Dodaj do ulubionych

Straszyli bombą szefa Teatru NN."Dobrze zatarli...

28.06.12, 23:23
Porażką to jest ten artykuł, jak zwykle tania sensacja i szukanie na siłę podciągnięcia sprzedaży.

Czy nie ma nic pozytywnego w tym mieście do opisania? Czy może Pan Karol Śledczy pierwszy tego miasta zwyczajnie nie umie...
Obserwuj wątek
    • Gość: tropez etam... kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 00:05
      Jak się piąty raz bierze wierszówkę za ten sam tekst, to mniej boli świadomość, że się jest beztalenciem. A żyć z czegoś trzeba.
    • kainel.kemezrp Protokoły medrców ONR-u? 29.06.12, 09:40
      Zwyczajnie w wersję Tomasza Pietrasiewicza nie wierzę.
      Przestałem traktować go jako wiarygodnego po tym jak ze stoickim spokojem przyjmował publikacje o tym jak to wybicie mu okna jest holokaustem.
      Chuligaństwo które mogłoby być przyczyną wielu zdarzeń które są opisywane jako ataki na Pietrasiewicza ma tę cechę charakterystyczną że nikomu korzyści nie przynosi.
      Tu jednak korzyść jest widoczna i ewidentna.
      Kolejne "ataki" przeplatane kolejnymi tytułami i nagrodami dla "atakowanego" i kolejnymi tekstami których treść dla mnie mieści się w stwierdzeniu że oto nigdy nie było poważniejszej zbrodni niż holokaust na oknach Pietrasiewicza - przynosi komuś korzyść.
      Z bycia ofiarą można nieźle żyć. Ofirze wszyscy współczują i sporo wybaczają.
      Wiadomo - ofiara i jej bliscy muszą odreagować.
      Trzeba tylko mieć kogo uczynić wrogiem i zagrożeniem.
      Kogo by tu?
      Kogoś wstrętnego jak np malujący z szablonu na ścieżce rowerowej półgłówka.
      Czemu by nie koledzy pismacy pomogą uczynić z niego ss-mana wyglądającego (papier wszystko przecie zniesie) groźniej niż prawdziwy.
      To musi być profesjonalista - zbrodniarz nie przypadkowy ale inteligentny i działający według planu.
      Krótko mówiąc realizujący to co zapisano w protokołach mędrców ONR-u.
      ...
      propos zastraszania to jak wiecie od dawna jestem nie anonimowy i do niedawna się nie zdarzyło by ktokolwiek groził mi czy moim najbliższym - a jak wiecie piszę czasem bardzo ostro
      do niedawna...
      ...
      nie polecę na policję jak Pietrasiewicz - bo łudzę się być może że to co się zdarzyło ostatnio jest jednak wynikiem zwykłej głupoty
      a nie zorganizowanego i zaplanowanego działania grupy osób zastraszających tych którzy przeciwstawiają się gwałceniu rozumu przez tworzących w publikacjach wizję tajnych dywizji ss działających w Lublinie
      nie nie zniszczono mi drzwi jak pewnemu biegłemu
      i ja doskonale wiem kto się do działania które nastąpiło posunął
      obiecałem sobie i swoim bliskim że jeśli się to działanie powtórzy - wtedy dowiecie się i wy cóż to za zabawy się odbywają za plecami i w podcieniach.
    • Gość: bosman karolu śledczy, leniaku... IP: *.centertel.pl 29.06.12, 10:06
      osobiście nie znam Pana Pietrasiewicza ale cenie to co robi teatr NN. Rozumiem, że Wy go znacie i nie lubicie, nienawidzicie, nie szanujecie, opluwacie, obsrywacie (głównie leniak) etc. etc. I srało to pies - wolno Wam. Ale jednej rzeczy nie wiem bo tego nie wyjaśniacie wprost: życzycie śmierci temu facetowi? - dochodzę do wniosku, ze tak. Bagatelizowanie, wykpiwanie przez Was takich sytuacji w jakich Pietrasiewicz się znajduje świadczy wyraźnie o Waszych intencjach. Bagatelizowanie przez prokuraturę świadczy o czymś jeszcze gorszym. Czy trzeba, by ten człowiek zginął, został zraniony by wreszcie otworzyć Wasze ślepia na fakt funkcjonowania skrajnych, wojujących antysemitów w Lublinie? Czy trzeba tragedii by urzędy prokuratorskie zajęły się problemem? Przypuszczam, że Pietrasiewicz żyje pod ciągłą presją, w strachu o siebie, rodzinę. Wydalasz leniaku z siebie wywody sugerujące, że Pietrasiewicz sam na siebie organizuje te nagonki - skoro tak, tym bardziej prokuratura powinna zająć się tym i jeśli mu to udowodni - dołożyć mu "do pieca". Ale jeśli nie, człowiek ten ma prawo do pełnej ochrony, należy mu się ona jak woda leniakowi w upał gdy maluje wapnem swoją chałupę.
