osiedlu, na ktorym teraz chcesz wprowadzic zakaz sprzedazy alkoholu? Zapomniaj wol, jak... Konsekwencja chyba nie jest Twoja najmocniejsza strona:)
      I nie jest Wam glupio, panie "radny Nowak", kiedy ktos odwala za Was robote???
      Jakos nie zauwazylem, zebys kiedykolwiek zrobil cos osobiscie dla bezdomnych, cokolwiek. Lepiej robic cos pod publiczke i cos, co nawiedzone mohery kupia, wtedy dopiero jest poparcie spoleczne nieprawdaz? Pisanie wierszy i publikowanie ich w lokalnych gazetkach to troche malo jak na potrzeby bezdomnych! I troche malo jak na stanowisko i pensje, ktora bierzesz z moich podatkow! Zalosne! Powinienes byc im wdzieczny, bo to dzieki Tekturze, a nie Wam bezdomni chodza najedzeni!!! Mimo, ze to sie dzieje prawie pod Ratuszem!!!!!!! Nie masz wyrzutow sumienia Marcinie biorac pensje??? Za co ja bierzesz? Za mnozenie zakazow, ktore sam do niedawna lamales?
      Jest Nowy Rok. Moze czas spojrzec uczciwie w lustro???

Spojrzmy prawdzie w oczy. Miastu zalezy tylko i wylacznie na kasie, ktora moze dostac za sprzedaz lokalu prawie w centrum miasta. Przeciez kolejny salon orange itp lub kolejny bank wybuli piekna kase za taka lokalizacje.O kosztach “dodatkowych” za przychylna decyzje w tej sprawie juz nawet nie wspomne, ale kazdy wie o czym mowie. Jesli chcecie przeniesc Tekture na Bronowice/Kosminek to albo jestescie debilami albo robicie to z premedytacja. Kazdy znajacy Lublin, myslacy czlowiek wie, ze tam tego typu klub nie przetrwa. A w ramach eksperymentu proponuje osobom odpowiedzielnym za ta debilna decyzje przez tydzien pieszo wizytowac to miejsce. Dla zainteresowanych mam namiary na dobrego dentyste. A moze Pan Panie Nowak? Mysle, ze Pana czynna postawa oraz glod zmian moglaby zdzialac cuda!!! Do dziela panie radny!!! Czy moze juz sil brakuje?????
      PRZEJRZYJCIE WRESZCIE NA OCZY!!!
      To dzieki Tekturze mamy po kilkadziesiat koncertow rocznie – czesto muzyki alternatywnej, ktora nie jest moze najbardziej popularna, ale rowniez ma swoje rzesze fanow!
      To dzieki nim mamy:
      Prawie 170 kapel rocznie z calego swiata, do tego wystawy, pokazy, spotkania, koncerty, prezentacje filmow. Nie bede wszystkiego wyliczal, ale znajdzcie mi drugi klub w Lublinie, ktory tak preznie dziala!
      Od lat walcza o prawa czlowieka i zwierzat! A czym pan sie moze pochwalic w tym zakresie, Panie Prezydencie Miasta Lublina????????? Niczym!!!!! Co Pan FAKTYCZNIE zrobil dla naszego miasta? NIC!!!!! Panie Radny Nowak? Co Pan na to? Moze jakis wierszyk? Skoro w tym pan jest najmocniejszy...
      Prawdziwy mezczyzna w takiej sytuacji jest w stanie poniesc konsekwencje swoich zaniedban, niedbalstwa i niekompetencji. A Pan Panie Nowak?
      Panie Prezydencie Miasta Lublina? Skad taka cisza? Czyzby znow nie mial Pan nic do powiedzenia?

Zycze Panstwu duzo szczerosci w Nowym Roku, choc wiem, ze bedzie to trudne, bo ciezko sie pozbyc cieplej posadki.... Czyz nie?

Duzo szczerosci i konsekwencji w Nowym Roku Zycze:)
      • przemek-leniak [...] 03.01.12, 08:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Ksiadz Re: głodnych karmić w sobotę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 08:57
          Przemku, troche mniej nienawisci... Zastanawiam sie, co Ci zrobili ludzie z Tektury... Strasznie po nich jezdzisz. Moze wykonaj jakis alternatywny ruch, stworz ciekawe miejsce dla tworczego srodowiska, tak lepiej spozytkujesz energie (?)
          Pozdrawiam
          • przemek-leniak Jeżdżę to fakt 03.01.12, 09:20
            rzecz polega na tym że mam jakaś awersje do tandety i głupoty
            do takiej jakiej siedliskiem jest sekta nekrofilów w tekturze
            lubię np. susły perełkowane, lubię Lublin
            i każdy kto dla własnej chuci czy zaspokojenia próżności niszczy rzeczy które lubię spotka się z tym ze będę po nim jeździł...
            nienawiść? alternatywa? twórczość?
            o czem że ksiadz gadasz?
            ja widzę proste chamstwo, butę, roszczeniowość i zwyczajna głupotę
            doprawioną "dosadnie ukazaną nekrofilią"...
            i po tym właśnie jeżdżę - może niesłusznie?
            pzdr.
            • Gość: Ksiadz Re: Jeżdżę to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:58
              Mam wrazenie, ze nie byles nigdy w Tekturze na zadnej imprezie. Ja bylem na dwoch i (przynajmniej w tych dwoch przypadkach) uwazam Twoja opinie za przesadzona... Musze porozmawiac z Szymonem co takiego Ci uczynil. Wyglada to wszystko na bardzo osobista rozgrywke...
              pzdr
              • przemek-leniak Pogadaj z Szymonem 03.01.12, 10:02
                ja tego typa nie znam
                więc to na pewno osobista rozgrywka być musi ;-)
                swoją drogą ksiądz kapelanem jesteś nekrofili?
                że tam na imprezki chodzisz?
                czy taki z ciebie ksiądz jak z tektury kultura?
        • przemek-leniak podrowki dla cioci Hołdy 03.01.12, 14:04
          powalająca argumentacja ciociu ;-)
    • przemek-leniak Propos twarzą w twarz 03.01.12, 09:26
      jak już mówiłem proponuje debatę przed kamerami pyskiem w pysk
      jak się nie obawiacie konfrontacji słownej to może sie jednak zdecydujecie na wyjście z pod spódnicy Małgorzaty BH
      jak mówiłem IVL jest tematem zainteresowane
      przyjdziecie to pogadamy o trzepaniu kasy na bezprawnie zagrabionym lokalu dla przykładu i o tym na czym polega niezależność i alternatywa wobec mainstreamu
      Ekipo Nekroklubu
      • tajnos.agentos Re: Propos twarzą w twarz 03.01.12, 09:36
        przemek-leniak napisał:

> przyjdziecie to pogadamy o trzepaniu kasy na bezprawnie zagrabionym lokalu dla

To jest nielogiczne: jeśli zagrabiony, to siłą rzeczy bezprawnie (a dowody, obywatelu na to macie?), bo zgodnie z prawem, to ewentualnie sobie można zgrabić zeszłoroczne liście w ogródku.:P
        • przemek-leniak w sumie tak zagrabiony 03.01.12, 09:39
          ech tajnos dowody mam oczywiście ;-)
      • Gość: FNB Lublin Re: Propos twarzą w twarz IP: 87.204.222.* 03.01.12, 09:47
        po pierwsze: pyskiem w pysk to może pies do psa poszczekać, kulturalni ludzie rozmawiają twarzą w twarz, ale jeżeli komuś brak kultury to może i pyskiem szczekać...
        po drugie: nie obawiamy się konfrontacji słownej, ale nie potrzebujemy do tego kamer i fleszy, ale jeżeli ktoś cierpi na kompleks niższości, niechybnie taki rozgłos jest mu potrzebny...
        po trzecie: rzuciłeś Pan kałem w akcję FNB i o akcji FNB możemy porozmawiać, w sprawach Tektury wypowiadać się nie możemy, bo nie jesteśmy w tym temacie kompetntni...
        Załoga FNB
        • przemek-leniak [...] 03.01.12, 09:53
    • rilian Re: głodnych karmić w sobotę? 03.01.12, 09:27
      proponuję: archiwizujcie posty leniaka. w swoim czasie parę osób, w tym ja, przyda się wam i paru innym osobom jako świadkowie w procesie o zniesławianie i lżenie. będzie ubaw po pachy.
      • przemek-leniak dobrze Kaziu radzisz 03.01.12, 09:33
        kto wie może i wróca czasy żuli którzy będą wsadzać do kacetów
        tak zdaje się juz bywało za Stalina
        róbcie nekrofile jak wam tow. Ożóg radzi
        • rilian Re: dobrze Kaziu radzisz 03.01.12, 09:37
          smutne? smutne.
          • przemek-leniak no smutne 03.01.12, 09:42
            jak było do przewidzenia w lublinie wygrała po raz kolejny prywata
            przy asyście i wsparciu Kazia (bo jakżeby inaczej)
            w sumie więc smutne
            choć ty kaziu jako zwolennik prywaty i gość nienawidzacy Lublin, masz chyba powód do radości raczej
        • tajnos.agentos Re: dobrze Kaziu radzisz 03.01.12, 09:37
          Dobra dobra, ja pamiętam jak kiedyś chciałeś mi rękę odrąbać, ale w końcu przestraszyłeś się piły łańcuchowej...:D
          • przemek-leniak Kto sie bał? 03.01.12, 09:55
            hi hi tajnos nie dobijaj mnie... :-D
    • przemek-leniak Jedzenie czy jednak syf? 03.01.12, 10:38
      nie ma to powiadają jak zdjęcie które obrazuje warunki w jakich przygotowuje się "jedzenie" dla bezdomnych Link
      sanepid rulez!
      • Gość: pracownik sanepidu Re: Jedzenie czy jednak syf? IP: 87.204.222.* 03.01.12, 11:38
        chyba dostrzega Pan więcej i lepiej niż ja, bo nie widzę na tym zdjęciu nic co by urągało kwestiom higieny. Ot grupa ludzi, mająca czyste ręce, obiera warzywa. Obierki idą do kosza, a warzywa do miski. Szczurów i karaluchów nie widać. Brudu też nie (specjalnie powiększałam zdjęcie żeby coś znaleźć). w nie których lubelskich fast-foodach i restauracjach jest większy "syf" niż na tym zdjęciu. Może trzeba by spytać się ludzi, którzy przychodzą po jedzenie, co o nim sądzą.

