Dodaj do ulubionych

Poznawalnia - projekt centrum nauki w Lublinie

19.04.12, 08:45
jak mogę to i napiszę ;-)
pierwszy obrazek się mi podoba - przypomina mi jedną taka bibliotekę z Warszawy
basen to chyba wymaga zmian konstrukcyjnych budynku?
na parterze moją uwagę zwróciło małe wc (opisane jako wc PKP)
chyba nie dla podróżnych ;-)
na piętrze rządzi WC dyrektora ;-) och sorrki to gabinet wice dyrektora :-D
...
fiszka z okolicami wyjaśnia że idzie głównie o kolejne blaszaki i rozwiewa wszelki entuzjazm
kolejne zaś nie pozwalają całości traktować poważnie
...
moim zdaniem pomysłów a przede wszystkim roszczeń jest sporo za dużo w stosunku do realnych planów i możliwości
to myślę charakterystyczne dla środowiska z którego wyłazi Warda - dużo szumu mniej rozumu
sami zresztą możecie ocenić czytając bloga Wardy link
...
cóz skoro mogłem napisać to napisałem co myślę - bez sciemy
pzdr.
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp ma ktoś może jaką opinię? 19.04.12, 08:47
      zapraszam
      • Gość: zalosne Re: ma ktoś może jaką opinię? IP: *.vlan304.architor.lubman.net.pl 19.04.12, 09:03
        niech ci poroniency nie tworza bubli i slomianych idei kopiowanych z powaznyh ludzi ...niech sie obruca i zobacza swoia spaprana droge i ludzi ktorych zniszczyli................niweinnych!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: bleee... Re: ma ktoś może jaką opinię? IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.12, 09:07
        ...kolejne mamidło... co zostało zrobione, by projekt mógł być zrealizowany?... Lublin miastem mamideł... znowu "coś tam, coś tam" o zmianie planu zagospodarowania, jako warunku sine... czy władze Lublina mają spójną koncepcję rozwoju miasta?... na razie koncepcja wygląda jak obijanie się od przeciwległych ścian... efekt?... odpadające tynki, tu i ówdzie zaklajstrowana dziura... i kolejne mamidło... bleee...
        • Gość: leszeke Mizeria ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 10:02
          Projekt nawet sympatyczny, ale ma sie nijak do centrów nauki w innych miastach. to raczej cos jak "dom kultury" w dawnych czasach.
          Ale pewnie i taki substytut długo nie powstanie.
          • Gość: Fizyk Nędza umysłowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 01:04
            Zbudujcie planwtarium i obserwatorium astronomiczne na dachu teatru , tego nędznego tworu komuny. Dzieci, uczniowie i mieszkańcy będą przychodzić, bo tego potrzebują: wiem bo się z nimi spotykam podczas obserwacji astronomicznych na Placu Skłodowskiej. Te głupki-urzędasy nie wiedzą, że to już 21 wiek i nie tylko "orliki" interesują nasze dzieci. Jestem człowiek bogobojny , ale czasami mam chęć na głupoli wziąć witki brzozowe ( no nie- kije bejsbolowe to nie moja ręka) i dać im i wyrzucić z tych ich zaśmierdziałych gabinetów , razem z ich palmami.

\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka