nabucco1954-54 08.09.12, 22:20 jest czy nie ma? Zapewne odpowiesz, że to Warszawa wycięła. Trudno, jak waaaaaaadza się boi trzeba drążyć. Znaczy ma czego. He he - kopnąłem ich w słabiznę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.filipowicz Stały element gry.. 08.09.12, 22:50 nabucco1954-54 napisał: > jest czy nie ma? Zapewne odpowiesz, że to Warszawa wycięła. Trudno, jak waaaaaa > adza się boi trzeba drążyć. Znaczy ma czego. He he - kopnąłem ich w słabiznę... Jak czułe miejsce te jest wie najlepiej chroniony lepiej od syna premiera załozyciel i właściciel Amber Gold. Żarty się skończyły, bo jak temat poza Lublin wylezie, wylezie oficjalnie, to bedzie taki pogrom jakiego nikt jeszcze w RP nie widział, bo nie ma skali kraju drugiego takie przypadku żeby zasilać środkami z bużdetu podmiotu(ów), które w zasadzie nigdy sprawozdań finansowych nie składały. To co mamy w Lublinie jest Amber Gold do potęgi 4, a w zasadzie piątej skoro takie media jak GWL posty z tym związane usuwają. Ps. Pozdrowienia dla dyżurnych funkcjonariuszy służb specjalnych RP. które temat braku rzeczonych sprawozdań finansowych znały już przed ponad 4 laty, że o innych kwiatkach albo kwitkach nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: no i co empi z tą cenzurą? 08.09.12, 23:26 Według mnie cenzura tzw. "polityczna" pozostała nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Co tam hańba gdy talary... 08.09.12, 23:53 dociek napisał: > Według mnie cenzura tzw. "polityczna" pozostała nadal. Zgodzę się, że jest nadal i to w wersji "hard"... Pisząc o cenzurze ekonomicznej miałem na uwadze to, że kiedyś za byle co mozna było trafić do więzienia(więzień polityczny), a teraz trafiasz w łapy komornika i nawet Kościół Ci nie pomoże, a dla rodziny i wszystkich znajomych bedziesz frajerem... Pisał i mówił o tym wiele razy Krzysztof Wyszkowski, że kiedyś był bohaterem, dla którego ludzie pieniądze na pomoc zmierali, a teraz uciekają na widok komornika z "Bolkową" egzekucją. Cenzura polityczna kreowała bohaterów( znam takich wielu), a ta obecna kreuje ekonomicznych dziadów i "frajerów". Gdyby nie było cenzury ekonomicznej, to idę o zakład, że GWL by nie tylko postów z pytaniami nie kasowała, ale na szpaltach pierwszej strony je opublikowała. Ty pewnie nie pamiętasz jak gazety w Lublinie wychodziły z białymi wierszami, kolumnami i szpaltami, bo cenzor ingerował w to, czego prawdziwi dziennikarze i drukarze nie przepuścili wykastrowanego więc drukiem z białymi plamami nie raz gazety wypuścili - było to co prawda na długo przed powstaniem Gazety Wyborczej ale tej przecież krasnoludki nie redagują... Cenzura ekonomiczna jest politycznym podporządkowaniem mediów, które w gospodrce wolnorynkowej muszą zarabiać nie tylko na siebie ale również na swoich właścicieli, udziałowców czy też akcjonariuszy. Ps. Zastanawiałeś się kiedyś jaki procentowo jest udział reklamy ogólnej w GWL, a jaki tej z publicznych środków finansowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 08:35 interweniuj u źródła. Bosmanie wypada temat zacząć ponownie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a na Berdyczów nie? IP: *.centertel.pl 09.09.12, 09:09 tam było by skuteczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: a na Berdyczów nie? 09.09.12, 09:14 Radzę, napisz pod oba adresy:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp na Berdyczów adres znam ale na czerską nie 09.09.12, 10:58 proszę uprzejmie o pomoc bo chętnie napiszę pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 09:42 Osobiście jestem zaskoczony usunięciem wątku z konkretnymi pytaniami nabucco54 i innych dyskutantów. Sprzeciwiam się takiej cenzurze, bo to jednoznacznie "śmierdzi" systemem kolesi i układów. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp ;-) 09.09.12, 10:28 jako społeczny jesteś zaniedbywalny ale my cię lubimy pzdr. ps. odbanowano mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ;-) 09.09.12, 11:44 > jako społeczny jesteś zaniedbywalny Nie tylko ja ale i mój "wspólnik". Obaj od wielu lat mimo różnic mamy wspólny pogląd na takie sprawy :). odbanowano z jakiego nicka? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp a nie wiem 09.09.12, 11:47 teraz to już wiesz nie chce mi się nawet sprawdzać pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 11:39 Cenzura jest, była, i będzie:) Na Czerską nie pisz, nie dzwoń( już to przerabiałam), oj biedny Empi:) Odpowiedz Link Zgłoś
psotnik.kolatek Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 12:19 Jakiś błąd forum (chyba) spowodował, że wątek wylądował na forum e-dziecko. Znajdziecie go tutaj: Trudne pytania bosmana Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 12:30 Nie była to interwencja moja ani empiego. Siła trzecia, ale jakże skuteczna. Dziwne, że akurat dotyczyło to tego, bardzo konkretnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Jaki kamień taki cios... 09.09.12, 12:42 nie dziwi nic ??? Jaka róża, taki cierń??? To, co bolało znikło już ot ... Odpowiedz Link Zgłoś
psotnik.kolatek Re: no i co empi z tą cenzurą? 09.09.12, 13:05 Hehehe... też nie byłam żadną siłą i myślę, że inni szatani też nie byli tu silni ;-P. Po prostu techniczny błąd forum - jakiś zły skrypt czy "cuś" takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp he he skrypt co ma imie nazwisko i pracę 09.09.12, 14:15 to może za te błędy wypijmy? kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Przełom, mamy przełom IP: 89.167.0.* 09.09.12, 22:46 krt_czart napisał: > Nie była to interwencja moja ani empiego. Siła trzecia, ale jakże skuteczna. Dz > iwne, że akurat dotyczyło to tego, bardzo konkretnego wątku. Po raz pierwszy od 1989 roku ktoś publicznie w czymś stwierdził udział osób(siły) trzeciej. O drugą osobę(siłę) pytał nie będę, bo w zupełnosci wystarczy mi odpowiedź czemu brak jest sprawozdań finansowych podmiotów za zakresu działania siły trzeciej oraz czemu jeszcze z urzędu nie wszczęto śledztwa w sprawie poświadczenie nieprawdy przez prezesa jednego z tych podmiotów? Pytam, bo jak się Marcin P. dowie, że sankcję ma za zarzuty, za które w Lublinie nic nie grozi, to jeszcze gotów nam tu przeflancować nie tylko siebie ale i całą Gdańską... wierchuszkę PO żeby miał kto linami przeciągnąć pierszy samolot po płycie lotniska wyczarterowany przez biuro turysteczne, które również sprawozdania finansowego nie złożyło. Przełom, mamy przełom czy tylko ciągnie swój do swego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman wznowiłem watek IP: 79.162.76.* 09.09.12, 17:07 jeżeli macie ochotę - komentujcie. Dzięki za wsparcie :-) Na wszelki wypadek skopiowałem pytania do "kajetu". Link też. Odpowiedz Link Zgłoś