ps: tutaj wypowiadają się całkiem przychylnie: www.youtube.com/watch?v=f6EAD1QDdfI
        • przemek-leniak doprawdy? 03.01.12, 11:43
          coś mi się zdaje że se jaja robisz kiciuś
          żadna knajpa nie mogłaby funkcjonować mając takie stanowisko do obierania warzyw...
          i nie udawaj pracownika sanepidu tekturowcu niemyty
          • przemek-leniak Bezdomni zasługfuja na jedzenie a nie na syf 03.01.12, 11:57
            nie przygotowuje się jedzenia dla ludzi w taki sposób jak nekrofile bo to jest nic innego niz to link
            syf kiła i mogiła - mówiąc wprost...
            gdyby tak ktoś was karmił w knajpie poszedłby pewnie za to siedzieć no ale że nekrożule mają plecy to mogą takim SYFEM bezdomnych karmić i Hołda ich za to pochwali jeszcze...
          • Gość: pracownik sanepidu Re: doprawdy? IP: 87.204.222.* 03.01.12, 12:09
            widzę że mamy przed sobą człowieka który zwiedził kuchnie wszystkich lubelskich restauracji. Cóż doprawdy niesamowite hobby. Poza tym niesamowita wiedza na temat zasad prowadzenia żywienia zbiorowego. Pan obierając warzywa w domu też przestrzega zasady nie krzyżowania się dróg "czystych" i "brudnych"? Posiada Pan wyodrębnione pomieszczenie do obróbki wstępnej warzyw. Jeżeli tak to pełny szacunek.
            No i proszę odnieś cię do zamieszczonego linka, jakoś ludzie chwalą sobie jedzenie i przychodzą regularnie po zupę. Chyba że są to podstawieni ludzie z Tektury...
            • bialorzytko Re: doprawdy? 03.01.12, 12:23
              Może się i nie znam, ale mnie kiedyś uczono, że pracownik powinien mieć na głowie ochronne nakrycie głowy, zabezpieczające włosy przed wpadaniem do przygotowywanej żywności.
              • przemek-leniak rzecz polega na braku szacunku 03.01.12, 12:30
                skoro to bezdomni to i nekrofile ich olewają i nie traktują jak ludzi
                bo to są takie właśnie typy
                myślisz że ręce po wyjściu z kibla myją czy że w te brudne łapska biorą te warzywa?
                jak kurde przypuszczasz?
            • przemek-leniak no tak jakby 03.01.12, 12:27
              jak się pracuje to się i zwiedza a jak się nigdy roboty uczciwej nie zaznało to się w chlewie przygotowuje syf którym się potem ludzi truje
              jak sobie w domu robisz szamę to i z podłogi możesz żreć - bo nikogo nie obchodzi żeś jest flej
              ale kiedy karmisz obcych ludzi to trzeba się nieco przyłożyć żeby kogoś nie otruć
              no chyba że się ma poparcie w MBH to wtedy wszystko przejdzie...
              jaki smaczny tasiemiec i jakie dobre WZW mniam mniam
        • przemek-leniak Tasiemiec i glisty gratis? 03.01.12, 12:07
          "W przygotowalni wstępnej warzyw i owoców dokonuje się obierania, mycia i oczyszczania warzyw i owoców. Proces technologiczny obróbki wstępnej ziemniaków i warzyw korzeniowych polega na obieraniu, oczkowaniu i myciu, natomiast owoce i warzywa nietrwałe myje się i oczyszcza, tzn. usuwa części niejadalne. W związku z powyższym w przygotowalni tej organizuje się niezależne ciągi technologiczne: do obróbki ziemniaków i warzyw korzeniowych wyposażone w maszynę do obierania ziemniaków i warzyw, stanowiska do oczkowania oraz baseny do mycia i stoły; do mycia i oczyszczania owoców i warzyw wyposażone w stoły oraz baseny lub stoły ze zlewami. Bardzo często przygotowalnia ta jest w prosty, bezpośredni sposób połączona z przygotowalnią czystą warzyw i owoców."
          i o czym kurde mowa?
          bezdomnemu sprzedać tasiemca to jest chyba aspiracja FNB...
          • przemek-leniak Re: Tasiemiec i glisty gratis? 03.01.12, 12:11
            dla porównania jedzenie i syf
            widać różnicę?
            • Gość: FNB Lublin Re: Tasiemiec i glisty gratis? IP: 87.204.222.* 03.01.12, 12:31
              przez 10 lat prowadzenia akcji FNB nie spotkałem się z opinią że komuś nasze jedzenie zaszkodziło, ba nawet sami je jemy, i ani tasiemca ani glizd nikt się nie nabawił. część ludzi którzy przychodzą pod bramę na zupę, robi to od kilku lat, i gdyby jedzenie było zepsute lub niezdrowe, raczej by tego nie robili.
              Ale oczywiście Pan Leniak wie najlepiej, ze zdjęcia z internetu potrafi wyczytać wszystko i jeszcze więcej, widzi to czego inny człowiek nigdy nie dojrzy. Podejrzewam że Pan Leniak nie jest zwykłym człowiekiem, lecz jakimś ubermenchem. Chyba się Pan minął z powołaniem, bo zamiast stawiać sceny, powinien Pan zostać pracownikiem sanepid, ale do tego trzeba mieć jakieś wykształcenie...
              • przemek-leniak Bezdomni się nie skarżą? 03.01.12, 13:32
                a komu by się mieli poskarżyć niby Hołdzie?
                już widzę jak ciotka się przejmuje jakimś bezdomnym...
                ...
                coś mi się zdaje że tekturowcy gardzą pracą nie mówiąc już o scenie dla WOŚP (dobroczynność taka realna śmierdzi wam chyba)
                co do wykształcenia hi hi to mnie tam moje wystarczy
                do tego by nie być kreatura trująca bezdomnych niszcząca elewacje czy wpychająca tandetne nekrofilskie filmy na oficjalne strony Urzędu Miasta
                taki ze mnie jest ludzik właśnie
                na ubermencha któremu wszystko wolno bo ma ustawionego tatusia nie pozuję ;-)
                za spódnica Hołdy się nie kryję
                szok co?
          • tajnos.agentos Re: Tasiemiec i glisty gratis? 03.01.12, 12:27
            przemek-leniak napisał:

> bezdomnemu sprzedać tasiemca to jest chyba aspiracja FNB...

Glisty, to możesz ewentualnie złapać spożywając ich jaja rozsiewane z kałem przez innego zarażonego (a fachowo mówiąc "opadniętego" - to, co w przypadku bakterii i wirusów zwie się zarażeniem, w przypadku pasożytów zwie się inwazją) osobnika - teoretycznie istnieje taka możliwość, jeśli na przykład skonsumujesz niemyte jarzyny, które były nawożone zawartością szamba albo skonsumujesz coś używając niemytych łap po wyjściu z klopa, z którego przedtem skorzystał osobnik zarażony, albo pogrzebiesz zarażonemu osobnikowi w odbytnicy i obliżesz palec... Fuj!:P
            Co do tasiemca natomiast, sprawa jest trudniejsza, gdyż jako robak płaski, czyli płaziniec, ma on dwóch żywicieli. Tu musiałbyś skonsumować surowe mięso tak zwanego "żywiciela pośredniego" - na przykład, niebadanej krowy lub świni z pokątnego uboju z tak zwanym "wągrem", lub na przykład całą zarażoną pchłę, albo co tam innego. Polecam również motylicę wątrobową, którą można się zarazić spożywając ślimaka, błotniarką stawową zwanego.
            • przemek-leniak [...] 03.01.12, 12:35
    • Gość: ef Re: scena pod olimpem - przyjdzcie IP: 91.123.172.* 03.01.12, 12:37
      a po co oni maja przyjsc pod scene pod olimpem ormo-gumiaku ??? Zobaczyc jak spadasz z drabiny????

To chyba ty masz cos do tektury i ich akcji dokarmiania a nie tektura do ciebie.

Wiec jak jestes juz taki odwazny, ze wszem i wobec zniesmaczasz widokiem swej facjaty, to wskakuj w pampersa i zasuwaj , a nie krecisz.
      • przemek-leniak się boją to moga nie przychodzić 03.01.12, 13:19
        znam ich wiem ze poruty są
        co innego truć bezdomnych a co innego oko w oko z socjalista stanąć
        i to bez spódnicy cioteczki...
        • Gość: ef Re: się boją to moga nie przychodzić IP: 91.123.172.* 03.01.12, 13:49
          przemek-leniak napisał:

> znam ich wiem ze poruty są
          > co innego truć bezdomnych a co innego oko w oko z socjalista stanąć
          > i to bez spódnicy cioteczki.

Chyba sledzik nieswiezy rzucil ci sie na szare komorki i zaburzenia odwagi masz. Twoj stary w uszatce i z gumowa pala to jeszcze moze byl ktos. A ty kim mozesz byc ? Podroba z przerosnietym opakowaniem, jak wszystko w naszych czasach.
          • przemek-leniak śledzik zdaje się własnie włączył 03.01.12, 14:06
            lubię ten moment kiedy brak argumentów zastępuje redakcyjna interwencja ;-)
            pozdrowki efie ale jak widzisz nie pogadamy
            • Gość: ef Re: śledzik zdaje się własnie włączył IP: 91.123.172.* 03.01.12, 14:12
              przemek-leniak napisał:

> lubię ten moment kiedy brak argumentów zastępuje redakcyjna interwencja ;-)

mowisz o tym :-) ?

przemek-leniak napisał:
              > znam ich wiem ze poruty są
              > co innego truć bezdomnych a co innego oko w oko z socjalista stanąć
              > i to bez spódnicy cioteczki...
              >
              • przemek-leniak mówię o 03.01.12, 14:17
                przebudowie watka jakiej dokonano żeby było ładniej dla tekrurowców
                Pewnie Kazio jak zwykle...
                cóż o pupilach GwL widać można pisać tylko dobrze
                dla próby nawet spróbuję
              • Gość: ef i jeszcze jedno... IP: 91.123.172.* 03.01.12, 14:18
                ... bo nie doczytalem. Jaka redakcyjna paranoiku?
    • przemek-leniak Łubu dubu 03.01.12, 14:25
      Du(m)a nasza która jest klub niewątpliwie tfurczej pracy pod jakże wspaniała i oryginalna nazwą Tektura na ()szczęście zostaje...
      W tej sytuacji wypada podziękować wszystkim tym zwolennikom pośmiertnego wykorzystania ciał którzy tak jak Wielce Szanowna Redaktor Naczelna dołożyli wszelkich starań by jakiekolwiek słowo (nie)uzasadnionej krytyki nie mogło zostać wypowiedziane publicznie i jawnie.
      Tym wszystkim którzy powstrzymali medialną nagonkę radnych PiS ;-)
      To dzieki Wam Lublin bedzie się (ro)zwijał a Pietrasiewiczom będzie sie żyło dostatniej
      To dzięki Wam zmniejszy się problem bezdomności
      a słowo kultura zostanie słusznie i na wieki zapomniane
      • Gość: HryPa Re: Łubu dubu IP: *.roto-frank.com 03.01.12, 14:29
        Widać jesteś w katolickim duchu chowany - tyle w Tobie miłości do bliźniego.
        • Gość: bosman onże socjalista, czy katolik - lata mi... IP: *.centertel.pl 03.01.12, 14:37
          koło fiuta. Jedno jest pewne: schiz się pogłębia. Jedyne lekarstwo to proces o obrazę i zniesławienie i wyrok zakazujący zbliżania się do Tektury na 30 km czyli niech siedzi na tej swojej wichurze, maca kury, maluje wapnem sławojkę i cieszy się Słonkiem. Biedna dziewczyna, powinna sobie codziennie powtarzać bajkę o rzemyku: o rzemyku(rwa) w towarzystwo wpadli!
          • przemek-leniak dałbym ci w pysk za ruszanie Słonka 03.01.12, 14:55
            aleć sie przecie nie odważysz takowego odsłonić...
            podupadłeś bosman mocno
            • Gość: bosman czytaj ze zrozumieniem paranoiku IP: *.centertel.pl 04.01.12, 10:06
              do twego Słonka nic nie mam, złego słowa o Nim nie napisałem. A że ma z tobą krzyż Pański - no cóż, to nie moja wina.
              Chcesz mi dać w pysk? - napisz gdzie i kiedy i możemy "pogadać". Tylko co będzie gdy ja ci dam? A mam za co.
              • przemek-leniak proponuję byś ukazał miejsce do lania 04.01.12, 10:28
                jak najszybciej
                a kto da komu się wszak okaże
              • bialorzytko Re: czytaj ze zrozumieniem paranoiku 04.01.12, 11:12
                Bucman, tylko nie oszukuj i nie przyprowadzaj ze sobą szanownej małżonki :)))
          • bialorzytko Re: onże socjalista, czy katolik - lata mi... 03.01.12, 15:44
            Spójrzmy na to zdjęcie
            • bialorzytko Re: onże socjalista, czy katolik - lata mi... 03.01.12, 15:48
              Jeszcze raz: spójrzmy na to zdjęcie. Nie dość, że jedzie bez kasku, nie dość, że kieruje jedną ręką, a drugą wsadza sobie nie wiadomo gdzie, to jeszcze wiezie szanowną małżonkę. Cały bucman :)))
              • Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 04.01.12, 10:03
    • Gość: bosman 1 watek, 50 postów w tym 26 leniaka hi hi hi :-) IP: *.centertel.pl 03.01.12, 14:32
      uwielbiam gdy leniak bulgocze, jeszcze bardziej gdy go empi czy inny czart chlasta, no pasjami uwielbiam. Ale przyznacie - leniak dostał niebywałej sraki!
      • Gość: :) Re: 1 watek, 50 postów w tym 26 leniaka hi hi hi IP: 62.244.139.* 03.01.12, 14:34
        Spoko niech pisze chociaz jest sie z czego posmiac :)
        • przemek-leniak e tam 03.01.12, 14:43
          co do zasady wiadomo że Kazio w jakimś momencie nie zdzierży i wezwie kogoś z nożycami
          jest to juz chyba jakaś tradycja na forum na którą się nie poradzi
          w jakimś sensie jest to bardzo lubelskie
          znaczy prowincjonalne i małomiasteczkowe
          bez cenzury nie umią
          bez pleców nie potrafią
          bez parasola brakuje im kompetencji
          ot Lublin...
          • Gość: bosman jesli już to... IP: *.centertel.pl 03.01.12, 14:48
            nie umieją szpagatowy "yntelygencie". Poza tym jak ci się tu nie podoba to spadaj. Nie masz gdzie "błyszczeć"? - powieś się na latarni ze świeczką w dupie.
            • przemek-leniak ustepuje ci miejsca 03.01.12, 14:57
              mocniej swiecisz
      • przemek-leniak było 51 ale to nie empi 03.01.12, 14:36
        empi nie jest takim ch.
        ale zawsze jakiś taki się znajdzie
        • Gość: bosman takim jak ty... IP: *.centertel.pl 03.01.12, 14:38
          na pewno nie.
          • przemek-leniak bo do tego trzeba mieć 03.01.12, 14:54
            jaja bosmanie...
            Empi te akurat ma choć nie w jego stylu jest tępić robaki jak ja to czynię
            ten co tnie natomiast to jest kastrat jakiś
            ani się przyzna ani wie co robi
            ...
            cóz interwencja cenzury w takich wypadkach zawsze potwierdza rację cenzurowanego
            dlatego tez nie jojczę za mocno ;-)
            • Gość: :) Pytanie do Przemka Leniaka IP: 62.244.139.* 03.01.12, 15:28
              Mam pytanie co zrobisz jak niebedzie juz Tektury ?
              na kim bedziesz sie wyzywal?
              kogo obrazal?
              • przemek-leniak kolejnych nepotów 03.01.12, 15:37
                w Lublinie ich chyba nie zabraknie długo...
                ale nie bój jak już mówiłem Tekturze się krzywda nie stanie...
                plecy tatusiów ciotek i wujków są za szerokie
                a licencjonowani "antysystemowcy" na krok zza tych plecków i spódnic się przecie nie wychylą
                • Gość: ef Re: kolejnych nepotów IP: 91.123.172.* 03.01.12, 16:42
                  wroci do palikota
                  • przemek-leniak pozalublinie 03.01.12, 19:01
                    mnie mało w sumie interesuje ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka