Dodaj do ulubionych

Zaczyna się akcja "Miejsca Przyjazne Seniorom"

03.07.12, 18:44
a co robi związek zawodowy emerytów i krajowa partia emerytów i rencistów ??????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: lublinian Re: Zaczyna się akcja "Miejsca Przyjazne Seniorom IP: *.nplay.net.pl 03.07.12, 22:26
      aż siedmioro asystentów na ok 390000 tys mieszkańców Lublina.... asystenci będą swoi będą wspomagać nieudaczników z Grodzkiej 7.... ja bym proponował wspomóc byłego dyrektora domu pomocy z Kraśnickiej zostałby asystentem dupo myjek ma staż...
    • tajnos.agentos Znów "akcja"?????????? 03.07.12, 22:57
      Ożesztyqrvamać..................:((( To ja spadam! Wrócę jak się skończy i nikt nie będzie o niej pamiętał - czyli, za jakieś 2 - 3 dni.
    • hrabiaski Zaczyna się akcja "Miejsca Przyjazne Seniorom" 03.07.12, 23:00
      co za obłuda!seniorzy w pierwszej kolejności potrzebują pieniędzy na leki,(w MOPR już brak na refundację leków),następnie opieki medycznej która będzie udzielana w godziwych warunkach,a jak jest?!odsyłam do artykułu ,,dantejskie sceny" Z tego wynika że jest w Lublinie tylko jedno takie miejsce,na Majdanku! bo na ,,Lipową" nie każdego stać!
      • Gość: bleee... Re: Zaczyna się akcja "Miejsca Przyjazne Seniorom IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.12, 23:20
        ...ale jeszcze może być "przyjaźnie" na Unickiej... jeśli senior ma rodzinne przyjazne miejsce... służba zdrowia to zły przykład "przyjaźni"... bo podobno (a właściwie na pewno...) nie wszystkie procedury są opłacalne na tyle, by były dostępne dla seniorów - bo seniorzy podobno nie są "rozwojowi"... a i leki dla nich tylko takie sobie... nawet na króliki doświadczalne nie zawsze się nadają... dlatego tytuł miejsca przyjaznego seniorom powinni oni nadawać w głosowaniu... osobistym... :-)... ale mi się bredzi... czyli bleeedzi... bleee...
    • Gość: bosman paradne!!! IP: *.centertel.pl 06.07.12, 18:41
      "Zgłaszać się mogą wszystkie instytucje kulturalne, edukacyjne, rekreacyjne, czy kawiarnie i sklepy" - a ja się pytam kurnia gdzie są przyjazne:
      - urzędy!
      - przychodnie lekarskie
      - opieka społeczna!?
      wsadźcie sobie w rzyć taką "akcję"! Bicie piany i mydlenie oczu! Nie macie ku... na co pieniędzy wydać czy właśnie ileś tam musicie wydać by resztę łyknąć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka