zubelz 01.04.12, 16:35 Widział ktoś dziś bociana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 16:39 Napewno są,idź na położnictwo - są jakieś noworodki. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 17:07 Ja dziś widziałem śnieg, grubodzioba i dwa wróble ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 17:18 Wygląda na to że Lubelszczyzna jeszcze jest w zimie. Grubodzioby to ptaki zimujące w Polsce. Ja wczoraj widziałem stado bocianów w Mazowieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 17:22 Grubodziób zwyczajny... podrzuca Ci linka zanim Ptasiek zacznie nas oświecać :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 17:24 Może Lubelszczyzna,ale Chełmszczyzna tylko czasowo pobielona,ale ptaszki ćwierkają. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bociany przyleciały 01.04.12, 17:28 zubelz napisał: > Widział ktoś dziś bociana? Ja dziś widziałem 2 bociany. Chciałem zrobić im zdjęcia, ale uciekły bo pies się nimi zainteresował.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp śmię zelektryzował 01.04.12, 17:30 wybiegłem ale jeszcze nie ma niestety oczekiwanych ptaszysków :-( Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 17:36 Może dobrze,że nie ma,bo by Cię złapały w szpony i lewa strona by straciła.Czekam na te wielkie ptaszydła - szykujcie szpony na lewych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: kto nastepny IP: *.183.197.77.rev.sfr.net 01.04.12, 17:49 marucha.wordpress.com/2012/04/01/nieoczekiwane-skutki-wizyty-papieza-benedykta-xvi-na-kubie-czyli-diabel-na-starosc-staje-sie-religijny/ kyo by sie spodziewal czerwony fidel poprosi o spowiedz Ps moze znacie inne przypadki w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 17:51 andrzej.sawa napisał: > Może dobrze,że nie ma,bo by Cię złapały w szpony i lewa strona by straciła.Czek > am na te wielkie ptaszydła - szykujcie szpony na lewych. Mam nadzieję że te ptaki zjadające wszelką gadzinę, w tym roku ci nie odpuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 20:24 Dinozaura nie zjedzą!A to też gad. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 21:46 Sępy wszystko zeżrą - gadzinę, psycholi, prawaków, oszołomów... Im jest wszystko za jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
bolero48 Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 22:19 Dla poprawienia nastroju proponuję zatelefonowac pod numer 566108100 i już nie dokuczać sobie , tak przed świetami drogie dinozaury:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: śmię zelektryzował 01.04.12, 22:25 Nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru... kto-dzwonil.pl/index.php?numer=566108100 www.numernet.pl/numer/szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Re: śmię zelektryzował 04.04.12, 22:20 kainel.kemezrp napisał: > wybiegłem > ale jeszcze nie ma niestety oczekiwanych ptaszysków :-( som...som.... dzis czterech widziala osa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Lecą, nadal lecą 02.04.12, 07:58 zubelz napisał: > Widział ktoś dziś bociana? To nadal tylko te, które w UE w pobliżu śmietnisk i podobnie jak tu u nas w kraju w schroniskach zimowały. Leopold, Albert, Louis-Henri i Hobor, które mają GPS są już w UE ale jeszcze nawet do swoich gniazd nie dotarły. W tym tygodniu powinny osiada w gniazdach te, które z Afryki lecą, a tu i ówdzie zwiadowcy robili rekonesans. Jeżeli chodzi o warunki bytowe, to bez dwóch zdań u "Żurawia" mają najlepsze, a do tego jeszcze konkurs dla "wyglądaczy" został rozpisany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr już dawno są IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 18:38 ale leming nie zakuma Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Teraz tak i to te "afrykańskie" 04.04.12, 21:29 Gość portalu: fr napisał(a): > ale leming nie zakuma Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Nie, dziękuję. 04.04.12, 22:06 zubelz napisał: > Widział ktoś dziś bociana? Nie, dziękuję. Córka zaraz 4 miesiące kończy. Bociana widziałem w zeszłym roku i sądzę, że do przyszłego roku zaczekam z obserwacjami natury ornitologicznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurata Re: Nie, dziękuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 22:22 dzisiaj widzialam czaple.....piękne Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Wczoraj widziałem 06.04.12, 21:51 przyleciał usiadł zaklekotał i poleciał... znaczy nie w internecie widziałem tylko żywcem Odpowiedz Link Zgłoś