martusia68 13.03.12, 17:00 Wybieram się na wizytę do Prof. Marii Słomki i mam pytanie czy ktoś leczy się lub leczył u Pani Profesor? Jeśli tak, to czy warto umawiać się na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grote Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka 13.03.12, 19:01 Prof. Słomka to dobry lekarz, sympatyczny człowiek. Krótko powiem - mnie uratowała życie trafną diagnozą.Jeśli więc płacić za wizytę - to u dobrego lekarza. Mogę również polecić prof. Radomańską . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia68 Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka 15.03.12, 07:55 Z tym się zgadzam, jak już płacić za wizytę to żeby były efekty. A u prof. Słomki leczyłaś się prywatnie czy w szpitalu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka 17.03.12, 12:51 Prywatnie leczę się u prof. Skrzydło- Radomańskiej /łatwiej się dostać, ja chodzę do gab. profesorów na Kruczej/. A chorobę zdiagnozowała prof. Słomka w szpitalu. Ale mogę powiedzieć, że Prof. Słomka jest przystępna, sympatyczna i ma tzw. ludzkie podejście do pacjenta. Jeśli zależy np. dodatkowo na dostaniu się do szpitala to Prof. Słomkę polecam /chyba nadal jest ordynatorem/.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: *.lublin.mm.pl 17.03.12, 19:48 A gdzie w ogóle przyjmuje prof. Słomka? Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka 18.03.12, 12:37 Gabinety profesorów ul. Krucza 5 i kiedyś w prywatnym gabinecie w blokach naprzeciw szpitala na Jaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: *.lublin.mm.pl 18.03.12, 13:06 A słuchaj a niewiesz ile płaci się za wizytę u Pani profesor? Odpowiedz Link Zgłoś
grote Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka 18.03.12, 16:22 No nie wiem. Trzeba by wykonać telefon i dowiedzieć się ale u niektórych prof. ordynatorów płaci się i po 200 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 14:06 wizyta kosztuje 120 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apomian Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: 178.212.122.* 23.01.13, 20:24 a czy w tych pieniądzach robi usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: *.lublin.mm.pl 04.04.13, 10:45 A czy wie ktos czy pani profesor przyjmuje na Chodzki 3, czy tylko na Kruczej jeśli chodzi o prywatna praktykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Gastrolog Prof. Maria Słomka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.17, 13:32 Typowa oszustka tylko kasa jej w głowie Odpowiedz Link Zgłoś