      I nie wyjeżdżaj mi leniaku z pseudo filozoficznymi pierdołami w twoim głupawym stylu. Jestem przekonany, że gdyby ktoś srał ci dzień w dzień do łóżka też nie byłbyś zadowolony. Zazdrościsz Pietrasiewiczowi stołka, kasy, talentu i czego tam jeszcze? - trudno, nie zmienisz tego swoimi bzdetami. Nie lubisz GWL bo Cie nie chciała? - też tego nie zmienisz. Raz się na Tobie poznali, olali i tak (przynajmniej na razie) zostanie . Miłego bielenia chałupy. Naszykuj sobie wody i piwa, idą upały.
      • kainel.kemezrp intencje 29.06.12, 10:24
        Bosmanie,
        Pietrasiewicza widziałem raz i raz z nim rozmawiałem telefonicznie.
        doszukujesz się we mnie intencji ciekawych
        nie tylko ty
        zaiste zazdrość we mnie kipi i pragnienie zemsty na tych co to mnie nie chcieli
        cóż by innego?
        skoro nie widzę tych dywizji SS - muszę być zły ;-)
        ba z pewnością sam jestem zbirem
        nie tylko ty tak mnie malujesz
        aczkolwiek ty piszesz to nie za moimi plecami co doceniam.
        ...
        Wracając do Pietrasiewicza nie mam powodu by go nie lubić nienawidzić nie szanować opluwać ani obsrywać
        ale nie podoba mi się to co on robi ani metody jego pomagierów
        nie wierzę też by ktokolwiek planował go zabić ani zranić
        w wojujących antysemitów również nie wierzę
        całkiem inne wojujące zagrożenie widzę w Lublinie
      • kainel.kemezrp Propos prokuratury 29.06.12, 10:42
        Helsińska fundacja zadbała o odpowiednie ukierunkowanie śledztwa w sprawie okien
        Poparł ją nawet Seremet.
        jakoś nie wydaje mi się by ktokolwiek w prokuraturze brał pod uwagę jakakolwiek inna możliwość niż owe dywizje SS
        tak tez pisze GwL
        dywizje stały się dogmatem
        i myślę że o to właśnie chodziło by się nim stały...
        nie zdziwię się również gdy okaże się że ja stoję na czele tych dywizji lub co najmniej jestem ich oficerem
        czasem gdy sobie o sobie czytam to mi wygląda ze muszę być z ss
        w końcu nie byle jakie autorytety tak mnie przedstawiają
        • Gość: bosman robisz sobie jak zwykle jaja... IP: *.centertel.pl 29.06.12, 12:15
          a wg mnie sprawa zasługuje na uwagę. Tyle "w temacie". Amen.
          • kainel.kemezrp a wcale nie robię sobie jaj 29.06.12, 12:32
            piszę całkiem poważnie.
            niestety
            • Gość: David Foxman? Re: a wcale nie robię sobie jaj IP: *.lublin.hypnet.pl 29.06.12, 13:21
              Proszę obejrzeć sobie jak to wygląda tak na prawdę www.youtube.com/watch?v=uOOmbgCIgYQ
            • Gość: bleee... Re: a wcale nie robię sobie jaj IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.12, 14:32
              ...znam z autopsji: kamienie w okna... zbiry za płotem... trute psy... ubliżanie... typ za plecami... wszelkie fundacje dały mi do zrozumienia, że mają mnie i moją rodzinę w d...pie... prokuratura i policja? wolne żarty... bo rodzina nieznana - ot kupka ziarenek piasku... wiem kto inspiruje... wiem kto pomaga... no to mam pod ręką ciupażkę... będzie taka potrzeba - można w nerwach przekroczyć obronę konieczną... antysemityzm?... w antysemityzm bojowy i agresywny nie wierzę... w chamstwo i łajdactwo - tak... moja opinia podobna leniakowej... tak, reszta znana z autopsji... da się żyć?... da... :-)... bleee...
          • Gość: bleee... Re: robisz sobie jak zwykle jaja... IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.12, 15:10
            ...a jak to określić?...donosi Rzeczypospolita:

www.rp.pl/artykul/10,904989-Bliski-Wschod-w-Tarnowie.html
            ... bleee...
        • tajnos.agentos Re: Propos prokuratury 29.06.12, 17:02
          kainel.kemezrp napisał:

> Helsińska fundacja zadbała o odpowiednie ukierunkowanie śledztwa w sprawie okie
          > n
          > Poparł ją nawet Seremet.
          /.../ itak dalej

Napisz to wszystko, gdy kiedyś ktoś Tobie albo twojemu partyjnemu kolesiowi wytłucze szyby, obrzuci dom petardami a na samochodzie wydrapie gwoździem sierp, młot i gwiazdę pięcioramienną, a w twojej okolicy rozplakatuje ulotki "delikatnie" sugerujące, że nie jesteś Polakiem, patriotą i masz podejrzane kontakty na Wschodzie. I nie bądź zdziwiony, gdy dowiesz się że nudzisz, bo sam to wszystko zrobiłeś tylko po to, żeby w gazetach o tobie napisali.:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka